Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 44701 - 44720 Napsat příspěvek
Máš super video. My jsme nic v době mé maturity nic podobného nedělali, ale je to tím, že v té době holt ta digitalizace nebyla taková.

A tady s Counter Strike naživo.

tohle je taky zajímavý
523222
Máš super video. My jsme nic v době mé maturity nic podobného nedělali, ale je to tím, že v té době holt ta digitalizace nebyla taková. A tady s Counter Strike naživo. [link="http://www.youtube.com/watch?v=xAVKF70KSCw"]tohle je taky zajímavý[/link]
0 0
reagovat
killerzeli: Když hrála ,,Batlle ..." trochu jsem tápal, nevěděl jsem, co se z toho vyloupne, ale ,,Kill Tyll" mě dostal ... a vůbec, abych to nerozebíral jako obvykle, záměr se ti povedl, palec nahoru :+ . Když jsem dělal maturitní klip, taky mi vadilo dělat tu jaksi zavedenou linku ,,tak ted´ všichni mávejte a usmívejte se do záběru, pak se tam dají titulky s vašimi jmény a bude to funny.".

scroochy: Tady u nás je to taky nějak standardem, že se na plesech pouští maturitní klipy jednotlivých tříd (samozřejmě, stane se, že ho třída nemá, ale to je vesměs výjimečně).

Fluke: Venku je to ještě dejme tomu v klidu, ale jakmile se ,,vtrhne" třeba do nějakého nákupního centra, kolemjdoucí už bývají aktivnější :)
523218
killerzeli: Když hrála ,,Batlle ..." trochu jsem tápal, nevěděl jsem, co se z toho vyloupne, ale ,,Kill Tyll" mě dostal ... a vůbec, abych to nerozebíral jako obvykle, záměr se ti povedl, palec nahoru *:+* . Když jsem dělal maturitní klip, taky mi vadilo dělat tu jaksi zavedenou linku ,,tak ted´ všichni mávejte a usmívejte se do záběru, pak se tam dají titulky s vašimi jmény a bude to funny.". scroochy: Tady u nás je to taky nějak standardem, že se na plesech pouští maturitní klipy jednotlivých tříd (samozřejmě, stane se, že ho třída nemá, ale to je vesměs výjimečně). Fluke: Venku je to ještě dejme tomu v klidu, ale jakmile se ,,vtrhne" třeba do nějakého nákupního centra, kolemjdoucí už bývají aktivnější *:)*
0 0
reagovat
killerzeli: Hodně super. :+ Ten nápad s hořící cigaretou je perfektní. :) Musíte být fakt fajnový kolektiv, že jste se na tomhle dovedli domluvit a pak to i uskutečnit.
My teda nějaké maturitní "video" měli, ale hodně chudé. Už si to ani přesně nepamatuju, ale byli tam snad všichni studenti asi na třech fotkách v různých fázích života (mimčo, základka a konec gymplu).
A protože bych na to samozřejmě pak zapoměl, tak předem přeju hodně štěstí u maturity. A i na tom plesu. 8)
523213
killerzeli: Hodně super. *:+* Ten nápad s hořící cigaretou je perfektní. *:)* Musíte být fakt fajnový kolektiv, že jste se na tomhle dovedli domluvit a pak to i uskutečnit. My teda nějaké maturitní "video" měli, ale hodně chudé. Už si to ani přesně nepamatuju, ale byli tam snad všichni studenti asi na třech fotkách v různých fázích života (mimčo, základka a konec gymplu). A protože bych na to samozřejmě pak zapoměl, tak předem přeju hodně štěstí u maturity. A i na tom plesu. *8)*
0 0
reagovat

Fluke

Tak tam bylo poznat, že něco natáčíme, takže si o nás maximálně mysleli, že jsme idioti.

scroochy
Nevím přesně, kdo s tím přišel, ale chytlo se to neuvěřitelně rychle a stala se z toho velmi pěkná tradice, kdy se každá třída snaží předčít tu druhou (i další třídy od nás měly fajn videa). Eh a video z plesu? Doufám, že mi to nikdo nenacpe ať to sestříhám.
523211
Tak tam bylo poznat, že něco natáčíme, takže si o nás maximálně mysleli, že jsme idioti. [b]scroochy[/b] Nevím přesně, kdo s tím přišel, ale chytlo se to neuvěřitelně rychle a stala se z toho velmi pěkná tradice, kdy se každá třída snaží předčít tu druhou (i další třídy od nás měly fajn videa). Eh a video z plesu? Doufám, že mi to nikdo nenacpe ať to sestříhám.
Fluke
0 0
reagovat

killerzeli

Pěkné a povedené video :D:D8)
523210
Pěkné a povedené video *:D**:D**8)*
killerzeli
0 0
reagovat

killerzeli

Povedené, obzvlášť úvod parodující umírající afričančata pobavil :)

Fluke
Proč volat policajty?... pobíhání po ulicích s plastovými puškami a křovinořezy je ještě celkem v normě :D
523209
Povedené, obzvlášť úvod parodující umírající afričančata pobavil *:)* [b]Fluke[/b] Proč volat policajty?... pobíhání po ulicích s plastovými puškami a křovinořezy je ještě celkem v normě *:D*
killerzeli
0 0
reagovat
My teda žádný maturitní video neměli, to je u vás nějaká tradice? My akorát z plesu, ale tak to asi každej.
523208
My teda žádný maturitní video neměli, to je u vás nějaká tradice? My akorát z plesu, ale tak to asi každej.
0 0
reagovat

killerzeli

btw. nikdo nevolal policajty, když jste to venku nátáčeli?:D
523207
btw. nikdo nevolal policajty, když jste to venku nátáčeli?*:D*
killerzeli
0 0
reagovat
Děkuji všem za pochvaly.Věnoval jsem do tomu (a ne jen já, všechny nápisy a animace dělali jiní lidé) celkem dost času a energie a o to lépe se mi to teď čte.

Prostě jsem se pokusil o menší revoluci a dát maturitnímu videu novou formu a dokázat, že to nemusí být jen pouhé blbnutí před kamerou na určité téma a doufám, že se toho chytnou další třídy a přístí rok bude na propracovaná videa bohatý.

scroochy
Jejda, Ironman jsem já:D
523206
Děkuji všem za pochvaly.Věnoval jsem do tomu (a ne jen já, všechny nápisy a animace dělali jiní lidé) celkem dost času a energie a o to lépe se mi to teď čte. Prostě jsem se pokusil o menší revoluci a dát maturitnímu videu novou formu a dokázat, že to nemusí být jen pouhé blbnutí před kamerou na určité téma a doufám, že se toho chytnou další třídy a přístí rok bude na propracovaná videa bohatý. [b]scroochy[/b] Jejda, Ironman jsem já*:D*
0 0
reagovat
A nestřihnul si tam cameo Disk? Iron Man mi ho dost připomínal.
523205
A nestřihnul si tam cameo Disk? Iron Man mi ho dost připomínal.
0 0
reagovat

killerzeli

máš mé uznání...:+:D
523204
máš mé uznání...*:+**:D*
killerzeli
0 0
reagovat

killerzeli

Paráda :+:+
523203
Paráda *:+**:+*
killerzeli
0 0
reagovat

killerzeli

moc povedeny :+
523201
moc povedeny *:+*
killerzeli
0 0
reagovat

killerzeli

Haha, video pobavilo. Spousta fajnovejch nápadu :+
523197
Haha, video pobavilo. Spousta fajnovejch nápadu *:+*
killerzeli
0 0
reagovat

rcorp

Tak jinak - Cinestar je jediný kino u nás, který musí mít před každým promítáním aspoň dvakrát svoje logo, abysme náhodou nezapomněli, kde že to vlastně sedíme.
523195
Tak jinak - Cinestar je jediný kino u nás, který musí mít před každým promítáním aspoň dvakrát svoje logo, abysme náhodou nezapomněli, kde že to vlastně sedíme.
rcorp
0 0
reagovat
A co Centrál? Tss, takové krásné kino a on ho zapře. ;) :D
523170
A co Centrál? Tss, takové krásné kino a on ho zapře. ;) *:D*
0 0
reagovat
Tak maturitní ples mám úspěšně za sebou a tudíž již mohu predstavit slabované maturitní video. Před tím než se na něj budete moci podívat musíte znát určité reálie z Hradce Králové. Naše škola Gymnázium Boženy Němcové (zkratka GYBON - důležité) má ve městě jedno konkurenční gymnázium se kterým se pořád přetahujeme ve všech možných soutěžích, olympiádách apod. a přezdívá si Tylovo, ale všichni mu říkají prostě Tyl. Dále je dobré vědět, že Cinestar je jediné kino, které tu máme. To je snad vše a na video se můžete podívat zde
523169
Tak maturitní ples mám úspěšně za sebou a tudíž již mohu predstavit slabované maturitní video. Před tím než se na něj budete moci podívat musíte znát určité reálie z Hradce Králové. Naše škola Gymnázium Boženy Němcové (zkratka GYBON - důležité) má ve městě jedno konkurenční gymnázium se kterým se pořád přetahujeme ve všech možných soutěžích, olympiádách apod. a přezdívá si Tylovo, ale všichni mu říkají prostě Tyl. Dále je dobré vědět, že Cinestar je jediné kino, které tu máme. To je snad vše a na video se můžete podívat [link="http://www.youtube.com/watch?v=vphuwqA-kyE"]zde[/link]
0 0
reagovat
Výborný. Jsem si to projel nadvakrát, ať mám větší šanci si užít každý odhalený film. :) Ale ke konci už to fakt nešlo vůbec. Sice v Hard mám první dva, ale pak už skoro nic. Nejhorší bylo v Medium. U dvou citací mi jen tak přeletěly přes nos názvy filmů, ale ani mě ho nenapadlo zkusit a samozřejmě to byly správné názvy. :)
Easy (17) Medium (9) Hard (4) :D
523153
Výborný. Jsem si to projel nadvakrát, ať mám větší šanci si užít každý odhalený film. *:)* Ale ke konci už to fakt nešlo vůbec. Sice v Hard mám první dva, ale pak už skoro nic. Nejhorší bylo v Medium. U dvou citací mi jen tak přeletěly přes nos názvy filmů, ale ani mě ho nenapadlo zkusit a samozřejmě to byly správné názvy. :) Easy (17) Medium (9) Hard (4) *:D*
0 0
reagovat
Hmmm, na Easy mám 16/30... :-
523121
Hmmm, na Easy mám 16/30... *:-*
0 0
reagovat

The First And Last Line Movie Quiz

[link]

Dal jsem 17, 5 a 2. Zatraceně těžká věc :)
523118
[link="http://www.empireonline.com/features/first-and-last-line-movie-quiz/"][link][/link] Dal jsem 17, 5 a 2. Zatraceně těžká věc :)
The First And Last Line Movie Quiz
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se