Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 42481 - 42500 Napsat příspěvek
Mám takovej sen jednou se vypravit nebo na Sundance. :)
603907
Mám takovej sen jednou se vypravit nebo na Sundance. *:)*
0 0
reagovat

studo

Souhlasím. Akorát se, bohužel, zapomene na Before Midnight.

A Can A Song Save Your Life samozřejmě tenhle rok bude. Jinak by Weinsteini vyhodili 7 milionu + 20ti milionovej závazek na PA do luftu. Tohle samozřejmě půjde do limitovaný distribuce o vánocích. A co sem zatím četl ty nadšený komentáře, tak se na to neskutečně těším. Bude to pecka všech pecek ;)
603905
Souhlasím. Akorát se, bohužel, zapomene na Before Midnight. A Can A Song Save Your Life samozřejmě tenhle rok bude. Jinak by Weinsteini vyhodili 7 milionu + 20ti milionovej závazek na PA do luftu. Tohle samozřejmě půjde do limitovaný distribuce o vánocích. A co sem zatím četl ty nadšený komentáře, tak se na to neskutečně těším. Bude to pecka všech pecek *;)*
studo
0 0
reagovat

TheJoker

To Toronto sledujem hlavne teda kvôli tej oscar race a teda zatiaľ to vyzerá pár mesiacov pred nomináciami na 12 years a slave, gravity, dallas buyers club, Rush, Mandela, august: osage county( aj keď ten asi horúci až tak nebude), prisoners, American Hustle (ešte nebola žiadna premiéra), Can A Song Save Your Life? (ak ho dajú ešte tento rok) + nejaké tie prekvapenia ako inside Llewyn Davis, fruitvale station, before midnight, mud, her a podobne tiež môžu nejaké kategórie dať :)
603904
To Toronto sledujem hlavne teda kvôli tej oscar race a teda zatiaľ to vyzerá pár mesiacov pred nomináciami na 12 years a slave, gravity, dallas buyers club, Rush, Mandela, august: osage county( aj keď ten asi horúci až tak nebude), prisoners, American Hustle (ešte nebola žiadna premiéra), Can A Song Save Your Life? (ak ho dajú ešte tento rok) + nejaké tie prekvapenia ako inside Llewyn Davis, fruitvale station, before midnight, mud, her a podobne tiež môžu nejaké kategórie dať :)
TheJoker
0 0
reagovat
Dívám se, že z Toronta si pěkné ohlasy bere i The F Word, romance s Radcliffem z ranku (500) Days of Summer. Sice je mi jasné, že tohle se do naší distribuce nepodívá, ale povedených romancí je jinak skutečně málo...
603896
Dívám se, že z Toronta si pěkné ohlasy bere i The F Word, romance s Radcliffem z ranku (500) Days of Summer. Sice je mi jasné, že tohle se do naší distribuce nepodívá, ale povedených romancí je jinak skutečně málo...
0 0
reagovat
Doufám, že se nějakým způsobem uvolní ta původní verze WWZ, co o tom čtu, tak bych na to byl moc zvědavej. :+
603885
Doufám, že se nějakým způsobem uvolní ta původní verze WWZ, co o tom čtu, tak bych na to byl moc zvědavej. *:+*
0 0
reagovat

Joker

Díky.

KARLOS
Něco mi říká, že nebude...

Jestli si Kennedy nedupne a tu tradiční květnovou premiéru neprosadí, tak je u mě mrtvá Homolka.
603880
Díky. [b]KARLOS[/b] Něco mi říká, že nebude... Jestli si Kennedy nedupne a tu tradiční květnovou premiéru neprosadí, tak je u mě mrtvá Homolka.
Joker
0 0
reagovat
Měl by být nový Tintin...
603873
Měl by být nový Tintin...
0 0
reagovat
Jen Inferno a Kung Fu Panda. Dory startuje o Díkuvzdání. ;)
603872
Jen Inferno a Kung Fu Panda. Dory startuje o Díkuvzdání. ;)
0 0
reagovat
SW o Vánocích? To svět neviděl tohle... :D Ale je tam v tý pauze mezi Hobbitem a Avatarem ještě něco?
603871
SW o Vánocích? To svět neviděl tohle... *:D* Ale je tam v tý pauze mezi Hobbitem a Avatarem ještě něco?
0 0
reagovat
IMHO to nakonec posunou o týden do srpna na stejné datum jako Guardians. Spíš bude zajímavé sledovat, co teď bude s Pirátama a se Star Wars... Avengers + Inside Out + Ant-Man, to by mělo znamenat 2.2+ mld. z jednoho léta a házet velké filmy z jedné stáje tři týdny po sobě by bylo docela hloupé IMHO. Války teda vidím pořád spíš na ty Vánoce '15 a u Pirátů by mě nepřekvapil posun o rok.
603866
IMHO to nakonec posunou o týden do srpna na stejné datum jako Guardians. Spíš bude zajímavé sledovat, co teď bude s Pirátama a se Star Wars... Avengers + Inside Out + Ant-Man, to by mělo znamenat 2.2+ mld. z jednoho léta a házet velké filmy z jedné stáje tři týdny po sobě by bylo docela hloupé IMHO. Války teda vidím pořád spíš na ty Vánoce '15 a u Pirátů by mě nepřekvapil posun o rok.
0 0
reagovat
Heh, přesunuli Ant-Mana na léto 2015, dva měsíce po Avengers a hned pár týdnů po World's Finest. Disney si sakra věří.
603855
Heh, přesunuli Ant-Mana na léto 2015, dva měsíce po Avengers a hned pár týdnů po World's Finest. Disney si sakra věří.
0 0
reagovat

kubqo

To vypadá hodně pohodově. :+
603854
To vypadá hodně pohodově. *:+*
kubqo
0 0
reagovat
btw vyšla ukážka na heist film Kurta Russella a vyzerá, že si to užíva
603846
btw vyšla [link="http://www.youtube.com/watch?v=UbqvELZ1-P8"]ukážka[/link] na heist film Kurta Russella a vyzerá, že si to užíva
0 0
reagovat

Cove

Já nevím, pro mne je to téma blízké a v podstatě jediné co mne na formě toho dokumentu mrzí je, že není dvakrát tak delší. Uvidíme, co teď přinesou velryby. Ale díky bohu, že i s pomocí Oskara je Cove tak propagovanej, ačkolvi bůhví, jestli to k něčemu je.
603844
Já nevím, pro mne je to téma blízké a v podstatě jediné co mne na formě toho dokumentu mrzí je, že není dvakrát tak delší. Uvidíme, co teď přinesou velryby. Ale díky bohu, že i s pomocí Oskara je Cove tak propagovanej, ačkolvi bůhví, jestli to k něčemu je.
Cove
0 0
reagovat

popik

Já to viděl někdy zhruba před rokem a jako...jo, je to dobrej, ale pořád standardní dokument...nějak jsem prostě nevypozoroval, co by na něm mělo být jako speciálního. ?)
603842
Já to viděl někdy zhruba před rokem a jako...jo, je to dobrej, ale pořád standardní dokument...nějak jsem prostě nevypozoroval, co by na něm mělo být jako speciálního. *?)*
popik
0 0
reagovat

Cove

Dokument natočen výborně, obsah je ale na mě až moc pokrytecký.
603841
Dokument natočen výborně, obsah je ale na mě až moc pokrytecký.
Cove
0 0
reagovat
jeden z mála dokumentov, ktoré oceňujem aj ja :+
603840
jeden z mála dokumentov, ktoré oceňujem aj ja *:+*
0 0
reagovat
The Cove tady propaguju od té doby, co jsem to viděl a je to jeden z nejlepších dokumentů, co jsem kdy viděl...

kubqo: You monster!
603839
The Cove tady propaguju od té doby, co jsem to viděl a je to jeden z nejlepších dokumentů, co jsem kdy viděl... kubqo: You monster!
0 0
reagovat
The Cove je ten dokumaent kde na konci padne sánka? ak hej tak som ho donútil pozera´t moju sestru, pričom ona zbožnuje Zachránte Williho... vieš si to predstaviť ako bulila...
603838
The Cove je ten dokumaent kde na konci padne sánka? ak hej tak som ho donútil pozera´t moju sestru, pričom ona zbožnuje Zachránte Williho... vieš si to predstaviť ako bulila...
0 0
reagovat

filmy z víkendu

The Cove - bez debaty perfektní v každé minutě. Takhle dokumenty rozhodně ano 10/10

Thelma a Luisa - Tak jsem po zdejší debatě taky dohnal jeden svůj větší rest a nepřekvapivě jsem byl absolutně nadšen. Viděl jsem tam i Butche se Sundancem i Bezstarostnou jízdu a užl jsem si tohohle Ridleyho stejně jako jmenované. Bomba.
603829
[b]The Cove[/b] - bez debaty perfektní v každé minutě. Takhle dokumenty rozhodně ano [b]10/10[/b] [b]Thelma a Luisa[/b] - Tak jsem po zdejší debatě taky dohnal jeden svůj větší rest a nepřekvapivě jsem byl absolutně nadšen. Viděl jsem tam i Butche se Sundancem i Bezstarostnou jízdu a užl jsem si tohohle Ridleyho stejně jako jmenované. Bomba.
filmy z víkendu
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se