Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33201 - 33220 Napsat příspěvek
ten CUT jen navyšuje dýlku celý tý nudy :)
648283
ten CUT jen navyšuje dýlku celý tý nudy :)
0 0
reagovat
Dik. X-Men comics a vetsinu filmu mam velmi rad. V kine jsem to videl, ale uz to nejakej patek bude, tak to zkusim a uvidim jestli Rogue verze dava vetsi smysl nez kino verze.
648280
Dik. X-Men comics a vetsinu filmu mam velmi rad. V kine jsem to videl, ale uz to nejakej patek bude, tak to zkusim a uvidim jestli Rogue verze dava vetsi smysl nez kino verze.
0 0
reagovat

Vincent

Rogue Cut je geniální, můžu jen doporučit. :+
648279
Rogue Cut je geniální, můžu jen doporučit. *:+*
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Pokud se ti libila kinoverze a chces se na to podivat znova tak urcite. Pokud jsi to jeste nevidel vubec tak tady. Pridava to trochu nuanci a pak je asi ve 3/4 filmu pridana dlouha scena se zachranou Rogue.
648278
Pokud se ti libila kinoverze a chces se na to podivat znova tak urcite. Pokud jsi to jeste nevidel vubec tak tady. Pridava to trochu nuanci a pak je asi ve 3/4 filmu pridana dlouha scena se zachranou Rogue.
Vincent
0 0
reagovat
X-Men Days of Future Past - Rogue Cut
Videli jste nekdo? Ma cenu za to ty $4 za pujceni davat? :)
648277
[b]X-Men Days of Future Past - Rogue Cut[/b] Videli jste nekdo? Ma cenu za to ty $4 za pujceni davat? :)
0 0
reagovat
Mdlá trailerová kampaň, navíc Damon byl zrovna v tý fázi svý kariéry, kdy nikoho moc nezajímal, a abych pravdu řek, tak mě ani výslednej film moc neuchvátil. Možná je na čase, abych mu dal druhou šanci.
648276
Mdlá trailerová kampaň, navíc Damon byl zrovna v tý fázi svý kariéry, kdy nikoho moc nezajímal, a abych pravdu řek, tak mě ani výslednej film moc neuchvátil. Možná je na čase, abych mu dal druhou šanci.
0 0
reagovat
Je to pecka. A soundtrack to má taky skvělej.
648275
Je to pecka. A soundtrack to má taky skvělej.
0 0
reagovat

Adjustment Bureau

Inak fakt by ma zaujimalo ako mohol tak dobry film tak strasne zapadnut. Slaba reklamna kampan? Blby datum v kinach?
648274
Inak fakt by ma zaujimalo ako mohol tak dobry film tak strasne zapadnut. Slaba reklamna kampan? Blby datum v kinach?
Adjustment Bureau
0 0
reagovat
vynikajúci film, škoda že tak zapadol
648273
vynikajúci film, škoda že tak zapadol
0 0
reagovat
Spazz: A to sem ten film tady hypoval snad čtyřikrát 8)?)... Ale jinak :+
648272
Spazz: A to sem ten film tady hypoval snad čtyřikrát *8)**?)*... Ale jinak *:+*
0 0
reagovat
safe (1995)
95% - na titulky k tomuhle masterpieceu todda haynese sem se nacekal. je to zkurvene dobry. je to paradni a trochu skodolibej horror. jako de niro je pro mne uz navzdy pupkin, tak julianne moore je
carol white. nadherne nasnimany a hrozne sem si uzival ten soundtrack. lehky spoiler si neodpustim. moore tam hraje panenku, ktera bumba milicko a ma alerigii na vsechno. pravdou je, za ma alergii na sebe. je naprostou definici zbytecnyho cloveka.
648270
safe (1995) 95% - na titulky k tomuhle masterpieceu todda haynese sem se nacekal. je to zkurvene dobry. je to paradni a trochu skodolibej horror. jako de niro je pro mne uz navzdy pupkin, tak julianne moore je carol white. nadherne nasnimany a hrozne sem si uzival ten soundtrack. lehky spoiler si neodpustim. [spoiler]moore tam hraje panenku, ktera bumba milicko a ma alerigii na vsechno. pravdou je, za ma alergii na sebe. je naprostou definici zbytecnyho cloveka.[/spoiler]
0 0
reagovat
adjustment bureau je hodne mila jednohubka. taky sem se k ni dostal hodne opozdene
648269
adjustment bureau je hodne mila jednohubka. taky sem se k ni dostal hodne opozdene
0 0
reagovat

Adjustment Bureau

Film, o kterem jsem vpodstate nikdy neslysel, skoro nic jsem o nem nevedel a vyklubala se z toho jedna z nejlepsich love story, co jsem videl.... Strasna pecka a fakt nechapu, ze se mi to doted tak vyhybalo
648267
Film, o kterem jsem vpodstate nikdy neslysel, skoro nic jsem o nem nevedel a vyklubala se z toho jedna z nejlepsich love story, co jsem videl.... Strasna pecka a fakt nechapu, ze se mi to doted tak vyhybalo
Adjustment Bureau
0 0
reagovat

Tony

Jo. Chtěl jsem napsat, že je to typickej V.I.M. materiál, a ejhle... link :D:+
648266
Jo. Chtěl jsem napsat, že je to typickej V.I.M. materiál, a ejhle... http://film.moviezone.cz/zverinec-casopisu-national-lampoon/v.i.m./ *:D**:+*
Tony
0 0
reagovat

departed

Nejzapamatovatelnější záběr je pro mě surfování na duně. Škoda že tam není víc takovejch záběrů. To by tomu dalo "duši".
648253
Nejzapamatovatelnější záběr je pro mě surfování na duně. Škoda že tam není víc takovejch záběrů. To by tomu dalo "duši".
departed
0 0
reagovat

SW VII TFA

Pro mne rozhodně nejstravitelnější SW, ale hádám, že je to tou aktuálností a tím, že je za kamerou JJ, jinak bych to zábavností hned přirovnal ke všem ostatním dílům, u jejichž sledování jsem buďto zíval nebo rovnou usínal. Sedmá epizoda je v tomto případě spíš jako doplnění restu v JJovo filmografii, nikoliv restu ze SW universa. Od sympatický Daisy Ridley, přes ne-až-tak dobrýho záporáka, na kterýho jsem se těšil z celýho filmu nejvíc, až po šokující zvrat ke konci, který by mě měl nejspíš zasáhnout víc než bych chtěl, ale jelikož ta citová vazba tam není, tak to prostě nešlo.

Od souboje v temném zasněženém lese jsem čekal taky víc - více dynamiky, svižnější tempo a rychlejší švihání lightsaberama, ale celé to přitom působilo takovým líným tempem, až to upřímně zamrzelo. A na nic jinýho si po zhlédnutí ani nevzpomenu. Vrátily se starý ksichty, přibyly nový, bylo tak několikrát bum bum, několikrát vžum vžum a několikrát tšu tšu. Dál nevím. ?)
648251
Pro mne rozhodně nejstravitelnější SW, ale hádám, že je to tou aktuálností a tím, že je za kamerou JJ, jinak bych to zábavností hned přirovnal ke všem ostatním dílům, u jejichž sledování jsem buďto zíval nebo rovnou usínal. Sedmá epizoda je v tomto případě spíš jako doplnění restu v JJovo filmografii, nikoliv restu ze SW universa. Od sympatický Daisy Ridley, přes ne-až-tak dobrýho záporáka, na kterýho jsem se těšil z celýho filmu nejvíc, až po šokující zvrat ke konci, který by mě měl nejspíš zasáhnout víc než bych chtěl, ale jelikož ta citová vazba tam není, tak to prostě nešlo. Od souboje v temném zasněženém lese jsem čekal taky víc - více dynamiky, svižnější tempo a rychlejší švihání lightsaberama, ale celé to přitom působilo takovým líným tempem, až to upřímně zamrzelo. A na nic jinýho si po zhlédnutí ani nevzpomenu. Vrátily se starý ksichty, přibyly nový, bylo tak několikrát bum bum, několikrát vžum vžum a několikrát tšu tšu. Dál nevím. *?)*
SW VII TFA
0 0
reagovat

Memphis

Animal House je naprosto boží, nechápu, že to u nás nemá větší popularitu jako v zámoří. Tady o tom čtu snad poprvé.:)
648244
Animal House je naprosto boží, nechápu, že to u nás nemá větší popularitu jako v zámoří. Tady o tom čtu snad poprvé.*:)*
Memphis
0 0
reagovat
joachim trier - criterion collection, joy division of cinema. je to sympatak
648239
joachim trier - [link="https://youtu.be/qF3qYnnuGxI"]criterion collection[/link], [link="https://youtu.be/ultSyjoudow"]joy division of cinema[/link]. je to sympatak
0 0
reagovat
the pervert's guide to ideology (2012)
?% - o kapku horsi jak pruvodce filmem, ale toho magora furt zeru.

sunset blvd. (1950)
100% - tady nejde jinak. sice sem si to nesmirne uzival behem sledovani, presto po skonceni ze mne nadseni vyprachlo.
648238
the pervert's guide to ideology (2012) ?% - o kapku horsi jak pruvodce filmem, ale toho magora furt zeru. sunset blvd. (1950) 100% - tady nejde jinak. sice sem si to nesmirne uzival behem sledovani, presto po skonceni ze mne nadseni vyprachlo.
0 0
reagovat

Brick (2005)

Perfektní noir ze střední. Je to přepálený, ale extrémně návykový a sežral jsem to Rianu Johnsonovi i s navijákem. 8,76/10

Animal House (1978)
Právem naprostá klasika. Matka všech Prciček a Superbadů s "tím dobrým Belushim". 8,5/10
648237
Perfektní noir ze střední. Je to přepálený, ale extrémně návykový a sežral jsem to Rianu Johnsonovi i s navijákem. [b]8,76/10[/b] [b]Animal House (1978)[/b] Právem naprostá klasika. Matka všech Prciček a Superbadů s "tím dobrým Belushim". [b]8,5/10[/b]
Brick (2005)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se