Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33241 - 33260 Napsat příspěvek
eeehm... WTF?:D:D
648160
eeehm... [link="https://www.youtube.com/watch?v=ysRIwlEBjuw"]WTF?[/link]*:D**:D*
0 0
reagovat
Sakra...Gilliam bejval tak neskutečně dobrej režisér...Theorem doženu
648146
Sakra...Gilliam bejval tak neskutečně dobrej režisér...Theorem doženu
0 0
reagovat

The Zero Theorem (2013)

Ak si človek odmyslí, že Gilliam dokáže veľmi občas natočiť aj parádny film, tak je to celkom slušné malé sci - fi. Pripomína to totiž skôr nejaký debut veľmi zaujimavého režiséra. S výrazným autorským rukopisom ale nie úplne zvládnuté. . V podstate niečo ako Sucker Punch. Je to bordel, ale zaujímavý bordel, ktorý mi sadol. 7/10
648145
Ak si človek odmyslí, že Gilliam dokáže veľmi občas natočiť aj parádny film, tak je to celkom slušné malé sci - fi. Pripomína to totiž skôr nejaký debut veľmi zaujimavého režiséra. S výrazným autorským rukopisom ale nie úplne zvládnuté. . V podstate niečo ako Sucker Punch. Je to bordel, ale zaujímavý bordel, ktorý mi sadol. 7/10
The Zero Theorem (2013)
0 0
reagovat

Spazz

Perfect Blue (1997) rovnako ako Chris Stuckmann som si to po dopozeraní musel okamžite pustiť znovu.
648142
[b]Perfect Blue (1997)[/b] rovnako ako [link="https://youtu.be/c0FtxOLUs6Y"]Chris Stuckmann[/link] som si to po dopozeraní musel okamžite pustiť znovu.
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Můžu doporučit Galaxy Express 999, geniální věc. :+
648140
Můžu doporučit Galaxy Express 999, geniální věc. *:+*
Spazz
0 0
reagovat
Spazz
Death Note jsi uz videl? Moc krasny anime :)
Taky Psycho-Pass je hodne dobrej nebo Darker Than Black mi dost sedlo.
648139
[b]Spazz[/b] [b]Death Note[/b] jsi uz videl? Moc krasny anime :) Taky [b]Psycho-Pass[/b] je hodne dobrej nebo [b]Darker Than Black [/b]mi dost sedlo.
0 0
reagovat

Spazz

Shingeki no Kyojin, bolestivý a brutální vstup do shonen světa. Podle mě ale jedno z nejlepších anime vůbec, i když ještě není ukončené. Klidně můžeš začít teda i Fullmetalem, to je úplná jistota.
648135
Shingeki no Kyojin, bolestivý a brutální vstup do shonen světa. Podle mě ale jedno z nejlepších anime vůbec, i když ještě není ukončené. Klidně můžeš začít teda i Fullmetalem, to je úplná jistota.
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Ještě kdyžtak zkus Jin-Roh :)
648132
Ještě kdyžtak zkus Jin-Roh :)
Spazz
0 0
reagovat
TrDLo, Gonzi: Diky, panove :)

Axis: Uf, to je solidni seznam, ale vypada to vsechno paradne, diky moc! :+
648127
TrDLo, Gonzi: Diky, panove :) Axis: Uf, to je solidni seznam, ale vypada to vsechno paradne, diky moc! *:+*
0 0
reagovat

Spazz

Hellsing - filmy jsou reinkarnací seriálu a jsou mnohem lepší a drsnější
Highlander: The Search for Vengeance - parádní anime pokračování, naprosto zničené značky
Akira - kdo by to byl čekal
Fullmetal Alchemist: Brotherhood - není lepšího anime seriálu (doporučuju remake od stejných tvůrců, i podle zapřísáhlých fandů je lepší)
Appleseed - paradní grafika, ještě lepší příběh, je možné sáhnout i po pokračovaní ale to už není tak dějove dobré
Samurai Champloo - dva po krku si jdoucí samurajové, holčička co hledá svého otce a velká porce paradní hudby (když jsi viděl Ninja Scroll tak prostě musíš)
Trigun - nepodlehejte panice z ujetosti a šílenosti hlavního představitele, tak temnou story o postupném zániku lidstva a určité naději umí jen v anime
Afro Samurai - Nepopsatelné, temné, depresivní. Meče, zbraně, bazuky a RZA.
Shigurui - historicky realistické a velmi velmi zlé a ničivě pomalé
Black Lagoon - holky v bikinách co nosí samopaly a sem tam ti přivezou dárek
Steamboy - na závěr trocha té zábavy

Initial D - a na úplný závěr, lepší a uchopitelnější verze Rychle a Zběsile (tedy v dobách kdy se ještě jezdilo bokem)

Pod čarou
X - Osud Země je předurčen k záhubě a nedá se změnit...v podstatě nesehnatelný seriál
648116
Hellsing - filmy jsou reinkarnací seriálu a jsou mnohem lepší a drsnější Highlander: The Search for Vengeance - parádní anime pokračování, naprosto zničené značky Akira - kdo by to byl čekal Fullmetal Alchemist: Brotherhood - není lepšího anime seriálu (doporučuju remake od stejných tvůrců, i podle zapřísáhlých fandů je lepší) Appleseed - paradní grafika, ještě lepší příběh, je možné sáhnout i po pokračovaní ale to už není tak dějove dobré Samurai Champloo - dva po krku si jdoucí samurajové, holčička co hledá svého otce a velká porce paradní hudby (když jsi viděl Ninja Scroll tak prostě musíš) Trigun - nepodlehejte panice z ujetosti a šílenosti hlavního představitele, tak temnou story o postupném zániku lidstva a určité naději umí jen v anime Afro Samurai - Nepopsatelné, temné, depresivní. Meče, zbraně, bazuky a RZA. Shigurui - historicky realistické a velmi velmi zlé a ničivě pomalé Black Lagoon - holky v bikinách co nosí samopaly a sem tam ti přivezou dárek Steamboy - na závěr trocha té zábavy Initial D - a na úplný závěr, lepší a uchopitelnější verze Rychle a Zběsile (tedy v dobách kdy se ještě jezdilo bokem) Pod čarou X - Osud Země je předurčen k záhubě a nedá se změnit...v podstatě nesehnatelný seriál
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Hellsing (seriál + mám pocit že navazující film)
Black Lagoon (seriál)
Vampire Hunter D (film)
Blood+ (seriál)
648115
Hellsing (seriál + mám pocit že navazující film) Black Lagoon (seriál) Vampire Hunter D (film) Blood+ (seriál)
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Hellsing? 13 epizod po 20 minutách, to člověk sfoukne jak nic. Rozhodně to patří ke klasikám a krve tam je taky dostatek :)
648114
[link="http://www.csfd.cz/film/139652-hellsing/prehled/"]Hellsing[/link]? 13 epizod po 20 minutách, to člověk sfoukne jak nic. Rozhodně to patří ke klasikám a krve tam je taky dostatek *:)*
Spazz
0 0
reagovat

The Joker

GitS jsem videl, ale asi nebude od veci si to zopakovat, kazdopadne zbytek pokoumam. Diky :)
648109
GitS jsem videl, ale asi nebude od veci si to zopakovat, kazdopadne zbytek pokoumam. Diky :)
The Joker
0 0
reagovat
Krome tech super-propalenych jako Akira nebo Ghost in the Shell bych doporucil Cowboy Bebop (je serial i film), Paprika, Tokyo Godfathers, Metropolis...
648108
Krome tech super-propalenych jako Akira nebo Ghost in the Shell bych doporucil Cowboy Bebop (je serial i film), Paprika, Tokyo Godfathers, Metropolis...
0 0
reagovat

Anime

Mohli byste doporucit nejake kulervouci kousky? Sjizdim ted v ramci rozsirovani estetickeho rozhledu anime, uz jsem nedavno vznasel dotaz ohledne Berserkra, ktereho jsem si nakonec dal prvne ve filmove podobe (serial zatim nechavam u ledu) a urcite bych byl rad za doporuceni nejakych dalsich kvalitnich anime filmu (ale klidne i serialu).

Studio Ghibli neresme, k tomu se clovek driv nebo pozdeji proste dostane tak jako tak, nicmene v ramci tohohle "projektu" hledam spis nejakou akci, krev a klidne i nejake to vyhrezle strivko....Obejdu se teda klidne i bez toho, ale opravdu bych radsi celkove nejake trochu drsnejsi a vizualne rekneme dospelejsi / temnejsi veci.

Zanr vpodstate neresim, tj. budu rad za jakakoliv doporuceni, ale prednostostne me zajimaji spise veci, kde se macha meci, sekyrami a tak podobne :D

Jinak pokud by vas napadlo neco, na co nemusi nutne sedet ten dospelejsi vizual (atd), ale presto je to podle vas nutnost, tak urcite taky nadhodte.

Dneska jsem dojel Ninja Scroll a pomalu se chystam na Akiru, Blood: The Last Vampire a Tales From The Earthsea.

Predem dekuju :)
648105
Mohli byste doporucit nejake kulervouci kousky? Sjizdim ted v ramci rozsirovani estetickeho rozhledu anime, uz jsem nedavno vznasel dotaz ohledne Berserkra, ktereho jsem si nakonec dal prvne ve filmove podobe (serial zatim nechavam u ledu) a urcite bych byl rad za doporuceni nejakych dalsich kvalitnich anime filmu (ale klidne i serialu). Studio Ghibli neresme, k tomu se clovek driv nebo pozdeji proste dostane tak jako tak, nicmene v ramci tohohle "projektu" hledam spis nejakou akci, krev a klidne i nejake to vyhrezle strivko....Obejdu se teda klidne i bez toho, ale opravdu bych radsi celkove nejake trochu drsnejsi a vizualne rekneme dospelejsi / temnejsi veci. Zanr vpodstate neresim, tj. budu rad za jakakoliv doporuceni, ale prednostostne me zajimaji spise veci, kde se macha meci, sekyrami a tak podobne *:D* Jinak pokud by vas napadlo neco, na co nemusi nutne sedet ten dospelejsi vizual (atd), ale presto je to podle vas nutnost, tak urcite taky nadhodte. Dneska jsem dojel Ninja Scroll a pomalu se chystam na Akiru, Blood: The Last Vampire a Tales From The Earthsea. Predem dekuju :)
Anime
0 0
reagovat

pepo

:+
648092
*:+*
pepo
0 0
reagovat

The Visit (2015|

Je smutné, že Shyamalan skončil pri found footage, ale rovnako potešujúce, že stále má čo ponúknuť. Veľmi fajn odrazový mostík odo dna, a snáď sa dočkáme po veľmi dlhej dobe ďalšieho masterpiecu. 8/10
648091
Je smutné, že Shyamalan skončil pri found footage, ale rovnako potešujúce, že stále má čo ponúknuť. Veľmi fajn odrazový mostík odo dna, a snáď sa dočkáme po veľmi dlhej dobe ďalšieho masterpiecu. 8/10
The Visit (2015|
0 0
reagovat
Tak přenést atmosféru MAUS na plátno je trošku jinačí řemeslo
648090
Tak přenést atmosféru MAUS na plátno je trošku jinačí řemeslo
0 0
reagovat
A docela mě fascinuje, jak se dnes filmuje každá hovadina - Monopoly, Angry Birds... A tak zajímavě provedený komiks nic.
648083
A docela mě fascinuje, jak se dnes filmuje každá hovadina - Monopoly, Angry Birds... A tak zajímavě provedený komiks nic.
0 0
reagovat

Axis

Díky, MAUS si dám asi dnes do programu.
648078
Díky, MAUS si dám asi dnes do programu.
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se