Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33181 - 33200 Napsat příspěvek
pytlik: Promiň, ale to se dřív začne Zeman chovat slušně a nearogantně, než že seženeš někde oficiálně bonusy z disků formou streamu a s českou titulkovou podporou...
On je to totiž docela kardinální problém i za hranicema bez cz podpory. iTunes bonusy nabízí, často veškeré, nebo dokonce exkluzivní, ale to budeš řešit úplně stejné problémy, jako s us Netflixem. VUDU bonusy nabízí, je zcela oficiální cestou (sic krkolomnou a uživatelsky velmi "nepřátelskou" - možnost u nás oficiálního přehrání jen na PC, po downloadu a přes šíleně nepohodlnou aplikaci), ale velmi často nabízí jen ořezanou nabídku a kompletní výbava je malý svátek. Obě služby jsou čiste anglické. Na druhou stranu cenově jsou na tom o malý chloupek líp, jak fyzické disky a s "konkurenčními" českými službami jsou by vočko srovnatelné...

Je tedy otázka, jak moc ty bonusy chceš. Pokud hodně, BD player vyjde dnes na doslova pár šupů - stolní playery i PC mechaniky pod dva litry... Pokud ne, nezbývají, než jiné... ty víš co.
648378
pytlik: Promiň, ale to se dřív začne Zeman chovat slušně a nearogantně, než že seženeš někde oficiálně bonusy z disků formou streamu a s českou titulkovou podporou... On je to totiž docela kardinální problém i za hranicema bez cz podpory. iTunes bonusy nabízí, často veškeré, nebo dokonce exkluzivní, ale to budeš řešit úplně stejné problémy, jako s us Netflixem. VUDU bonusy nabízí, je zcela oficiální cestou (sic krkolomnou a uživatelsky velmi "nepřátelskou" - možnost u nás oficiálního přehrání jen na PC, po downloadu a přes šíleně nepohodlnou aplikaci), ale velmi často nabízí jen ořezanou nabídku a kompletní výbava je malý svátek. Obě služby jsou čiste anglické. Na druhou stranu cenově jsou na tom o malý chloupek líp, jak fyzické disky a s "konkurenčními" českými službami jsou by vočko srovnatelné... Je tedy otázka, jak moc ty bonusy chceš. Pokud hodně, BD player vyjde dnes na doslova pár šupů - stolní [link="https://www.alza.cz/levne-domaci-kina/blu-ray-prehravace/18848605.htm"]playery[/link] i PC [link="https://www.alza.cz/levne-cd-a-dvd/blu-ray-mechaniky/18849832.htm"]mechaniky[/link] pod dva litry... Pokud ne, nezbývají, než jiné... ty víš co.
0 0
reagovat

SW VII - Bonusy

Dají se někde koupit/půjčit(nejlépe digitálně) SW VII s otitulkovanými bonusy? Nemám Blučko a na DVD bonusy nejsou jestli jsem to pochopil správně.
648372
Dají se někde koupit/půjčit(nejlépe digitálně) SW VII s otitulkovanými bonusy? Nemám Blučko a na DVD bonusy nejsou jestli jsem to pochopil správně.
SW VII - Bonusy
0 0
reagovat
Speta: Pořád je to lepší, jak dva ze tří BD bonusových disků původních BD trilogií. Na výbavu DVD Hrozby, či výborného celovečeráku z DVD staré trilogie se to ale fakt moc nechytá...
648360
Speta: Pořád je to lepší, jak dva ze tří BD bonusových disků původních BD trilogií. Na výbavu DVD Hrozby, či výborného celovečeráku z DVD staré trilogie se to ale fakt moc nechytá...
0 0
reagovat

Disketa1

Nejhorsi bonusova vybava hned po "nic" 8)
648359
Nejhorsi bonusova vybava hned po "nic" *8)*
Disketa1
0 0
reagovat

Explorers (1985)

Goonies meets Contact meets 50´s sci-fi movies. Veľmi dobrý detský film , no nie je to tak úžasné ako by sa z toho spojenia z prvej vety mohlo zdať. Príbeh je výborný, herci na čele s mladučkým Ethanom Hawkom tiež , Goldsmithova hudba je istota. Dantemu však bez Spielbergovho producentského dohľadu tradične chýba ľahkosť, lepší cit pre atmosféru a väčšia dávka srdiečka. Škoda, že som to nevidel ako decko ale aj tak ma to veľmi potešilo a prevláda veľká spokojnosť 7/10 P.S. prvý kontakt s mimozemšťanmi si skoro doslovne ukradol Cameron pre svoje finále Priepasti, ktoré sa vystrihlo a neskôr vrátilo v Director´s cute.
648358
Goonies meets Contact meets 50´s sci-fi movies. Veľmi dobrý detský film , no nie je to tak úžasné ako by sa z toho spojenia z prvej vety mohlo zdať. Príbeh je výborný, herci na čele s mladučkým Ethanom Hawkom tiež , Goldsmithova hudba je istota. Dantemu však bez Spielbergovho producentského dohľadu tradične chýba ľahkosť, lepší cit pre atmosféru a väčšia dávka srdiečka. Škoda, že som to nevidel ako decko ale aj tak ma to veľmi potešilo a prevláda veľká spokojnosť 7/10 P.S. prvý kontakt s mimozemšťanmi si skoro doslovne ukradol Cameron pre svoje finále Priepasti, ktoré sa vystrihlo a neskôr vrátilo v Director´s cute.
Explorers (1985)
0 0
reagovat

Gonzi

Lebo Pitt, lebo Hoplkins, lebo kamera, lebo hudba, hromada geniálnych scán a stále pri tom revem ako 10 10 ročné dievčatko. Ten film je proste strašne boží.
648357
Lebo Pitt, lebo Hoplkins, lebo kamera, lebo hudba, hromada geniálnych scán a stále pri tom revem ako 10 10 ročné dievčatko. Ten film je proste strašne boží.
Gonzi
0 0
reagovat

Spectre

Podle mě je to nádherně zrežírovaná bondovka, která se medově táhne a je zajímavým způsobem "retro" a připadá mi mnohem víc Mendesova než Skyfall. Spousta záběrů a scén je vysloveně slastnejch. Nevadily mi ani blbé vtípky, bral jsem je jako odkazy na pozdní moorovky. Nenudila mě automobilová honička, připadala mi právě tak "hladká" a stylová jako celej film.

A pak přišlo finále. A strašně to podělali. Ale strašně! Mě už pak přišlo, že to snad Mendes i schválně režíruje úplně debilně a podtrhuje plytkost toho konce, jakoby to byl jeho protest že mu to někdo přepsal. Nebo nevím. Taková škoda. Ustřihněte to za kráterem a máte super Bondovku se slabším koncem. Takhle je to ale totální fail.
648354
Podle mě je to nádherně zrežírovaná bondovka, která se medově táhne a je zajímavým způsobem "retro" a připadá mi mnohem víc Mendesova než Skyfall. Spousta záběrů a scén je vysloveně slastnejch. Nevadily mi ani blbé vtípky, bral jsem je jako odkazy na pozdní moorovky. Nenudila mě automobilová honička, připadala mi právě tak "hladká" a stylová jako celej film. A pak přišlo finále. A strašně to podělali. Ale strašně! Mě už pak přišlo, že to snad Mendes i schválně režíruje úplně debilně a podtrhuje plytkost toho konce, jakoby to byl jeho protest že mu to někdo přepsal. Nebo nevím. Taková škoda. Ustřihněte to za kráterem a máte super Bondovku se slabším koncem. Takhle je to ale totální fail.
Spectre
0 0
reagovat

Star Wars (2015) - bonusy

Dokoukány hlavní bonusy - hodinový dokument a čtená zkouška. Dojáky a zimomriavky. Síla. A steelbook s Kylo Renem je nádhernej.
648353
Dokoukány hlavní bonusy - hodinový dokument a čtená zkouška. Dojáky a zimomriavky. Síla. A steelbook s Kylo Renem je nádhernej.
Star Wars (2015) - bonusy
0 0
reagovat

Legends of the Fall

Ehm. Za co to má takové hodnocení? Chápu vizuál a krásu prostředí, řekněme že bych i bral postupné měnění doby. Tomu filmu ale neuvěřitelně chyběla nějaká nosná myšlenka, naopak to skákalo z tématu do tématu, čímž to ztrácelo schopnost vytáhnout nějaký silný zvrat/dojemný moment. Bylo to "nudně výpravné". Btw když tam u každého druhého záběru hraje stejná "epická" hudba, tak to té epičnosti celkem silně ubírá... Stejně tak dvacátý osmý příjezd Pitta na koni přes horizont prostě nefunguje.
Píšu to, protože čekám nějaké reakce, protože prostě nechápu, jak je ten film univerzálně chválený.
PS: Více než cokoli jiného mi to připomíná české "jak se žilo v komunismu" filmy, které pro chybějící dějový oblouk skoro univerzálně nemám rád.
PPS: jako HBO seriál by to imho bylo mnohem, mnohem lepší.
648343
Ehm. Za co to má takové hodnocení? Chápu vizuál a krásu prostředí, řekněme že bych i bral postupné měnění doby. Tomu filmu ale neuvěřitelně chyběla nějaká nosná myšlenka, naopak to skákalo z tématu do tématu, čímž to ztrácelo schopnost vytáhnout nějaký silný zvrat/dojemný moment. Bylo to "nudně výpravné". Btw když tam u každého druhého záběru hraje stejná "epická" hudba, tak to té epičnosti celkem silně ubírá... Stejně tak dvacátý osmý příjezd Pitta na koni přes horizont prostě nefunguje. Píšu to, protože čekám nějaké reakce, protože prostě nechápu, jak je ten film univerzálně chválený. PS: Více než cokoli jiného mi to připomíná české "jak se žilo v komunismu" filmy, které pro chybějící dějový oblouk skoro univerzálně nemám rád. PPS: jako HBO seriál by to imho bylo mnohem, mnohem lepší.
Legends of the Fall
0 0
reagovat

The Joker

Tak ja do toho sel s vedomim toho, jake ohlasy to melo. Ten film remeslne a dramaturgicky dost selhava... pri sledovani jsem fakt nemel pocit, ze by se tam delo neco extremne dramatickeho nebo obdivuhodneho, coz je dalsi tvurci kiks jako prase, ale na druhou stranu me to proste nijak neurazelo... krom vylozene dementniho rozhovoru snoubenky s nadrizenym tam nebylo nic, co by me vylozene nasralo nebo nechtene rozesmalo a vedomi, ze se to nekomu mohlo dokonce libit mi prekvapuje o dost min nez u traileru na Warcraft :D
648340
Tak ja do toho sel s vedomim toho, jake ohlasy to melo. Ten film remeslne a dramaturgicky dost selhava... pri sledovani jsem fakt nemel pocit, ze by se tam delo neco extremne dramatickeho nebo obdivuhodneho, coz je dalsi tvurci kiks jako prase, ale na druhou stranu me to proste nijak neurazelo... krom vylozene dementniho rozhovoru snoubenky s nadrizenym tam nebylo nic, co by me vylozene nasralo nebo nechtene rozesmalo a vedomi, ze se to nekomu mohlo dokonce libit mi prekvapuje o dost min nez u traileru na Warcraft *:D*
The Joker
0 0
reagovat
Spazz: Mi teda Finest Hours přišlo katastrofální ve všech směrech. 3/10 a když to srovnám s Dokonalou bouří od Petersena, tak bych brečel.
648335
Spazz: Mi teda Finest Hours přišlo katastrofální ve všech směrech. 3/10 a když to srovnám s Dokonalou bouří od Petersena, tak bych brečel.
0 0
reagovat

Vynález zkázy (1958)

Na DVTV je exluzivní přístup k restaurovanému dílu Vynález zkázy.
648314
Na DVTV je exluzivní přístup k restaurovanému dílu [link="http://video.aktualne.cz/vynalez-zkazy-1958/r~6db5b5b4f67611e5a9ac0025900fea04/"]Vynález zkázy[/link].
Vynález zkázy (1958)
0 0
reagovat

The Invitation

No, vlastně se tam nic nestalo a pak v poslední desetiminutovce se přiklonili k jednomu z možných dvou konců... Tak za rok si vzpomenu, že tam hrál Daario ze Hry o trůny a tím to hasne... Podobně jako v tom filmu, kde se potkávali stejní lidi z alternativních realit... U toho si pamatuji jen to, že jsem tehdy naletěl TedGeorgovi v jeho top 11 hororech.
648307
No, vlastně [spoiler]se tam nic nestalo a pak v poslední desetiminutovce se přiklonili k jednomu z možných dvou konců...[/spoiler] Tak za rok si vzpomenu, že tam hrál Daario ze Hry o trůny a tím to hasne... Podobně jako v tom filmu, kde se potkávali stejní lidi z alternativních realit... U toho si pamatuji jen to, že jsem tehdy naletěl TedGeorgovi v jeho top 11 hororech.
The Invitation
0 0
reagovat

Finest Hours

Jako nijak jsem u toho rozhodne netrpel, svym zpusobem se da i ocenit, ze to netlaci nejak extremne na pilu, na druhou stranu je otazka, jestli to neni jenom tvurcovskym neumetelstvim... Ten film su tak nejak plyne, dejou se tam veci, nekdy moc ani nevite proc, pak to skonci, vicemene bez nejake vyrazne katarze, kazdopadne ale bez jakekoliv zasadni sceny, emocionalniho nebo proste zapamatovanihodneho momentu.... Jestli na neco sedi tech nejasnych 5/10, tak je to tohle :)

jestli neco stoji za pochvalu, je to - svete div se - Chris Pine... Mozna je to jenom tim, ze mam pro tyhle posranky, stydliny a jinak noumovate hrdiny slabost, ale Pine je to, co cloveka jinak totalne nijakym filmem protahne a clovek mu proste musi fandit. Nerikam, ze predvedl nejaky Oscarovy vykon, ale clovek mu to proste zere.
648304
Jako nijak jsem u toho rozhodne netrpel, svym zpusobem se da i ocenit, ze to netlaci nejak extremne na pilu, na druhou stranu je otazka, jestli to neni jenom tvurcovskym neumetelstvim... Ten film su tak nejak plyne, dejou se tam veci, nekdy moc ani nevite proc, pak to skonci, vicemene bez nejake vyrazne katarze, kazdopadne ale bez jakekoliv zasadni sceny, emocionalniho nebo proste zapamatovanihodneho momentu.... Jestli na neco sedi tech nejasnych 5/10, tak je to tohle :) jestli neco stoji za pochvalu, je to - svete div se - Chris Pine... Mozna je to jenom tim, ze mam pro tyhle posranky, stydliny a jinak noumovate hrdiny slabost, ale Pine je to, co cloveka jinak totalne nijakym filmem protahne a clovek mu proste musi fandit. Nerikam, ze predvedl nejaky Oscarovy vykon, ale clovek mu to proste zere.
Finest Hours
0 0
reagovat
od kelly reichardt sem videl jen hodne nepovedeny night moves, ktery sou inspirovany prave safe. safe je taky best film of the decade by village voice a na dalsi dekadu to bylo mulholland drive. zvlastni ze oba filmy zacinaj stejne. na zensky reziserky mam averzi. at je to jane campion nebo kathryn bigelow a nebo treba jennifer kent s jejim otresne ubohym babadookem. presto se hodne tesim az si dam jeanne dielman, 23 quai du commerce, 1080 bruxelles od chantal akerman. the headless woman od lucrecie martel me taky zajima .ale prave na kelly sem zvedavej nejvic. prej je vsechno krome night moves pecka a meek's cutoff uz mam pripraveny.
648297
od kelly reichardt sem videl jen hodne nepovedeny [link="https://thedissolve.com/features/compulsory-viewing/595-night-moves-kelly-reichardt-recommends-an-infectio/"]night moves[/link], ktery sou inspirovany prave safe. safe je taky best film of the decade by village voice a na dalsi dekadu to bylo mulholland drive. zvlastni ze oba filmy zacinaj stejne. na zensky reziserky mam averzi. at je to jane campion nebo kathryn bigelow a nebo treba jennifer kent s jejim otresne ubohym babadookem. presto se hodne tesim az si dam jeanne dielman, 23 quai du commerce, 1080 bruxelles od chantal akerman. the headless woman od lucrecie martel me taky zajima .ale prave na kelly sem zvedavej nejvic. prej je vsechno krome night moves pecka a meek's cutoff uz mam pripraveny.
0 0
reagovat
recenze safe. trafficuv komenatr na csfd naprosto presnej.
648295
recenze [link="http://www.avclub.com/review/julianne-moore-develops-mysterious-malady-todd-hay-212738"]safe[/link]. trafficuv komenatr na csfd naprosto presnej.
0 0
reagovat
RC není to špatný, ale je úplně fuk, zda pustíš kino, nebo tenhle sestřih...
SteKi; Memphis: Imo i tím, že většina lidí od toho čekala něco úplně jiného, než dostala...
648287
RC není to špatný, ale je úplně fuk, zda pustíš kino, nebo tenhle sestřih... SteKi; Memphis: Imo i tím, že většina lidí od toho čekala něco úplně jiného, než dostala...
0 0
reagovat
ten CUT jen navyšuje dýlku celý tý nudy :)
648283
ten CUT jen navyšuje dýlku celý tý nudy :)
0 0
reagovat
Dik. X-Men comics a vetsinu filmu mam velmi rad. V kine jsem to videl, ale uz to nejakej patek bude, tak to zkusim a uvidim jestli Rogue verze dava vetsi smysl nez kino verze.
648280
Dik. X-Men comics a vetsinu filmu mam velmi rad. V kine jsem to videl, ale uz to nejakej patek bude, tak to zkusim a uvidim jestli Rogue verze dava vetsi smysl nez kino verze.
0 0
reagovat

Vincent

Rogue Cut je geniální, můžu jen doporučit. :+
648279
Rogue Cut je geniální, můžu jen doporučit. *:+*
Vincent
0 0
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se