Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33161 - 33180 Napsat příspěvek

Departure (2015)

Nádherný film s ještě nádhernější impresionistickou kamerou a navíc tam zní Dvořákova Rusalka v podání Gabriely Beňačkové a České filharmonie. A hlavní roli hraje mladičký Alex Lawther, který skvěle zaujal už jako mladý Alan Turing v Kódu Enigmy. Nenápadná pecka, která o to více strhne. :+
655116
Nádherný film s ještě nádhernější impresionistickou kamerou a navíc tam zní Dvořákova Rusalka v podání Gabriely Beňačkové a České filharmonie. A hlavní roli hraje mladičký Alex Lawther, který skvěle zaujal už jako mladý Alan Turing v Kódu Enigmy. Nenápadná pecka, která o to více strhne. *:+*
Departure (2015)
0 0
reagovat
:+
655107
*:+*
0 0
reagovat

pepo

Tak jsem si na tvé doporučení dal Sennen joyū a chtěl bych ti za to poděkovat. Takovýhle kousky miluju a závěrečná myšlenka mě dostala do kolen. Paráda. :))
655106
Tak jsem si na tvé doporučení dal Sennen joyū a chtěl bych ti za to poděkovat. Takovýhle kousky miluju a závěrečná myšlenka mě dostala do kolen. Paráda. :))
pepo
0 0
reagovat
Millenioum actress pecka aj na druhykrat. Zamiloval som sa do filmu
655105
Millenioum actress pecka aj na druhykrat. Zamiloval som sa do filmu
0 0
reagovat

pepo

pisu si
655085
pisu si
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak Alan Parker, čo si čakal? btw. videl si Birdyho? budeš mať ďalší film do feel good peciek. ja som t mal strašne dlho v top 10
655084
Tak Alan Parker, čo si čakal? btw. videl si Birdyho? budeš mať ďalší film do feel good peciek. ja som t mal strašne dlho v top 10
TedGeorge
0 0
reagovat

Mississippi Burning (1988)

Totalni nefalsovanej narez

Zapomente na chvili na historicky presahy, boj o prava cernochu na americkym jihu a Ku-klux- klan. Tohle je o bad moterfuckerovi Gene Hackmanovi a slusnackym Willem Defoeovi, ktery svede dohromady jeden pripad a oba se k tomu stavi po svym.

Kdyz sem ty dva pozoroval, tak se mi hnedka vybavilo L.A Prisne Tajne a Russel Crowe s Guy Pearcem. Crowe, respektive Hackman ma nastaveny svoje pravidla, ale to vsechno jde do kelu, kdyz se ty prasata dotknou nevinne zeny. Pearce, respektive Defore je slusnak hrajici podle zakona a prirucek, ale pak diky partakovy prohlidne a... a vite co, podivejte se na to sami.

Tohle proste musite videt. Co nejdriv. Hackman je pro me fakt v TOP 5 tech nejvetsich filmovejch borcu vsech dob a ta konkurence byla sakra silna.

Peckaaaaaaaa

10.10
655082
[b]Totalni nefalsovanej narez[/b] Zapomente na chvili na historicky presahy, boj o prava cernochu na americkym jihu a Ku-klux- klan. Tohle je o bad moterfuckerovi Gene Hackmanovi a slusnackym Willem Defoeovi, ktery svede dohromady jeden pripad a oba se k tomu stavi po svym. Kdyz sem ty dva pozoroval, tak se mi hnedka vybavilo L.A Prisne Tajne a Russel Crowe s Guy Pearcem. Crowe, respektive Hackman ma nastaveny svoje pravidla, ale to vsechno jde do kelu, kdyz se ty prasata dotknou nevinne zeny. Pearce, respektive Defore je slusnak hrajici podle zakona a prirucek, ale pak diky partakovy prohlidne a... a vite co, podivejte se na to sami. Tohle proste musite videt. Co nejdriv. Hackman je pro me fakt v TOP 5 tech nejvetsich filmovejch borcu vsech dob a ta konkurence byla sakra silna. [b]Peckaaaaaaaa[/b] 10.10
Mississippi Burning (1988)
0 0
reagovat

pepo

pisu si
655077
pisu si
pepo
0 0
reagovat

Millenium actress (2001)

Skoro som odpadol od nadsenia. Som uchvateny, urevany a nabity inspiraciou. Pre toto mam tak rad filmy 10/10
655074
Skoro som odpadol od nadsenia. Som uchvateny, urevany a nabity inspiraciou. Pre toto mam tak rad filmy 10/10
Millenium actress (2001)
0 0
reagovat
655061
[link="http://payload.cargocollective.com/1/0/21463/1144941/i-heart-1.png"]♥[/link]
0 0
reagovat
ted
''nadbytek informaci je nova cenzura'' v poho
655057
ted ''nadbytek informaci je nova cenzura'' v poho
0 0
reagovat
i ♥ huckabees (2004)
85% - stacilo prvnich par fterin a uz sem byl na stejny vlne a moh za to jon brion. celkovy obsazeni se povedlo ale isabelle huppert je jako guru nihilizmu top a hned bych ji v blate vojel. dostal sem chut na soderberghuv schizopolis.
655055
i ♥ huckabees (2004) 85% - stacilo prvnich par fterin a uz sem byl na stejny vlne a moh za to jon brion. celkovy obsazeni se povedlo ale isabelle huppert je jako guru nihilizmu top a hned bych ji v blate vojel. dostal sem chut na soderberghuv schizopolis.
0 0
reagovat

Guido

S dovolením jsem tě smazal, protože je na MZ už nahozenej a vyjde během pár dnů. Tak ať nám na to lidi kliknout v tom rámečku :) Dík :+
655054
S dovolením jsem tě smazal, protože je na MZ už nahozenej a vyjde během pár dnů. Tak ať nám na to lidi kliknout v tom rámečku :) Dík *:+*
Guido
0 0
reagovat

Quand on a 17 ans (2016)

Sedlo mi to maximálně. Nádherné prostředí francouzských Pyrenejí a výborná ústřední herecká dvojice se skvělou chemií. Sedmdesátiletý klasik André Téchiné natočil úžasnou nesentimentální romanci v kombinaci s funkčním sociálním dramatem. 9/10
655022
Sedlo mi to maximálně. Nádherné prostředí francouzských Pyrenejí a výborná ústřední herecká dvojice se skvělou chemií. Sedmdesátiletý klasik André Téchiné natočil úžasnou nesentimentální romanci v kombinaci s funkčním sociálním dramatem. 9/10
Quand on a 17 ans (2016)
0 0
reagovat

do_Od

Tak to rád slyšim, já právě měl dojem že tam bude červený knihovny hodně, běda jestli jsi mě navnadil zbytečně :D
655018
Tak to rád slyšim, já právě měl dojem že tam bude červený knihovny hodně, běda jestli jsi mě navnadil zbytečně *:D*
do_Od
0 0
reagovat

Toni Erdmann

Už si ani nepamätám, kedy mi v kine tak rýchlo ubehlo 162 minút. Téma workoholizmu, žitia prázdnych životov v prázdnych bytoch, rozpadu rodiny a ľudských vzťahov v netradičnom balení, že človek ani neverí, že ide o festivalový kúsok. Nemci vládnou, už dlho som nevidel nič tak úprimné, civilné, smutné a vtipné zároveň. Tlieskam a smekám kloubouček. Pre mňa určite TOP10 v tomto roku. 10/10 :+
654997
Už si ani nepamätám, kedy mi v kine tak rýchlo ubehlo 162 minút. Téma workoholizmu, žitia prázdnych životov v prázdnych bytoch, rozpadu rodiny a ľudských vzťahov v netradičnom balení, že človek ani neverí, že ide o festivalový kúsok. Nemci vládnou, už dlho som nevidel nič tak úprimné, civilné, smutné a vtipné zároveň. Tlieskam a smekám kloubouček. Pre mňa určite TOP10 v tomto roku. 10/10 *:+*
Toni Erdmann
0 0
reagovat

TedGeorge

ok :D
654985
ok *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Anthropoid

Nečekaně brutální a syrový, při přestřelce v kostele jsem měl vyloženě chuť si nainstalovat Call of Duty dvojku a jít zabít pár nácků. Nejvíc mě ale bavila ta absence vztahů mezi postavami, žádná červená knihovna, žádný kecy o přátelství, všechny tady pojilo jenom jedno a to byla ta mise, potažmo válka obecně. Finále přitom ale nebylo vůbec chladný, právě naopak, působilo o to víc emotivně. Velkej palec nahoru pro Seana Ellise. :+
654984
Nečekaně brutální a syrový, při přestřelce v kostele jsem měl vyloženě chuť si nainstalovat Call of Duty dvojku a jít zabít pár nácků. Nejvíc mě ale bavila ta absence vztahů mezi postavami, žádná červená knihovna, žádný kecy o přátelství, všechny tady pojilo jenom jedno a to byla ta mise, potažmo válka obecně. Finále přitom ale nebylo vůbec chladný, právě naopak, působilo o to víc emotivně. Velkej palec nahoru pro Seana Ellise. *:+*
Anthropoid
0 0
reagovat

Carlito

JJ, melo to byt v mym vanocnim clanku o pohodovkach, ale kvuli tobe to tam nebude a vyjde to nekdy za 2 roky :D
654966
JJ, melo to byt v mym vanocnim clanku o pohodovkach, ale kvuli tobe to tam nebude a vyjde to nekdy za 2 roky :D
Carlito
0 0
reagovat

The First Time (2012)

Uvědomělá romantická komedie (nejen) pro týnejdžry.
Předpokládám, že místní odborníci na romantické komedie to už dávno viděli, přesto si dovolím trochu hypeovat. Je to lehkonohé, neokázale vtipné,přirozené, bez zbytečných odboček, se sympatickou ústřední dvojicí. Moc dobře si to uvědomuje, v jakém žánru se to odehrává, ale všechny ty romanticko-komediální klišé dokáže pootočit tak akorát, aby to působilo zároveň neotřele a zábavně. Nenápadný klenot.
654963
Uvědomělá romantická komedie (nejen) pro týnejdžry. Předpokládám, že místní odborníci na romantické komedie to už dávno viděli, přesto si dovolím trochu hypeovat. Je to lehkonohé, neokázale vtipné,přirozené, bez zbytečných odboček, se sympatickou ústřední dvojicí. Moc dobře si to uvědomuje, v jakém žánru se to odehrává, ale všechny ty romanticko-komediální klišé dokáže pootočit tak akorát, aby to působilo zároveň neotřele a zábavně. Nenápadný klenot.
The First Time (2012)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se