|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 33141 - 33160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1657
- 1658
- 1659
- .
- 2891
- 2892
Pouto nejsilnější / Brief Encounter (1945)
Byl jsem unešený, dojatý a zamilovaný (do filmu, jde to?) zároveň. Okamžitě se to katapultuje do mé topky romantických filmů. Takhle nádherně a pečlivě budovanou lásku jen přes dialogy jsem ještě neviděl. Je to hodně divadelní film odehrávající se v pár kulisách Ono by to nebylo ani spoilerování, jelikož je to poměrně revoluční film svou retrospektivou vyprávění a hned v úvodu to vyslepičí hlavní zápletku. Nicméně vám hned po pár záběrech bude jasné, kterého slavného romantického filmu je to zjevně nepřiznaný předobraz.
10/10
10/10|
reagovat
|
Shutter Island
Ten zásadní zvrat vykecal okamžitě uz trailer. Pamatuji si,ze jsme tenkrát byli s kolegou vsazeny uz pred kinosálem,jestli jsme zvrat odhadli nebo ne....s tím,že kolega sazel proti jen proto, ze nevěřil v takovou jednoznačnost traileru. Nicméně souhlas s Marvinem...na druhy zkouknuti to fungovalo u mel lip,protože to podstatný je az úplně na konci
|
reagovat
|
Spotlight (2015)
Veľmi silné a vážne skvelé. Asi po pol hodinke mi filmárska uzemnenosť a absencia osobných príbehov prestala prekážať a nakoniec so bol skoro úplne nadšený. Vynikajúci scenár a herci. Zaslúžený Oscar za najlepší film nie ani tak kvôli výsledku ale kvôli tomu, že na ten film sa až tak rýchlo nezabudne. Dôležitosť výpovede je občas silnejšia než progresívna filmárčina. Silných 9/10
Shutter Island je samozrejme veľká pecka
Shutter Island je samozrejme veľká pecka
|
reagovat
|
xxendxx
to nebyla pointa, to byla premisa. Bylo to jasné už ve chvíli, kdy DiCaprio
ještě na lodi poprosil svého "podřízeného" o cigáro, vím totiž jak to chodí v blázicni a tohle roztržité somrování cigár je naprosto přesné a všudypřítomné... navíc tam byl záběr na pouta, pokud si vzpomínám.
Pointa je úplně jiná, je v poslední scéně filmu a troufám si říct, že se z první půlky odhadnout nedá :-)
ještě na lodi poprosil svého "podřízeného" o cigáro, vím totiž jak to chodí v blázicni a tohle roztržité somrování cigár je naprosto přesné a všudypřítomné... navíc tam byl záběr na pouta, pokud si vzpomínám.
Pointa je úplně jiná, je v poslední scéně filmu a troufám si říct, že se z první půlky odhadnout nedá :-)
|
reagovat
|
srovna u Shutter Islandu jsem odhadl pointu hned po příjezdu v kanceláři... a nějak nemá smysl na to koukat znovu, protože to na tý pointě dost stojí. Stejně jako třeba šestej smysl.
|
reagovat
|
Shutter Island
Stále je to môj najobľúbenejší Marty v novom tisícročí. Ten film je skvelý aj na 6x a vôbec nestárne. 

|
reagovat
|
Suburra (2015)
Túto taliansku neo-noir gangsterskú pecku fakt odporúčam.
Kde sa na to hrabú minuloroční Black Mass a Legend. Sorry Tome.
Kde sa na to hrabú minuloroční Black Mass a Legend. Sorry Tome. |
reagovat
|
Watchmen DC
Opět jsem si to strašně užil. Mám rád předlohu a tohle považuji za více než obstojnou adaptaci.
Jedinou slabinou zůstává bohužel obsazení Adriana.
Manhattanův příběh je nejlepší pasáž z celého filmu. Geniální úvodní titulky snad nemusím zmiňovat.
Prodloužená verze je ještě o fous lepší, hlavně Masonův osud.
Tohle je prostě Snyderův nejlepší film a nikdy ho nepřekoná, protože od té doby to s ním šlo spíš z kopce...
Jedinou slabinou zůstává bohužel obsazení Adriana.
Manhattanův příběh je nejlepší pasáž z celého filmu. Geniální úvodní titulky snad nemusím zmiňovat.
Prodloužená verze je ještě o fous lepší, hlavně Masonův osud.
Tohle je prostě Snyderův nejlepší film a nikdy ho nepřekoná, protože od té doby to s ním šlo spíš z kopce...
|
reagovat
|
Pidiobři 3D (Tiny Giants)
Výborný 3D dokument. Vysokorychlostní a 3D kamery dodaly spousty záběrů, které vyrážejí dech, a třeba souboj prériový křeček vs. škorpion patří k tomu nejepičtějšímu co jsem poslední dobou v kině viděl. Trailer tady.
|
reagovat
|
Monster Squad (1987)
Je to fajn a prvá polovica dokonca super, ale keby na inzultáciu vlkolaka nestačil kopanec do gúľ , Dracula nechodil vyzbrojený dynamitom a podobné necool blbosti mohlo to byť lepšie. Klasické monštrá nadesignované Masky Stanom Winstonom potešili, niektoré nápady z pera autora Smrtonosnej zbrane a Posledného skauta takisto. Slušný detský film, ale nič čo by som si mal pamätať dlhšie. 6/10
|
reagovat
|
ten film je tak strasne nudnej, ze ani screen junkies s tim materialem nedokazou udelat nenudnej honest trailer... 

|
reagovat
|
Všichni vědí, že Superman se vrací od Bryana Singera je můj nejoblíbenější film o Supermanovi. Ten film mám v topce svých nejoblíbenějších filmů. A jen tak se to nezmění. Hoši ze Screen Junkies prominou. 

|
reagovat
|
Departed je bomba a Vaughn je skvělej. Layer Cake je top. Sienna Miller v nejlepší formě.
|
reagovat
|
Departed je super pro lidi s poruchou spanku... Kdyz uz prasky nepomuzou, tohle zarucene uspi...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
56Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 13The Sheep Detectives: Trailer 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara 12Deník shopaholičky: Recenze