Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30881 - 30900 Napsat příspěvek
My sme do kina isli s tym, ze sa uz vseobecne vedelo, ze je dobry. Ale asi sa vtedy nase media velmi nehrali na nejake spoilery.
Dokonca si spominam na "recenziu" v Bravicku, kde cez fotky vykecali kompletny dej filmu, ale uz si nespominam, ci som to cital az po premiere.

Ad dialnica. Asi som fakt mimo, imho je ta scena super. Utok vrtulnikom, nepriestrelna vesta, vymena zasobniku tretou rukou, podlietavanie mosta, likvidacia vrtulnika, prestup na kamion, T2 prelieza na prednu kapotu, v poklaku jednou rukou zblizka vyprazdni zasobik "strojnej pusky" do T1000, brutalne liquid metal gore, cez dieru v celnom skle strhava volant, buracka a klzacka az do tovarne, rozlomenie cisterny, tekuty dusik...

Mam chut si to rychlo pustit:))
661536
My sme do kina isli s tym, ze sa uz vseobecne vedelo, ze je dobry. Ale asi sa vtedy nase media velmi nehrali na nejake spoilery. Dokonca si spominam na "recenziu" v Bravicku, kde cez fotky vykecali kompletny dej filmu, ale uz si nespominam, ci som to cital az po premiere. Ad dialnica. Asi som fakt mimo, imho je ta scena super. Utok vrtulnikom, nepriestrelna vesta, vymena zasobniku tretou rukou, podlietavanie mosta, likvidacia vrtulnika, prestup na kamion, T2 prelieza na prednu kapotu, v poklaku jednou rukou zblizka vyprazdni zasobik "strojnej pusky" do T1000, brutalne liquid metal gore, cez dieru v celnom skle strhava volant, buracka a klzacka az do tovarne, rozlomenie cisterny, tekuty dusik... Mam chut si to rychlo pustit:))
0 0
reagovat

SteKi

...krasna doba... :):+
661535
...krasna doba... :)*:+*
SteKi
0 0
reagovat

Sony

Tak moc prace s utajenim v tej dobe nemali. Internet nemal doslova nikto a ukazku si videl maximalne tak v kine ked si mal stastie.
661534
Tak moc prace s utajenim v tej dobe nemali. Internet nemal doslova nikto a ukazku si videl maximalne tak v kine ked si mal stastie.
Sony
0 0
reagovat

vZeč

...tak klobouk dolu, ze se jim to podarilo utajit pred premierou (kdyz si vzpomenu na nejnovejsiho terminatora a trailerove propaleni Connora :/ kdo vi, jak by se na film divali lidi, kdyby zvrat videli az v kine)... ;)

v dnesni dobe se tajnustkareni moc nenosi...mozna Abrams jeste nejakym zazracnym zpusobem dokaze udrzet "vse" v utajeni... :) :o
661533
...tak klobouk dolu, ze se jim to podarilo utajit pred premierou (kdyz si vzpomenu na nejnovejsiho terminatora a trailerove propaleni Connora :/ kdo vi, jak by se na film divali lidi, kdyby zvrat videli az v kine)... *;)* v dnesni dobe se tajnustkareni moc nenosi...mozna Abrams jeste nejakym zazracnym zpusobem dokaze udrzet "vse" v utajeni... :) *:o*
vZeč
0 0
reagovat

KARLOS

V tom se shodneme - na dálnici ten film hrozně ztrácí dech. Jestli má ten T2 nějakou slabinu, tak to je tady. Pak ho teda zase chytne, ale na demolici policejního vozovýho parku se prostě nepodaří úplně navázat.

Jináč se přimlouvám za diskuzní sekci, či přímo tematický články ;) na téma "co mě sere na uctívanejch filmech".
661532
V tom se shodneme - na dálnici ten film hrozně ztrácí dech. Jestli má ten T2 nějakou slabinu, tak to je tady. Pak ho teda zase chytne, ale na demolici policejního vozovýho parku se prostě nepodaří úplně navázat. Jináč se přimlouvám za diskuzní sekci, či přímo tematický články *;)* na téma "co mě sere na uctívanejch filmech".
KARLOS
0 0
reagovat
Tak u dvojky se to tajilo až do gun and roses, ne?
661531
Tak u dvojky se to tajilo až do gun and roses, ne?
0 0
reagovat

Terminator 2

cas ukazal, ze objektivne se jedna o kvalitni film... subjektivne rikam, ze je to pravda :D ;)

Pamatuje tady nekdo dobu, kdy film sel do kin? Jestli se do posledni chvile tajilo, jestli bude Arnold dobrak nebo zebrak? Kdo byl zvazovany misto Patricka (btw. nej zaporak z terminatorich filmu) Ja byl decko a moc jsem tohle nevnimal... 8)

U Terminatora 3 jsem byl uz dospely, :) tam si vybavuju, ze chvili se snazili s divaky hrat hru, ze bude hodny, ale i zly...njn, mam deravou pamet. :) :+
661530
cas ukazal, ze objektivne se jedna o kvalitni film... subjektivne rikam, ze je to pravda *:D* *;)* Pamatuje tady nekdo dobu, kdy film sel do kin? Jestli se do posledni chvile tajilo, jestli bude Arnold dobrak nebo zebrak? Kdo byl zvazovany misto Patricka (btw. nej zaporak z terminatorich filmu) Ja byl decko a moc jsem tohle nevnimal... *8)* U Terminatora 3 jsem byl uz dospely, *:)* tam si vybavuju, ze chvili se snazili s divaky hrat hru, ze bude hodny, ale i zly...njn, mam deravou pamet. :) *:+*
Terminator 2
0 0
reagovat
Chtělo by to založit sekci "co nás sere na všemi milovaných filmech" :D tam bych se rád začetl
661529
Chtělo by to založit sekci "co nás sere na všemi milovaných filmech" *:D* tam bych se rád začetl
0 0
reagovat

KARLOS

Ved ja som ani netvrdil, ze je dokonaly;)
661528
Ved ja som ani netvrdil, ze je dokonaly*;)*
KARLOS
0 0
reagovat
Na druhou stranu - já nikde neřekl, že sa mi nepáčí... 8)?)
661527
Na druhou stranu - já nikde neřekl, že sa mi nepáčí... *8)**?)*
0 0
reagovat
ty tomu iba nerozumieš lebo si marvel fan a hejter DC 8):D
661526
ty tomu iba nerozumieš lebo si marvel fan a hejter DC *8)**:D*
0 0
reagovat

pepo

Ten film je tak blbý, že i v názvu má hrubku. :D
661525
Ten film je tak blbý, že i v názvu má hrubku. *:D*
pepo
0 0
reagovat
to sú mi veci, fakt som myslel, že niektoré filmy sa páčia všetkým. Čo bude ďalší level? Schindlerov zoznam? Votrelec? Batman v Superman? :D:D:D
661524
to sú mi veci, fakt som myslel, že niektoré filmy sa páčia všetkým. Čo bude ďalší level? Schindlerov zoznam? Votrelec? Batman v Superman? *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Gorecki: OK, v prvém postu to nebylo. Až v tom druhém. Srry. ;)
Za mě - moc Arnolda a jeho mluvy. Snaha o komediální momenty. Lehce přestřelená stopáž (ale jen lehce). Před finále na dálnici velmi dlouhé, bez gradace a monotónní.
Někdo spomínal i hudbu, tu sice považuju za jakž takž funkční, ale rozhodně nebyla vynikající.
Za vrchol filmu považuju stále útěk z nemocnice a atomový výbuch. 8)8)8)

A prosím - nelynčujte mě tady. :D
661523
Gorecki: OK, v prvém postu to nebylo. Až v tom druhém. Srry. *;)* Za mě - moc Arnolda a jeho mluvy. Snaha o komediální momenty. Lehce přestřelená stopáž (ale jen lehce). Před finále na dálnici velmi dlouhé, bez gradace a monotónní. Někdo spomínal i hudbu, tu sice považuju za jakž takž funkční, ale rozhodně nebyla vynikající. Za vrchol filmu považuju stále útěk z nemocnice a atomový výbuch. *8)**8)**8)* A prosím - nelynčujte mě tady. *:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Jasne ze to je uchcany song a dobrovolne by som si ho dnes nepustal, moj point bol inde:)

A sorry, trolling to bol, inak by nepisal nieco o "objektivnych" kvalitach a ani by sa dopredu nenavazal do nazorov ostatnych uzivatelov, on si tie reakcie vyslovene pytal:)
Opakovane:)

Inak neviem s akymi konkretnymi jeho argumentami suhlasis. Ja som tam nasiel len ze je to "nuda k posrani" a kladie sa prilis velky doraz na hlavnu hviezdu (hahaha:))), a ze ho ludske postavy nezaujimali, hoci obe z nich maju jasnu motivaciu, vyvoj svojej postavy, vysporiadanie sa so svojou sucasnostou, minulostou aj buducnostou sucasne, vyvoj vztahu medzi nimi aj k "hlavnej hviezde":) ako k stroju, umelej inteligencii aj "cloveku". A to vsetko v ramci poutoveho spektaklu, sci-fi, akcneho filmu, hororu a rodinnej dramy s ciernohumornymi vsuvkami. V porovnani s dnesnymi blockbustermi ide priam o ciste umenie:))
661522
Jasne ze to je uchcany song a dobrovolne by som si ho dnes nepustal, moj point bol inde:) A sorry, trolling to bol, inak by nepisal nieco o "objektivnych" kvalitach a ani by sa dopredu nenavazal do nazorov ostatnych uzivatelov, on si tie reakcie vyslovene pytal:) Opakovane:) Inak neviem s akymi konkretnymi jeho argumentami suhlasis. Ja som tam nasiel len ze je to "nuda k posrani" a kladie sa prilis velky doraz na hlavnu hviezdu (hahaha:))), a ze ho ludske postavy nezaujimali, hoci obe z nich maju jasnu motivaciu, vyvoj svojej postavy, vysporiadanie sa so svojou sucasnostou, minulostou aj buducnostou sucasne, vyvoj vztahu medzi nimi aj k "hlavnej hviezde":) ako k stroju, umelej inteligencii aj "cloveku". A to vsetko v ramci poutoveho spektaklu, sci-fi, akcneho filmu, hororu a rodinnej dramy s ciernohumornymi vsuvkami. V porovnani s dnesnymi blockbustermi ide priam o ciste umenie:))
KARLOS
0 0
reagovat
Gorecki: Ne, to bylo jen nemístný povzdech nad táákhle uch*aným songem. 8)8)8)
A neříkám, že Speta nepíše, ehm, specificky. Říkám, že to asi nebylo myšleno nějak provokativně. Ten "hate" šel hezky od srdíčka a že je to hate jen dokazuje, že si zrovna Speta myslí, že "oddělit nostalgii od přímého současného požitku z filmu".
Prostě mu to krutě nesedlo a narozdíl od velké části diskutujících na MZ se to nebál napsat. ;):))
661521
Gorecki: Ne, to bylo jen nemístný povzdech nad táákhle uch*aným songem. *8)**8)**8)* A neříkám, že Speta nepíše, ehm, specificky. Říkám, že to asi nebylo myšleno nějak provokativně. Ten "hate" šel hezky od srdíčka a že je to hate jen dokazuje, že si zrovna Speta myslí, že "oddělit nostalgii od přímého současného požitku z filmu". Prostě mu to krutě nesedlo a narozdíl od velké části diskutujících na MZ se to nebál napsat. *;)**:))*
0 0
reagovat

Zygote

Další Blomkampův kraťas od Oats. Tentokrát je to, oproti Rakka což byl spíše sled scének a Firebase, které bylo tak napůl, už přímočarý kus děje, který má inspiraci v The Thing a Aliens. Opravdu weird shit potvora.
link
661520
Další Blomkampův kraťas od Oats. Tentokrát je to, oproti Rakka což byl spíše sled scének a Firebase, které bylo tak napůl, už přímočarý kus děje, který má inspiraci v The Thing a Aliens. Opravdu weird shit potvora. https://www.youtube.com/watch?v=pKWB-MVJ4sQ
Zygote
0 0
reagovat

KARLOS

A sorry jako:
"Jsou filmy, které znám z mládí a které jsou objektivně geniální doteď. Terminator 2 to ale není. Myslím, že narozdíl od jiných dokážu oddělit nostalgii od přímého současného požitku z filmu."
Akoze sorry:D
661519
A sorry jako: "Jsou filmy, které znám z mládí a které jsou objektivně geniální doteď. Terminator 2 to ale není. Myslím, že narozdíl od jiných dokážu oddělit nostalgii od přímého současného požitku z filmu." Akoze sorry*:D*
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

Ak si z toho prikladu pochopil, ze by sa podla mna Yesterday (T2) mala pacit vsetkym, tak si to pochopil zle:)
661518
Ak si z toho prikladu pochopil, ze by sa podla mna Yesterday (T2) mala pacit vsetkym, tak si to pochopil zle:)
KARLOS
0 0
reagovat
A já myslel, že ty Piraně budou konečně doceněny...
661517
A já myslel, že ty Piraně budou konečně doceněny...
0 0
reagovat
Ke schválení
SPRAVOVAT
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se