Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30861 - 30880 Napsat příspěvek
Jestli je pravda ten 100 mil rozpočet, tak teda hezký. :+
658335
Jestli je pravda ten 100 mil rozpočet, tak teda hezký. *:+*
0 0
reagovat

The Irishman

658332
[link="https://thefilmstage.com/news/netflix-picks-up-martin-scorseses-the-irishman-now-aiming-for-2019-release/"]Netflix[/link]
The Irishman
0 0
reagovat
a z toho čo si napísal fakt nepoznám nikoho :D ja komiksy totiž vôbec nečítam
658324
a z toho čo si napísal fakt nepoznám nikoho *:D* ja komiksy totiž vôbec nečítam
0 0
reagovat

pepo

Zatana je docela známá, chápu že Deadman a Etrigan jsou dost mimo radar a stane se jim dost podobná věc jako Phyle-Vell a Bugovi v Guardians. I když ve dvojce se vrátí Mantis. No uvidíme jak se nakonec film vyvine....tedy pokud vůbec.
658323
Zatana je docela známá, chápu že Deadman a Etrigan jsou dost mimo radar a stane se jim dost podobná věc jako Phyle-Vell a Bugovi v Guardians. I když ve dvojce se vrátí Mantis. No uvidíme jak se nakonec film vyvine....tedy pokud vůbec.
pepo
0 0
reagovat
Swamp thing áno, ale zvyšok vôbec
658319
Swamp thing áno, ale zvyšok vôbec
0 0
reagovat

pepo

Bažináč a spol ti nic neříkají?
658318
Bažináč a spol ti nic neříkají?
pepo
0 0
reagovat

Justice League Dark (2017)

To spojenie Constantina s Batmanom funguje parádne a celé to má super drive. Po pár sklamaniach po dlhšej dobe kvalitný DC animák. Škoda, že som nepoznal tie zvyšné postavy. Určite by som si to užil ešte viac. 8/10
658314
To spojenie Constantina s Batmanom funguje parádne a celé to má super drive. Po pár sklamaniach po dlhšej dobe kvalitný DC animák. Škoda, že som nepoznal tie zvyšné postavy. Určite by som si to užil ešte viac. 8/10
Justice League Dark (2017)
0 0
reagovat

Haunted Palace (1963)

Vizuálne aj atmosfericky parádne, Vincent Price super a aj tá story bola cool. Ale to tempo rozprávania mi vôbec nesadlo. Slabších 7/10
658313
Vizuálne aj atmosfericky parádne, Vincent Price super a aj tá story bola cool. Ale to tempo rozprávania mi vôbec nesadlo. Slabších 7/10
Haunted Palace (1963)
0 0
reagovat

hroubek

ali vyhraje ;)
658308
ali vyhraje *;)*
hroubek
0 0
reagovat

Godlike

V tom řešení více věcí naráz máš pravdu. Co se týče Aliho, tak mě tady hodně moc sedl a kdyby vyhrál Oscara, tak bych se moc nezlobil.
658303
V tom řešení více věcí naráz máš pravdu. Co se týče Aliho, tak mě tady hodně moc sedl a kdyby vyhrál Oscara, tak bych se moc nezlobil.
Godlike
0 0
reagovat

Operation Mekong (2016)

Film u kterého je přesně vidět jak fungují Čínské zákony, jež musíte při tvorbě akčního spektátlu ctít. Bohužel pak z nadějného tématu vzniká naprostá bramboračka. Alespoň je v ní dostatek choreograficky zvládnuté akce v eRkovém formátu (dojde i na zabíjení dětských vojáků). Jen ten airsoftovo bondovský konec si mohl režisér odpustit. 6/10

PS: Líbil by se mi článek od někoho znalého (imf, Spazz, Adrian), který by mi dokázal osvětlit proč a co všechno teď čínské zákony o kinematografii dovolují. Konec Honk Kongské továrny na zábavu mě totiž hodně mrzí...
658290
Film u kterého je přesně vidět jak fungují Čínské zákony, jež musíte při tvorbě akčního spektátlu ctít. Bohužel pak z nadějného tématu vzniká naprostá bramboračka. Alespoň je v ní dostatek choreograficky zvládnuté akce v eRkovém formátu (dojde i na zabíjení dětských vojáků). Jen ten airsoftovo bondovský konec si mohl režisér odpustit. 6/10 PS: Líbil by se mi článek od někoho znalého (imf, Spazz, Adrian), který by mi dokázal osvětlit proč a co všechno teď čínské zákony o kinematografii dovolují. Konec Honk Kongské továrny na zábavu mě totiž hodně mrzí...
Operation Mekong (2016)
0 0
reagovat

Phil cze 17.02.2017 22:45:29

Hell yes! :+ Že by Hunnam pro změnu vlez do dobrýho filmu?

departed 20.02.2017 20:31:07
:+
658288
Hell yes! *:+* Že by Hunnam pro změnu vlez do dobrýho filmu? [b]departed 20.02.2017 20:31:07[/b] *:+*
Phil cze 17.02.2017 22:45:29
0 0
reagovat

hroubek

Dobrej film to je, ale přišlo mi, že řeší až příliš věcí najednou a nakonec ten prostor nedostane skoro nic. Víc než Ali mě určitě bavila Harris, Ali tam dle mého má bohužel jen jednu skutečně zapamatování hodnou scénu.
658284
Dobrej film to je, ale přišlo mi, že řeší až příliš věcí najednou a nakonec ten prostor nedostane skoro nic. Víc než Ali mě určitě bavila Harris, Ali tam dle mého má bohužel jen jednu skutečně zapamatování hodnou scénu.
hroubek
0 0
reagovat

Moonlight

Moonlight krásně klame tělem. A částečně za to může způsob jakým je trailer sestříhaný, jelikož nás připravuje na trochu jiný film, než ve výsledku dostaneme. O Moonlightu se mluví jako o černošském gay dramatu, ale to není tak úplně pravda. A spíše tato škatulka filmu ubližuje, protože o gay tematiku tady vůbec nejde.

A o to více je mě film sympatičtější. Protože si dovedu představit, jak by se mohlo více tlačit na pilu, přidávat přesně takové scény, které se líbí porotcům na festivalech a zároveň se svojí otevřeností zavděčit černošskému publiku a LGBT komunitě.

A film to naštěstí nedělá, jelikož to nemá zapotřebí, a je to dáno tím, že má za sebou opravdu dobrý a silný příběh. A na tom to celé stojí. Není to nic světoborného, a něco podobného jsme viděli už stokrát, ale v případě Moonlightu to funguje ještě lépe díky netradičnímu prostředí a stylu vyprávění.

Barry Jenkins se s filmem popral velmi dobře. Umí vyprávět, umí dojmout, ví co chce sdělit a taky je z toho cítit jistá osobitost. Jenkins si také sehnal dobré herec, které jeho myšlenky dokáží velmi dobře prodat.

Naomie Harris je hodně dobrá a tahle role jí sedla. A sedli mi i všichni herci co hráli Chirona a Kevina. Přesto se mě nejvíce na filmu líbil výkon Mahershala Aliho. Ali mě znovu dokazuje, že je fakt talentovaný herec(fakt mě zklamal v seriálu Luke Cage) a tady je parádní v každé scéně. Aliho krásně doplňuje Janelle Monáe, která i na malé prostoru je super.

Hodně se mi líbilo jak film pracuje s netradiční hudbou, má pomalejší scény plné emoci a dobré dialogy. Na druhou stranu se o postavách toho tolik nedozvíme a spoustu informací nám je zatajeno, což je velká škoda. Moonlight je povedená drama, které sice není výjimečné, ale to nic nemění na tom, že je to fakt dobrý film. 8/10
658281
Moonlight krásně klame tělem. A částečně za to může způsob jakým je trailer sestříhaný, jelikož nás připravuje na trochu jiný film, než ve výsledku dostaneme. O Moonlightu se mluví jako o černošském gay dramatu, ale to není tak úplně pravda. A spíše tato škatulka filmu ubližuje, protože o gay tematiku tady vůbec nejde. A o to více je mě film sympatičtější. Protože si dovedu představit, jak by se mohlo více tlačit na pilu, přidávat přesně takové scény, které se líbí porotcům na festivalech a zároveň se svojí otevřeností zavděčit černošskému publiku a LGBT komunitě. A film to naštěstí nedělá, jelikož to nemá zapotřebí, a je to dáno tím, že má za sebou opravdu dobrý a silný příběh. A na tom to celé stojí. Není to nic světoborného, a něco podobného jsme viděli už stokrát, ale v případě Moonlightu to funguje ještě lépe díky netradičnímu prostředí a stylu vyprávění. Barry Jenkins se s filmem popral velmi dobře. Umí vyprávět, umí dojmout, ví co chce sdělit a taky je z toho cítit jistá osobitost. Jenkins si také sehnal dobré herec, které jeho myšlenky dokáží velmi dobře prodat. Naomie Harris je hodně dobrá a tahle role jí sedla. A sedli mi i všichni herci co hráli Chirona a Kevina. Přesto se mě nejvíce na filmu líbil výkon Mahershala Aliho. Ali mě znovu dokazuje, že je fakt talentovaný herec(fakt mě zklamal v seriálu Luke Cage) a tady je parádní v každé scéně. Aliho krásně doplňuje Janelle Monáe, která i na malé prostoru je super. Hodně se mi líbilo jak film pracuje s netradiční hudbou, má pomalejší scény plné emoci a dobré dialogy. Na druhou stranu se o postavách toho tolik nedozvíme a spoustu informací nám je zatajeno, což je velká škoda. Moonlight je povedená drama, které sice není výjimečné, ale to nic nemění na tom, že je to fakt dobrý film. 8/10
Moonlight
0 0
reagovat

John Wick 2

Stává se to velmi, opravdu velmi zřídka, kdy je pokračování lepší než první díl, ale Johnu Wickovi se to povedlo, což znamená, že postavil laťku akčního žánru hodně vysoko a nikdo z konkurenčních značek (Raid, Bourne) mu nemůže momentálně konkurovat. S každou další akční scénou mi držka padala na zem čím dál víc, protože se člověk ani nestačí divit, jak precizně a s jakou grácií se dá akce ve filmu vlastně natočit. Cit pro práci s kamerou, střihem, choreografií, hudbou, to všechno Wick splňuje na výbornou. Proto zahřeje u srdce pocit, že je mezi filmařema pořád někdo, kdo to umí a dokáže překvapit. A kór když jde o nováčky v režisérský sféře.

A Keanu v mých očích hodně stoupl. Jde vidět, že pokud mu role opravdu sedne, zahraje ji líp, než by diváci očekávali. Lidi jen nabádám k tomu, aby takovýhle filmy podporovali, jinak nás tu během pár let zahltí samý zrecyklovaný marvelovky a transformeři.
658277
Stává se to velmi, opravdu velmi zřídka, kdy je pokračování lepší než první díl, ale Johnu Wickovi se to povedlo, což znamená, že postavil laťku akčního žánru hodně vysoko a nikdo z konkurenčních značek (Raid, Bourne) mu nemůže momentálně konkurovat. S každou další akční scénou mi držka padala na zem čím dál víc, protože se člověk ani nestačí divit, jak precizně a s jakou grácií se dá akce ve filmu vlastně natočit. Cit pro práci s kamerou, střihem, choreografií, hudbou, to všechno Wick splňuje na výbornou. Proto zahřeje u srdce pocit, že je mezi filmařema pořád někdo, kdo to umí a dokáže překvapit. A kór když jde o nováčky v režisérský sféře. A Keanu v mých očích hodně stoupl. Jde vidět, že pokud mu role opravdu sedne, zahraje ji líp, než by diváci očekávali. Lidi jen nabádám k tomu, aby takovýhle filmy podporovali, jinak nás tu během pár let zahltí samý zrecyklovaný marvelovky a transformeři.
John Wick 2
0 0
reagovat

Liga spravedlivých: Temno (2017)

Z tohodle kouzelníka by Batmanovi hráblo. 8/10

Karel má pravdu, v DC jsou tak zahledení a připoutaní k hraným filmům, že se vůbec nedívají co se děje u animáků a ty jsou po chvilkovém zaškobrtnutí zase na špici.

Jo a hodně doporučuju originální znění, ta skvadra herců nemá chybu a hlavně tu zase slyšíme Matta Ryana (snad se mu zase podaří si zahrát svoje seriálové alter ego v hrané verzi).
658268
Z tohodle kouzelníka by Batmanovi hráblo. 8/10 Karel má pravdu, v DC jsou tak zahledení a připoutaní k hraným filmům, že se vůbec nedívají co se děje u animáků a ty jsou po chvilkovém zaškobrtnutí zase na špici. Jo a hodně doporučuju originální znění, ta skvadra herců nemá chybu a hlavně tu zase slyšíme Matta Ryana (snad se mu zase podaří si zahrát svoje seriálové alter ego v hrané verzi).
Liga spravedlivých: Temno (2017)
0 0
reagovat

House on Haunted Hill (1959)

Rozbieha sa to super, má to dokonca funkčnú ľakačku aj fajn atmosféru, no ten WTF záver to úplne pochová. Fakt nemyslím, že to rozuzlenie môže dávať zmysel. Ale ak to človek berie ako chudobného B-čkového bračeka dokonalých Innocents a Hauntingu, tak to jednorázovo pobaví. Slabších 6/10
658266
Rozbieha sa to super, má to dokonca funkčnú ľakačku aj fajn atmosféru, no ten WTF záver to úplne pochová. Fakt nemyslím, že to rozuzlenie môže dávať zmysel. Ale ak to človek berie ako chudobného B-čkového bračeka dokonalých Innocents a Hauntingu, tak to jednorázovo pobaví. Slabších 6/10
House on Haunted Hill (1959)
0 0
reagovat
silence (2016)
85% -
658263
silence (2016) 85% -
0 0
reagovat

Allied (2016)

WTF? Podruhy mnohem silnejsi. zarazuju do top 5 za minulej rok. Probehla rodinna projekce a sem na 9/10. Nevzpominam si, kdyby takhle jeden film mezi prvni a druhym slednutim vyrostl.
658256
WTF? Podruhy mnohem silnejsi. zarazuju do top 5 za minulej rok. Probehla rodinna projekce a sem na 9/10. Nevzpominam si, kdyby takhle jeden film mezi prvni a druhym slednutim vyrostl.
Allied (2016)
0 0
reagovat

Disketa1

Rikas ty 8)
658252
Rikas ty *8)*
Disketa1
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se