Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30921 - 30940 Napsat příspěvek

marvinp

ooops, ten jsem se prereKL :( pššš
658049
ooops, ten jsem se prereKL :( pššš
marvinp
0 0
reagovat

Fathers and Daughters (2015)

Keď sa film vlečie ako nórsko-dánsko - uzbekistanská artovka z produkcie Tarkovskeho a Tarra, tak to už nemôže zachrániť ani pár výborných scén, tradične skvelý Crowe ani dobrá téma. Škoda, mohlo to byť skvelé 5/10
658048
Keď sa film vlečie ako nórsko-dánsko - uzbekistanská artovka z produkcie Tarkovskeho a Tarra, tak to už nemôže zachrániť ani pár výborných scén, tradične skvelý Crowe ani dobrá téma. Škoda, mohlo to byť skvelé 5/10
Fathers and Daughters (2015)
0 0
reagovat
xxendxx je žena.... to vysvětluje mnohé.
658047
xxendxx je žena.... to vysvětluje mnohé.
0 0
reagovat
Jake a Joaquin v jednom filme link :+ Rust and Bolo velmi fajn. Ocakavanie su vysoke 8)

658046
Jake a Joaquin v jednom filme http://theplaylist.net/jake-gyllenhaal-joins-joaquin-phoenix-jacques-audiards-sisters-brothers-20170210/ *:+* Rust and Bolo velmi fajn. Ocakavanie su vysoke *8)*
0 0
reagovat

City Hall (1996)

Nevýrazný priemer hlavne kvôli opäť nezaujímavej Beckerovej réžii 6/10
658045
Nevýrazný priemer hlavne kvôli opäť nezaujímavej Beckerovej réžii 6/10
City Hall (1996)
0 0
reagovat

Shallows (2016)

Príjemna, milá a zábavná blbina. Aj keď je to v závere úplne WTF, Blake Lively poldruha hodiny v plavkách to s prehľadom dokáže vytiahnuť na najlepší žraločí film od Deep Blue Sea. Poctivých 6/10
658044
Príjemna, milá a zábavná blbina. Aj keď je to v závere úplne WTF, Blake Lively poldruha hodiny v plavkách to s prehľadom dokáže vytiahnuť na najlepší žraločí film od Deep Blue Sea. Poctivých 6/10
Shallows (2016)
0 0
reagovat
Mně teď šlo čistě o filmy, co i režíroval. Nemůžu si pomoc, ale Nice Guys jsou hrozně kostrbatí a pokud bychom se měli držet i scénáře, tak je mam hodně daleko u posledních míst.
658043
Mně teď šlo čistě o filmy, co i režíroval. Nemůžu si pomoc, ale Nice Guys jsou hrozně kostrbatí a pokud bychom se měli držet i scénáře, tak je mam hodně daleko u posledních míst.
0 0
reagovat

Pe7er

Poslední skaut - Dlouhý polibek na dobrou noc - Bang Bang - Nice guys
658042
Poslední skaut - Dlouhý polibek na dobrou noc - Bang Bang - Nice guys
Pe7er
0 0
reagovat
Posledný skaut bozkáva pekných chlapcov?
658041
Posledný skaut bozkáva pekných chlapcov?
0 0
reagovat
Poslední skaut-------------------------Kiss Kiss-Nice Guys.
658040
Poslední skaut-------------------------Kiss Kiss-Nice Guys.
0 0
reagovat
Nice Guys > Kiss Kiss Bang Bang
658039
Nice Guys > Kiss Kiss Bang Bang
0 0
reagovat
Nejsou špatný, ale nejsou ani dobrý. Black má mnohem navíc, viz. Kiss Kiss Bang Bang.
658038
Nejsou špatný, ale nejsou ani dobrý. Black má mnohem navíc, viz. Kiss Kiss Bang Bang.
0 0
reagovat
Nice Guys* a nejsou. Nicméně Last Boy Scout je 11/10 film a nostalgií to fakt není.
658036
Nice Guys* a nejsou. Nicméně Last Boy Scout je 11/10 film a nostalgií to fakt není.
0 0
reagovat

speta.jr

Satan Claus by si pro tebe došel ;)
A jo Good Guys jsou špatný.....
658037
Satan Claus by si pro tebe došel *;)* A jo Good Guys jsou špatný.....
speta.jr
0 0
reagovat
dabing tomu pridava moc, jako forestu gumpovi... oboje 10/10 a oboje jsem videla alespon 20x... nostalgie my ass... Good guys nejsou spatny, ale jen tak si je znova nepustim
658035
dabing tomu pridava moc, jako forestu gumpovi... oboje 10/10 a oboje jsem videla alespon 20x... nostalgie my ass... Good guys nejsou spatny, ale jen tak si je znova nepustim
0 0
reagovat

Last Boyscout

Film vznikol pred tým než som sa narodil a už som ho videl aspoň 10-15krát :D Nostalgie... :D
658034
Film vznikol pred tým než som sa narodil a už som ho videl aspoň 10-15krát *:D* Nostalgie... *:D*
Last Boyscout
0 0
reagovat
tenhle snimek je tu oblibeny hlavne kvuli nostalgii a dabingu, na CSFD 90. nej film na IMDB to ma 6,9, coz tak odpovida. Ja ho v 90kach nevidel, videl jsem spoustu jinych a vim, ze nostalgie je svine. 8)
658033
tenhle snimek je tu oblibeny hlavne kvuli nostalgii a dabingu, na CSFD 90. nej film na IMDB to ma 6,9, coz tak odpovida. Ja ho v 90kach nevidel, videl jsem spoustu jinych a vim, ze nostalgie je svine. *8)*
0 0
reagovat

speta.jr

Tu vetu odvolas!!! :(
658032
Tu vetu odvolas!!! *:(*
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

"kde je Posledni skaut vyvolavan do nebes spisz nostalgie"

You what, mate?
658031
"kde je Posledni skaut vyvolavan do nebes spisz nostalgie" You what, mate?
speta.jr
0 0
reagovat

Nice guys

Bravo. Temer bezchybne. Tam kde mne Kiss Kiss Bang Bang iritovalo prekombinovanosti, kde je Posledni skaut vyvolavan do nebes spisz nostalgie a Iron Man je udusan Marvelovskym molochem jsou Spravni chlapi cisti a uprimni. Nejlepsi Blackuv film. 9/10
658028
Bravo. Temer bezchybne. Tam kde mne Kiss Kiss Bang Bang iritovalo prekombinovanosti, kde je Posledni skaut vyvolavan do nebes spisz nostalgie a Iron Man je udusan Marvelovskym molochem jsou Spravni chlapi cisti a uprimni. Nejlepsi Blackuv film. 9/10
Nice guys
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se