Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30901 - 30920 Napsat příspěvek

studo

tvoja chyba ;)
658114
tvoja chyba *;)*
studo
0 0
reagovat

pepo

Hmm

Lion (2016)
Neviem, či to bolo sposobené mojim citovým narušením pretože od víkendu mám psíka, ktorého som vždy chcel, ale toto bola pecka. Teda prvá hodina stvrt, potom to bohužiaľ išlo troška do patosu a určite to nebolo také úderné ako trebárs Slumdog Millionaire, ale napriek tomu zaslúžených 8/10. Keby mám hodnotiť len tú časť, kde účinkuje malý Ind tak za 10, tá časť aj keď sa ten dej posúval dopredu pomaly, bola tak s citom natočená, ako už dávno nič.
658113
[link="http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/129/577/How+About+No.jpg"]Hmm[/link] Lion (2016) Neviem, či to bolo sposobené mojim citovým narušením pretože od víkendu mám psíka, ktorého som vždy chcel, ale toto bola pecka. Teda prvá hodina stvrt, potom to bohužiaľ išlo troška do patosu a určite to nebolo také úderné ako trebárs Slumdog Millionaire, ale napriek tomu zaslúžených 8/10. Keby mám hodnotiť len tú časť, kde účinkuje malý Ind tak za 10, tá časť aj keď sa ten dej posúval dopredu pomaly, bola tak s citom natočená, ako už dávno nič.
pepo
0 0
reagovat

Fail safe (1964)

Strašná pecka a neskutočne intenzívna jazda. Absolútne ma to rozobralo a za mňa najlepší Lumet. 10/10

Karel, Ted, Disk kuknite a samozrejme aj všetci ďalší :D
658109
Strašná pecka a neskutočne intenzívna jazda. Absolútne ma to rozobralo a za mňa najlepší Lumet. 10/10 Karel, Ted, Disk kuknite a samozrejme aj všetci ďalší *:D*
Fail safe (1964)
0 0
reagovat

Gorecki

U random návštěvy kina to i čekám, ale přišla mi velmi smutná csfd projekce v Ově... Byli jsme na Django:Unchained a u vybraných scén se smálo dohromady asi tak 10 lidí z celého sálu :-
658101
U random návštěvy kina to i čekám, ale přišla mi velmi smutná csfd projekce v Ově... Byli jsme na Django:Unchained a u vybraných scén se smálo dohromady asi tak 10 lidí z celého sálu *:-*
Gorecki
0 0
reagovat

Batman - osamely smiech

Presne:)
Mikrovlnka, vyberanie HDMI a Jerry Maguire, sceny postavene na tichu a do toho ja a kamos, ako jedini sa rehotajuci na takmer plnu salu. :D Absurdny moment ako z Lyncha.
658089
Presne:) Mikrovlnka, vyberanie HDMI a Jerry Maguire, sceny postavene na tichu a do toho ja a kamos, ako jedini sa rehotajuci na takmer plnu salu. *:D* Absurdny moment ako z Lyncha.
Batman - osamely smiech
0 0
reagovat
No nevím no, ten dabing možná není špatný, ale nemohl jsem se zbavit pocitu, že o dost narážek stejně člověk přichází. A to s tím smíchem do ticha jsem teda zažil taky :)
658088
No nevím no, ten dabing možná není špatný, ale nemohl jsem se zbavit pocitu, že o dost narážek stejně člověk přichází. A to s tím smíchem do ticha jsem teda zažil taky *:)*
0 0
reagovat

The Lego Batman Movie

Na na na na Batman! 8/10

Jen je blbý se smát, když všichni osmiletý v sále jsou zticha. I ty dvě holčičky vedle mě to pak říkali mamince, maminka mi věnovala posmutnělý úsměv.
A vyhazovat lidi před koncem titulků, protože druhý představení 50ti odstínů něčeho mazlavého je v závěsu a ty holky, jejich matky a matky matek už bourají druhý dveře do sálu se mi taky nelíbilo.

PS: Nebojte se dabingu, není vůbec špatnej.
658083
Na na na na Batman! 8/10 Jen je blbý se smát, když všichni osmiletý v sále jsou zticha. I ty dvě holčičky vedle mě to pak říkali mamince, maminka mi věnovala posmutnělý úsměv. A vyhazovat lidi před koncem titulků, protože druhý představení 50ti odstínů něčeho mazlavého je v závěsu a ty holky, jejich matky a matky matek už bourají druhý dveře do sálu se mi taky nelíbilo. PS: Nebojte se dabingu, není vůbec špatnej.
The Lego Batman Movie
0 0
reagovat

Hacksaw Ridge

Takova valecna jednohubka. Bohuzel mi to prislo takove plytke - chci do valky, trenink, soud, jdu do valky, zachranim, konec. A ani ten masakr, o kterem se tak psalo, mi zas tak masakrozni neprisel. Jako hraje ty na ty struny, na ktere to hrat ma, ale ne tak silne, jak by mohlo. 6.5/10
658081
Takova valecna jednohubka. Bohuzel mi to prislo takove plytke - chci do valky, trenink, soud, jdu do valky, zachranim, konec. A ani ten masakr, o kterem se tak psalo, mi zas tak masakrozni neprisel. Jako hraje ty na ty struny, na ktere to hrat ma, ale ne tak silne, jak by mohlo.[b] 6.5/10[/b]
Hacksaw Ridge
0 0
reagovat

Manchester by the Sea

Že nám ta Kara Hayward ale vyrostla...

Tohle bylo moc dobrý. Nevím, kdy naposledy jsem měl podobně silnej pocit, že sleduju skutečný lidi a skutečnej příběh. Překvapivě ani humor nechyběl. S potěšením jsem teď zjistil, že nominace kromě Afflecka mají i Hedges a Williams, zcela zaslouženě. 9/10
658080
Že nám ta Kara Hayward ale vyrostla... Tohle bylo moc dobrý. Nevím, kdy naposledy jsem měl podobně silnej pocit, že sleduju skutečný lidi a skutečnej příběh. Překvapivě ani humor nechyběl. S potěšením jsem teď zjistil, že nominace kromě Afflecka mají i Hedges a Williams, zcela zaslouženě. [b]9/10[/b]
Manchester by the Sea
0 0
reagovat
658079
[link="https://youtu.be/lzPgN8eEI-c"]queen of earth[/link]*8)*
0 0
reagovat
speta.jr
:+ kubo i saul sou sracky
658076
speta.jr *:+* kubo i saul sou sracky
0 0
reagovat

Son of Saul

Zpracovani to zabilo... zakladni pribeh nezajimavy a neuveritelny a to peklo okolo... odosobnene a pritom kdyby to nekdo "krasne" natocil, tak bych to mel jeste tyden v hlave a to o holocaustu mam nakoukano a nacteno hodne. 6/10
658074
Zpracovani to zabilo... zakladni pribeh nezajimavy a neuveritelny a to peklo okolo... odosobnene a pritom kdyby to nekdo "krasne" natocil, tak bych to mel jeste tyden v hlave a to o holocaustu mam nakoukano a nacteno hodne. 6/10
Son of Saul
0 0
reagovat

Memphis

Tak presne takovy film nikdy neuvidim, protoze jsem povrchni svine a po shlednuti typu animace to odsuzuji :D
658073
Tak presne takovy film nikdy neuvidim, protoze jsem povrchni svine a po shlednuti typu animace to odsuzuji *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Don't Breathe

Tak tohle prakticky nemělo chybu!
Absence jasně rozdělenejch rolí, nechutností jen tak trošku aby to nervy pocuchalo (*ta* sklepní část), z postav jsem přál smrt jen jedný a antagonista to nebyl, k tomu zuřivý tempo a skvělej zvuk.
9/10 jak vyšitejch
658072
Tak tohle prakticky nemělo chybu! Absence jasně rozdělenejch rolí, nechutností jen tak trošku aby to nervy pocuchalo (*ta* sklepní část), z postav jsem přál smrt jen jedný a antagonista to nebyl, k tomu zuřivý tempo a skvělej zvuk. 9/10 jak vyšitejch
Don't Breathe
0 0
reagovat

kubqo

Jak už jsem před pár týdny psal, prakticky stejný téma má i Song of the Sea, ale zpracováním, představivostí a emocionálním dopadem je o světelný roky dál.
658071
Jak už jsem před pár týdny psal, prakticky stejný téma má i [b]Song of the Sea[/b], ale zpracováním, představivostí a emocionálním dopadem je o světelný roky dál.
kubqo
0 0
reagovat

Memphis, speta

Ja som bol podobne sklamaný z Kuba. "style over substance"

ale ti je i znak mojej všeobecnej adverzii voči animákom
658070
Ja som bol podobne sklamaný z Kuba. "style over substance" ale ti je i znak mojej všeobecnej adverzii voči animákom
Memphis, speta
0 0
reagovat

Toni Erdmann

Na to, jaká to měla bejt komedie, jsem trošku postrádal ten humor, a spíš než absurdně vtipný mi všechny scény přišly absurdně smutný. Ke konci už jsem taky trochu ztrácel pozornost, ale jinak to bylo docela silný. A Plainsong v titulcích sednul jak prdel na hrnec. 8/10
658065
Na to, jaká to měla bejt komedie, jsem trošku postrádal ten humor, a spíš než absurdně vtipný mi všechny scény přišly absurdně smutný. Ke konci už jsem taky trochu ztrácel pozornost, ale jinak to bylo docela silný. A Plainsong v titulcích sednul jak prdel na hrnec. [b]8/10[/b]
Toni Erdmann
0 0
reagovat

hroubek

bidniky mam na 9/10, děkuju za optání... proti Sweeneymu nic nemám, ale už to nechci nikdy vidět
658063
bidniky mam na 9/10, děkuju za optání... proti Sweeneymu nic nemám, ale už to nechci nikdy vidět
hroubek
0 0
reagovat

xxendxx

Tebe překvapuje, že muzikálový film je moc muzikálový. Tak to pro Boha nekoukej na Bídníky s Hugh Jackmanem, jinak rozmlátíš televizi.
658062
Tebe překvapuje, že muzikálový film je moc muzikálový. Tak to pro Boha nekoukej na Bídníky s Hugh Jackmanem, jinak rozmlátíš televizi.
xxendxx
0 0
reagovat

hroubek

nezapomnel... ten me nebavil. bylo to moc muzikalovaty
658059
nezapomnel... ten me nebavil. bylo to moc muzikalovaty
hroubek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se