Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30841 - 30860 Napsat příspěvek

Memphis/Axis

Ano, viděli jsme stejný film a oba na něj máme svůj pohled a názor.
658432
Ano, viděli jsme stejný film a oba na něj máme svůj pohled a názor.
Memphis/Axis
0 0
reagovat

Gonzi

Poměrně silná slova. Ať s perlama sviním nebo s neschopností ocenit. Úplně stejně můžu argumentovat s tím, že ti stačí ke štěstí opravdu málo. Mě Wick č. 1 relativně bavil, ale problém je, že je od druhé půlky tak strašně generickej, až to bolí a argumentem "je to béčko" si nemůžeš obhájit úplně všechno a jakejkoliv nedostatek zakrýt "je to žánrovka". Rozhodně ne např. totální nezajímavost všech ostatních postav. Po roce si z filmu pamatuji jen to, že tam Reaves poměrně efektně střílel, víc nic. Ta akce je technicky opravdu hodně dobrá, ale a) jednak je to jen jeden aspekt filmu a b) technika není všechno, tudíž naprosto rozumím Diskovi, že mu přijde chladná. Mě to při první akční scéně poměrně nadchlo, ale vcelku brzy se mi (svini) to (perly) okoukalo. To, co jsem ochotnej uznat je, že to v současné době nebojuje na poli akčních filmů s moc velkou konkurencí. Nakolik to, ale je pochvala pro Wicka, to už podle gusta.

btw. mám psa.
658431
Poměrně silná slova. Ať s perlama sviním nebo s neschopností ocenit. Úplně stejně můžu argumentovat s tím, že ti stačí ke štěstí opravdu málo. Mě Wick č. 1 relativně bavil, ale problém je, že je od druhé půlky tak strašně generickej, až to bolí a argumentem "je to béčko" si nemůžeš obhájit úplně všechno a jakejkoliv nedostatek zakrýt "je to žánrovka". Rozhodně ne např. totální nezajímavost všech ostatních postav. Po roce si z filmu pamatuji jen to, že tam Reaves poměrně efektně střílel, víc nic. Ta akce je technicky opravdu hodně dobrá, ale a) jednak je to jen jeden aspekt filmu a b) technika není všechno, tudíž naprosto rozumím Diskovi, že mu přijde chladná. Mě to při první akční scéně poměrně nadchlo, ale vcelku brzy se mi (svini) to (perly) okoukalo. To, co jsem ochotnej uznat je, že to v současné době nebojuje na poli akčních filmů s moc velkou konkurencí. Nakolik to, ale je pochvala pro Wicka, to už podle gusta. btw. mám psa.
Gonzi
0 0
reagovat

Disk

Nejsem Axisův mulťák, tohle si od tebe vyprošuju. :D

A jestli je ta otázka irelevantní.. Viděli jsme vůbec stejnej film?
658430
Nejsem Axisův mulťák, tohle si od tebe vyprošuju. *:D* A jestli je ta otázka irelevantní.. Viděli jsme vůbec stejnej film?
Disk
0 0
reagovat

Disketa1

Fake news! Půjdeš na Guantánamo! John Wick je pro mě asi nejlepší akční film za posledních několik let! 8)
658429
Fake news! Půjdeš na Guantánamo! John Wick je pro mě asi nejlepší akční film za posledních několik let! *8)*
Disketa1
0 0
reagovat

Axis

Neměl, vždycky ho měli příbuzní. A tvoje otázka je s prominutím irelevantní.
658428
Neměl, vždycky ho měli příbuzní. A tvoje otázka je s prominutím irelevantní.
Axis
0 0
reagovat

Disk

Měl jsi někdy psa?
658425
Měl jsi někdy psa?
Disk
0 0
reagovat
Jestli mě nějaká akce z posledních patnácti let oslovuje naopak maximálně, tak to jsou bourneovky. Dokonalým příkladem vybroušené akce je moskevská pasáž v Bourneově mýtu. John Wick se k tomu ani nepřibližuje.
658424
Jestli mě nějaká akce z posledních patnácti let oslovuje naopak maximálně, tak to jsou bourneovky. Dokonalým příkladem vybroušené akce je moskevská pasáž v Bourneově mýtu. John Wick se k tomu ani nepřibližuje.
0 0
reagovat
Ok, rozvinu to: je to jednoduchý, béčkový akčňák. Samotná akce je ale excelentní. Takovou akci bych v "akčňácích za mlada" ve většině případů nenašel. Našel bych ji možná v RAIDu, asijské tvorbě apod. ale v aktuálních filmech z hollywoodu je velmi omezená. Prohlásit o tom "Akce nezajímavá a chladná" či to srovnávat s "akčňáky za mlada" je prostě neschopnost ocenění kvality zdejší akce, nic jiného = Házet perly sviním.
658421
Ok, rozvinu to: je to jednoduchý, béčkový akčňák. Samotná akce je ale excelentní. Takovou akci bych v "akčňácích za mlada" ve většině případů nenašel. Našel bych ji možná v RAIDu, asijské tvorbě apod. ale v aktuálních filmech z hollywoodu je velmi omezená. Prohlásit o tom "Akce nezajímavá a chladná" či to srovnávat s "akčňáky za mlada" je prostě neschopnost ocenění kvality zdejší akce, nic jiného = Házet perly sviním.
0 0
reagovat
Opravdu to není trolling. Nelze mít na vše stejný názor.
658419
Opravdu to není trolling. Nelze mít na vše stejný názor.
0 0
reagovat

Wick

No, Wick má pár světlejch momentů, ale žádná paráda to není. Víc než "pamatujete si, jak jste měli za mlada rádi akčňáky?" v tom nevidím.
658415
No, Wick má pár světlejch momentů, ale žádná paráda to není. Víc než "pamatujete si, jak jste měli za mlada rádi akčňáky?" v tom nevidím.
Wick
0 0
reagovat
Disk
Alternative facts?
658414
[b]Disk[/b] Alternative facts?
0 0
reagovat
Házet perly sviním
658413
Házet perly sviním
0 0
reagovat

Disk

658412
[link="http://imgur.com/9TOrzXf"]...[/link]
Disk
0 0
reagovat

John Wick (2014)

Zklamání. Vůbec mě to neoslovilo. Akce nezajímavá a chladná, podivný střih a celkově jde o rutinní béčko, které je z nějakých důvodů hypováno. 5/10
658409
Zklamání. Vůbec mě to neoslovilo. Akce nezajímavá a chladná, podivný střih a celkově jde o rutinní béčko, které je z nějakých důvodů hypováno. 5/10
John Wick (2014)
0 0
reagovat

Jackie

I přes všechny chyby, které ten film má, na mě udělal dojem. Natalie Portman jen potvrdila, že je skvělá herečka a ty emoce a vše co prožívala, jsem jí bez problémů uvěřil. Samotné chování Jackie Kennedy se dá podle mě snadno pochopit a v její situaci by se asi řada lidí chovala daleko hůř než ona.
Hlavním problémem filmu je pro mě neskutečně nepříjemná hudba. Další věc, která mě zaujala je ta, že místo nějaké nudy jsem z toho všeho cítil jednu velkou depresi a smutek. Celý snímek je opravdu velice pochmurný, ostatně jako většina významných historických událostí, které nějak ovlivnili nebo změnili svět. Když nad tím tak přemýšlím tak se divím, že se Jackie z toho evidentního pocitu bezradnosti kdy v jediném okamžiku o všechno přišla, nešla rovnou sama zastřelit (to, že si v dané situaci přála zemřít, docela chápu) místo toho, aby se tím jen trápila.
Možná by nebylo špatné upravit scénář a jít spíše cestou chronologického vyprávění událostí v Dallasu a také bych přidal něco z doby, kdy se s JFK teprve seznamovala, což by bylo dobré jako kontrast s tím co bylo potom, kdy mu kulka prostřelila hlavu.

Moje hodnocení: 7/10
658398
I přes všechny chyby, které ten film má, na mě udělal dojem. Natalie Portman jen potvrdila, že je skvělá herečka a ty emoce a vše co prožívala, jsem jí bez problémů uvěřil. Samotné chování Jackie Kennedy se dá podle mě snadno pochopit a v její situaci by se asi řada lidí chovala daleko hůř než ona. Hlavním problémem filmu je pro mě neskutečně nepříjemná hudba. Další věc, která mě zaujala je ta, že místo nějaké nudy jsem z toho všeho cítil jednu velkou depresi a smutek. Celý snímek je opravdu velice pochmurný, ostatně jako většina významných historických událostí, které nějak ovlivnili nebo změnili svět. Když nad tím tak přemýšlím tak se divím, že se Jackie z toho evidentního pocitu bezradnosti kdy v jediném okamžiku o všechno přišla, nešla rovnou sama zastřelit (to, že si v dané situaci přála zemřít, docela chápu) místo toho, aby se tím jen trápila. Možná by nebylo špatné upravit scénář a jít spíše cestou chronologického vyprávění událostí v Dallasu a také bych přidal něco z doby, kdy se s JFK teprve seznamovala, což by bylo dobré jako kontrast s tím co bylo potom, kdy mu kulka prostřelila hlavu. Moje hodnocení: 7/10
Jackie
0 0
reagovat

Temný cypřiš (2003)

Naprosto luxusní poirotovka. :+
658397
Naprosto luxusní poirotovka. *:+*
Temný cypřiš (2003)
0 0
reagovat
Včera mi urobilo nesmiernu radosť, že som sedel v plnej kinosále na takom filme ako je John Wick.
658393
Včera mi urobilo nesmiernu radosť, že som sedel v plnej kinosále na takom filme ako je John Wick.
0 0
reagovat
a monster calls (2016)
70% - nesmirne suchy. rychle se vytrati z hlavy. presto hodne slusna grimmovska pohadka.
658392
a monster calls (2016) 70% - nesmirne suchy. rychle se vytrati z hlavy. presto hodne slusna grimmovska pohadka.
0 0
reagovat
moonlight (2016)
80% - chill
658363
moonlight (2016) 80% - chill
0 0
reagovat
Když jsou schopný dát 150+ mil. do The Get Down tak proč ne do Scorseseho. Ale samozřejmě velkej palec na horu. :+
658350
Když jsou schopný dát 150+ mil. do The Get Down tak proč ne do Scorseseho. Ale samozřejmě velkej palec na horu. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se