|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 30821 - 30840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1541
- 1542
- 1543
- .
- 2930
- 2931
war for the planet of the apes (2017)
55% - stejna sracka jako dvojka (55%). jednicka (70%) byla v pohode. takhle sem se v kine uz dlouho nenudil. subjetivne to melo tak pet hodin. hrozne doslovna hovadina. urazelo me to stejne jako hlaska v traileru na blade runner 2049 ''every leap of civilization was built off the backs of slaves'' duh. moc zpomalovacek u kterych mi prislo jako bych se dival na nejakou pitomou cut scenu z videohry. pripomnelo mi to film the assassin (50%) kterej je ale obejtivne milionkrat lepsi. stejne hezky vypada, ma taky meditacni tempo a jde v nem taky o to jestli zabijet nebo nezabijet. akorat neni vubec doslovnej a hlavne je nadherne natocenej a kdyz se v nem na par vterin objevi akce tak je dechberouci a bravurne zrezirovana. o debilni zakomplexovany opici z overlook hotelu radsi ani nebudu mluvit.
55% - stejna sracka jako dvojka (55%). jednicka (70%) byla v pohode. takhle sem se v kine uz dlouho nenudil. subjetivne to melo tak pet hodin. hrozne doslovna hovadina. urazelo me to stejne jako hlaska v traileru na blade runner 2049 ''every leap of civilization was built off the backs of slaves'' duh. moc zpomalovacek u kterych mi prislo jako bych se dival na nejakou pitomou cut scenu z videohry. pripomnelo mi to film the assassin (50%) kterej je ale obejtivne milionkrat lepsi. stejne hezky vypada, ma taky meditacni tempo a jde v nem taky o to jestli zabijet nebo nezabijet. akorat neni vubec doslovnej a hlavne je nadherne natocenej a kdyz se v nem na par vterin objevi akce tak je dechberouci a bravurne zrezirovana. o debilni zakomplexovany opici z overlook hotelu radsi ani nebudu mluvit.
|
reagovat
|
pro BECKOVE nadsence!!! (Tony Jaa, Adkins, Michael Jai White, Iko Uwais)
|
reagovat
|
John Wick: Chapter Two půl roku po premiéře
— docela dlouho jsem druhou projekci odkládal. Z kina jsem přecejenom neodcházel tak nadšenej, jak bych si asi bejval přál, a měl jsem obavy, že dvojka bude v mých očích už jen klesat. Ale tyvole... Když člověk už ví, co od filmu čekat, a přistoupí na Stahelskiho hru, tak je to strašně, ale strašně boží. Akční balet a jatka ála John Woo, a přece se svou vlastní tváří. "Roste" to na mě úplně stejně jako jednička. John Wick má potenciál stát se nejlepší trilogií druhý dekády.
|
reagovat
|
do_Od
To je ta co rozehrála v závěrečných titulcích ne?
Neskutečný feeling

Neskutečný feeling

|
reagovat
|
mkubalikova
Sakra, doufal jsem, že si na to nikdo nevzpomene
Chtěl jsem, ale byla kupa jinýho materiálu a teď už je asi pozdě.
Chtěl jsem, ale byla kupa jinýho materiálu a teď už je asi pozdě.|
reagovat
|
Bude nějaké shrnutí první půlky roku, jako bylo vloni? Za mě je letošní rok zatím rozhodně lepší, už teď mám více 5* filmů, než za celý loňský rok dohromady.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
117Melania: Recenze 18Někdo to rád v Plzni: Trailer 15Star Wars: Mandalorian a Grogu: Trailer 2 13Ve věku 95 let zemřel Robert Duvall 12Grandhotel Budapešť: V.I.M. 11J. J. Abrams chystá horor s hodně šikovným režisérem 11Smyslné Bouřlivé výšiny startují bez fanfár, čekání na první letošní megahit pokračuje 9Zmrtvýchvstání Revenant: Re-release Trailer po 10 letech 8Víkendový výplach #859 o Star Wars a Bondovi 8Bouřlivé výšiny: Recenze