Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30801 - 30820 Napsat příspěvek
Mne od favreaua sedi paradoxne jedine jungle book
658641
Mne od favreaua sedi paradoxne jedine jungle book
0 0
reagovat

Godlike

Tam mám mezeru. Myslíš, že to stojí za to a je to jinačí než zbylá jeho tvorba? Já se mu od určitý doby vyhejbám a tady mě nalákalo to množství chvály na Jungle Book.
658635
Tam mám mezeru. Myslíš, že to stojí za to a je to jinačí než zbylá jeho tvorba? Já se mu od určitý doby vyhejbám a tady mě nalákalo to množství chvály na Jungle Book.
Godlike
0 0
reagovat

Bachy

Ani Chef? Ten mi přišel tak nějak nejpřístupnější a možná i nejlepší.
658634
Ani Chef? Ten mi přišel tak nějak nejpřístupnější a možná i nejlepší.
Bachy
0 0
reagovat

memphis

Nechci to úplně hanit, protože si dovedu představit, že to hodně lidí vezme a určitě mě to nikde neurazilo. Přijde mi to technicky suprové, ale poměrně bez duše. Vůbec mi nešlo přilnout k charakterům V podstatě jediná postava, která mi přišla skutečně dobarvená je opičí král. Ta jeho představovačka na mě opravdu dělala dojem. Balů a Baghíra jsou pro mě napůl, sympaťáci jo, ale chtěl bych od nich asi trošku víc, abych si je pamatoval i po zkouknutí. Na druhou stranu jsem po oznámení filmu čekal rozhodně větší průšvih. Asi je to taky dost dané tím, že mi zatím neseděl žádnej z Favreaovo filmů.
658633
Nechci to úplně hanit, protože si dovedu představit, že to hodně lidí vezme a určitě mě to nikde neurazilo. Přijde mi to technicky suprové, ale poměrně bez duše. Vůbec mi nešlo přilnout k charakterům V podstatě jediná postava, která mi přišla skutečně dobarvená je opičí král. Ta jeho představovačka na mě opravdu dělala dojem. Balů a Baghíra jsou pro mě napůl, sympaťáci jo, ale chtěl bych od nich asi trošku víc, abych si je pamatoval i po zkouknutí. Na druhou stranu jsem po oznámení filmu čekal rozhodně větší průšvih. Asi je to taky dost dané tím, že mi zatím neseděl žádnej z Favreaovo filmů.
memphis
0 0
reagovat

Bachy

Kterou Knihu džunglí máš na mysli?
658632
Kterou Knihu džunglí máš na mysli?
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

Ad č. 3 - proč ne?
658630
Ad č. 3 - proč ne?
Bachy
0 0
reagovat

rychlovka

Musíme si pomáhat - jo

Ucho - jednoznačně jo!

Kniha džunglí - no..spíš asi ne

Nocturnal Animals - nejdřív docela jo, nakonec vůbec ne
658629
[b]Musíme si pomáhat[/b] - jo [b]Ucho[/b] - jednoznačně jo! [b]Kniha džunglí[/b] - no..spíš asi ne [b]Nocturnal Animals[/b] - nejdřív docela jo, nakonec vůbec ne
rychlovka
0 0
reagovat

The Stanford Prison Experiment (2015)

Již třetí "zpracování" onoho experimentu, tentokrát ve skutečných reáliích ( USA, 70. léta ). A podle všeho se to hodně drží skutečnosti. Takže neuvidíte žádné "skutečné" násilí nebo dokonce smrti některých postav jako v těch předešlých filmech, jen starý dobrý psychický teror. A ono to úplně stačí, když si člověk představí, že tak nějak to asi bylo. A taky co dokáže příliš horlivý člověk vyzbrojený obuškem a pravomocemi. A co dokáže člověk obecně. A kam až někdy plánované nudné experimenty mohou zajít.
Zpracování nijak nevybočuje a je to i dobře, alespoň mají šanci vyniknout především výborní mladí herci, které jste už někde viděli ( a snažíte si vzpomenout kde :). 8/10
658627
Již třetí "zpracování" onoho experimentu, tentokrát ve skutečných reáliích ( USA, 70. léta ). A podle všeho se to hodně drží skutečnosti. Takže neuvidíte žádné "skutečné" násilí nebo dokonce smrti některých postav jako v těch předešlých filmech, jen starý dobrý psychický teror. A ono to úplně stačí, když si člověk představí, že tak nějak to asi bylo. A taky co dokáže příliš horlivý člověk vyzbrojený obuškem a pravomocemi. A co dokáže člověk obecně. A kam až někdy plánované nudné experimenty mohou zajít. Zpracování nijak nevybočuje a je to i dobře, alespoň mají šanci vyniknout především výborní mladí herci, které jste už někde viděli ( a snažíte si vzpomenout kde :). 8/10
The Stanford Prison Experiment (2015)
0 0
reagovat

Typci a zbraně

otravnej Hill, nevýraznej Teller a 2 hodiny nudný a nezáživný rádoby kopírky Lord of War, což ale bylo zábavný, zajímavý, a s academy award winnerem, Nickem Cagem :)
začátek ještě celkem ok, ale pak to nějak zvolnilo a měl jsem problém to dokoukat. k tomu "twist" že Hill je zmrd, to poslal ještě víc ke dnu. Bradley Cooper tam na těch 5 minut zabloudil omylem z jinýho filmu a když zjistil, co má "hrát", tak radši zas hned utekl.

Je to něco jako by Lord of war bylo vynikající jídlo v luxusní restauraci. Doma pak po dlouhý době dostanete chuť na něco podobnýho, tak sáhnete po Týpcích a zbraních, což v letáku popisovali jako to samé, akorát jste to koupili jako mraženej polotovar v Kauflandu, při čtveteční akci...

takže bych to viděl na nějakejch 5/10 a asi po trailerech ani nemůžu říct, že bych byl zklamanej. Jen mě udivuje, že to nešlo rovnou na DVD, i když chápu. 2 academy award nominees, to už něco znamená...

Todd Phillips by si měl urvat nějakou noname Marvelovku, jeho tvorba stojí od první Pařby za prd

658584
otravnej Hill, nevýraznej Teller a 2 hodiny nudný a nezáživný rádoby kopírky Lord of War, což ale bylo zábavný, zajímavý, a s academy award winnerem, Nickem Cagem :) začátek ještě celkem ok, ale pak to nějak zvolnilo a měl jsem problém to dokoukat. k tomu "twist" že Hill je zmrd, to poslal ještě víc ke dnu. Bradley Cooper tam na těch 5 minut zabloudil omylem z jinýho filmu a když zjistil, co má "hrát", tak radši zas hned utekl. Je to něco jako by Lord of war bylo vynikající jídlo v luxusní restauraci. Doma pak po dlouhý době dostanete chuť na něco podobnýho, tak sáhnete po Týpcích a zbraních, což v letáku popisovali jako to samé, akorát jste to koupili jako mraženej polotovar v Kauflandu, při čtveteční akci... takže bych to viděl na nějakejch 5/10 a asi po trailerech ani nemůžu říct, že bych byl zklamanej. Jen mě udivuje, že to nešlo rovnou na DVD, i když chápu. 2 academy award nominees, to už něco znamená... Todd Phillips by si měl urvat nějakou noname Marvelovku, jeho tvorba stojí od první Pařby za prd
Typci a zbraně
0 0
reagovat
John Wick 2 - No, čim tohle trojkou přebijou, kdoví ... ale od začátku do konce takovej ten připitomělej úsměv od ucha k uchu, jak je to boží. Reevesovi přes pade a lítá tam víc, jak v Matrixu.

Logan - Teda, že že budu na konci filmu takhle naměkko ... dlouho jsem tápal, kdy mě nějakej film naposledy dojal ... pak kříž, X, Cash a tvl, já vim, že je to pitomý, že se to nestane, ale dejte tam záběr, jak se z těch kamenů vynoří ruka s drápem, dejte to ... jo, je to moc blbý, nestane se to :-) Film jinak 5/5
658583
John Wick 2 - No, čim tohle trojkou přebijou, kdoví ... ale od začátku do konce takovej ten připitomělej úsměv od ucha k uchu, jak je to boží. Reevesovi přes pade a lítá tam víc, jak v Matrixu. Logan - Teda, že [spoiler]že budu na konci filmu takhle naměkko ... dlouho jsem tápal, kdy mě nějakej film naposledy dojal ... pak kříž, X, Cash a tvl, já vim, že je to pitomý, že se to nestane, ale dejte tam záběr, jak se z těch kamenů vynoří ruka s drápem, dejte to ... jo, je to moc blbý, nestane se to :-) Film jinak 5/5[/spoiler]
0 0
reagovat
658569
[link="http://skandies.org/results/categories"]skandies 2016[/link]
0 0
reagovat
black narcissus (1947)
80% - michael powell a emeric pressburger je dobra dvojka.
658568
black narcissus (1947) 80% - michael powell a emeric pressburger je dobra dvojka.
0 0
reagovat
v dobe bez televize a internetu nebylo moc zabavnejsich alternativ jak travit vecery :D
658565
v dobe bez televize a internetu nebylo moc zabavnejsich alternativ jak travit vecery :D
0 0
reagovat

connor

Pro mou generaci je První republika v podstatě středověk. :D
658563
Pro mou generaci je První republika v podstatě středověk. *:D*
connor
0 0
reagovat
V té době, jako za První republiky, jo? :D
Ne, to tedy normální nebylo. Možná někdy ve středověku a i tam se to týkalo spíše jen dynastických sňatků, případně Židů. Jinak průměrný věk byl 20+ a to se postupně ještě zvedal.
658561
V té době, jako za První republiky, jo? *:D* Ne, to tedy normální nebylo. Možná někdy ve středověku a i tam se to týkalo spíše jen dynastických sňatků, případně Židů. Jinak průměrný věk byl 20+ a to se postupně ještě zvedal.
0 0
reagovat
no ale toto :+
658560
no ale toto *:+*
0 0
reagovat

speta.jr

V té době bylo normální, že se holka vdala tak v šestnácti a do třiceti měla pět a více dětí. ;)
658559
V té době bylo normální, že se holka vdala tak v šestnácti a do třiceti měla pět a více dětí. *;)*
speta.jr
0 0
reagovat
:o:+
658553
*:o**:+*
0 0
reagovat
Tak z Terezy Voriskove je MILFka. Kdo by to byl rekl. Hruza a des me chyta, kdyz si uvedomim, ze je mladsi jak ja. Naopak me uklidnuje, ze tehdy se deti rodily drive. :D:D:D
658552
Tak z Terezy Voriskove je MILFka. Kdo by to byl rekl. Hruza a des me chyta, kdyz si uvedomim, ze je mladsi jak ja. Naopak me uklidnuje, ze tehdy se deti rodily drive. *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Po strništi bos (2017)

Nová svěrákovina, pomyslný prequel Obecné školy. Vypadá to docela dobře, mám chuť jít na to do kina. link :)
658550
Nová svěrákovina, pomyslný prequel Obecné školy. Vypadá to docela dobře, mám chuť jít na to do kina. http://www.youtube.com/watch?v=blqPOTGgF2E *:)*
Po strništi bos (2017)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se