Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30281 - 30300 Napsat příspěvek

kubqo

Ne, ne, sci-fi, hmmmm, ne, ano, ale jen první, sci-fi. ;)
661149
Ne, ne, sci-fi, hmmmm, ne, ano, ale jen první, sci-fi. *;)*
kubqo
0 0
reagovat

KarelR

Raid 2, Last Boyscout, Starship Troopers, Con Air, Die Hard (ktorýkoľvek z prvých troch), Matrix používajú Skalu ako toaleťák 8)
661148
Raid 2, Last Boyscout, Starship Troopers, Con Air, Die Hard (ktorýkoľvek z prvých troch), Matrix používajú Skalu ako toaleťák *8)*
KarelR
0 0
reagovat

kubqo

Já bych se v tom dál raději nerejpal, prostě jsi ostuda a je to :D:D;)
661147
Já bych se v tom dál raději nerejpal, prostě jsi ostuda a je to *:D**:D**;)*
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Skála je nejlepší akčňák všech dob, takže... je ti doufám jasný, že místo třetí facky přijde rovnou ban? :D:D:))
661146
Skála je nejlepší akčňák všech dob, takže... je ti doufám jasný, že místo třetí facky přijde rovnou ban? *:D**:D**:))*
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Dej si druhou facku :D
661145
Dej si druhou facku *:D*
kubqo
0 0
reagovat

pepo

najhoršie je, že si ani neviem vyrgumentovať prečo. proste ten film nezostarol tak dobre?
661142
najhoršie je, že si ani neviem vyrgumentovať prečo. proste ten film nezostarol tak dobre?
pepo
0 0
reagovat

kubqo

daj si facku :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
661141
daj si facku *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
kubqo
0 0
reagovat

prvýkrát som si pozrel The Rock...

... a nechytilo ma to. Čo je zvláštne, keď si Con Air zaraďujem medzi najlepšie akčňáky. Strašne to ťahali hore sympatický herci na čele s Connerym a ikonická hudba. Ale inak ma to len proste nudilo?
661140
... a nechytilo ma to. Čo je zvláštne, keď si Con Air zaraďujem medzi najlepšie akčňáky. Strašne to ťahali hore sympatický herci na čele s Connerym a ikonická hudba. Ale inak ma to len proste nudilo?
prvýkrát som si pozrel The Rock...
0 0
reagovat

Disk

Holy shit. Najma planeta opic v kine bude mega
661138
Holy shit. Najma planeta opic v kine bude mega
Disk
0 0
reagovat
ps: dve veze - 85%
661133
ps: dve veze - 85%
0 0
reagovat
konecne sem si dal rozsirenou verzi pana prstenu. vedel sem ze se to stane a stalo se. prozrel sem a muj puvodne nejoblibenejsi treti dil davam na posledni misto. na prvni putujou dve veze, ktery sou nejzajimavesi. trojka je dokonce chvilkama i k smichu. coz mi vazne nesmakuje ;). no ale moji nejoblibejesi postavou nadale zustava eowyn.
661132
konecne sem si dal rozsirenou verzi pana prstenu. vedel sem ze se to stane a stalo se. prozrel sem a muj puvodne nejoblibenejsi treti dil davam na posledni misto. na prvni putujou dve veze, ktery sou nejzajimavesi. trojka je dokonce chvilkama i k smichu. coz mi vazne nesmakuje *;)*. no ale moji nejoblibejesi postavou nadale zustava [url=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/80/21/d2/8021d2c6cfa731ea265fdc3719f31289.jpg]eowyn[/url].
0 0
reagovat

Projekt 100 2017

Můžete rovnou psát novinku o letošním Projektu 100. Všech pět filmů (Cesta na Měsíc, Cesta do pravěku, Planeta opic, Brazil a Matrix) chcete všichni vidět na velkém plátně. A kdo tvrdí, že ne, tak jednoduše lže. A pak, že podzim bude nuda.
661126
Můžete rovnou psát novinku o letošním Projektu 100. Všech pět filmů (Cesta na Měsíc, Cesta do pravěku, Planeta opic, Brazil a Matrix) chcete všichni vidět na velkém plátně. A kdo tvrdí, že ne, tak jednoduše lže. [url=https://www.lfs.cz/acfk-uvadi-projekt-100/]A pak, že podzim bude nuda.[/url]
Projekt 100 2017
0 0
reagovat
Díky pánové za info a rozšíření si obzorů :+ Esslemonta řadím do kategorie "možná přečtu až nebude co" a uvidíme kdy se k němu dostanu, rozhodně ale nejsem přesvědčený o tom, že se hned po Malazské knize pustím do něčeho od něj.
661114
Díky pánové za info a rozšíření si obzorů *:+* Esslemonta řadím do kategorie "možná přečtu až nebude co" a uvidíme kdy se k němu dostanu, rozhodně ale nejsem přesvědčený o tom, že se hned po Malazské knize pustím do něčeho od něj.
0 0
reagovat
prvni film s Chanem od New police story, kterej me zajima. :+
661104
prvni film s Chanem od New police story, kterej me zajima. *:+*
0 0
reagovat
Sakra, to nevypadá vůbec špatně.
661101
Sakra, to nevypadá vůbec špatně.
0 0
reagovat

The Foreigner

link

Nastvany Jackie Chan ;) :)
661100
https://m.youtube.com/watch?v=Ghx1VGopftk Nastvany Jackie Chan ;) :)
The Foreigner
0 0
reagovat
Videl a je ovela lepsia
661078
Videl a je ovela lepsia
0 0
reagovat

Luban

Já jsem od Esslemonta četl i druhou knihu, ale trvalo mi to snad dva měsíce, vůbec jsem se nemohl prokousat začátkem. Kdybych řekl, že je Erikson jako Nolan, tak Návrat Rudé Gardy byl jako od Baye. První třetinu jsem vůbec nevěděl co se děje, ale ani mě moc nelákalo to rozlousknout, potom místy fakt super, ale na konci toho prostě už bylo moc. Kdo se mohl u finální bitvy objevit, tak se tam objevil, a co mohlo "vybouchnout", to vybouchlo.
Další knihy jsou údajně lepší, ale odložil jsem na neurčito. (Já jsem teda odložil Malaz obecně, při prvním čtení jsem se dostal za 6 knih a zastavila mě maturita, podruhé po osmi knihách mi plány překazilo zkouškový... ale třetí pokus je jenom otázka času)
661077
Já jsem od Esslemonta četl i druhou knihu, ale trvalo mi to snad dva měsíce, vůbec jsem se nemohl prokousat začátkem. Kdybych řekl, že je Erikson jako Nolan, tak Návrat Rudé Gardy byl jako od Baye. První třetinu jsem vůbec nevěděl co se děje, ale ani mě moc nelákalo to rozlousknout, potom místy fakt super, ale na konci toho prostě už bylo moc. Kdo se mohl u finální bitvy objevit, tak se tam objevil, a co mohlo "vybouchnout", to vybouchlo. Další knihy jsou údajně lepší, ale odložil jsem na neurčito. (Já jsem teda odložil Malaz obecně, při prvním čtení jsem se dostal za 6 knih a zastavila mě maturita, podruhé po osmi knihách mi plány překazilo zkouškový... ale třetí pokus je jenom otázka času)
Luban
0 0
reagovat
Sony: Prej jo...
661072
Sony: Prej jo...
0 0
reagovat

Superman 2

Ted se hodne mluvi o vymene rezisera u Hana Sola...

...udajne se melo neco podobneho stat i Supermanovi 2, kdy Donner byl nahrazen jinym reziserem...

V roce 2006 mela vyjit Donnerova reziserska verze...Videl ji nekdo? Je lepsi nez puvodni kino verze? :)
661070
Ted se hodne mluvi o vymene rezisera u Hana Sola... ...udajne se melo neco podobneho stat i Supermanovi 2, kdy Donner byl nahrazen jinym reziserem... V roce 2006 mela vyjit Donnerova reziserska verze...Videl ji nekdo? Je lepsi nez puvodni kino verze? *:)*
Superman 2
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se