Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30241 - 30260 Napsat příspěvek

popik

The lost city of Z (2017) 8/10* :+
Moc dobré. 8)
661302
The lost city of Z (2017) 8/10* *:+* Moc dobré. *8)*
popik
0 0
reagovat

Dívka ve vlaku 9/10

Ty vole hele jako pojd sem?! K snímku jsem přistupoval se značným despektem, ať už díky recenzím a reakcím, tak i srovnáváním se Zmizelou, se kterou to prohrávalo. Podotýkám, že Zmizelá je řemeslný skvost, ale film (a knížka) sranec. Takže pustím film, očekávám hrůzu. Sleduju film a vymýšlím ty nejšílenější teorie, abych byl připraven na nejhorší. A nakonec to byla ta nejvíc střídmá. Tohle bylo 100x uvěřitelnější jak Zmizelá a celá dramaturgická skladba mě těšila. K tomu herecké výkony a střídmá pasující režie. In your face David Fincher!
661294
Ty vole hele jako pojd sem?! K snímku jsem přistupoval se značným despektem, ať už díky recenzím a reakcím, tak i srovnáváním se Zmizelou, se kterou to prohrávalo. Podotýkám, že Zmizelá je řemeslný skvost, ale film (a knížka) sranec. Takže pustím film, očekávám hrůzu. Sleduju film a vymýšlím ty nejšílenější teorie, abych byl připraven na nejhorší. A nakonec to byla ta nejvíc střídmá. Tohle bylo 100x uvěřitelnější jak Zmizelá a celá dramaturgická skladba mě těšila. K tomu herecké výkony a střídmá pasující režie. In your face David Fincher!
Dívka ve vlaku 9/10
0 0
reagovat

Baby Driver

Jedeme z kopce, držte si klobouky :) 8/10
661287
Jedeme z kopce, držte si klobouky :) 8/10
Baby Driver
0 0
reagovat

Dějiny násilí 9/10

Je to pořád tam! Sice, už některé scény nejsou tak erektivní jak kdysi, ale atmosféra a psychosféra fungují pořád na výbornou. Závěrečná scéna u večeře je geniální.
661284
Je to pořád tam! Sice, už některé scény nejsou tak erektivní jak kdysi, ale atmosféra a psychosféra fungují pořád na výbornou. Závěrečná scéna u večeře je geniální.
Dějiny násilí 9/10
0 0
reagovat

Skála 9/10

Jako jo, v roce 2017 už je to oldschoolovka, ale ty vole! Kdyby všechny filmy starší 20 let měli takový tah, tak by bylo na světě líp, protože i když je to samozřejmě strašná hovadina, tak to má dobrý scénář, legendární hlášky a skvělé obsazení. Nejvíc teda zestárla hudba hlavně proto, že recyklát značky Piráti, je mnohem známější, tudíž to zpětně ruší. BTW. Random ptáci rulez,
661264
Jako jo, v roce 2017 už je to oldschoolovka, ale ty vole! Kdyby všechny filmy starší 20 let měli takový tah, tak by bylo na světě líp, protože i když je to samozřejmě strašná hovadina, tak to má dobrý scénář, legendární hlášky a skvělé obsazení. Nejvíc teda zestárla hudba hlavně proto, že recyklát značky Piráti, je mnohem známější, tudíž to zpětně ruší. BTW. Random ptáci rulez,
Skála 9/10
0 0
reagovat

V srdci moře

4/10 Unylá režie, kopírující unylý scénář s herci, kteří chudáci nemají co hrát a co by mohli být nahrazený voskovýma figurínama a zajímali by mě asi zhruba stejně, plus otřesná vizuální stránka.
661255
4/10 Unylá režie, kopírující unylý scénář s herci, kteří chudáci nemají co hrát a co by mohli být nahrazený voskovýma figurínama a zajímali by mě asi zhruba stejně, plus otřesná vizuální stránka.
V srdci moře
0 0
reagovat

Attack the Block (2011)

Po letech odkládání o to příjemnější překvapení. Perfektní skorowrightovina, a co jsem si myslel po Force Awakens, to se tady potvrdilo — Boyega umí. A vůbec, všechny ty postavy byly naprosto boží. Tohle si rád kdykoliv zopakuju. 90 %
661232
Po letech odkládání o to příjemnější překvapení. Perfektní skorowrightovina, a co jsem si myslel po Force Awakens, to se tady potvrdilo — Boyega umí. A vůbec, všechny ty postavy byly naprosto boží. Tohle si rád kdykoliv zopakuju. [b]90 %[/b]
Attack the Block (2011)
0 0
reagovat

Batmanovské okénko.

Batman: Mask of Phantasm - emotivní převyprávění Batmana. Hodně slušné. 8/10
Lego: Batman. Prvních 20 min geniálních, pak to jde do kopru. 6/10
661205
Batman: Mask of Phantasm - emotivní převyprávění Batmana. Hodně slušné. 8/10 Lego: Batman. Prvních 20 min geniálních, pak to jde do kopru. 6/10
Batmanovské okénko.
0 0
reagovat
Tam hraje Jake? To budu muset prerusit snuru, kdy si poustim kazdy jeho novy film...
661204
Tam hraje Jake? To budu muset prerusit snuru, kdy si poustim kazdy jeho novy film...
0 0
reagovat

Okja (2017)

Také filmové peklíčko, kde sa každý pitvorí, je preafektovaný ako v rozprávke od Trošku. Keby to ostalo v tejto rovine po celý čas ako nejaký detský film o kamarátstve, možno by som bol k tomu zhovievavejší. Ale ten vážny koniec tomu ale vôbec nesedí a úplne ma minul. A ani ako agitka proti GMO to vôbec nefunguje. No proste hrôza. Film, v ktorom sa veci začnú hýbať až po prvej hodine je vážne k zamysleniu.

V Cannes to vypísakli na začiatku, ja by som to vypískal na konci.

A že vraj nový E.T. haha :- 3/10

PS: Ten moment, keď deň pred tým vidíte Jakea v traileri na Stronger a označíte za najlepšieho herca súčastnosti a potom ho vidíte v Okje ako paroduje Borata. :D
661203
Také filmové peklíčko, kde sa každý pitvorí, je preafektovaný ako v rozprávke od Trošku. Keby to ostalo v tejto rovine po celý čas ako nejaký detský film o kamarátstve, možno by som bol k tomu zhovievavejší. Ale ten vážny koniec tomu ale vôbec nesedí a úplne ma minul. A ani ako agitka proti GMO to vôbec nefunguje. No proste hrôza. Film, v ktorom sa veci začnú hýbať až po prvej hodine je vážne k zamysleniu. V Cannes to vypísakli na začiatku, ja by som to vypískal na konci. A že vraj nový E.T. haha *:-* 3/10 PS: Ten moment, keď deň pred tým vidíte Jakea v traileri na Stronger a označíte za najlepšieho herca súčastnosti a potom ho vidíte v Okje ako paroduje Borata. *:D*
Okja (2017)
0 0
reagovat

Oats - Firebase

Další Blomkampův kraťas od Oats Studios Firebase je venku link a je to ještě lepší, než Rakka. Ta byla super, ale byla spíše jen demo a sled ne úplně navazujících scén, které navnadily na ten svět. 

Firebase má přeci jen větší kontinualitu, ale nečekejte nějaký konec.
Tentokrát to je skoro jak nadpřirozené sci-fi z Vietnamské války, kde se vyskytuje bytost s celkem mocnými schopnostmi.

Účel kraťasu splněn, tedy že chci vidět mnohem více z toho světa.
661202
Další Blomkampův kraťas od Oats Studios Firebase je venku https://www.youtube.com/watch?v=Tm0V24IEHao&t=2s a je to ještě lepší, než Rakka. Ta byla super, ale byla spíše jen demo a sled ne úplně navazujících scén, které navnadily na ten svět.  Firebase má přeci jen větší kontinualitu, ale nečekejte nějaký konec. Tentokrát to je skoro jak nadpřirozené sci-fi z Vietnamské války, kde se vyskytuje bytost s celkem mocnými schopnostmi. Účel kraťasu splněn, tedy že chci vidět mnohem více z toho světa.
Oats - Firebase
0 0
reagovat
mad max 2: the road warrior (1981)
80% - u mne nastejno jako new hope. australskyho honackyho psa mel kamos. oproti jednice je tohle do posledni minuty nenudici narez. 

picnic at hanging rock (1975)
90% - stejnej poeta jako malick a stejnej problem. jedine prvni film je skoro masterpiece. at sou to badlands nebo tohle. 

an american werewolf in london (1981)
95% - snad i lepsi jak the thing. zasnul sem. diky edgare.
661198
mad max 2: the road warrior (1981) 80% - u mne nastejno jako new hope. australskyho honackyho psa mel kamos. oproti jednice je tohle do posledni minuty nenudici narez.  picnic at hanging rock (1975) 90% - stejnej poeta jako malick a stejnej problem. jedine prvni film je skoro masterpiece. at sou to badlands nebo tohle.  an american werewolf in london (1981) 95% - snad i lepsi jak the thing. zasnul sem. diky [url=http://imgur.com/hjZl6Vm]edgar[/url]e.
0 0
reagovat
já bych jim dal BAN na měsíc oběma :D
661191
já bych jim dal BAN na měsíc oběma *:D*
0 0
reagovat

To Kill a Mockingbird (1962)

Gregory Peck si tu strihol jedneho z najpamätnejších oteckov v histórii filmu. Film pekne kopíruje knihu, bohužiaľ už nemá čas úplne vykresliť všetky linky z knihy, ktoré by výsledok ešte viac podčiarkovali. Preto odporúčam siahnuť radšej po knihe.  8/10
661185
Gregory Peck si tu strihol jedneho z najpamätnejších oteckov v histórii filmu. Film pekne kopíruje knihu, bohužiaľ už nemá čas úplne vykresliť všetky linky z knihy, ktoré by výsledok ešte viac podčiarkovali. Preto odporúčam siahnuť radšej po knihe.  8/10
To Kill a Mockingbird (1962)
0 0
reagovat
Za to, že se mi nelíbí Cage ve Skále?:D
Ale pokud tě to uklidní, tak je to jediný Cameron, kterého jsem neviděl... Ano, včetně druhých Piraní.
661183
Za to, že se mi nelíbí Cage ve Skále?*:D* Ale pokud tě to uklidní, tak je to jediný Cameron, kterého jsem neviděl... Ano, včetně druhých Piraní.
0 0
reagovat
Lifty si da este vacsiu facku, nez kubqo. A rovno na obidve strany8)
661180
Lifty si da este vacsiu facku, nez kubqo. A rovno na obidve strany*8)*
0 0
reagovat
BTW ja jsem taky filmovy fanousek, ale nikdy jsem nevidel od zacatku do komce Titanic:D
661179
BTW ja jsem taky filmovy fanousek, ale nikdy jsem nevidel od zacatku do komce Titanic*:D*
0 0
reagovat
Na Skale me se.e jen Cage, jinak ma nejlepsiho mozneho zaporaka s lidskou motivaci Eda Harrise. Do toho ta bozi hudba, skveleho Conneryho a to nejlepsi slozeni vedlejsich roli vojaku. Biehna vzdycky obrecim... Spoiler? Beda jestli jo:D
661178
Na Skale me se.e jen Cage, jinak ma nejlepsiho mozneho zaporaka s lidskou motivaci Eda Harrise. Do toho ta bozi hudba, skveleho Conneryho a to nejlepsi slozeni vedlejsich roli vojaku. Biehna vzdycky obrecim... Spoiler? Beda jestli jo*:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Vsak jo. Souhlas. Akorat... super zaporak, ale za to, jak je odklizenej ze sceny, by se stydel i Nolan. A teda rozjizdi se to tu huste :D Speed je porad super, Con Air stejne tak, Face-Off ani starnout asi nemuze... Die Hard 3 je s Poslednim skautem mozna nejzabavnejsi thriller vubec. Tahle diskuze fakt smrdi smazanim ale :D
661177
Vsak jo. Souhlas. Akorat... super zaporak, ale za to, jak je odklizenej ze sceny, by se stydel i Nolan. A teda rozjizdi se to tu huste *:D* Speed je porad super, Con Air stejne tak, Face-Off ani starnout asi nemuze... Die Hard 3 je s Poslednim skautem mozna nejzabavnejsi thriller vubec. Tahle diskuze fakt smrdi smazanim ale *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
...a Timecop je lepsi nez Looper :)) ;)
661172
...a Timecop je lepsi nez Looper :)) ;)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se