Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30321 - 30340 Napsat příspěvek

Voyage of time (2016)

Hodinu a štvrť som na to čumel s otvorenou hubou a bol totálne nadšený. Úžasná kamera, strih, zvuk, hudba, myšlienka aj atmosféra. Proste všetko, čo na Malickovi zbožňujem. Poslednú desaťminútovku ma to však stratilo a na konci filmu som akurát pokrčil ramenami a cestou cestou z kina som smutne zistil, že to vo mne nič nezanechalo a vôbec to vo mne nedoznieva. Pocitovo 6/10, no veľmi dlho som mal pred očami čistú stovku.
660972
Hodinu a štvrť som na to čumel s otvorenou hubou a bol totálne nadšený. Úžasná kamera, strih, zvuk, hudba, myšlienka aj atmosféra. Proste všetko, čo na Malickovi zbožňujem. Poslednú desaťminútovku ma to však stratilo a na konci filmu som akurát pokrčil ramenami a cestou cestou z kina som smutne zistil, že to vo mne nič nezanechalo a vôbec to vo mne nedoznieva. Pocitovo 6/10, no veľmi dlho som mal pred očami čistú stovku.
Voyage of time (2016)
0 0
reagovat

Carlito

V závěru se to trošku zvrhne, ale pokud chceš vidět tu holčinu trošku obnaženou, tak to klidně dokoukej.

Nicméně nic to nemění na tom, že tady si Verbinski vybral hodně slabou chvilku zejména přepálenou stopáží.
660970
V závěru se to trošku zvrhne, ale pokud chceš vidět tu holčinu trošku obnaženou, tak to klidně dokoukej. Nicméně nic to nemění na tom, že tady si Verbinski vybral hodně slabou chvilku zejména přepálenou stopáží.
Carlito
0 0
reagovat

Cure for Wellness - half time report

To je dobrá haluz. Začátek je fajn, občas hezkej nebo originální záběr, občas dobrá atmosféra, ale vleče se to hrozně. A výlet do vesnice a návštěva místní hospody plný zoufalců a pankáčů za doprovodu německého techna.. wtf, to bylo jak z jinýho filmu .. celý je to vůbec takovej prapodivnej mix žánrů, kterej moc nefunguje.. dokázal jsem to dokoukat asi do půlky, otázkou je : je v poslední hodině něco, proč to má smysl dokoukávat ?
p.s. ten Dane DeHaan občas vypadá jak diCaprio .. a občas zase ne :D nicméně hraje dobře, i když nevim, proč je hlavní postava tak nesympatická. Nicméně ve Valerianovi by nemusel bejt špatnej :))
660968
To je dobrá haluz. Začátek je fajn, občas hezkej nebo originální záběr, občas dobrá atmosféra, ale vleče se to hrozně. A výlet do vesnice a návštěva místní hospody plný zoufalců a pankáčů za doprovodu německého techna.. wtf, to bylo jak z jinýho filmu .. celý je to vůbec takovej prapodivnej mix žánrů, kterej moc nefunguje.. dokázal jsem to dokoukat asi do půlky, otázkou je : je v poslední hodině něco, proč to má smysl dokoukávat ? p.s. ten Dane DeHaan občas vypadá jak diCaprio .. a občas zase ne *:D* nicméně hraje dobře, i když nevim, proč je hlavní postava tak nesympatická. Nicméně ve Valerianovi by nemusel bejt špatnej *:))*
Cure for Wellness - half time report
0 0
reagovat
Vincent je nějakej nařachanej (do interního zápisníku: "Nesrat se moc do Vincenta.")
660964
Vincent je nějakej nařachanej (do interního zápisníku: "Nesrat se moc do Vincenta.")
0 0
reagovat
Jo, nevyzera velmi nadsene :D
660962
Jo, nevyzera velmi nadsene *:D*
0 0
reagovat
speta: Jojo, jsem na tom podobne, ale s tim rozdilem, ze Catwoman v podani Michelle Pfeiffer mi zpusobila dozivotni ujmu, ale v dobrem slova smyslu...

Fotka z lonskeho Halloweenu hovori za vse :D
660961
speta: Jojo, jsem na tom podobne, ale s tim rozdilem, ze Catwoman v podani Michelle Pfeiffer mi zpusobila dozivotni ujmu, ale v dobrem slova smyslu... Fotka z [url=https://scontent-mia1-2.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/14726190_1198119453607177_6778327836202631168_n.jpg]lonskeho Halloweenu[/url] hovori za vse *:D*
0 0
reagovat

Batman Returns 11/10

No ty kokso, tohle jsem videl ve svych 7 letech? Se divim, ze mi to nezpusobilo dozivotni ujmu jako uvodnich 20 minut Predatora. Paradni atmoska, genialni hudba, skvely non-kid-friendly scenar, psycho a groteska v jednom. DeVito je dabelsky. Musim dat zpet do sve TOP20. Suverene nejlepsi Burton.
660959
No ty kokso, tohle jsem videl ve svych 7 letech? Se divim, ze mi to nezpusobilo dozivotni ujmu jako uvodnich 20 minut Predatora. Paradni atmoska, genialni hudba, skvely non-kid-friendly scenar, psycho a groteska v jednom. DeVito je dabelsky. Musim dat zpet do sve TOP20. Suverene nejlepsi Burton.
Batman Returns 11/10
0 0
reagovat
Nevidel som, myslel som, ze si chces natocit nejaky amatersky erotak:)
660956
Nevidel som, myslel som, ze si chces natocit nejaky amatersky erotak:)
0 0
reagovat

gorecki

to bylo k hlavni hrdince toho hororu a jak ji myslim, ze k ty roli prisla :)
660955
to bylo k hlavni hrdince toho hororu a jak ji myslim, ze k ty roli prisla :)
gorecki
0 0
reagovat

xxendxx

Natalia Germaniova

Hra v novom Panelaku na JOJke, takze asi nebude velmi narocna;)
660952
[url=https://img.joj.sk/rx/465d2eb65715bc04e0e4bf5eaa929d59.jpg]Natalia Germaniova[/url] Hra v novom Panelaku na JOJke, takze asi nebude velmi narocna*;)*
xxendxx
0 0
reagovat
sezente dvojnici Blake Lively, co bude hrat za ubytovani a stravu
660950
sezente dvojnici Blake Lively, co bude hrat za ubytovani a stravu
0 0
reagovat
Koncept dobrej, ale do hlavní role mohli sehnat aspoň někoho přiměřeně sympatickýho, abych jí nepřál, aby v tom kruhu zůstala napořád.
660947
Koncept dobrej, ale do hlavní role mohli sehnat aspoň někoho přiměřeně sympatickýho, abych jí nepřál, aby v tom kruhu zůstala napořád.
0 0
reagovat
splendor in the grass (1961)
85% - warren beatty je nejvic.

bonnie a clyde (1967)
100% - warren beatty je nejvic.
660941
splendor in the grass (1961) 85% - warren beatty je nejvic. bonnie a clyde (1967) 100% - warren beatty je nejvic.
0 0
reagovat
Ze si neporidi pri uz asi 3 repetici zbran a jen sveho vraha picne. 
660940
Ze si neporidi pri uz asi 3 repetici zbran a jen sveho vraha picne. 
0 0
reagovat
super nápad :+
660937
super nápad *:+*
0 0
reagovat

Sony

Vypadá to celkem fajn. 
660936
Vypadá to celkem fajn. 
Sony
0 0
reagovat

Clavius

:+:+:+
660935
*:+**:+**:+*
Clavius
0 0
reagovat

Sony

Hororové Edge of Tomorrow :+ 
Jen doufám, že v ukázce neukázali všechny kill county.
660934
Hororové Edge of Tomorrow *:+*  Jen doufám, že v ukázce neukázali všechny kill county.
Sony
0 0
reagovat

Horor :)

....tohle vypada moc fajn!!!
Predem se omlouvam, jestli uz to v sekci traileru je - stale se na novem webu spatne orientuju :(

link
660933
....tohle vypada moc fajn!!! Predem se omlouvam, jestli uz to v sekci traileru je - stale se na novem webu spatne orientuju *:(* https://m.youtube.com/watch?v=uBrB6C5OFgk
Horor :)
0 0
reagovat

pepo

Díky za tip :+
660923
Díky za tip *:+*
pepo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se