Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30261 - 30280 Napsat příspěvek
Najlepsi je samozrejme face off
661171
Najlepsi je samozrejme face off
0 0
reagovat
Speed je stale absolutne mega. Este trochu viac nez dh3
661170
Speed je stale absolutne mega. Este trochu viac nez dh3
0 0
reagovat

Gorecki

Souhlas, obojí bylo dobře vymyšlené, že to vlastně generovalo nonstop akci a patří to do zlatého fondu akčního žánru devadesátek, jen ten DH3 zkrátka odolal zubu času o něco víc. :)
661168
Souhlas, obojí bylo dobře vymyšlené, že to vlastně generovalo nonstop akci a patří to do zlatého fondu akčního žánru devadesátek, jen ten DH3 zkrátka odolal zubu času o něco víc. *:)*
Gorecki
0 0
reagovat
Tak aj Speed sa mi strašne páčil, ale to som ani ja dávno nevidel. A inak na opačnom spektre, teda starý film, ktorý som si zamiloval, ale z úplne nesprávnych dôvodov je Total recall.
661167
Tak aj Speed sa mi strašne páčil, ale to som ani ja dávno nevidel. A inak na opačnom spektre, teda starý film, ktorý som si zamiloval, ale z úplne nesprávnych dôvodov je Total recall.
0 0
reagovat
Heresy! Heretics! Call the Spanish Inquisition!
661166
Heresy! Heretics! Call the Spanish Inquisition!
0 0
reagovat
Inak obidva filmy maju spolocne, ze v ramci svojej zapletky a pribehu ako takeho dokazali vyborne nastavit non-stop tempo, kedy je pocitovo "akcna" pomaly kazda minuta filmu. Nesahat!8)
661165
Inak obidva filmy maju spolocne, ze v ramci svojej zapletky a pribehu ako takeho dokazali vyborne nastavit non-stop tempo, kedy je pocitovo "akcna" pomaly kazda minuta filmu. Nesahat!*8)*
0 0
reagovat
Quaritch a dobrej záporák.
L
O
L
661164
Quaritch a dobrej záporák. L O L
0 0
reagovat

Carlito

Tak ja to beriem cisto akademicky, ako dost originalny a ucebnicovy zastupca zanru. Ale dlho som to nevidel a ani neplanujem a viem preco :D
661163
Tak ja to beriem cisto akademicky, ako dost originalny a ucebnicovy zastupca zanru. Ale dlho som to nevidel a ani neplanujem a viem preco *:D*
Carlito
0 0
reagovat

Gorecki

;)
Die Hard 3 , to je jiná liga, to funguje i dneska, celkem. 
661162
*;)* Die Hard 3 , to je jiná liga, to funguje i dneska, celkem. 
Gorecki
0 0
reagovat
nedá mi to nezmínit Nebezpečnou rychlost z 94tého. Mám rád devadesátky, vyrůstal jsem na nich a pamatuju se, jak jsem na tom byl v době premiéry v kině a byl z toho úplně odvařenej. Nedávno jsem si to chtěl jako "klasiku" pustit a ani jsem to nedokoukal. Nedalo se. Triky hrozný, dialogy jak z nějakýho sitcomu, bere se to dost vážně, při tom ta premisa, o které to celé je, je strašně stupidní :D Prostě, jak jsem zmiňoval, 20 let je na akční žánr strašně dlouhá doba. Jediný, co na tom zůstalo dobrý, byl Hopper, hudba a že tam byl Keanu mladej :D
661161
nedá mi to nezmínit Nebezpečnou rychlost z 94tého. Mám rád devadesátky, vyrůstal jsem na nich a pamatuju se, jak jsem na tom byl v době premiéry v kině a byl z toho úplně odvařenej. Nedávno jsem si to chtěl jako "klasiku" pustit a ani jsem to nedokoukal. Nedalo se. Triky hrozný, dialogy jak z nějakýho sitcomu, bere se to dost vážně, při tom ta premisa, o které to celé je, je strašně stupidní *:D* Prostě, jak jsem zmiňoval, 20 let je na akční žánr strašně dlouhá doba. Jediný, co na tom zůstalo dobrý, byl Hopper, hudba a že tam byl Keanu mladej *:D*
0 0
reagovat
Chlapci, o com sa tu hadate? Je predsa jasne, ze najlepsim akcnakom 90tych rokov je Speed alebo Die Hard 3, podla toho, ako sa vyspim.

(T2 je "off the charts")
661160
Chlapci, o com sa tu hadate? Je predsa jasne, ze najlepsim akcnakom 90tych rokov je Speed alebo Die Hard 3, podla toho, ako sa vyspim. (T2 je "off the charts")
0 0
reagovat

KARLOS

Přečetl jsem a odešel jsem, čekal jsem že tu po půl hodce nebude....nu dobrá, hodil bych přes tuhle diskuzi černej rubáš a na pár dní jí prohlásil za klinicky mrtvou. 
661159
Přečetl jsem a odešel jsem, čekal jsem že tu po půl hodce nebude....nu dobrá, hodil bych přes tuhle diskuzi černej rubáš a na pár dní jí prohlásil za klinicky mrtvou. 
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

"Proto raději milionkrát Armageddon a Pearl Harbor, než Skálu a Mizery (což je imo v bledě modrém to samé, jako ta Skála)."

Nikdy by mě nenapadlo, že tohle někdo někdy řekne. Nu což, člověk se učí každý den.:D
661158
"Proto raději milionkrát Armageddon a Pearl Harbor, než Skálu a Mizery (což je imo v bledě modrém to samé, jako ta Skála)." Nikdy by mě nenapadlo, že tohle někdo někdy řekne. Nu což, člověk se učí každý den.*:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Já v tom kubqa nenechám samotného. Skálu sem viděl a už dost dávno, navíc naposled tak před patnácti lety... A už tehdá jsem si říkal, jak je to oproti FaceOff a ConAiru "přeceněné". Nebylo to špatné, ale z té trojky mě to chytlo jednozně nejmíň.
Tak pět let zpátky jsem ty další dva filmy koupil na BD a po velmi dlouhé době je zase viděl a... Na ConAir sem se vysloveně neměl dívat, zkazilo mi to všechny ty fajn vzpomínky. Jediné Face Off dle mého "obstojí" i dnes. Ten film není čistý výplach, ale má i atmosféru jako řemen a raději psychopatického Cage, než králíčkového Cage.
Skálu raději už vidět ani nechci, neb ten "alespoň" dobrý pocit, který si z toho jako jedinou věc pamatuju, by šel k šípku ještě rychleji, jak ten u ConAiru.

Nutno dodat, že jsem z rodiny, kde akčňáky nikdy netáhly. Ale vůbec. V té době pro mě byly prioritnější MiB, JP2, iD4 atd - takže spíš dobrodružné/výpravné filmy, než čistokrevné akčňáky a to mi imo zůstalo dodnes. Proto raději milionkrát Armageddon a Pearl Harbor, než Skálu a Mizery (což je imo v bledě modrém to samé, jako ta Skála).
661157
Já v tom kubqa nenechám samotného. Skálu sem viděl a už dost dávno, navíc naposled tak před patnácti lety... A už tehdá jsem si říkal, jak je to oproti FaceOff a ConAiru "přeceněné". Nebylo to špatné, ale z té trojky mě to chytlo jednozně nejmíň. Tak pět let zpátky jsem ty další dva filmy koupil na BD a po velmi dlouhé době je zase viděl a... Na ConAir sem se vysloveně neměl dívat, zkazilo mi to všechny ty fajn vzpomínky. Jediné Face Off dle mého "obstojí" i dnes. Ten film není čistý výplach, ale má i atmosféru jako řemen a raději psychopatického Cage, než králíčkového Cage. Skálu raději už vidět ani nechci, neb ten "alespoň" dobrý pocit, který si z toho jako jedinou věc pamatuju, by šel k šípku ještě rychleji, jak ten u ConAiru. Nutno dodat, že jsem z rodiny, kde akčňáky nikdy netáhly. Ale vůbec. V té době pro mě byly prioritnější MiB, JP2, iD4 atd - takže spíš dobrodružné/výpravné filmy, než čistokrevné akčňáky a to mi imo zůstalo dodnes. Proto raději milionkrát Armageddon a Pearl Harbor, než Skálu a Mizery (což je imo v bledě modrém to samé, jako ta Skála).
0 0
reagovat

ad Skála

vZeč... "viděli milionkrát" - já jsem hlavně milionkrát viděl, jak snadné je to posrat a jak těžké je to udělat dobře. ;) Ten "milionkrát zkopírovaný" akční blockbuster má lepšího "záporáka" než skoro všechny dnešní filmy. Kdo tu byl naposled? Quaritch a Joker. .. ... a takhle se dá pokračovat o většině těch milionkrát ohraných propriet.

kubqo - za to bezvěrství budeš pykat. Brzy.
661156
vZeč... "viděli milionkrát" - já jsem hlavně milionkrát viděl, jak snadné je to posrat a jak těžké je to udělat dobře. *;)* Ten "milionkrát zkopírovaný" akční blockbuster má lepšího "záporáka" než skoro všechny dnešní filmy. Kdo tu byl naposled? Quaritch a Joker. .. ... a takhle se dá pokračovat o většině těch milionkrát ohraných propriet. kubqo - za to bezvěrství budeš pykat. Brzy.
ad Skála
0 0
reagovat
Skála podle mě zestárla. My už to nevidíme, ale když by to měl člověk vidět dneska poprvé, chápal bych. :) Není tam moc přidaný hodnoty k tomu zbytku, který jsme ale od té doby viděli milionkrát. Bayovy finesy už zná člověk nazpaměť a tak. Mě tam třeba kromě honičky s Humvee nebaví ta akce skoro vůbec :D Táhne to hlavní trojka a hlášky a když jeden z nich umře, tak následné "běhací finále" se čtyřmi lidmi je už úplně marný. Dodneška mě JEHO smrt vytáčí. To měli udělat jinak. :D
661155
Skála podle mě zestárla. My už to nevidíme, ale když by to měl člověk vidět dneska poprvé, chápal bych. *:)* Není tam moc přidaný hodnoty k tomu zbytku, který jsme ale od té doby viděli milionkrát. Bayovy finesy už zná člověk nazpaměť a tak. Mě tam třeba kromě honičky s Humvee nebaví ta akce skoro vůbec *:D* Táhne to hlavní trojka a hlášky a když jeden z nich umře, tak následné "běhací finále" se čtyřmi lidmi je už úplně marný. Dodneška mě JEHO smrt vytáčí. To měli udělat jinak. *:D*
0 0
reagovat

kubqo

jasný, no offence, nedalo mi to :) jj, věk v takových případech asi docela hraje roli :+
661154
jasný, no offence, nedalo mi to *:)* jj, věk v takových případech asi docela hraje roli *:+*
kubqo
0 0
reagovat

Carlito

Tak podľa mňa nieje nič zvláštne na tom keď ľudia nevideli filmy, ktoré sú takmer také staré ako daný človek. Obzvlášť pri tých politických podmienkach v akých sme vyrastali. Ale k týmto starším peckám sa postupne dostávam keď ich niekto niekde zmieni a spomeniem si, že by my to mohlo zaujímať. V tomto prípade 20. výročie. A keď už sme pri tom, aj Face-off sa mi páčil ďaleko viac :D
661153
Tak podľa mňa nieje nič zvláštne na tom keď ľudia nevideli filmy, ktoré sú takmer také staré ako daný človek. Obzvlášť pri tých politických podmienkach v akých sme vyrastali. Ale k týmto starším peckám sa postupne dostávam keď ich niekto niekde zmieni a spomeniem si, že by my to mohlo zaujímať. V tomto prípade 20. výročie. A keď už sme pri tom, aj Face-off sa mi páčil ďaleko viac *:D*
Carlito
0 0
reagovat
chodit na MZ, být filmový fanda a prohlásit, že jsem vidět Skálu poprvé v roce 2017.. to je snad větší trapas, než když vyhlásim na Oscarech vítězem v kategorii nejlepší film nesprávný film :D a tvrdit o tom, že mě to nechytlo a nudilo, to je jak předat lístek se jménem vítěze někomu jinému :D
na druhou stranu, je to fakt dvacet let starý a tenhle žánr stárne hrozně rychle, takže už to dneska vážně není ono a dá se na to koukat jen se shovívavým úsměvem ;)
p.s. jo a Skála je nejlepší akční film.. ehm.. 90. let , nic víc, nic míň :))
661152
chodit na MZ, být filmový fanda a prohlásit, že jsem vidět Skálu poprvé v roce 2017.. to je snad větší trapas, než když vyhlásim na Oscarech vítězem v kategorii nejlepší film nesprávný film *:D* a tvrdit o tom, že mě to nechytlo a nudilo, to je jak předat lístek se jménem vítěze někomu jinému *:D* na druhou stranu, je to fakt dvacet let starý a tenhle žánr stárne hrozně rychle, takže už to dneska vážně není ono a dá se na to koukat jen se shovívavým úsměvem *;)* p.s. jo a Skála je nejlepší akční film.. ehm.. 90. let , nic víc, nic míň *:))*
0 0
reagovat
Večer důkladně prostuduju tenhle žebříček.
661151
Večer důkladně prostuduju [url=https://www.timeout.com/newyork/film/best-action-movies]tenhle[/url] žebříček.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se