Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30221 - 30240 Napsat příspěvek

Axis

Já si celou dobu říkal, jak bych si hrozně přál, aby Guillermo konečně natočil V horách šílenství. To by teprv byl exploring! 
661357
Já si celou dobu říkal, jak bych si hrozně přál, aby Guillermo konečně natočil V horách šílenství. To by teprv byl exploring! 
Axis
0 0
reagovat

do_Od

On i ten exploring byl dost utrpení, ale o tom jsem u psal. Škoda že nejeli na sever a nemohli driftovat, pak by mi to povalování na voru/kusu ledu přišlo smysluplnější a nakonec by tam stejně dojeli.
661356
On i ten exploring byl dost utrpení, ale o tom jsem u psal. Škoda že nejeli na sever a nemohli driftovat, pak by mi to povalování na voru/kusu ledu přišlo smysluplnější a nakonec by tam stejně dojeli.
do_Od
0 0
reagovat

Axis/ Ztracené město Z

Souhlas, ale hodnocení je na mě zase až moc kruté. Není to pecka, je to subjektivně roztahaný a ten nápad rozsekat to na x částí, přičemž by se některé klidně daly vypustit a nic by se nezměnilo, mě hodně nebavil. Ale zase herci fantastičtí, hlavně Hunman, kamera v džungli taky, vůbec ty exploring části byly cool, hlavně teda v první třetině filmu, takže střídmých 6/10 imho v klidu. Víc ale bohužel za mě ne.
661354
Souhlas, ale hodnocení je na mě zase až moc kruté. Není to pecka, je to subjektivně roztahaný a ten nápad rozsekat to na x částí, přičemž by se některé klidně daly vypustit a nic by se nezměnilo, mě hodně nebavil. Ale zase herci fantastičtí, hlavně Hunman, kamera v džungli taky, vůbec ty exploring části byly cool, hlavně teda v první třetině filmu, takže střídmých 6/10 imho v klidu. Víc ale bohužel za mě ne.
Axis/ Ztracené město Z
0 0
reagovat

Ztracené město Z

Tak jsem to s vypětím všech sil dokoukal. Má to pět hodin, že jo?  Pro mě nejzajímavější momenty filmu jsou, když se Charlie vrátí domů z "výpravy" udělá manželce dítě, zdrhne na novou výpravu a takhle to protočí třikrát.  3/10
661351
Tak jsem to s vypětím všech sil dokoukal. Má to pět hodin, že jo?  Pro mě nejzajímavější momenty filmu jsou, když se Charlie vrátí domů z "výpravy" udělá manželce dítě, zdrhne na novou výpravu a takhle to protočí třikrát.  3/10
Ztracené město Z
0 0
reagovat
Ja bych z toho filmu krome konfliktu Tonyho a Steva vyhodil vsechno. Letiste nenavidim
661340
Ja bych z toho filmu krome konfliktu Tonyho a Steva vyhodil vsechno. Letiste nenavidim
0 0
reagovat

verbst

Právě mě občas dost štve, že si z komiksů vezmou jen to podstatné a upraví si to podle sebe(Iron Man 3, Thor 3). Což je logické a já to chápu, jen mě štve jak to narušuje to co známe z komiksů. Viz. Celá Občanská válka nepotřebuje Barona Zema a rozhodně ne v té podobě jaké je.  Bohatě by stačilo, kdyby to bylo o konfliktu mezi Tonym a Stevem. To je čistě můj názor. 
661339
Právě mě občas dost štve, že si z komiksů vezmou jen to podstatné a upraví si to podle sebe(Iron Man 3, Thor 3). Což je logické a já to chápu, jen mě štve jak to narušuje to co známe z komiksů. Viz. Celá Občanská válka nepotřebuje Barona Zema a rozhodně ne v té podobě jaké je.  Bohatě by stačilo, kdyby to bylo o konfliktu mezi Tonym a Stevem. To je čistě můj názor. 
verbst
0 0
reagovat

popik

Ta Temná věž vypadá z promo fotek a trailerů tak strašně hnusně a nevýrazně, že to až není možný. :D 
661337
Ta Temná věž vypadá z promo fotek a trailerů tak strašně hnusně a nevýrazně, že to až není možný. *:D* 
popik
0 0
reagovat

hroubek

Já teda zpětně hodně ten odklon od komiksů ocenil.
Civil War mi přijde strašně vyhajpovaná a mnohem lepší byly ty doplňující věci kolem.
A to finále bylo totálně zřitě.
Fakt jsem po přečtení nechápal, jak může tolik fandů nadávat na ty filmy, když jsou v mnohém a mnohdy o mnoho lepší.
661326
Já teda zpětně hodně ten odklon od komiksů ocenil. Civil War mi přijde strašně vyhajpovaná a mnohem lepší byly ty doplňující věci kolem. A to finále bylo totálně zřitě. Fakt jsem po přečtení nechápal, jak může tolik fandů nadávat na ty filmy, když jsou v mnohém a mnohdy o mnoho lepší.
hroubek
0 0
reagovat
Opáčka filmů, které jsem viděl a po dlouhé době jsem si je pustil znovu.

Zmizelá - i na potřetí to šlape tak jak má. Výborná režie a herecké výkonu z toho dělají stále napínavou podívanou. 9/10

Krycí jméno U.N.C..L.E. - na podruhé to je ještě lepší. Příjemná retro špionská podívaná, která má velmi dobré tempo, parádní akční scény, humor a dobře obsazenou úvodní trojici  herců Cavill - Hammer- Vikander. 7,5/10

Pomsta mrtvého může - velmi solidní thriller, jenž dokáže vytěžit lehce béčkovou zápletku na maximum. Parádní Farrell a Rapace táhnou film nahoru ve slabších momentech. 7/10

Captain America: Občanská válka - z kina jsem odcházel trochu rozpačitý, ale řekl jsem si, že si dám před novým Spideym mírné opáčko. A na podruhé mě film sedl o dost lépe. Už mě tolik nevadí ten odklon od komiksů, naprosto zbytečný záporák a více si užívám akční scény, dialogy a konflikt mezi hrdiny. Stále vládna scéna na letišti. 8-8,5/10
661325
Opáčka filmů, které jsem viděl a po dlouhé době jsem si je pustil znovu. Zmizelá - i na potřetí to šlape tak jak má. Výborná režie a herecké výkonu z toho dělají stále napínavou podívanou. 9/10 Krycí jméno U.N.C..L.E. - na podruhé to je ještě lepší. Příjemná retro špionská podívaná, která má velmi dobré tempo, parádní akční scény, humor a dobře obsazenou úvodní trojici  herců Cavill - Hammer- Vikander. 7,5/10 Pomsta mrtvého může - velmi solidní thriller, jenž dokáže vytěžit lehce béčkovou zápletku na maximum. Parádní Farrell a Rapace táhnou film nahoru ve slabších momentech. 7/10 Captain America: Občanská válka - z kina jsem odcházel trochu rozpačitý, ale řekl jsem si, že si dám před novým Spideym mírné opáčko. A na podruhé mě film sedl o dost lépe. Už mě tolik nevadí ten odklon od komiksů, naprosto zbytečný záporák a více si užívám akční scény, dialogy a konflikt mezi hrdiny. Stále vládna scéna na letišti. 8-8,5/10
0 0
reagovat

olmikee

Samotnej oskar ti lidi do kina nepřitáhne a McConaughey taky není žádnej Leo. Když se podíváš na Rotteny, tak Interstellar měl nižší procenta než Inception. Menší otvírák a rychlejší propady zase napovídají, že běžnej divák nebyl tak odvařenej ani z trailerů, ani ze samotnýho filmu.

Další věcí je, že Inception byl přecejen tradičnější blockbuster s širší potenciální cílovkou než téměř tříhodinový filozofující sci-fi.
661324
Samotnej oskar ti lidi do kina nepřitáhne a McConaughey taky není žádnej Leo. Když se podíváš na Rotteny, tak Interstellar měl nižší procenta než Inception. Menší otvírák a rychlejší propady zase napovídají, že běžnej divák nebyl tak odvařenej ani z trailerů, ani ze samotnýho filmu. Další věcí je, že Inception byl přecejen tradičnější blockbuster s širší potenciální cílovkou než téměř tříhodinový filozofující sci-fi.
olmikee
0 0
reagovat
Mně to strašně zklamalo. Skoro nic se tam nedělo, bylo strašně debilně sestříhaný, emoce naprosto nefunkční a to skákání mezi rokama a místama...

Jako chápu, že to někomu sedne, ale já odcházel tak zklamanej, jako už dlouho ne. Ještěže si to pak Charlie napravil Artušem u mě... :D
661322
Mně to strašně zklamalo. Skoro nic se tam nedělo, bylo strašně debilně sestříhaný, emoce naprosto nefunkční a to skákání mezi rokama a místama... Jako chápu, že to někomu sedne, ale já odcházel tak zklamanej, jako už dlouho ne. Ještěže si to pak Charlie napravil Artušem u mě... *:D*
0 0
reagovat

Axis

Jak píšu, budu se muset podívat znova (stejně jsem to plánoval), protože takhle do detailů už si to nevybavím. Nicméně nic z toho, co zmiňuješ, mě tam nerušilo. Resp. chápal jsem to v kontextu menšího rozpočtu a zachování rozumný stopáže.

Navíc, ten film jde schválně proti diváckým očekáváním. Myslím, že nejlíp to popsal tradičně Douglas.

Dej tomu ještě šanci a uvidíš, jestli se to zlepší. Minimálně ty řemeslný kvality si to zachová a na konci bude i Spider-Man s knírkem. ;)
661321
Jak píšu, budu se muset podívat znova (stejně jsem to plánoval), protože takhle do detailů už si to nevybavím. Nicméně nic z toho, co zmiňuješ, mě tam nerušilo. Resp. chápal jsem to v kontextu menšího rozpočtu a zachování rozumný stopáže. Navíc, ten film jde schválně proti diváckým očekáváním. Myslím, že nejlíp to popsal tradičně [url=http://douglaskokes.blogspot.cz/2017/04/ztracenemestoz.html]Douglas[/url]. Dej tomu ještě šanci a uvidíš, jestli se to zlepší. Minimálně ty řemeslný kvality si to zachová a na konci bude i Spider-Man s knírkem. *;)*
Axis
0 0
reagovat

Memphis

No jasně ale tak Interstellar měl přece taky skvělé první ohlasy pokud si dobře pamatuji ne? McConaughey už v té době měl Oscara a film od Nolana události roku pomalu tak bych čekal že půjde dál než 675 i když po těch letech si pořád víc užívám Inception než Interstellar:D
661320
No jasně ale tak Interstellar měl přece taky skvělé první ohlasy pokud si dobře pamatuji ne? McConaughey už v té době měl Oscara a film od Nolana události roku pomalu tak bych čekal že půjde dál než 675 i když po těch letech si pořád víc užívám Inception než Interstellar*:D*
Memphis
0 0
reagovat

TedGeorge, Memphis, popik

Já si tam tu staromilskou filmařinu taky užívám, Jen jsem asi nepobral začátek, tedy první cestu (který je prapodivně vecpán do úvodní hodiny) a hrozně mě rušil.
Od chvíle kdy se dostanou do hornického městečka je dvouletá cesta po hraniční řece dějově divně sestříhána, různě jim mizí lodě a lidi. Sem tam někdo někdy na něco umře...asi nemoci, během asi pěti minut děje jim dojde jídlo což je sestříháno do pěti obrazů během té pěti minutové chvíle reálného děje. Plus mě hrozně iritovali očividné paradoxy. Výprava s sebou nic neveze, loď na které se plaví je spíš jakýsi vor na kterém není, mimo čtyř herců absolutně vůbec nic, i když se plaví proti proudu tak lodě nemají plachty a ani jednou není vidět že pádlují...jen se vezou. Rychlej střih, jsou polomrtvý u cíle, někdo pronese že asi zemřou hlady, hlavní hrdina náhodou sejme prase, i tak to bude fakt málo jídla na cestu zpět, u mrtvého prasete najde "něco" a je z toho u vytržení, čekám strastiplnou cestu zpět do civilizace a buch střih a je najednou zpátky doma a vystupuje ze záoceánské lodě, obklopenej zmateným davem co mu tleská. A já si říkám co to kurva? Mám vůbec správnej release?
Chápu že to má být jen jakýsi úvod, ale dal by se udělat mnohem lépe. Třeba se to v další části změní....
661318
Já si tam tu staromilskou filmařinu taky užívám, Jen jsem asi nepobral začátek, tedy první cestu (který je prapodivně vecpán do úvodní hodiny) a hrozně mě rušil. [spoiler]Od chvíle kdy se dostanou do hornického městečka je dvouletá cesta po hraniční řece dějově divně sestříhána, různě jim mizí lodě a lidi. Sem tam někdo někdy na něco umře...asi nemoci, během asi pěti minut děje jim dojde jídlo což je sestříháno do pěti obrazů během té pěti minutové chvíle reálného děje. Plus mě hrozně iritovali očividné paradoxy. Výprava s sebou nic neveze, loď na které se plaví je spíš jakýsi vor na kterém není, mimo čtyř herců absolutně vůbec nic, i když se plaví proti proudu tak lodě nemají plachty a ani jednou není vidět že pádlují...jen se vezou. Rychlej střih, jsou polomrtvý u cíle, někdo pronese že asi zemřou hlady, hlavní hrdina náhodou sejme prase, i tak to bude fakt málo jídla na cestu zpět, u mrtvého prasete najde "něco" a je z toho u vytržení, čekám strastiplnou cestu zpět do civilizace a buch střih a je najednou zpátky doma a vystupuje ze záoceánské lodě, obklopenej zmateným davem co mu tleská. A já si říkám co to kurva? Mám vůbec správnej release? [/spoiler] Chápu že to má být jen jakýsi úvod, ale dal by se udělat mnohem lépe. Třeba se to v další části změní....
TedGeorge, Memphis, popik
0 0
reagovat

olmikee

Kombinace všeho + skvělý word of mouth, který mu mohly závidět snad všechny blockbustery za poslední roky.
661317
Kombinace všeho + skvělý [i]word of mouth[/i], který mu mohly závidět snad všechny blockbustery za poslední roky.
olmikee
0 0
reagovat

olmikee

To, skvely trailery a DiCaprio
661315
To, skvely trailery a DiCaprio
olmikee
0 0
reagovat

Ted

wow čekal bych teda daleko víc. Ještě mám jeden dotaz jak bys vysvětlil že Interstellar vydělal nějakých 675 a Inception šlo přes 800. Zafungoval u Inception hype z Temného rytíře ohledně Nolana? Protože já bych teda čekal že Interstellar vydělá daleko víc oproti Inception
661314
wow čekal bych teda daleko víc. Ještě mám jeden dotaz jak bys vysvětlil že Interstellar vydělal nějakých 675 a Inception šlo přes 800. Zafungoval u Inception hype z Temného rytíře ohledně Nolana? Protože já bych teda čekal že Interstellar vydělá daleko víc oproti Inception
Ted
0 0
reagovat

olmikee

Otvirak v Americe 50, celkem 180 od tama. Svet to zaokrouhli na petikilo celkem. Zaplati se to, ale samozrejme zadnej uspech roku.
661310
Otvirak v Americe 50, celkem 180 od tama. Svet to zaokrouhli na petikilo celkem. Zaplati se to, ale samozrejme zadnej uspech roku.
olmikee
0 0
reagovat

Ted

Tede na kolik tipuješ open a celkový tržby Dunkerk?
661309
Tede na kolik tipuješ open a celkový tržby Dunkerk?
Ted
0 0
reagovat
Chaoticky setříhaný?

Budu se na to muset podívat znova.

Je pravda, že ani mě to zhruba první dvě třetiny kdovíjak nestrhlo (jenom jsem si užíval parádní staromilskou filmařinu), ale konec mě semlel náramně.
661308
Chaoticky setříhaný? Budu se na to muset podívat znova. Je pravda, že ani mě to zhruba první dvě třetiny kdovíjak nestrhlo (jenom jsem si užíval parádní staromilskou filmařinu), ale konec mě semlel náramně.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se