Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30221 - 30240 Napsat příspěvek

Rodann

Přesně jak píše Karel, a jestli to vyznělo že nadávám, tak to tak není. Mě spíš pobavil ten spoiler tag, který nechává viditelné odkazy.
Docela rád bych si výsledné spekulace přečetl po premiéře. Mohl by to být zajímavý materiál.
628129
Přesně jak píše Karel, a jestli to vyznělo že nadávám, tak to tak není. Mě spíš pobavil ten spoiler tag, který nechává viditelné odkazy. Docela rád bych si výsledné spekulace přečetl po premiéře. Mohl by to být zajímavý materiál.
Rodann
0 0
reagovat

Rodann

Hele kdyžtak to jenom házej do nějaký SW debaty (profil, teaser), tam to může zachytit víc lidí a dýl to vydrží, tady to za chvíli zmizí v propadlišti diskuzních dějin :)
628127
Hele kdyžtak to jenom házej do nějaký SW debaty (profil, teaser), tam to může zachytit víc lidí a dýl to vydrží, tady to za chvíli zmizí v propadlišti diskuzních dějin :)
Rodann
0 0
reagovat
Zkazit zážitek? To je individuální, ale, kdo nechce, ten informace nevyhledává. Já nikoho nenutím číst příspěvky a dávám je do spoilerů - tohle je snad fórum, kde se může kdokoliv svobodně vyjádřit. Navíc jsou to, jakkoliv relevantní, pořád jen spekulace. Přece nemůže být někdo tak naivní a domnívat se, že téměř rok před premiérou, kdy pořád běží postprodukce, budou všechny informace pravdivé? ;) Já svět Star Wars miluju, starou i novou trilogii, načetl jsem spousty knížek a komiksů, hrál i hry a nové informace doslova hltám a také aktivně vyhledávám a s každou takovou se mi naopak očekávání ještě zvyšuje. Každý má určitě alespoň jeden takový film.
628126
Zkazit zážitek? To je individuální, ale, kdo nechce, ten informace nevyhledává. Já nikoho nenutím číst příspěvky a dávám je do spoilerů - tohle je snad fórum, kde se může kdokoliv svobodně vyjádřit. Navíc jsou to, jakkoliv relevantní, pořád jen spekulace. Přece nemůže být někdo tak naivní a domnívat se, že téměř rok před premiérou, kdy pořád běží postprodukce, budou všechny informace pravdivé? *;)* Já svět Star Wars miluju, starou i novou trilogii, načetl jsem spousty knížek a komiksů, hrál i hry a nové informace doslova hltám a také aktivně vyhledávám a s každou takovou se mi naopak očekávání ještě zvyšuje. Každý má určitě alespoň jeden takový film.
0 0
reagovat
Asi bych sypal sůl na svoji hlavu, pokud jste si to přečetli. Rodann naprosto správně aplikoval spoiler tagy a přečetl si to ten, kdo chtěl. Předtím důrazně varoval, že se jedná o mix teorií a částečně potvrzených faktů.

Jen pro příště bych do link tagu napsal čístě link a název dal před něj. Sice ty modré odkazy prd napoví, ale některým hnidopichům to očividně vadí.
628122
Asi bych sypal sůl na svoji hlavu, pokud jste si to přečetli. Rodann naprosto správně aplikoval spoiler tagy a přečetl si to ten, kdo chtěl. Předtím důrazně varoval, že se jedná o mix teorií a částečně potvrzených faktů. Jen pro příště bych do link tagu napsal čístě link a název dal před něj. Sice ty modré odkazy prd napoví, ale některým hnidopichům to očividně vadí.
0 0
reagovat
myslis to ako si niekto takto cielene dokaze pokazit zazitok z filmu na ktory nenormalne tesi? ani ja...
628121
myslis to ako si niekto takto cielene dokaze pokazit zazitok z filmu na ktory nenormalne tesi? ani ja...
0 0
reagovat
toto ja nikdy nepochopím...
628119
toto ja nikdy nepochopím...
0 0
reagovat
@Memphis Hmm... shoduje se to téměř ve všem, takže zdroj bude podobný - největší rozdíl je asi jen v tom, jestli Han umře nebo ne a zda jsou Adam Driver a Daisy Ridley sourozenci Solovými a Domhnall Gleeson potomek Luka. Ale pokud chtějí napojit novou trilogii na původní, hádám, že tam nějaké bližší spojení bude.
628111
@Memphis Hmm... shoduje se to téměř ve všem, takže zdroj bude podobný - největší rozdíl je asi jen v tom, jestli [spoiler]Han umře nebo ne[/spoiler] a zda [spoiler]jsou Adam Driver a Daisy Ridley sourozenci Solovými a Domhnall Gleeson potomek Luka[/spoiler]. Ale pokud chtějí napojit novou trilogii na původní, hádám, že tam nějaké bližší spojení bude.
0 0
reagovat

Rodann

Neodolal jsem, ale tohle už je fakt poslední info, co čtu. Přísahám.

Po tom tvým popisu jsem byl zklamanej, ale pak jsem se dostal na reddit, kde je přepsanej příspěvek údajnýho člena štábu původně zveřejněnej na 4chanu. A musim říct, že sice říká v podstatě to samý co ty, ale způsobem, díky kterýmu z toho mám tak nějak mnohem lepší pocit. :D
628108
Neodolal jsem, ale tohle už je fakt poslední info, co čtu. Přísahám. Po tom tvým popisu jsem byl zklamanej, ale pak jsem se dostal na [link="http://www.reddit.com/r/StarWars/comments/2o4hhp/rumor_potential_4chan_episode_vii_leak_part_2/"]reddit[/link], kde je přepsanej příspěvek údajnýho člena štábu původně zveřejněnej na 4chanu. A musim říct, že sice říká v podstatě to samý co ty, ale způsobem, díky kterýmu z toho mám tak nějak mnohem lepší pocit. *:D*
Rodann
0 0
reagovat
neotváram spoilereeeeeeeee :D
628106
neotváram spoilereeeeeeeee *:D*
0 0
reagovat
@Pepo To souhlasí. Mají to být nejtemnější Hvězdné války... což je jen dobře, pokud se to potvrdí.
628105
@Pepo To souhlasí. Mají to být [link="http://www.theguardian.com/film/2014/dec/04/star-wars-force-awakens-4chan-plot-leak-lucasfilm-jj-abrams-disney"]nejtemnější Hvězdné války[/link]... což je jen dobře, pokud se to potvrdí.
0 0
reagovat
@Axis Ne moc povedený kód webu. :( Hodila by se spousta funkcí tady na fóru.
@Pe7er To není moje teorie, jen jsem to dal dohromady. :D To domýšleli lidé s přístupem k informacím v kombinaci s uniklým materiálem a některými výroky tvůrců. Rozhodně to ale dává smysl a nevypadá to zle... kvalitu si Abrams pohlídá, ať už na spoileru něco pravdy je nebo ne.
628104
@Axis Ne moc povedený kód webu. *:(* Hodila by se spousta funkcí tady na fóru. @Pe7er To není moje teorie, jen jsem to dal dohromady. *:D* To domýšleli lidé s přístupem k informacím v kombinaci s uniklým materiálem a některými výroky tvůrců. Rozhodně to ale dává smysl a nevypadá to zle... kvalitu si Abrams pohlídá, ať už na spoileru něco pravdy je nebo ne.
0 0
reagovat

Rodann

too dark
628103
too dark
Rodann
0 0
reagovat

Rodann

Pekne to máš premyslené. Nie je toho usekávania rúka nejak veľa ? :D Stráca to na efektnosti
628102
Pekne to máš premyslené. [spoiler]Nie je toho usekávania rúka nejak veľa ? *:D* Stráca to na efektnosti[/spoiler]
Rodann
0 0
reagovat

Rodann

Na Spoiler jsem nekoukal, počkám si až do kina, ale to jak z něj prolínají odkazy je supr :D
628101
Na Spoiler jsem nekoukal, počkám si až do kina, ale to jak z něj prolínají odkazy je supr *:D*
Rodann
0 0
reagovat

Hvězdné války: Epizoda VII - Síla se probouzí

Už dlouho (tak týden? :D) tu nebyly žádné novinky ohledně sedmých Star Wars, tak si dovolím něco nadhodit.
Z logiky věci vyplývá, že se jedná o spekulace, teorie, domněnky a dohady, ale některé informace jsou také potvrzené(!).
Ačkoliv byl celý Expanded Universe (knihy, komiksy, hry, atp.) přeřazen pod Legends a tedy mimo kánon, některé věci – ač v pozměněné podobě – se ve filmu objeví.


Herci / Postavy:

Mark Hamill / Luke Skywalker
Harrison Ford / Han Solo
Carrie Fisher / Leia (Organa) Solo, roz. Skywallker
Billie Catherine Lourd / mladá princezna Leia
Peter Mayhew / Chewbacca
Anthony Daniels / C-3PO
Kenny Baker / R2-D2
John Boyega / Finn ???
Oscar Isaac / Poe Dameron
Domhnall Gleeson / Ben(?) Skywallker
Adam Driver / Kylo Ren Solo
Daisy Ridley / Kira Rey Solo
Andy Serkis / neznámý Sith
Max von Sydow / inkvizitor (kyborg)
Gwendoline Christie / kapitán(ka) Phasma (aka Chrome Trooper)
Lupita Nyong’o / imperiální důstojník
Warwick Davis / neznámý ewok


Titulní název:

Název Síla se probouzí, nemá symbolizovat pauzu mezi filmy, nýbrž to, že dochází ke změně samotné podstaty Síly. Začínají se projevovat na Sílu citliví jedinci mnohem razantnějším způsobem jak na její temné tak i světlé straně.

Zápletka:

• Děj se odehrává v temné budoucnosti, 30 let po bitvě o Endor a zničení druhé Hvězdy smrti. Po skonu císaře Palpatina nešlo vše tak hladce, jak naznačuje konec Návratu Jediho a Impérium rozhodně nebylo zcela zničeno.
• Příběh začíná zběhnutím a sestřelením stormtroopera Finna, který již delší dobu pociťuje, že něco se změnilo (začíná cítit Sílu). Na svědomí ho má Malý Sokol, který teď po vyhrané sázce nad Hanem Solo patří Poe Dameronovi nebo další stíhačky TIE, které pronásledují zběha. Každopádně k vzdušnému souboji dojde nad písky Tatooine, kde Finna najde a postará se o něj Kira Rey Solo. Ta nyní žije v blízkosti imperiálních trosek.
• Poté, co naleznou uříznutou ruku svírající světelný meč, snaží se o těchto pozůstatcích zjistit něco více. Na Tatooine také přežívá velmi starý kyborg, který býval inkvizitorem Sithů. Jelikož Kira pro něj občas pracuje a sbírá imperiální šrot, jdou pro informace právě k němu.
• Nakonec se dostávají z Tatooine na palubě Malého Sokolo až na Coruscant ke Kiřiným rodičům Hanovi a Leie, která teď po Mon Mothmě vede Novou Republiku. Han poznává světelný meč a identifikuje ho jako ten, který Luke Skywallker kdysi ztratil v boji s Darth Vaderem v oblačném městě Bespin, kdy přišel o ruku. Je ale již mnoho let nezvěstný.
• Dvojče Kiry Rey - Kylo Ren - je stíhacím pilotem republiky v letce X-Wing. Stejně jako ona a Finn je citlivý na Sílu. Velmi ale sympatizuje s temnou stranou a obdivuje svého dědečka, Anakina Skywallkera. Tajně sbírá veškeré sithské artefakty a dokonce si sestrojí vlastní neumělý světelný meč. Síla ho nakonec dovede k neznámému Sithovi na zalesněné ledové planetě, který ho učí temné straně. Sith ovšem neslouží Impériu a má své vlastní zájmy (sestrojení zbraně schopné ničit celé systémy). Na jeho popud se Kylo vydává hledat svého strýce Luka.
• Stejně tak hrdinové Han, Chewbacca, Poe, Finn, Kira Rey a její BB-8, C-3PO a R2-D2. Při jejich putování za Lukem zkříží zbraně s imperiálním vojskem vedeným kapitánkou Phasmou v chromované zbroji stormtroopera. K jejich skupině se přidává i Lukův syn (to ovšem sám neví), bývalý imperiální důstojník, který taktéž začíná ovládat Sílu.
• Nakonec se všichni dostávají za Lukem, který je už od pohřbu svého otce na Endoru sužován strachem z Temné strany – bojí se, že by mohl dopadnout jako Anakin. Jeho obavy ještě zesílí, když se v něm probudí nové a mnohem mocnější schopnosti (přirovnávané k těm z herní série The Force Unleashed), které neovládá plně vědomě a zabije tak několik nevinných a dokonce způsobí menší kataklysma na Tatooine. Proto po narození svého syna odchází do exilu, na opuštěný svět do pevnosti, kde kdysi sídlil Sith, kde jsou podobné podmínky, jako měla jeskyně na Dagobahu, kam se uchýlil Yoda. Luke je sužován výjevy minulosti (ve filmu bude několik flashbacků – mimojiné s jeho otcem nebo mladou sestrou) i budoucnosti a jen to zhoršuje jeho stav.
• V závěrečném aktu dochází ke konfrontaci všech (kladných i záporných) postav a k několika objevům, shledáním a zvratům. Luke zabíjí Hana, ale kvůli posledním slovům ušetří jeho syna a svého synovce, kterému však způsobí poranění v obličeji a usekne ruku. Také Chewbacca přichází o horní končetinu.
• Poslední záběr filmu je na něj, Kylo Ren Sola, který vypadá jako napůl kyborg a v ruce svírá polorozpadlou přilbu svého dědečka.


Zdroje: Screen Rant, Latino Review, The Telegraph

628100
Už dlouho (tak týden? *:D*) tu nebyly žádné novinky ohledně sedmých Star Wars, tak si dovolím něco nadhodit. Z logiky věci vyplývá, že se jedná o spekulace, teorie, domněnky a dohady, ale některé informace jsou také potvrzené(!). Ačkoliv byl celý Expanded Universe (knihy, komiksy, hry, atp.) přeřazen pod Legends a tedy mimo kánon, některé věci – ač v pozměněné podobě – se ve filmu objeví. [spoiler] [b]Herci / Postavy:[/b] Mark Hamill / Luke Skywalker Harrison Ford / Han Solo Carrie Fisher / Leia (Organa) Solo, roz. Skywallker Billie Catherine Lourd / mladá princezna Leia Peter Mayhew / Chewbacca Anthony Daniels / C-3PO Kenny Baker / R2-D2 John Boyega / Finn ??? Oscar Isaac / Poe Dameron Domhnall Gleeson / Ben(?) Skywallker Adam Driver / Kylo Ren Solo Daisy Ridley / Kira Rey Solo Andy Serkis / neznámý Sith Max von Sydow / inkvizitor (kyborg) Gwendoline Christie / kapitán(ka) Phasma (aka Chrome Trooper) Lupita Nyong’o / imperiální důstojník Warwick Davis / neznámý ewok [b]Titulní název:[/b] Název Síla se probouzí, nemá symbolizovat pauzu mezi filmy, nýbrž to, že dochází ke změně samotné podstaty Síly. Začínají se projevovat na Sílu citliví jedinci mnohem razantnějším způsobem jak na její temné tak i světlé straně. [b]Zápletka:[/b] • Děj se odehrává v temné budoucnosti, 30 let po bitvě o Endor a zničení druhé Hvězdy smrti. Po skonu císaře Palpatina nešlo vše tak hladce, jak naznačuje konec Návratu Jediho a Impérium rozhodně nebylo zcela zničeno. • Příběh začíná zběhnutím a [link="http://www.2imgs.com/921e6b4192"]sestřelením[/link] [link="http://www.2imgs.com/b03c4963b0"]stormtroopera Finna[/link], který již delší dobu pociťuje, že něco se změnilo (začíná cítit Sílu). Na svědomí ho má [link="http://www.2imgs.com/6cf085af7c"]Malý Sokol[/link], který teď po vyhrané sázce nad Hanem Solo patří [link="http://www.2imgs.com/e74b3e14c7"]Poe Dameronovi[/link] nebo další stíhačky TIE, které pronásledují zběha. Každopádně k vzdušnému souboji dojde nad písky Tatooine, kde Finna najde a postará se o něj [link="http://www.2imgs.com/7de194be6d"]Kira Rey Solo[/link]. Ta nyní žije v blízkosti [link="http://www.2imgs.com/4ed2a78d5e"]imperiálních trosek[/link]. • Poté, co naleznou uříznutou ruku svírající světelný meč, snaží se o těchto pozůstatcích zjistit něco více. Na Tatooine také přežívá velmi [link="http://www.2imgs.com/5fc3b69c4f"]starý[/link] [link="http://www.2imgs.com/28b4c1eb38"]kyborg[/link], který býval inkvizitorem Sithů. Jelikož Kira pro něj občas pracuje a [link="http://www.2imgs.com/39a5d0fa29"]sbírá imperiální šrot[/link], jdou pro informace právě k němu. • Nakonec se dostávají z Tatooine na palubě Malého Sokolo až na Coruscant ke Kiřiným rodičům Hanovi a Leie, která teď po Mon Mothmě vede Novou Republiku. Han poznává světelný meč a identifikuje ho jako ten, který Luke Skywallker kdysi ztratil v boji s Darth Vaderem v oblačném městě Bespin, kdy přišel o ruku. Je ale již [link="http://www.2imgs.com/c65a2f05d6"]mnoho let nezvěstný[/link]. • Dvojče Kiry Rey - Kylo Ren - je [link="http://www.2imgs.com/0a96e3c91a"]stíhacím pilotem[/link] republiky v letce X-Wing. Stejně jako ona a Finn je citlivý na Sílu. Velmi ale sympatizuje s temnou stranou a obdivuje svého dědečka, Anakina Skywallkera. Tajně sbírá veškeré [link="http://www.2imgs.com/3a96e3c91a"]sithské artefakty[/link] a dokonce si sestrojí vlastní neumělý [link="http://www.2imgs.com/1b87f2d80b"]světelný meč[/link]. Síla ho nakonec dovede k [link="http://www.2imgs.com/821e6b4192"]neznámému Sithovi[/link] na zalesněné ledové planetě, který ho učí temné straně. Sith ovšem neslouží Impériu a má své vlastní zájmy (sestrojení zbraně schopné ničit celé systémy). Na jeho popud se Kylo vydává hledat svého strýce Luka. • Stejně tak hrdinové Han, Chewbacca, Poe, Finn, Kira Rey a její BB-8, C-3PO a R2-D2. Při jejich putování za Lukem zkříží zbraně s [link="http://www.2imgs.com/a03c4963b0"]imperiálním vojskem[/link] vedeným [link="http://www.2imgs.com/d74b3e14c7"]kapitánkou Phasmou[/link] v chromované zbroji stormtroopera. K jejich skupině se přidává i Lukův syn (to ovšem sám neví), bývalý imperiální důstojník, který taktéž začíná ovládat Sílu. • Nakonec se všichni dostávají za Lukem, který je už od pohřbu svého otce na Endoru sužován strachem z Temné strany – bojí se, že by mohl dopadnout jako Anakin. Jeho obavy ještě zesílí, když se v něm probudí nové a mnohem mocnější schopnosti (přirovnávané k těm z herní série [link="https://www.youtube.com/watch?v=R4eyfHxVpXA"]The Force Unleashed[/link]), které neovládá plně vědomě a zabije tak několik nevinných a dokonce způsobí menší kataklysma na Tatooine. Proto po narození svého syna odchází do exilu, na opuštěný svět do [link="http://www.2imgs.com/6fc3b69c4f"]pevnosti[/link], kde kdysi sídlil Sith, kde jsou podobné podmínky, jako měla jeskyně na Dagobahu, kam se uchýlil Yoda. Luke je sužován výjevy minulosti (ve filmu bude několik flashbacků – mimojiné s jeho otcem nebo mladou sestrou) i budoucnosti a jen to zhoršuje jeho stav. • V závěrečném aktu dochází ke konfrontaci všech (kladných i záporných) postav a k několika objevům, shledáním a zvratům. Luke zabíjí Hana, ale kvůli posledním slovům ušetří jeho syna a svého synovce, kterému však způsobí poranění v obličeji a usekne ruku. Také [link="http://www.2imgs.com/4de194be6d"]Chewbacca[/link] přichází o horní končetinu. • Poslední záběr filmu je na něj, [link="http://www.2imgs.com/09a5d0fa29"]Kylo Ren Sola[/link], který vypadá jako napůl kyborg a v ruce [link="http://www.2imgs.com/5cf085af7c"]svírá polorozpadlou přilbu svého dědečka[/link]. [/spoiler] [b]Zdroje:[/b] [link="http://screenrant.com/tag/star-wars/"]Screen Rant[/link], [link="http://www.latino-review.com/?tag=S7ar+Wars"]Latino Review[/link], [link="http://www.telegraph.co.uk/culture/star-wars/10998284/Star-Wars-news-rumours-and-spoilers.html"]The Telegraph[/link]
Hvězdné války: Epizoda VII - Síla se probouzí
0 0
reagovat

GuidoA.

Viděno pře dvěna týdny, ano je to borec a to jak se se ve filmu zachází s ženskejma...nu to by dneska asi liga feministek nezkousla. K tomu duo solidně prohnilých policistů (no jeden to chvíli zkouší ale pak se taky veze) a do toho synťáky na plný kule.
628093
Viděno pře dvěna týdny, ano je to borec a to jak se se ve filmu zachází s ženskejma...nu to by dneska asi liga feministek nezkousla. K tomu duo solidně prohnilých policistů (no jeden to chvíli zkouší ale pak se taky veze) a do toho synťáky na plný kule.
GuidoA.
0 0
reagovat

Gonzi

Yarp :) Další z recenzentskejch restů, no.
628088
Yarp :) Další z recenzentskejch restů, no.
Gonzi
0 0
reagovat
to live and die in l.a. (1985)
85% - friedkin je borec.

son of a gun (2014)
50% - nudnej prumer.
628086
to live and die in l.a. (1985) 85% - friedkin je borec. son of a gun (2014) 50% - nudnej prumer.
0 0
reagovat

Two Night Stand

Najít koukatelnou romantiku je vždycky zážitek - celkem potěší, když se to povede :+. Zvlášť když si film vystačí s chemií mezi dvěmi postavami v jednom (a půl) bytě.:+
628083
Najít koukatelnou romantiku je vždycky zážitek - celkem potěší, když se to povede *:+*. Zvlášť když si film vystačí s chemií mezi dvěmi postavami v jednom (a půl) bytě.*:+*
Two Night Stand
0 0
reagovat

KarelR

dik :+
628063
dik *:+*
KarelR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se