Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30061 - 30080 Napsat příspěvek

Memphis

To jako Ryšavý Ryška?
661763
To jako Ryšavý Ryška?
Memphis
0 0
reagovat

Gorecki

Karel R. R. Karel?
661762
Karel R. R. Karel?
Gorecki
0 0
reagovat
Videl jsem to dva tydny zpatky a vubec si nevybavuju jedinou zajimavejsi scenu z filmu...
661761
Videl jsem to dva tydny zpatky a vubec si nevybavuju jedinou zajimavejsi scenu z filmu...
0 0
reagovat

A Cure for Wellness (2016)

U mňa podobné ako Verbinskeho predchádzajúci Lone Ranger. Neuveriteľná štýlovka trpiaca nadmernou dĺžkou a nekonzistentnosťou. Úžasná forma načisto prebíja obsah, a aj keď je pravdou, že druhá tretina sa kruto vlečie, tak som sa nenudil ani chvíľočku. Mám proste rád Hammerovské horory aj Verbinského štýl. Takže celkovo je to tých mojich podivných 7/10, kde oceňujem obdivuhodnú realizačnú a remeselnú stránku na úkor reálnej kvality filmu .
661760
U mňa podobné ako Verbinskeho predchádzajúci Lone Ranger. Neuveriteľná štýlovka trpiaca nadmernou dĺžkou a nekonzistentnosťou. Úžasná forma načisto prebíja obsah, a aj keď je pravdou, že druhá tretina sa kruto vlečie, tak som sa nenudil ani chvíľočku. Mám proste rád Hammerovské horory aj Verbinského štýl. Takže celkovo je to tých mojich podivných 7/10, kde oceňujem obdivuhodnú realizačnú a remeselnú stránku na úkor reálnej kvality filmu .
A Cure for Wellness (2016)
0 0
reagovat

GuidoA.

Jednička jsou momenty z filmů, který se člověku vypálily do paměti tak dokonale, že jima prakticky "řídí svůj život". Takže ne cinefilní věc, spíš to má bejt co nejvíc osobní :)
661759
Jednička jsou momenty z filmů, který se člověku vypálily do paměti tak dokonale, že jima prakticky "řídí svůj život". Takže ne cinefilní věc, spíš to má bejt co nejvíc osobní *:)*
GuidoA.
0 0
reagovat
jednicka je neco jako scenic routes
661758
jednicka je neco jako [url=http://www.avclub.com/features/scenic-routes/]scenic routes[/url]? 
0 0
reagovat

KarelR

No něco by si z toho napsat mohl. Nejednoduší by snad mohla být ta 4 a nejzajímavější 7, 6 a 5 a taky 10. Jen mě zatím zajímá, které mrtvé žánry jsou vlastně definitivně mrtvé? ;)
661757
No něco by si z toho napsat mohl. Nejednoduší by snad mohla být ta 4 a nejzajímavější 7, 6 a 5 a taky 10. Jen mě zatím zajímá, které mrtvé žánry jsou vlastně definitivně mrtvé? *;)*
KarelR
0 0
reagovat
KarelR je George R.R. Martin Moviezone:D
661756
KarelR je George R.R. Martin Moviezone*:D*
0 0
reagovat

KarelR

Dej ty články Tedovi, on je jistě rád zpracuje. :))
661755
Dej ty články Tedovi, on je jistě rád zpracuje. *:))*
KarelR
0 0
reagovat

TOP 11 nerealizovaných/nedodělaných článků KarlaR, protože není čas/prostor/oboje

11) Must-see prodloužené verze filmů
10) X prakticky mrtvých filmových žánrů
9) TOP 11: Nejpohodovější písničkové soundtracky
8) Článek o tom, že je Richard Donner strašnej borec a neřeší se to
7) Článek o tom, jak Hollywood lže v marketingu (plakát opic je prostě vrchol)
6) 30 nejlepších filmů posledních 30 let, když člověk musí vybrat jen jeden za rok
5) 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5)
4) Přehledovka nejlepších filmů první poloviny roku 2017
3) Článek o super animovaným vesmíru od DC s Teen Titans
2) Blu-ray recenze Místa u moře, Trainspottingu 2 a Logana
1) Nová rubrika Nejsilnější filmové momenty

To jen tak na okraj, o čem by mohl být ten první díl... :D
661754
11) Must-see prodloužené verze filmů 10) X prakticky mrtvých filmových žánrů 9) TOP 11: Nejpohodovější písničkové soundtracky 8) Článek o tom, že je Richard Donner strašnej borec a neřeší se to 7) Článek o tom, jak Hollywood lže v marketingu (plakát opic je prostě vrchol) 6) 30 nejlepších filmů posledních 30 let, když člověk musí vybrat jen jeden za rok 5) 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5) 4) Přehledovka nejlepších filmů první poloviny roku 2017 3) Článek o super animovaným vesmíru od DC s Teen Titans 2) Blu-ray recenze Místa u moře, Trainspottingu 2 a Logana 1) Nová rubrika Nejsilnější filmové momenty To jen tak na okraj, o čem by mohl být ten první díl... *:D*
TOP 11 nerealizovaných/nedodělaných článků KarlaR, protože není čas/prostor/oboje
0 0
reagovat
sem si u toho vzpomnel na oneteen :D
661752
sem si u toho vzpomnel na [url=https://youtu.be/OKWy8wHQrnE]oneteen[/url] *:D*
0 0
reagovat
ten trailer je remeselné peklíčko
661751
ten trailer je remeselné peklíčko
0 0
reagovat

Kamy

Vycerpany tema. Uz jsme tu meli tuhle udalost z pohledu hasicu, pak z pohledu lidi na palube jednoho z letadel, ted tu je film z pohledu lidi uvnitr budovy. Jak to bude priste ... z pohledu kuchare, ktery delal v restauraci naproti?
661750
Vycerpany tema. Uz jsme tu meli tuhle udalost z pohledu hasicu, pak z pohledu lidi na palube jednoho z letadel, ted tu je film z pohledu lidi uvnitr budovy. Jak to bude priste ... z pohledu kuchare, ktery delal v restauraci naproti?
Kamy
0 0
reagovat

Patriots Day (2016)

Veľká spokojnosť a trochu škoda, že sa Bergovi opäť nepodarilo prebúrať žánrové mantinely, pretože v jednotlivostiach je to fantastické. Dopad útoku mrazivý, jednotlivé sekvencie fakt napínavé, vynikajúca prestrelka aj atmosféra fungujú parádne. Zamrzí, že sa tu nepodarilo zakomponovať samotný Boston ako jednu z postáv (spomeňme si Affleckove Gone baby gone, Mesto alebo Scorseseho Departed). Ten absolútne patetický záver by mal omnoho väčšiu silu aj opodstatnenie. Najlepší Bergov film 8/10
P.S. samozrejme návštevníci filmových klubov, festivalov a podobných snobární to ani neskúšajte pozerať. Zabije vás to :D
661749
Veľká spokojnosť a trochu škoda, že sa Bergovi opäť nepodarilo prebúrať žánrové mantinely, pretože v jednotlivostiach je to fantastické. Dopad útoku mrazivý, jednotlivé sekvencie fakt napínavé, vynikajúca prestrelka aj atmosféra fungujú parádne. Zamrzí, že sa tu nepodarilo zakomponovať samotný Boston ako jednu z postáv (spomeňme si Affleckove Gone baby gone, Mesto alebo Scorseseho Departed). Ten absolútne patetický záver by mal omnoho väčšiu silu aj opodstatnenie. Najlepší Bergov film 8/10 P.S. samozrejme návštevníci filmových klubov, festivalov a podobných snobární to ani neskúšajte pozerať. Zabije vás to *:D*
Patriots Day (2016)
0 0
reagovat
661748
[url=https://www.youtube.com/watch?v=djELni-bfHQ]Čo hovoríte na nový film Charlieho Sheena? [/url]
0 0
reagovat
661747
[url=https://youtu.be/HfFyoNdgwn4]harry dean stanton[/url]
0 0
reagovat
war for the planet of the apes (2017)
55% - stejna sracka jako dvojka (55%). jednicka (70%) byla v pohode. takhle sem se v kine uz dlouho nenudil. subjetivne to melo tak pet hodin. hrozne doslovna hovadina. urazelo me to stejne jako hlaska v traileru na blade runner 2049 ''every leap of civilization was built off the backs of slaves'' duh. moc zpomalovacek u kterych mi prislo jako bych se dival na nejakou pitomou cut scenu z videohry. pripomnelo mi to film the assassin (50%) kterej je ale obejtivne milionkrat lepsi. stejne hezky vypada, ma taky meditacni tempo a jde v nem taky o to jestli zabijet nebo nezabijet. akorat neni vubec doslovnej a hlavne je nadherne natocenej a kdyz se v nem na par vterin objevi akce tak je dechberouci a bravurne zrezirovana. o debilni zakomplexovany opici z overlook hotelu radsi ani nebudu mluvit.
661744
war for the planet of the apes (2017) 55% - stejna sracka jako dvojka (55%). jednicka (70%) byla v pohode. takhle sem se v kine uz dlouho nenudil. subjetivne to melo tak pet hodin. hrozne doslovna hovadina. urazelo me to stejne jako hlaska v traileru na blade runner 2049 ''every leap of civilization was built off the backs of slaves'' duh. moc zpomalovacek u kterych mi prislo jako bych se dival na nejakou pitomou cut scenu z videohry. pripomnelo mi to film the assassin (50%) kterej je ale obejtivne milionkrat lepsi. stejne hezky vypada, ma taky meditacni tempo a jde v nem taky o to jestli zabijet nebo nezabijet. akorat neni vubec doslovnej a hlavne je nadherne natocenej a kdyz se v nem na par vterin objevi akce tak je dechberouci a bravurne zrezirovana. o debilni zakomplexovany opici z overlook hotelu radsi ani nebudu mluvit.
0 0
reagovat

pro BECKOVE nadsence!!! (Tony Jaa, Adkins, Michael Jai White, Iko Uwais)

661736
https://m.youtube.com/watch?v=nrb6lSRRYtU *:+*
pro BECKOVE nadsence!!! (Tony Jaa, Adkins, Michael Jai White, Iko Uwais)
0 0
reagovat
661732
[url=https://media.giphy.com/media/LnehQXVl0jst2/giphy.gif]splendor in the grass[/url]
0 0
reagovat

John Wick: Chapter Two půl roku po premiéře

— docela dlouho jsem druhou projekci odkládal. Z kina jsem přecejenom neodcházel tak nadšenej, jak bych si asi bejval přál, a měl jsem obavy, že dvojka bude v mých očích už jen klesat. Ale tyvole... Když člověk už ví, co od filmu čekat, a přistoupí na Stahelskiho hru, tak je to strašně, ale strašně boží. Akční balet a jatka ála John Woo, a přece se svou vlastní tváří. "Roste" to na mě úplně stejně jako jednička. John Wick má potenciál stát se nejlepší trilogií druhý dekády.
661727
— docela dlouho jsem druhou projekci odkládal. Z kina jsem přecejenom neodcházel tak nadšenej, jak bych si asi bejval přál, a měl jsem obavy, že dvojka bude v mých očích už jen klesat. Ale tyvole... Když člověk už ví, co od filmu čekat, a přistoupí na Stahelskiho hru, tak je to strašně, ale strašně boží. Akční balet a jatka ála John Woo, a přece se svou vlastní tváří. "Roste" to na mě úplně stejně jako jednička. John Wick má potenciál stát se nejlepší trilogií druhý dekády.
John Wick: Chapter Two půl roku po premiéře
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se