Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29761 - 29780 Napsat příspěvek
it's such a beautiful day (2012)
100% - poustel bych to jako double feature s following (90%) od nolana. 
662895
[url=https://youtu.be/pN8Kd3zR_mE]it's such a beautiful day[/url] (2012) 100% - poustel bych to jako double feature s following (90%) od nolana. 
0 0
reagovat

Girl on a train

Veľmi slušné remeslo, ale bohužiaľ nič viac. 7/10
662893
Veľmi slušné remeslo, ale bohužiaľ nič viac. 7/10
Girl on a train
0 0
reagovat

Disketa1

tá scena s veslovaním je super :+
662888
tá scena s veslovaním je super *:+*
Disketa1
0 0
reagovat

jonnas

:+:+:+ díky
662878
*:+**:+**:+* díky
jonnas
0 0
reagovat

Hotel Rwanda

Strhujúca téma a fantastický Cheadle v smutne priemernom spracovaní. Ale občas to na dobrý film stačí 7/10

Ale možno som iba rozmaznaný, pretože som za posledné 2 dni videl Salvador ,Vražedné polia a spomienky na Schindlerov zoznam sú stále živé
662877
Strhujúca téma a fantastický Cheadle v smutne priemernom spracovaní. Ale občas to na dobrý film stačí 7/10 Ale možno som iba rozmaznaný, pretože som za posledné 2 dni videl Salvador ,Vražedné polia a spomienky na Schindlerov zoznam sú stále živé
Hotel Rwanda
0 0
reagovat
"Nejste hajzl, Marku. Jenom se o to hrozně moc snažíte". Aneb jak jedna věta vystihne úplně všechno.
662876
"Nejste hajzl, Marku. Jenom se o to hrozně moc snažíte". Aneb jak jedna věta vystihne úplně všechno.
0 0
reagovat

The Social Network (2010)

David Fincher slaví zítra 55. narozeniny, takže si dávám jeho filmy. Zmizelá, Muži, kteří nenávidí ženy a dneska The Social Network, který po sedmi letech dozrál do dokonalého konverzačního thrilleru. Miluju střihovou montáž s veslováním, miluju každičký dialog, miluju Cronenwethovu kameru.To je tak dokonalej film, že se to jen tak nevidí. Miluju ten film.
662875
David Fincher slaví zítra 55. narozeniny, takže si dávám jeho filmy. Zmizelá, Muži, kteří nenávidí ženy a dneska The Social Network, který po sedmi letech dozrál do dokonalého konverzačního thrilleru. Miluju střihovou montáž s veslováním, miluju každičký dialog, miluju Cronenwethovu kameru.To je tak dokonalej film, že se to jen tak nevidí. Miluju ten film.
The Social Network (2010)
0 0
reagovat

Průvodce EPVIII

Měl jsem volný čas, tak jsem sepsal VEŠKERÉ info týkající se děje The Last Jedi.

K mání zde.
662874
Měl jsem volný čas, tak jsem sepsal VEŠKERÉ info týkající se děje The Last Jedi. K mání [url=https://docs.google.com/document/d/13TSskw5NPhE0eOBtuZ-4G144RhV0BY2Jtgab3eLzpr8/edit]zde[/url].
Průvodce EPVIII
0 0
reagovat

Out of the Past (1947)

"Divem přírody jsou všechny ženy, neboť všechny muže mění v prosťáčky."
Raději bych si ten příběh přečetl, pak v něm není tolik děr a já nehledám to dobrý jen v parádních dialozích, perfektní pološestákové atmosféře a přítomných ženách. 8,5/10
Pod čarou: Film jenž musela tabáková lobby přímo zbožňovat. Jo a díky Tede.
662873
"[i]Divem přírody jsou všechny ženy, neboť všechny muže mění v prosťáčky."[/i] Raději bych si ten příběh přečetl, pak v něm není tolik děr a já nehledám to dobrý jen v parádních dialozích, perfektní pološestákové atmosféře a přítomných ženách. 8,5/10 Pod čarou: Film jenž musela tabáková lobby přímo zbožňovat. Jo a díky Tede.
Out of the Past (1947)
0 0
reagovat
Out of past je velmi fajn ale videl som ovela lepsie noiry. Radsej Lovcovu noc vsetci povinne
662872
Out of past je velmi fajn ale videl som ovela lepsie noiry. Radsej Lovcovu noc vsetci povinne
0 0
reagovat

Salvador

Kde su tie casy, kedy Stone tocil takto paradne filmy?  9/10
662871
Kde su tie casy, kedy Stone tocil takto paradne filmy?  9/10
Salvador
0 0
reagovat

Xxx return of xander cage

Ultradementna, hlupa, pridrbana hovadina vedla ktorej posobi rychlo a zbesilo ako bergman. Clovek obcas nieco take proste potrebuje 7/10
662866
Ultradementna, hlupa, pridrbana hovadina vedla ktorej posobi rychlo a zbesilo ako bergman. Clovek obcas nieco take proste potrebuje 7/10
Xxx return of xander cage
0 0
reagovat

TedGeorge - Out of the Past

Píšu si.
662865
Píšu si.
TedGeorge - Out of the Past
0 0
reagovat

Killing fields (1984)

Obcas trosicku zdlhavy, no vynikajuci, kruty a strhujuci velkofilm. Ked sa spustil vo finale Lennonov Imagine, bol to uzasny zazitok. Nepravom pozabudnuta pecka 9/10
662852
Obcas trosicku zdlhavy, no vynikajuci, kruty a strhujuci velkofilm. Ked sa spustil vo finale Lennonov Imagine, bol to uzasny zazitok. Nepravom pozabudnuta pecka 9/10
Killing fields (1984)
0 0
reagovat

Zmizelá (2014)

Pouštím si Fincherovy filmy, jelikož můj oblíbený režisér pozítří slaví 55. narozeniny. Před pár dny to byli Muži, kteří nenávidí ženy a dnes jsem si dal Zmizelou. Ani po letech mě tento snímek nezklamal, naopak je ještě lepší. Affleckova životní role, k tomu dokonalá manipulátorka Rosamunde Pike, Reznorův a Rossův tichý soundtrack, opět fantastická Cronenwethova kamera a Fincherův ďábelsky černý humor spojený se satirou na manželství a média. Pořád je to filmařská lahůdka. Mimochodem, nahý Affleck mě setsakramentsky potěšil. :)
662849
Pouštím si Fincherovy filmy, jelikož můj oblíbený režisér pozítří slaví 55. narozeniny. Před pár dny to byli Muži, kteří nenávidí ženy a dnes jsem si dal Zmizelou. Ani po letech mě tento snímek nezklamal, naopak je ještě lepší. Affleckova životní role, k tomu [spoiler]dokonalá manipulátorka[/spoiler] Rosamunde Pike, Reznorův a Rossův tichý soundtrack, opět fantastická Cronenwethova kamera a Fincherův ďábelsky černý humor spojený se satirou na manželství a média. Pořád je to filmařská lahůdka. [spoiler]Mimochodem, nahý Affleck mě setsakramentsky potěšil. *:)*[/spoiler]
Zmizelá (2014)
0 0
reagovat

Live by night

Nepochopitelne tvorive zlyhanie a velmi smutny fail. 5/10
662845
Nepochopitelne tvorive zlyhanie a velmi smutny fail. 5/10
Live by night
0 0
reagovat

Manchester by the sea

Fantasticky maly velky film. A mam pocit, ze sa tu urodila taka mensia buduca klasika 9/10
662838
Fantasticky maly velky film. A mam pocit, ze sa tu urodila taka mensia buduca klasika 9/10
Manchester by the sea
0 0
reagovat
coherence > predestination
662831
coherence > predestination
0 0
reagovat
disketa1
:+ ( az ted sem si precet koment k zivotu adele )
662830
disketa1 *:+* ( az ted sem si precet koment k zivotu adele )
0 0
reagovat
disketa1
:+
662815
disketa1 *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se