Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29021 - 29040 Napsat příspěvek
Rogue One je super, TFA je strašnej průměr.
666082
Rogue One je super, TFA je strašnej průměr.
4 -7
reagovat

Hesher (2010)

Rozmyslam ci ten film bol tak prazdny alebo som iba nepochytil druhy plan. Kazdopadne velmi fajn indie depka so super hercami 7/10
666081
Rozmyslam ci ten film bol tak prazdny alebo som iba nepochytil druhy plan. Kazdopadne velmi fajn indie depka so super hercami 7/10
Hesher (2010)
0 0
reagovat
Rogue One je tak neuvěřitelná sračka, že jsem chtěl odejít z kina. Force Awakens alespoň funguje jako celek, i když nikterak dobrej. 
666079
Rogue One je tak neuvěřitelná sračka, že jsem chtěl odejít z kina. Force Awakens alespoň funguje jako celek, i když nikterak dobrej. 
4 -9
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ve všem souhlas, až na to, že Rogue One je mnohem LEPŠÍ film než Nuda se probouzí :+
666078
Ve všem souhlas, až na to, že Rogue One je mnohem LEPŠÍ film než Nuda se probouzí *:+*
666059
5 -9
reagovat

Excalibur

Nadhera. Zub casu sa na tom sice vyrazne podpisal, ale aj napriek tomu ma to oslovilo viac ako ked som to videl prvy a jedinykrat v dvanastich. 9/10
666071
Nadhera. Zub casu sa na tom sice vyrazne podpisal, ale aj napriek tomu ma to oslovilo viac ako ked som to videl prvy a jedinykrat v dvanastich. 9/10
Excalibur
1 0
reagovat
reaguje na: popicek
:D
666066
*:D*
666065
0 0
reagovat
reaguje na: pepo

popik

Je to klasika 8)
666065
Je to klasika *8)*
popik
666057
0 0
reagují: pepo
reagovat

Force Awakens z 8 klesám na 6/10

Viděno poprvé od kina (2x), jako je to lepší jak humusácké Rouge One, ale postavy se proste pohybují v známých či známějších kulisách a atmosféra nikde. Williams se snaží, jak může ,aby ji vykřesal, což o to, ale pak nastoupí strašně debilní střih, kterého jsem si všiml až teď. Přijde mi jak kdyby Abrams nevěděl jak začít a ukončit scénu či záběr. Z herců asi jediní kdo vyvázli s hvězdičkou je Boyega a Ford. Ridley mi přišla unylá a její postava mě nezajímá. Gleeson by si měl nechat henou nahodit přeliv a zahrát Adolfa v anglickém remaku Untergangu. Ještě před měsícem, když se mě ptali, jestli už mám lístky na VIII, tak jsem řekl, že žádná z nových postav mě nezajímá a Leia stejně umře, protože bohužel musí. Pak jsem lístky koupil a dneska, že se teda připravím reprízou sedmičky. No osmička snad horší jak Rogue One nebude, ale očekávání mám teda hodně nízko a ty slabé trailery tomu taky nepomáhaj.
666059
Viděno poprvé od kina (2x), jako je to lepší jak humusácké Rouge One, ale postavy se proste pohybují v známých či známějších kulisách a atmosféra nikde. Williams se snaží, jak může ,aby ji vykřesal, což o to, ale pak nastoupí strašně debilní střih, kterého jsem si všiml až teď. Přijde mi jak kdyby Abrams nevěděl jak začít a ukončit scénu či záběr. Z herců asi jediní kdo vyvázli s hvězdičkou je Boyega a Ford. Ridley mi přišla unylá a její postava mě nezajímá. Gleeson by si měl nechat henou nahodit přeliv a zahrát Adolfa v anglickém remaku Untergangu. Ještě před měsícem, když se mě ptali, jestli už mám lístky na VIII, tak jsem řekl, že žádná z nových postav mě nezajímá a Leia stejně umře, protože bohužel musí. Pak jsem lístky koupil a dneska, že se teda připravím reprízou sedmičky. No osmička snad horší jak Rogue One nebude, ale očekávání mám teda hodně nízko a ty slabé trailery tomu taky nepomáhaj.
Force Awakens z 8 klesám na 6/10
7 -3
reagují: Muf
reagovat
Ten Nicitel Conan je stale neuveritelne strasny.....
666057
Ten Nicitel Conan je stale neuveritelne strasny.....
1 -1
reagují: popicek
reagovat

Logan Lucky

Moc dobrý, mrzí mě, že to Soderberghovi nevyšlo, na druhou stranu to docela chápu. 8/10. West Virginia take me home.:+
666045
Moc dobrý, mrzí mě, že to Soderberghovi nevyšlo, na druhou stranu to docela chápu. 8/10. West Virginia take me home.*:+*
Logan Lucky
2 0
reagovat
reaguje na: pepo
Jo, i napodruhy je to v pohode :) hlavne pasaz s kempovanim u Davida mi prisla vyrazne kratsi
666023
Jo, i napodruhy je to v pohode *:)* hlavne pasaz s kempovanim u Davida mi prisla vyrazne kratsi
666001
1 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Tohle hlavně není WB disk, původně vyšel pod Paramounty. Nehledě na to, že WB Zodiaca do české distribuce zajištovalo pouze pro kina a na placky má MB práva separátně, takže to není "klasická WB katalogovka". Na to, jaké s vydáním měli zřejmně problémy buďte rádi, že je tam aspoň naexportovali v plné šíři bez cz podpory.
666017
Tohle hlavně není WB disk, původně vyšel pod Paramounty. Nehledě na to, že WB Zodiaca do české distribuce zajištovalo pouze pro kina a na placky má MB práva separátně, takže to není "klasická WB katalogovka". Na to, jaké s vydáním měli zřejmně problémy buďte rádi, že je tam aspoň naexportovali v plné šíři bez cz podpory.
666013
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Je tam jen rozšířena verze a trochu zamrzí že tam není i klasická kinoverze. Dabing samozřejmě není. Největší zklamání jsou titulky u bonusů, na ty jsem se těšil. Mrzí to o to více že vím že WB si na kvalitně otitulkovanych bonusech dost zakládají.  
666013
Je tam jen rozšířena verze a trochu zamrzí že tam není i klasická kinoverze. Dabing samozřejmě není. Největší zklamání jsou titulky u bonusů, na ty jsem se těšil. Mrzí to o to více že vím že WB si na kvalitně otitulkovanych bonusech dost zakládají.  
665970
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
Vrazda v Orient Expressu je naprosto skvela... Skoda toho zacatecniho natahovani a pak urychleneho vysetrovani... Jsem si rikal "to uz to fakt vyresil"? Ale paradoxne s Blade Runnerem jediny letosni film, u ktereho jsem si pral, aby mel dalsi dve hodiny... Konec dojemny, krasne vygradovane a chci to videt znovu...
666010
Vrazda v Orient Expressu je naprosto skvela... Skoda toho zacatecniho natahovani a pak urychleneho vysetrovani... Jsem si rikal "to uz to fakt vyresil"? Ale paradoxne s Blade Runnerem jediny letosni film, u ktereho jsem si pral, aby mel dalsi dve hodiny... Konec dojemny, krasne vygradovane a chci to videt znovu...
7 -3
reagovat
Mňa sa ten Alien:Covenant fakt páči. Aj na druhýkrát.
666001
Mňa sa ten Alien:Covenant fakt páči. Aj na druhýkrát.
4 -2
reagují: vZeč
reagovat
Zkuste je dát i tak... Je to výborné pokoukání, jestli pamatuju dobře.
Jinak je tam jen DCčko? CZdab dle předcházejícího infa myslím chybí.
665970
Zkuste je dát i tak... Je to výborné pokoukání, jestli pamatuju dobře. Jinak je tam jen DCčko? CZdab dle předcházejícího infa myslím chybí.
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Zrovna od Warnerů, kteří až na pár výjimek obrazové bonusy důsledně titulkují.
665942
Zrovna od Warnerů, kteří až na pár výjimek obrazové bonusy důsledně titulkují.
1 -2
reagovat

Disk

Také jsem to zjistil když jsem blučko pustil. Nemilé zjištění. 
665941
Také jsem to zjistil když jsem blučko pustil. Nemilé zjištění. 
Disk
0 0
reagovat
Fincherův Zodiac sice konečně vyšel na Blu-rayi, ale bonusy jsou bez jakékoli titulkové podpory. Nejsou tam ani české, natož anglické titulky. :(
665937
Fincherův Zodiac sice konečně vyšel na Blu-rayi, ale bonusy jsou bez jakékoli titulkové podpory. Nejsou tam ani české, natož anglické titulky. *:(*
2 -2
reagovat

popik

Thor: Ragnarok (2017)
Totální pecka a jednoznačně nejlepší Marvel široko daleko :+ 10/10
Je to vtipnější než Deadpool, je to zábavnější než Star Wars a hlavně se tenhle styl k Thorovi až neuvěřitelně hodí. Jestli si něco ze všech těch komiksáren budu chtít pustit znova, bude to Ragnarok.
Nevěřím, že po sračkoidní dvojce se to může takhle otočit, ale jo, je to tam.
665916
Thor: Ragnarok (2017) Totální pecka a jednoznačně nejlepší Marvel široko daleko *:+* 10/10 Je to vtipnější než Deadpool, je to zábavnější než Star Wars a hlavně se tenhle styl k Thorovi až neuvěřitelně hodí. Jestli si něco ze všech těch komiksáren budu chtít pustit znova, bude to Ragnarok. Nevěřím, že po sračkoidní dvojce se to může takhle otočit, ale jo, je to tam.
popik
5 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se