Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29061 - 29080 Napsat příspěvek

RainMakeR

Dík to je ono :+ ale čakal som, že to bude nejaký lepší film toto pozerať nebudem :D
632208
Dík to je ono *:+* ale čakal som, že to bude nejaký lepší film toto pozerať nebudem *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat
Bez růžových brýlí jde u IV s Gonzim i celkem souhlasit, že by to chtělo na víc jak u útoku na Hvězdu smrti prostříhat... Tatooin, i uvnitř Sokola by to fakt bodlo. Naopak uvnitř Hvězdy je to pecka pořád.
Gonzi, opraš V, ta vyčnívá ve všech smerech, má tah na branku a hluchého místa to nemá ani jednoho.
VI osobně řadím po bok I a II, teda vyjma první dvacetiminutovky. Pak už je to ale fakt jak vystřižené z dětsky pojaté nové jedničky a chybama dvojky.
632205
Bez růžových brýlí jde u IV s Gonzim i celkem souhlasit, že by to chtělo na víc jak u útoku na Hvězdu smrti prostříhat... Tatooin, i uvnitř Sokola by to fakt bodlo. Naopak uvnitř Hvězdy je to pecka pořád. Gonzi, opraš V, ta vyčnívá ve všech smerech, má tah na branku a hluchého místa to nemá ani jednoho. VI osobně řadím po bok I a II, teda vyjma první dvacetiminutovky. Pak už je to ale fakt jak vystřižené z dětsky pojaté nové jedničky a chybama dvojky.
0 0
reagovat

Gonzi

Mno, protože jsou to prostě lepší filmy. Především pak IV. a V. epizoda, kterou by sis měl v rámci vzdělávání co nejdřív zopakovat. Novou naději jsem viděl celkem nedávno, a zrovna jsem si říkal, jak skvěle šlape od začátku do konce, a jak je to, podobně jako Čelisti nebo Jurskej Park, příklad dokonalýho blockbusteru. Efekty, souboje, kostýmy stárnou, ale ty skutečně důležitý kvality jako příběh, charaktery, dialogy... ty přetrvávaj.

Míval jsem to stejně jako ty, ale s věkem přišla moudrost a moje preference se změnily. Dneska si můžu starou trilogii pustit kdykoliv, zatímco novou mám problémy vůbec dokoukat.
632201
Mno, protože jsou to prostě lepší filmy. Především pak IV. a V. epizoda, kterou by sis měl v rámci vzdělávání co nejdřív zopakovat. Novou naději jsem viděl celkem nedávno, a zrovna jsem si říkal, jak skvěle šlape od začátku do konce, a jak je to, podobně jako Čelisti nebo Jurskej Park, příklad dokonalýho blockbusteru. Efekty, souboje, kostýmy stárnou, ale ty skutečně důležitý kvality jako příběh, charaktery, dialogy... ty přetrvávaj. Míval jsem to stejně jako ty, ale s věkem přišla moudrost a moje preference se změnily. Dneska si můžu starou trilogii pustit kdykoliv, zatímco novou mám problémy vůbec dokoukat.
Gonzi
0 0
reagovat
To je jeho running joke, treba pretrpiet, aj ked kedysi ma to vedelo rozosmiat:)
Ale najma ma s tym rozborom krutu pravdu. Aj pri dalsich dieloch.
632197
To je jeho running joke, treba pretrpiet, aj ked kedysi ma to vedelo rozosmiat:) Ale najma ma s tym rozborom krutu pravdu. Aj pri dalsich dieloch.
0 0
reagovat

Ep I - pt. 4

"When I'm the queen..." :D

Review epizod II a III asi radši vynechám, protože mě ty filmy přeci jenom baví a pak bych se na ně už asi nemohl dívat :D
632196
[spoiler]"When I'm the queen..." *:D*[/spoiler] Review epizod II a III asi radši vynechám, protože mě ty filmy přeci jenom baví a pak bych se na ně už asi nemohl dívat *:D*
Ep I - pt. 4
0 0
reagovat

Sam.Vimes

a pak si zapnes rozbor EpII a III 8)
632193
a pak si zapnes rozbor EpII a III *8)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Já si říkal že přece nebudu koukat na víc jak hodinu dlouhý rozbor ep I ... ale už zapínám 3. video, a u sklepa jsem to musel zastavit abych se dosmál a mohl sledovat dál :D
632192
Já si říkal že přece nebudu koukat na víc jak hodinu dlouhý rozbor ep I ... ale už zapínám 3. video, a u sklepa jsem to musel zastavit abych se dosmál a mohl sledovat dál *:D*
0 0
reagovat

Gorecki

I fuckin' hate that guy. Většinou má dobré pointy, ty jeho jokes typu "mám někoho zavřeného ve sklepě" mě rozsekávají, ale udělat 70minut kecání rádoby vtipně otravným hlasem je prostě na facku.
PS: Dívám se na to.
632191
I fuckin' hate that guy. Většinou má dobré pointy, ty jeho jokes typu "mám někoho zavřeného ve sklepě" mě rozsekávají, ale udělat 70minut kecání rádoby vtipně otravným hlasem je prostě na facku. PS: Dívám se na to.
Gorecki
0 0
reagovat

Gonzi

Dost jsi mne nepochopil.
632190
Dost jsi mne nepochopil.
Gonzi
0 0
reagovat

TonyClifton

Upřímně, to si nemyslím - naopak tam vidím obrovský potenciál pro moderní souboje z nové trilogie + pořádná atmosféra (jak říká speta.jr) ze staré trilogie.
632189
Upřímně, to si nemyslím - naopak tam vidím obrovský potenciál pro moderní souboje z nové trilogie + pořádná atmosféra (jak říká speta.jr) ze staré trilogie.
TonyClifton
0 0
reagovat
To bude takovej shitstorm, až se do toho přidá 3. trilogie.
632187
To bude takovej shitstorm, až se do toho přidá 3. trilogie.
0 0
reagovat
Nová trilogie je tak sračkoidní... až bych brečel (čestnou výjimkou je závěrečný souboj v EI).
632186
Nová trilogie je tak sračkoidní... až bych brečel (čestnou výjimkou je závěrečný souboj v EI).
0 0
reagovat

Gonzi

Jedno slovo - ATMOSFERA

Jinak ano - utok na hvezdu smrti uz bych prostrihal, ale vse ostatni je ok.
632185
Jedno slovo - ATMOSFERA Jinak ano - utok na hvezdu smrti uz bych prostrihal, ale vse ostatni je ok.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Preco sa ti nova trilogia paci viac ako stara, nuz, je to tvoj nazor a nikto ti ho neberie. Ale preco je ta stara "objektivne" lepsia, tak na uvod si pusti tento uz klasicky rozbor:
link
632184
Preco sa ti nova trilogia paci viac ako stara, nuz, je to tvoj nazor a nikto ti ho neberie. Ale preco je ta stara "objektivne" lepsia, tak na uvod si pusti tento uz klasicky rozbor: http://youtu.be/FxKtZmQgxrI
Gonzi
0 0
reagovat

SW old vs new

Vzhledem k aktuálnosti - proč se vlastně obecně preferuje stará trilogie? Ve své době, jasně - ale třeba já osobně mám v hlavě 1000x více vypálenou tu novou. Jar Jar je na facku, senát taky (obojí ale lze snadno vytěsnit), Love story je tragická (a tak snadno už ji vytěsnit nejde), ale když už nic jiného, tak minimálně akce je tam fakt luxusní - racing vypadá nadupaně, darth maul trioduel (ehm) vypadá nadupaně (+pár dalších scén které jsou "jen luxusní", v čele s ponorkou) a pak jdeme na další díly a dostáváme nástup armády klonů, prstenec jediů, duel s bounty hunterem (na zemi a ve vesmíru), duel s yodou a Dookuem, a pak jdeme na trojku... Celá opening scéna je kulervoucí, Grevious je naprosto ultimátní, jízda na ještěrce je luxusní a Obi Van vs Anakin je k sežrání - A to u všech filmů vypouštím x dalších momentů, které jsem si teď nevybavil.

Z druhé strany, stará trilogie už se z dnešního pohledu strašně táhne (což si ale nemyslím o podobně se "táhnoucím" Godfatherovi), pouští lidé či obsazenstvo baru v Mos Eysley jsou pro mě asi tak úsměvní jako Gungani, nemluvě o rase žvejkala a laserové kuši (seriously? with straight face?), gigantickém měsíčním červovi či těch carebears. Útok na hvězdu smrti má dobrých 15 minut a je neuvěřitelně repetetivní a nudný, zbytek vesmírných scén na tom není o moc líp. Veškeré souboje s meči se stěží dají souboji vůbec nazývat. Více mě v tomto směru zaujala sněžná planeta. Jinak IV jsem viděl nedávno, V a VI jsem si ještě nepustil - ty si jen matně vzpomínám, takže je možné, že bych si tam něčeho lepšího ještě všiml.

Co chci říct je asi to, že pro mě, osobně jsou hvězdné války hlavně ten svět, plný vesmírných lodí, různých ras, různých planet/měst, síly a světelných mečů a že mi tohle mnohem líp prodává nová trilogie (a samozřejmě hry, či jejich trailery). Stará trilogie je v tomhle směru už prostě moc stará, akce mě nebaví, svět mě zas tak nepohlcuje a není to dramaticky tak dobré, aby si to ospravedlnilo své tempo.

V tomto směru si pak nedovedu představit, že bych našel někoho, komu je 15+ let, žádné SW neviděl a z těch starších by byl odvařený (opis toho, že by neměl nostalgii), naopak nové by si mohl užít i po všech dnešních filmech celkem solidně.
632183
Vzhledem k aktuálnosti - proč se vlastně obecně preferuje stará trilogie? Ve své době, jasně - ale třeba já osobně mám v hlavě 1000x více vypálenou tu novou. Jar Jar je na facku, senát taky (obojí ale lze snadno vytěsnit), Love story je tragická (a tak snadno už ji vytěsnit nejde), ale když už nic jiného, tak minimálně akce je tam fakt luxusní - racing vypadá nadupaně, darth maul trioduel (ehm) vypadá nadupaně (+pár dalších scén které jsou "jen luxusní", v čele s ponorkou) a pak jdeme na další díly a dostáváme nástup armády klonů, prstenec jediů, duel s bounty hunterem (na zemi a ve vesmíru), duel s yodou a Dookuem, a pak jdeme na trojku... Celá opening scéna je kulervoucí, Grevious je naprosto ultimátní, jízda na ještěrce je luxusní a Obi Van vs Anakin je k sežrání - A to u všech filmů vypouštím x dalších momentů, které jsem si teď nevybavil. Z druhé strany, stará trilogie už se z dnešního pohledu strašně táhne (což si ale nemyslím o podobně se "táhnoucím" Godfatherovi), pouští lidé či obsazenstvo baru v Mos Eysley jsou pro mě asi tak úsměvní jako Gungani, nemluvě o rase žvejkala a laserové kuši (seriously? with straight face?), gigantickém měsíčním červovi či těch carebears. Útok na hvězdu smrti má dobrých 15 minut a je neuvěřitelně repetetivní a nudný, zbytek vesmírných scén na tom není o moc líp. Veškeré souboje s meči se stěží dají souboji vůbec nazývat. Více mě v tomto směru zaujala sněžná planeta. Jinak IV jsem viděl nedávno, V a VI jsem si ještě nepustil - ty si jen matně vzpomínám, takže je možné, že bych si tam něčeho lepšího ještě všiml. Co chci říct je asi to, že pro mě, osobně jsou hvězdné války hlavně ten svět, plný vesmírných lodí, různých ras, různých planet/měst, síly a světelných mečů a že mi tohle mnohem líp prodává nová trilogie (a samozřejmě hry, či jejich trailery). Stará trilogie je v tomhle směru už prostě moc stará, akce mě nebaví, svět mě zas tak nepohlcuje a není to dramaticky tak dobré, aby si to ospravedlnilo své tempo. V tomto směru si pak nedovedu představit, že bych našel někoho, komu je 15+ let, žádné SW neviděl a z těch starších by byl odvařený (opis toho, že by neměl nostalgii), naopak nové by si mohl užít i po všech dnešních filmech celkem solidně.
SW old vs new
0 0
reagovat
Vicky... je super Allenovka, pretože mi pripomenula všetko prečo ( až na 2 výnimky) neznášam filmy Woodyho Allena. ;)
632155
Vicky... je super Allenovka, pretože mi pripomenula všetko prečo ( až na 2 výnimky) neznášam filmy Woodyho Allena. *;)*
0 0
reagovat
Tiež odporúčam Finding Forrester a cameo Damona nakonci potešilo ja som niekde medzi 8-9/10 :+

Vicky Cristina Barcelona, pre mňa najlepší Allen v novom miléniu aj keď ja som dosť zaujatý, pretože Barcelonu ako mesto zbožnujem a bol som v ňom už veľakrát a veľakrát sa tam ešte vrátim + samozrejme Cruz, toho Oscara som jej veľmi želal a som rád, že sa jej to aj nakoniec podarilo :+
632154
Tiež odporúčam Finding Forrester a cameo Damona nakonci potešilo ja som niekde medzi 8-9/10 *:+* Vicky Cristina Barcelona, pre mňa najlepší Allen v novom miléniu aj keď ja som dosť zaujatý, pretože Barcelonu ako mesto zbožnujem a bol som v ňom už veľakrát a veľakrát sa tam ešte vrátim + samozrejme Cruz, toho Oscara som jej veľmi želal a som rád, že sa jej to aj nakoniec podarilo *:+*
0 0
reagovat

Fury

Klasický Ayer. V jednotlivostiach a určitých momentoch úžasné. Ale ako celok pokrivkávajúce. Atmosféra je super. Celá tá charakterizácia postáv v štýle - obyčajní chlapi sa musia stať zvieratami aby prežili - je prvú hodinu maximálne funkčná a herci sú do jedného vynikajúci. Bohužiaľ sa to v poslednej polhodine ( vzhľadom na predchádzajúce dianie) zvrtne na úplné WTF. Veľmi zlá hudba Stevena Prica takisto nepomáha. Škoda. Je to dobrý film ale tu bolo zarobené na viac. 7/10 P.S. Neviem prečo som mal pocit, že záverečné titulky boli nadesignované a zostrihané tak, aby boli úvodné ( a pasovali by tam lepšie)
632152
Klasický Ayer. V jednotlivostiach a určitých momentoch úžasné. Ale ako celok pokrivkávajúce. Atmosféra je super. Celá tá charakterizácia postáv v štýle - obyčajní chlapi sa musia stať zvieratami aby prežili - je prvú hodinu maximálne funkčná a herci sú do jedného vynikajúci. Bohužiaľ sa to v poslednej polhodine ( vzhľadom na predchádzajúce dianie) zvrtne na úplné WTF. Veľmi zlá hudba Stevena Prica takisto nepomáha. Škoda. Je to dobrý film ale tu bolo zarobené na viac. 7/10 P.S. Neviem prečo som mal pocit, že záverečné titulky boli nadesignované a zostrihané tak, aby boli úvodné ( a pasovali by tam lepšie)
Fury
0 0
reagovat

BrusVejn

ještě zkus sgt. Bilko, ale to asi taky nebude ono
link
632148
ještě zkus sgt. Bilko, ale to asi taky nebude ono https://www.youtube.com/watch?v=Cued6FlY_Vo
BrusVejn
0 0
reagovat
spring (2014)
80% - mnam mnam mnam. chci vic a to romantickej zanr moc nevyhledavam.
az pri hodnoceni sem si vsimnul, ze ten typek hral vlastne v evil deadu.
632146
spring (2014) 80% - mnam mnam mnam. chci vic a to romantickej zanr moc nevyhledavam. az pri hodnoceni sem si vsimnul, ze ten typek hral vlastne v evil deadu.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se