Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 27501 - 27520 Napsat příspěvek
Nevim co řešíte. Diskovi pouštěli v předškolním věku Příběhy kožených kalhot a taky to nezanechalo žádné následky. 
683990
Nevim co řešíte. Diskovi pouštěli v předškolním věku Příběhy kožených kalhot a taky to nezanechalo žádné následky. 
2 -9
reagovat
Patřím mezi ty, kteří v předškolním věku měli za sebou nepřístupné filmy - všemožné béčkové i nebéčkové horory, asijské šaolin/krimi filmy apod., ale největší odezvu zanechaly vodní potvory (filmy jako Čelisti, Aligátor, Piraně, Žralok), že jsem měl vždy hrůzu s chozením na záchod a i přes fakt, že jsem vyrůstal ve 4. patře činžovního domu, jsem si vždy dával pozor, jestli tam na mě něco nečíhá :D
Pak jsem nesnášel čarodějnici na koštěti (se šipkou, kdo má zrovna v ten týden úklid) vyvěšenou o patro níže v chodbě. Vždy jsem si dával pozor, abych tím patrem rychle prosvištěl, protože mi připomínala Anjelicu Huston z filmu Čarodějky.
683989
Patřím mezi ty, kteří v předškolním věku měli za sebou nepřístupné filmy - všemožné béčkové i nebéčkové horory, asijské šaolin/krimi filmy apod., ale největší odezvu zanechaly vodní potvory (filmy jako Čelisti, Aligátor, Piraně, Žralok), že jsem měl vždy hrůzu s chozením na záchod a i přes fakt, že jsem vyrůstal ve 4. patře činžovního domu, jsem si vždy dával pozor, jestli tam na mě něco nečíhá *:D* Pak jsem nesnášel čarodějnici na koštěti (se šipkou, kdo má zrovna v ten týden úklid) vyvěšenou o patro níže v chodbě. Vždy jsem si dával pozor, abych tím patrem rychle prosvištěl, protože mi připomínala Anjelicu Huston z filmu Čarodějky.
3 0
reagovat
Peanut Butter Solution me v mladi uplne znicilo a uz to nikdy nechci videt.
683987
[b]Peanut Butter Solution[/b] me v mladi uplne znicilo a uz to nikdy nechci videt.
1 0
reagovat
reaguje na: duro
Fantomas z roku 1913? 
683985
Fantomas z roku 1913? 
683973
1 -1
reagovat
Mě jako predškoláka nejvíc děsily opice z Planety opic. :D
683984
Mě jako predškoláka nejvíc děsily opice z Planety opic. *:D*
3 0
reagovat
Ja som sa ako decko najviac bál Fantomasa. Fakt. :) To bola iná doba, mali sme inak nastavené, čo je prijateľné a čoho sa už bojíme. Pamätám si, že keď išiel v kinách prvýkrát E.T., bol to vtedy pre nás, 10-ročné decká, pomerne strašidelný film, celý ten začiatok v lese, kôlňa na dvore a pod. Excalibur bol film neprístupný do 18 rokov a mal povesť niečoho fakt nevhodného pre mládež, normálne sa pri vstupe do kina kontrolovali občianske.

Mňa teraz naposledy sralo, že na Deadpoolovi 2 boli dve tretiny publika mladšie ako 15 rokov (taká je prístupnosť filmu), dokonca tam bola veľká skupina decák, ktoré rozhodne ešte nemali ani 10 rokov. Ten fór s nasadením strap-onu a mrdaním do análu určite ocenili.
683973
Ja som sa ako decko najviac bál Fantomasa. Fakt. :) To bola iná doba, mali sme inak nastavené, čo je prijateľné a čoho sa už bojíme. Pamätám si, že keď išiel v kinách prvýkrát E.T., bol to vtedy pre nás, 10-ročné decká, pomerne strašidelný film, celý ten začiatok v lese, kôlňa na dvore a pod. Excalibur bol film neprístupný do 18 rokov a mal povesť niečoho fakt nevhodného pre mládež, normálne sa pri vstupe do kina kontrolovali občianske. Mňa teraz naposledy sralo, že na Deadpoolovi 2 boli dve tretiny publika mladšie ako 15 rokov (taká je prístupnosť filmu), dokonca tam bola veľká skupina decák, ktoré rozhodne ešte nemali ani 10 rokov. Ten fór s nasadením strap-onu a mrdaním do análu určite ocenili.
10 0
reagují: BarryLyndon
reagovat
reaguje na: Godlike

Posledni koment ;)

Heeej, ja se tu nechci nejak hodne rozepisovat.... :D

Ke komentari: rozesmalo me to, protoze jsem si vzpomnel, jak jsem to mel v detstvi ja... :+

Film jako takovy neublizi...to same plati u her - musi se sejit vice nestastnych faktoru... ;)

Jinak mam ted rozepri s manzelkou - rekla mi: "Ty ses na to koukal a podivej, co z tebe vyrostlo" Nastesti jsem ji zastavil: "Chces snad nejak zpochybnit svuj vkus?" :D;)
683971
Heeej, ja se tu nechci nejak hodne rozepisovat.... *:D* Ke komentari: rozesmalo me to, protoze jsem si vzpomnel, jak jsem to mel v detstvi ja... *:+* Film jako takovy neublizi...to same plati u her - musi se sejit vice nestastnych faktoru... *;)* Jinak mam ted rozepri s manzelkou - rekla mi: "Ty ses na to koukal a podivej, co z tebe vyrostlo" Nastesti jsem ji zastavil: "Chces snad nejak zpochybnit svuj vkus?" *:D**;)*
Posledni koment ;)
683963
2 0
reagovat
reaguje na: Sony
Já taky ne, ale přesně proto, že svět není černobílý, je ten komentář mimo.:D A vysvětlující komentář jsem četl a pořád to nechápu "mně to nic neudělalo, tak co by jim jo".) Ale klidně to smažte.)
683963
Já taky ne, ale přesně proto, že svět není černobílý, je ten komentář mimo.*:D* A vysvětlující komentář jsem četl a pořád to nechápu "mně to nic neudělalo, tak co by jim jo".) Ale klidně to smažte.)
683953
0 0
reagují: Sony
reagovat
Moje chyba i tak mne to fest překvapilo. 
683961
Moje chyba i tak mne to fest překvapilo. 
1 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
HBO 
683960
HBO 
683959
0 0
reagovat

Fahrenheit 451

Koukám na reakce a Netflix si filmovou reputaci asi jen tak nenapraví :D
683959
Koukám na reakce a Netflix si filmovou reputaci asi jen tak nenapraví *:D*
Fahrenheit 451
0 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Godlike
...ja v dalsim prispevku vysvetluju usmivajiciho se smajlika ;)

Svet neni cernobily...

Dal uz to nechci rozebirat... :)
683953
...ja v dalsim prispevku vysvetluju usmivajiciho se smajlika *;)* Svet neni cernobily... Dal uz to nechci rozebirat... *:)*
683937
0 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Gorecki
Nevím, jestli to někdo zmínil, ale rozhodně bych ještě přidal Hercula. Nebo až časem po prvních kouscích. Nedoceněná Disneyovka, která taky umí být trochu strašidelná (přeci jen je tam , ale myslím, že skvěle kombinuje humor, skvělé písničky, hezký příběh a i tu trochu napětí. Znám tři děti (ne moje), které na ten film nedají dopustit a byly v podobném věku. Ale jak říkám, každé dítě bude reagovat jinak, od toho už jsi tam jako rozhodující faktor ty.)
683939
Nevím, jestli to někdo zmínil, ale rozhodně bych ještě přidal Hercula. Nebo až časem po prvních kouscích. Nedoceněná Disneyovka, která taky umí být trochu strašidelná (přeci jen je tam , ale myslím, že skvěle kombinuje humor, skvělé písničky, hezký příběh a i tu trochu napětí. Znám tři děti (ne moje), které na ten film nedají dopustit a byly v podobném věku. Ale jak říkám, každé dítě bude reagovat jinak, od toho už jsi tam jako rozhodující faktor ty.)
683936
3 0
reagovat
Protože úplně všichni jsou stejný jako ty a mají stejnou míru tolerance. Durův post je výstižnej a smát se mu je trošku hloupý. Neber to jako flame. 
683937
Protože úplně všichni jsou stejný jako ty a mají stejnou míru tolerance. Durův post je výstižnej a smát se mu je trošku hloupý. Neber to jako flame. 
683893
0 0
reagují: Sony
reagovat
Ad: drbnuty rodic. Prave naopak. Jasne, vsetci sme si tym presli (a prezili, takze to bagatelizujeme, vid. Sony:), kazdy vsak ma nejaky ten svoj sram na dusi z nejakeho filmu, ktory bol nad ich mentalne sily a hoci dnes to vnimame ako jedny z definujucich zazitkov nasho destva a dobru temu na zdielanie detskych desov, ta nostalgia je pokrivena.

Preto to beriem dost vazne. Rozpravky mimo vecernickov pozerame minimalne, cas travime inak, ale pri zlom pocasi ci chorobe sa obcas neda. Tie vecernicky, kde je ten pribeh uzavrety a nieco tomu dietatu aj da su imho idealne. Nie som si isty, ci sa rovnako dokaze sustredit pri celoveceraku a odcitat cely pribeh a tak nejak podvedome mam neprijemny pocit, ze straca cas a ze si ich viac vychutna o nieco neskor. Preto sa snazim najst nejake to "creme de la creme" co je jednoduche ale sucasne obohacujuce. 

Zacnem Dumbom, Jungle Book a Totorom:)
683936
Ad: drbnuty rodic. Prave naopak. Jasne, vsetci sme si tym presli (a prezili, takze to bagatelizujeme, vid. Sony:), kazdy vsak ma nejaky ten svoj sram na dusi z nejakeho filmu, ktory bol nad ich mentalne sily a hoci dnes to vnimame ako jedny z definujucich zazitkov nasho destva a dobru temu na zdielanie detskych desov, ta nostalgia je pokrivena. Preto to beriem dost vazne. Rozpravky mimo vecernickov pozerame minimalne, cas travime inak, ale pri zlom pocasi ci chorobe sa obcas neda. Tie vecernicky, kde je ten pribeh uzavrety a nieco tomu dietatu aj da su imho idealne. Nie som si isty, ci sa rovnako dokaze sustredit pri celoveceraku a odcitat cely pribeh a tak nejak podvedome mam neprijemny pocit, ze straca cas a ze si ich viac vychutna o nieco neskor. Preto sa snazim najst nejake to "creme de la creme" co je jednoduche ale sucasne obohacujuce.  Zacnem Dumbom, Jungle Book a Totorom:)
683876
0 0
reagují: Godlike
reagovat
Touto dobou som si presiel tiez. Som 86ty rocnik a zazil som terminatora z jednohlasnym dabingom apod. Tieto filmy co spomina aj duro ako terminator 1,2, jursky park, nekonecny pribeh, suboj titanov mi paradoxne nevadili, ale tato scena z cislo 5 zije ma neviem preco strasne dlho trapila. Ide mi len o to, ze nevies ako ktore dieta zareaguje. Ale tak aspon ma to zocelilo :D Hororov som sa moc bal a prveho votrelca som sam v polke vypol a utekal spat :)) :D
683901
Touto dobou som si presiel tiez. Som 86ty rocnik a zazil som terminatora z jednohlasnym dabingom apod. Tieto filmy co spomina aj duro ako terminator 1,2, jursky park, nekonecny pribeh, suboj titanov mi paradoxne nevadili, ale tato scena z cislo 5 zije ma neviem preco strasne dlho trapila. Ide mi len o to, ze nevies ako ktore dieta zareaguje. Ale tak aspon ma to zocelilo *:D* Hororov som sa moc bal a prveho votrelca som sam v polke vypol a utekal spat *:))* *:D*
683893
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Tato série je celkem zábavná a bavila mě jako malé děcko a dokonce i dnes bych řekl, že je v pohodě. link
683896
Tato série je celkem zábavná a bavila mě jako malé děcko a dokonce i dnes bych řekl, že je v pohodě. [url=https://www.csfd.cz/film/12499-anna-ze-zelenych-vrsku/komentare/]link[/url]
683796
0 0
reagovat
Fuj, Meduza ze Souboje Titanu me taky nesutecne jako dite desila. Ale cele moje detstvi bylo jedna velka nocni mura z panenky Chucky... A to do takove faze, ze jsem musel vyhazovat televizni program, kdyz to slo v televizi...
Kazdopadne ja si treba uz v detstvi ujizdel na druhych Krotitelach duchu nebo Gremlinech, ktere jsem si poustel porad dokola.. Klasicke Disneyovky ok, ale pozor na Bambi nebo Lviho krale, to jsou strasne dojaky:D
683895
Fuj, Meduza ze Souboje Titanu me taky nesutecne jako dite desila. Ale cele moje detstvi bylo jedna velka nocni mura z panenky Chucky... A to do takove faze, ze jsem musel vyhazovat televizni program, kdyz to slo v televizi... Kazdopadne ja si treba uz v detstvi ujizdel na druhych Krotitelach duchu nebo Gremlinech, ktere jsem si poustel porad dokola.. Klasicke Disneyovky ok, ale pozor na Bambi nebo Lviho krale, to jsou strasne dojaky*:D*
3 0
reagovat
reaguje na: SteKi
...tak nejake to nebezpeci (strach) nas provazi od detstvi..nevim, kolik ti je, ale ja prezil jizdy v autech bez sedacky, jizdy na kolech bez ochranne prilby, jako decko jsem hral Dooma, Wolfa a dalsi hry, ktere by ASI v dnesni dobe u nekterych rodicu neprosly, protoze hry  prece "muzou" za nasili...(ale take muzou za to ze se dokazes dele soustredit atd.) - zalezi na tom, z ktere strany se na vec divas...

No a podobne je to s filmy, ja na horory koukal zhruba od 8 let - bal jsem se...rad jsem se bal tech Nocnich mur, Chuckyho a dalsich fajn postavicek - a jsem rad za to, ze me mamka vecer budila, abych se s ni mohl koukat...strasne rad na to vzpominam. Proto ten usmivajici smajlik...

Ale chapu i Dura, ze se toho "boji"...zijeme v roce 2018 :)
683893
...tak nejake to nebezpeci (strach) nas provazi od detstvi..nevim, kolik ti je, ale ja prezil jizdy v autech bez sedacky, jizdy na kolech bez ochranne prilby, jako decko jsem hral Dooma, Wolfa a dalsi hry, ktere by ASI v dnesni dobe u nekterych rodicu neprosly, protoze hry  prece "muzou" za nasili...(ale take muzou za to ze se dokazes dele soustredit atd.) - zalezi na tom, z ktere strany se na vec divas... No a podobne je to s filmy, ja na horory koukal zhruba od 8 let - bal jsem se...rad jsem se bal tech Nocnich mur, Chuckyho a dalsich fajn postavicek - a jsem rad za to, ze me mamka vecer budila, abych se s ni mohl koukat...strasne rad na to vzpominam. [b]Proto ten usmivajici smajlik...[/b] Ale chapu i Dura, ze se toho "boji"...zijeme v roce 2018 *:)*
683882
0 0
reagují: Godlike, SteKi
reagovat
Nechtěl bych být u toho, až tvoje děti ve 30 budou znova koukat na Star Wars a jejich hlava exploduje po zjištění, že Darth Vader je ve skutečnosti Lukův táta. :D
683887
Nechtěl bych být u toho, až tvoje děti ve 30 budou znova koukat na Star Wars a jejich hlava exploduje po zjištění, že Darth Vader je ve skutečnosti Lukův táta. *:D*
683876
1 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se