Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 27461 - 27480 Napsat příspěvek
Nebo Věřte nevěřte díl Zrcadlo pravdy, uplně poslední záběr, jak se ta ženská podívá do toho zrcátka ... tvl nespal jsem z toho :D
684262
Nebo Věřte nevěřte díl Zrcadlo pravdy, uplně poslední záběr, jak se ta ženská podívá do toho zrcátka ... tvl nespal jsem z toho :D
0 0
reagovat

Everything Wrong With Star Wars: The Last Jedi

link - Nemám ten film rád z podobných důvodů, takže mě to teď nehorázně baví sledovat.
684260
https://www.youtube.com/watch?v=1oAi0hoJ_28 - Nemám ten film rád z podobných důvodů, takže mě to teď nehorázně baví sledovat.
Everything Wrong With Star Wars: The Last Jedi
4 -2
reagují: Godlike, Muf, speta.jr, RainMakeR
reagovat
Já byl dost podělanej i z Faktoru Psí... Věřte nevěřte mělo ještě pár humusáckých dílu: Babka ze hřbitova - "Hrozný hrozný muž, špatně dopadne" nebo ten Halloweenský se smrtkou.. Ale xicht prostě vede, to jsem fakt tehdy přeskakoval to, jestli je to pravda nebo ne...:D
684253
Já byl dost podělanej i z Faktoru Psí... Věřte nevěřte mělo ještě pár humusáckých dílu: Babka ze hřbitova - "Hrozný hrozný muž, špatně dopadne" nebo ten Halloweenský se smrtkou.. Ale xicht prostě vede, to jsem fakt tehdy přeskakoval to, jestli je to pravda nebo ne...*:D*
0 0
reagovat
Kdyz jsem byl malej, tak jsem rad koukal na Akta X, a pak z toho mel nocni mury. Ale zvedavost vetsinou zvitezila - jak tu nekdo psal pode mnou uz, tak nejhorsi bylo, kdyz se pripad "vyresil", pak Mulder a Scully odesli z motelovyho pokoje, a pod posteli se rozsvitila cervena ocicka a bum titulky, no a co jsem si z toho mel odnest! :D
684239
Kdyz jsem byl malej, tak jsem rad koukal na Akta X, a pak z toho mel nocni mury. Ale zvedavost vetsinou zvitezila - jak tu nekdo psal pode mnou uz, tak nejhorsi bylo, kdyz se pripad "vyresil", pak Mulder a Scully odesli z motelovyho pokoje, a pod posteli se rozsvitila cervena ocicka a bum titulky, no a co jsem si z toho mel odnest! *:D*
2 0
reagovat
reaguje na: Axis
Čtyři, tak půl roku zpátky jsme to probírali i tady... a bezvýsledně, alespoň co do zjištění názvu.
684237
Čtyři, tak půl roku zpátky jsme to probírali i tady... a bezvýsledně, alespoň co do zjištění názvu.
684207
1 -1
reagovat
Jop, a řvala u toho něco jako "to ne já, to tvoji bratři". Hledal jsem to před časem docela extenzivně, ale bezvýsledně. Google (ještě) není úplně všemocnej.
684234
Jop, a řvala u toho něco jako "to ne já, to tvoji bratři". Hledal jsem to před časem docela extenzivně, ale bezvýsledně. Google (ještě) není úplně všemocnej.
684207
0 0
reagovat
Přesně :o:+
684209
Přesně *:o**:+*
684207
0 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Tak to už jsme tři...jinak po roztrhání z ní bylo klubko hadů.
684207
Tak to už jsme tři...jinak po roztrhání z ní bylo klubko hadů.
684200
2 0
reagují: KARLOS, Kostěj, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Kostěj
Jo to jsem viděl taky. A nemůžu to dodnes najít jak jsem to jmenovalo. 

A ještě přidám jeden asi mini seriál ?o holce co vyrůstala v klášteře a byla nějak před tím zneužita a pak se šla pomstít. Uměla dobře s Lukem a šípem dobře... Bylo to docela drsný (uříznuty pohlavní orgány) 

Najde to někdo? 
684204
Jo to jsem viděl taky. A nemůžu to dodnes najít jak jsem to jmenovalo.  A ještě přidám jeden asi mini seriál ?o holce co vyrůstala v klášteře a byla nějak před tím zneužita a pak se šla pomstít. Uměla dobře s Lukem a šípem dobře... Bylo to docela drsný (uříznuty pohlavní orgány)  Najde to někdo? 
684200
0 -1
reagovat
Já kdysi jako malej prcek v podstatě omylem naladil za bílýho dne nějakou českou pohádku (!!!) ve který byla hnedka z kraje scéna potrestání nějaký čarodějnice (???) roztrháním koňma. Docela naturalisticky, nebo aspoň tak mi to tenkrát přišlo. Pár dní jsem z toho blbě spal a dodnes nevím, co to proboha bylo...

Bylo to někdy kolem 94', o pauzách tenkrát běhaly "reklamy" na humanitární pomoc Sarajevu.
684200
Já kdysi jako malej prcek v podstatě omylem naladil za bílýho dne nějakou českou pohádku (!!!) ve který byla hnedka z kraje scéna potrestání nějaký čarodějnice (???) roztrháním koňma. Docela naturalisticky, nebo aspoň tak mi to tenkrát přišlo. Pár dní jsem z toho blbě spal a dodnes nevím, co to proboha bylo... Bylo to někdy kolem 94', o pauzách tenkrát běhaly "reklamy" na humanitární pomoc Sarajevu.
2 0
reagují: Axis, RainMakeR
reagovat
Já  viděl Aliena jako malé dítě a rodiče mi museli vysvětlovat, že je to jen postavený robot. A že ho po natočení rozebrali. A že ho opravdu nemůžou přivést vlakem a zase složit. :D
684197
Já  viděl Aliena jako malé dítě a rodiče mi museli vysvětlovat, že je to jen postavený robot. A že ho po natočení rozebrali. A že ho opravdu nemůžou přivést vlakem a zase složit. *:D*
11 0
reagovat
já  dal Aliena asi v 9, taky v noci, a úplně v pohodě. Místy jsem se teda nudil, protože jsem ještě nedokázal docenit pečlivé budování atmosféry.

Ale ségra si někdy v sedmi dala Arachnofobii a v noci se probudila s řevem, že má v pokoji pavoučí hnízdo a dvě hodiny nebyla k utišení...
684193
já  dal Aliena asi v 9, taky v noci, a úplně v pohodě. Místy jsem se teda nudil, protože jsem ještě nedokázal docenit pečlivé budování atmosféry. Ale ségra si někdy v sedmi dala Arachnofobii a v noci se probudila s řevem, že má v pokoji pavoučí hnízdo a dvě hodiny nebyla k utišení...
3 -1
reagují: l-e-t-o
reagovat
Alien taky v tom veku ale hezky pozde vecer s rodicema. Byl to uzasne straslivej zazitek. Fakt to byl tenkrat 2 hodiny sevrenej zaludek a pak jsem az do rana delal kazisuka :D
684168
Alien taky v tom veku ale hezky pozde vecer s rodicema. Byl to uzasne straslivej zazitek. Fakt to byl tenkrat 2 hodiny sevrenej zaludek a pak jsem az do rana delal kazisuka *:D*
3 0
reagovat
684167
https://www.youtube.com/watch?v=Mgsw_ZY13Jw *:D*
1 -2
reagovat
Ja videl Vec tak v deseti letech nekdy odpoledne z vhs a prislo mi to jako smesnej brak. No a pak jsem sel vecer spat a nebylo to dobry :D
684166
Ja videl Vec tak v deseti letech nekdy odpoledne z vhs a prislo mi to jako smesnej brak. No a pak jsem sel vecer spat a nebylo to dobry *:D*
7 0
reagovat
reaguje na: Dani
Teď vypněte vás prosím, ať nebolí vás hlova! :D

Nebo kuřátka.
684165
Teď vypněte vás prosím, ať nebolí vás hlova! *:D* Nebo kuřátka.
684164
0 -1
reagovat
Největší peklo mýho mládí -> kostičky :D
684164
Největší peklo mýho mládí -> kostičky *:D*
0 0
reagují: BarryLyndon
reagovat
Já se bál jenom pančelky a komunistů. 
684160
Já se bál jenom pančelky a komunistů. 
0 0
reagovat
Tak já teda taky :))
Jako malej, asi sedmiletej jsem byl k smrti vyděšenej z Věci. Brr. Fuj. :D
684154
Tak já teda taky *:))* Jako malej, asi sedmiletej jsem byl k smrti vyděšenej z Věci. Brr. Fuj. *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Kdo neviděl v Aktách X díl s rodinkou co má kolem baráku mrtvý prasata a mámu pod postelí neví čeho se bát...
684153
Kdo neviděl v Aktách X díl s rodinkou co má kolem baráku mrtvý prasata a mámu pod postelí neví čeho se bát...
684147
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se