Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 27201 - 27220 Napsat příspěvek

Mowgli

Kouknul jsem na to ze zvědavosti a nebýt pro mě moc zbrklého konce tak jsem byl nadšený. Herecky je to mnohem lepší než Jungle Book a i když jsou ty triky horší a ta zvířata jsou díky mocapu méňě přirozená, mají podle mě lépe vykreslené charaktery a bavili mě ještě víc než u Disneyho. Líbily se mi obě verze, Jungle Book je pohádkovější, tohle dospělejší a pro mě s větším srdíčkem. 8/10 :+
702217
Kouknul jsem na to ze zvědavosti a nebýt pro mě moc zbrklého konce tak jsem byl nadšený. Herecky je to mnohem lepší než Jungle Book a i když jsou ty triky horší a ta zvířata jsou díky mocapu méňě přirozená, mají podle mě lépe vykreslené charaktery a bavili mě ještě víc než u Disneyho. Líbily se mi obě verze, Jungle Book je pohádkovější, tohle dospělejší a pro mě s větším srdíčkem. 8/10 *:+*
Mowgli
3 -2
reagovat

The Clovehitch Killer

Extrémní slow-burn, co si zaslouží pozornost, protože místy svojí precizností a odměřeností připomíná Finchera. Moc se tam toho nestane, ale od první do poslední minuty mě to nervovalo. Dobrá práce. 8/10
702213
Extrémní slow-burn, co si zaslouží pozornost, protože místy svojí precizností a odměřeností připomíná Finchera. Moc se tam toho nestane, ale od první do poslední minuty mě to nervovalo. Dobrá práce. 8/10
The Clovehitch Killer
1 -1
reagovat
  • Kristián (1939) 
    Vyborný scenár aj herci. Mohlo to byť možno viac crazy, ale potom by to asi stratilo to srdiečko. Veľmi ma to bavilo 9/10

• Robin Hood (2018) 
    Robin Hood je titulom aké sa v súčasnej dobe v panike predávajú na Netflix. Je obsahovo nezvládnutý, vizuálne nudný a smiešne ambiciózny. Myslím, že tvorcov bude rozhodnutie ponechať film v kinách komerčne veľmi bolieť a ešte si navyše aj vystrúhajú poriadnu hanbu. Kvôli necitlivej réžii sa forma bije s obsahom ešte viac než obyčajne. Občas som mal pocit, že sa k veľkému rozpočtu a profesionálnemu štábu dostal nejaký nadšený ochotník, snažiaci sa kopírovať svoje vzory bez toho aby chápal, čo znamená vnútorný význam záberu a výstavba scény. 2/10
702202
[list][*][url=https://www.csfd.cz/film/3116-kristian/]Kristián[/url] (1939)  Vyborný scenár aj herci. Mohlo to byť možno viac crazy, ale potom by to asi stratilo to srdiečko. Veľmi ma to bavilo 9/10 [/*][*][url=https://www.csfd.cz/film/427409-robin-hood/]Robin Hood[/url] (2018)  Robin Hood je titulom aké sa v súčasnej dobe v panike predávajú na Netflix. Je obsahovo nezvládnutý, vizuálne nudný a smiešne ambiciózny. Myslím, že tvorcov bude rozhodnutie ponechať film v kinách komerčne veľmi bolieť a ešte si navyše aj vystrúhajú poriadnu hanbu. Kvôli necitlivej réžii sa forma bije s obsahom ešte viac než obyčajne. Občas som mal pocit, že sa k veľkému rozpočtu a profesionálnemu štábu dostal nejaký nadšený ochotník, snažiaci sa kopírovať svoje vzory bez toho aby chápal, čo znamená vnútorný význam záberu a výstavba scény. 2/10 [/*][/list]
1 -1
reagovat

Widows

Za mě zatím určitě film roku. Výborný!
702180
Za mě zatím určitě film roku. Výborný!
Widows
2 -1
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Ok, docela cool způsob jak ten film vnímat. Chápu ale, při těch delších záběrech člověka už napadá asi leccos :))
702178
Ok, docela cool způsob jak ten film vnímat. Chápu ale, při těch delších záběrech člověka už napadá asi leccos *:))*
702110
1 -1
reagovat
702172
pps: [url=https://letterboxd.com/davidehrlich/film/burning-2018/]david ehrlich[/url]
702171
0 0
reagovat
702171
ps: [url=https://twitter.com/anothergaze/status/997098386204561409?lang=cs]misogyny[/url]
702168
0 0
reagují: GuidoA.
reagovat
burning (2018)
100% - vic feministickej film sem v zivote nevidel. extremne jemna provokace. 
702168
burning (2018) 100% - vic feministickej film sem v zivote nevidel. extremne jemna provokace. 
4 0
reagovat

Grinch(2018)

Neurážející animák, na který můžu do dvou týdnu zapomenout, že jsem ho viděl, a to mám hraného Grinche dost rád. Fakt je tady vidět ten rozdíl mezi tvorbou Ilumination a zbylou áčkovou konkurencí(Dreamworks, Pixar a Disney). Je to hravé, zábavné, barevné, a místy to má i fajn nápady, ale chybí tomu to "srdíčko", nebo lépe řečeno, je tady, jen je o dvě čísla menší. Pár vtipů funguje, má to celkem krátkou stopáž takže to nestačí nudit. Přesto cítím, že to mohlo být o dost lepší, kdyby tvůrci měli o trochu větší ambice. Stačilo by věnovat větší čas, na vykreslení Grinche, a ne tak tlačit tu druhou linku do popředí. Grinch je ve výsledku animák, který nenadchne, ale taky nijak výrazně neurazí. 5/10
702160
Neurážející animák, na který můžu do dvou týdnu zapomenout, že jsem ho viděl, a to mám hraného Grinche dost rád. Fakt je tady vidět ten rozdíl mezi tvorbou Ilumination a zbylou áčkovou konkurencí(Dreamworks, Pixar a Disney). Je to hravé, zábavné, barevné, a místy to má i fajn nápady, ale chybí tomu to "srdíčko", nebo lépe řečeno, je tady, jen je o dvě čísla menší. Pár vtipů funguje, má to celkem krátkou stopáž takže to nestačí nudit. Přesto cítím, že to mohlo být o dost lepší, kdyby tvůrci měli o trochu větší ambice. Stačilo by věnovat větší čas, na vykreslení Grinche, a ne tak tlačit tu druhou linku do popředí. Grinch je ve výsledku animák, který nenadchne, ale taky nijak výrazně neurazí. 5/10
Grinch(2018)
0 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
To je ale strašně špatně napsaná recenze :D
702143
To je ale strašně špatně napsaná recenze *:D*
702124
0 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Wtf, 100% rotteni?
702135
Wtf, 100% rotteni?
702124
2 0
reagovat

Hitman´s bodyguard

V zásadě podarek. Slušná akce, velmi dobře obsazené, má to náboj a klidně bych se podíval i na dvojku, pokud se natočí. 7-8/10
702129
V zásadě podarek. Slušná akce, velmi dobře obsazené, má to náboj a klidně bych se podíval i na dvojku, pokud se natočí. 7-8/10
Hitman´s bodyguard
2 -1
reagovat
702124
[url=https://www.indiewire.com/2018/12/bumblebee-review-transformers-hailee-steinfeld-john-cena-1202026649/?fbclid=IwAR3IwZtr7LKrNMONbgxQw6I7ZiufJUzULApngQOJNaBT0s1jY_FpQ2HJ16w]Bumblebee že by?[/url]
0 0
reagují: verbst, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: HAL
''natocil technicky brilantni, umerenou a pritom emocionalne vyzivnou oslavu lidstva jako houzevnateho spolecenstvi, ktere veskere problemy prekona cynickym humorem a pestovanim brambor.''
702110
[spoiler]''natocil technicky brilantni, umerenou a pritom emocionalne vyzivnou oslavu lidstva jako houzevnateho spolecenstvi, ktere veskere problemy prekona cynickym humorem a pestovanim brambor.''[/spoiler]
702101
3 0
reagují: HAL
reagovat
wait, what? :D
702101
wait, what? :D
702076
0 0
reagovat

10 teorií Sám doma, ktere vám zničí dětství

Prvni a posledni jsou roztomile
Kevin z budoucnosti, tajný agent, dabel a duchove Vanoc jsou moc:D
702100
[url=https://m.youtube.com/watch?v=azkwM7B_jBo]Prvni a posledni jsou roztomile[/url] Kevin z budoucnosti, tajný agent, dabel a duchove Vanoc jsou moc*:D*
10 teorií Sám doma, ktere vám zničí dětství
1 -1
reagovat
the turin horse (2011)
90% - jedna ruka netleska :D hodilo by se to jako double feature s filmem the martian :D
702076
the turin horse (2011) 90% - jedna ruka netleska *:D* hodilo by se to jako double feature s filmem the martian *:D*
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Animak
701862
Animak
701854
0 0
reagovat

Avengers trailer

Tak co bude Kua? Zítra má vyjít i novej Spideyho trailer 
701859
Tak co bude Kua? Zítra má vyjít i novej Spideyho trailer 
Avengers trailer
1 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Z toho animovanými nebo co bude příští rok?
701854
Z toho animovanými nebo co bude příští rok?
701850
0 -1
reagují: pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se