To, že je něco zavedeného neznamená, že se to nesmí měnit a ani, že je to svaté(viz. Lucasovi předělávky ve starých Star Wars). A já nemám nic proti konstruktivním změnám, nebo změnám, které posunou příběh někam jinam. Tvůj příklad Kapitána Ameriky je trefný, ale musíš si uvědomit, proč KA vznikl, a kam se jeho cesty ubírali po konci druhé světové války. To, že tu postavu posunuly byl logický krok a pokud o ní nechtěli přijít, tak se Kap musel vyvíjet s dobou(Vietnam, Watergate, terorismus atd.). Mě nevadí změny pokud to pomůže příběhu, ale mrzí mě, když ty změny vychází z toho aby se někomu zavděčily.
To jestli bude Malá mořská víla úspěšná mě je celkem jedno, mě záleží na tom jestli to bude dobrý film nebo ne.
reaguje na:
Disketa1
|
reagovat
|

Zajímavé nicméně je, že se podivuhodně překrývá se stále stejnými, provařenými uživateli, že by jejich datlující prsty po klávesnici pohánělo něco jiného, než spravedlivě rozhorčené fanouškovské srdíčko 

Ale upoutávka na originál je oproti tomu mega hrozivá.
Jinak je zajímavé, že Magazín Time Out přirovnal herectví Demi Moore v Substanci k Isabelle Adjani v Posedlosti.