Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 26081 - 26100 Napsat příspěvek
Sráči! 17 mínusů? Pffff 8):D
700419
Sráči! 17 mínusů? Pffff *8)**:D*
0 -23
reagovat
reaguje na: Godlike
Ajó :D:+
700413
Ajó *:D**:+*
700410
1 -1
reagovat
reaguje na: verbst
To bude ten jak nám nechtěl prozradit, na tak strašně čuprovýho kouká ne?
700410
To bude ten jak nám nechtěl prozradit, na tak strašně čuprovýho kouká ne?
700408
5 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
To je kterej? :D
700408
To je kterej? *:D*
700405
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: RainMakeR
700407
[url=https://www.youtube.com/watch?v=WxcjzX8xT4k]link[/url]
700396
5 0
reagovat
Nejdebilnejsi koment má furt Disk z června..
700405
Nejdebilnejsi koment má furt Disk z června..
1 -1
reagují: verbst
reagovat
Nejdebilnější komentář roku?
700404
Nejdebilnější komentář roku?
8 0
reagovat
Tohle už neni ani prdel.:D
700403
Tohle už neni ani prdel.*:D*
700396
6 0
reagovat
:o:o:o:o:o
WTF?
700398
*:o**:o**:o**:o**:o* WTF?
700396
4 0
reagovat

Jacksonův dokument o WW1

S nadšením jsem si to pustil a s nechutí a nudy jsem to v půlce vypnul. Bez titulku to prostě nedám. Do toho povídání se tam furt střílí a něco vybuchuje...
Ano ten visuální dojem z 1sv války je úžasnej. Ale dívat se furt na záběry vojáků buď mrtvých v zákopů nebo jak někde čekají, baví se atd. pořád dokola fakt není nic zabavnyho, zajímavýho.

Pro velký fanoušky válek a 1WW a fanoušků Battlefield 1 to bude asi povinnost. Mě moc nebavilo. A to mám válečný filmy moc rád.

Před pár dny jsem si pustil po xty Fury a ten film je prostě totální nářez! S každým shlédnutím lepší a lepší.
700396
S nadšením jsem si to pustil a s nechutí a nudy jsem to v půlce vypnul. Bez titulku to prostě nedám. Do toho povídání se tam furt střílí a něco vybuchuje... Ano ten visuální dojem z 1sv války je úžasnej. Ale dívat se furt na záběry vojáků buď mrtvých v zákopů nebo jak někde čekají, baví se atd. pořád dokola fakt není nic zabavnyho, zajímavýho. Pro velký fanoušky válek a 1WW a fanoušků Battlefield 1 to bude asi povinnost. Mě moc nebavilo. A to mám válečný filmy moc rád. Před pár dny jsem si pustil po xty Fury a ten film je prostě totální nářez! S každým shlédnutím lepší a lepší.
Jacksonův dokument o WW1
1 -32
reagují: Sigi, Gorecki, Godlike, verbst
reagovat
ps: vzdyt je to uplne prazdny. jak by to mohlo mit ctyri hodiny nepochopim.
700388
ps: vzdyt je to uplne prazdny. jak by to mohlo mit ctyri hodiny nepochopim.
0 0
reagovat
outlaw king (2018)
65% - do pulky sem byl priznivec. tohle si na nic nehraje. ta jednoduchost je ocistna. ale pak uz me to zacalo srat. 
700387
outlaw king (2018) 65% - do pulky sem byl priznivec. tohle si na nic nehraje. ta jednoduchost je ocistna. ale pak uz me to zacalo srat. 
1 -3
reagovat
reaguje na: Sigi
Vietnam War je seriál o deseti dílech, tohle je jeden film. Nejde příliš srovnávat.
700344
Vietnam War je seriál o deseti dílech, tohle je jeden film. Nejde příliš srovnávat.
700336
2 -2
reagovat
Jsem z toho takový rozpačitý. Když to srovnám s Kenem Burnsem a jeho The Vietnam War, tak je pro mě jasný vítěz Ken ve všech aspektech doku. tvorby. 
700336
Jsem z toho takový rozpačitý. Když to srovnám s Kenem Burnsem a jeho The Vietnam War, tak je pro mě jasný vítěz Ken ve všech aspektech doku. tvorby. 
700304
2 0
reagují: connor
reagovat

Peter Jackson a dokument o WW1

Včera to už odvysílali. Takže si to musim co nejdříve pustit. Fakt jsem na to hodně zvědav.
Peace8):+
700304
Včera to už odvysílali. Takže si to musim co nejdříve pustit. Fakt jsem na to hodně zvědav. Peace*8)**:+*
Peter Jackson a dokument o WW1
1 -1
reagují: Sigi
reagovat

BlacKkKlansman (2018)

7/10
no čakal som asi trošku viac
viem, že je lee občas viac "čierny rasista" ako aktivista ale miestami ide až moc na hranu, itak na 2:15 film o rasizme som toho čakal viac
zábavné to je
herci fajn
hudba hrozná
a tá večná kritika trampa (akokoľvek s ním nesúhlasím) dnešného (ale itak stále pokritického hollywoodu) -- nebaví ma 
700291
[b]7/10[/b] no čakal som asi trošku viac viem, že je lee občas viac "čierny rasista" ako aktivista ale miestami ide až moc na hranu, itak na 2:15 film o rasizme som toho čakal viac zábavné to je herci fajn hudba hrozná a tá večná kritika trampa (akokoľvek s ním nesúhlasím) dnešného (ale itak stále pokritického hollywoodu) -- nebaví ma 
BlacKkKlansman (2018)
3 -2
reagovat

The Hobbit: A Long-Expected Autopsy

Nevím, jestli už tu někdy byla propagovaná Lindsey Ellis a její YouTube kanál, ale ta paní tvoří vážně zajímavej obsah.

Její (spoiler) třídílný video o Hobbitovi je de facto hodinu a čtyřicet minut dlouhej dokument rozebírající ze všech úhlů příčiny neúspěchu trilogie. A mluví dokonce i s jedním z trpaslíků. Velmi informativní, rozhodně doporučuju. 90 %

Odkaz
700277
Nevím, jestli už tu někdy byla propagovaná Lindsey Ellis a její YouTube [url=https://www.youtube.com/channel/UCG1h-Wqjtwz7uUANw6gazRw]kanál[/url], ale ta paní tvoří vážně zajímavej obsah. Její (spoiler) třídílný video o Hobbitovi je [i]de facto[/i] hodinu a čtyřicet minut dlouhej dokument rozebírající ze všech úhlů příčiny neúspěchu trilogie. A mluví dokonce i s jedním z trpaslíků. Velmi informativní, rozhodně doporučuju. 90 % [url=https://www.youtube.com/watch?v=uTRUQ-RKfUs]Odkaz[/url]
The Hobbit: A Long-Expected Autopsy
3 -3
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Jj na steadycam
700209
Jj na steadycam
700204
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od

Outlaw king

Vsimol si si, ze od zaciatku az po cca 9 minutu sa ide na jeden zaber?
700204
Vsimol si si, ze od zaciatku az po cca 9 minutu sa ide na jeden zaber?
Outlaw king
700171
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
i've been waiting on someone to make this video for years.
700203
i've been waiting on someone to make this [url=https://youtu.be/URo66iLNEZw]video[/url] for years.
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se