Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 26061 - 26080 Napsat příspěvek

Hot girls wanted

Rozhodně to přidá další perspektivu k věci. :+ Zajímavý náhled do světa o kterém nic nevím ...
706556
Rozhodně to přidá další perspektivu k věci. *:+* Zajímavý náhled do světa o kterém nic nevím ...
Hot girls wanted
2 0
reagovat
Když budou 2 stejny filmy a v jednom bude hrát někdo koho mám celkem rád, tak si rádi pustím ten. Stejně jako u departed, stejně jako u ať vejde ten pravý, stejně jako u nedotknutelných, stejně jako u girl s Dragon tattoo.... Takže jen houst. Kéž by všechny dobrý filmy měly anglicky mluvící remake... Abych si je pustil. Protože asijskou a v podstatě i jakoukoli jinou neanglicky mluvící  kinematografii nemám rád kvůli tomu, že musím číst titulky. Když teda nepočítám dabovaný Budy spencery, fantomase a asi všechno před rokem 90... Tam je zas nekoukatelny cokoli bez dabingu, že zvyku...
706546
Když budou 2 stejny filmy a v jednom bude hrát někdo koho mám celkem rád, tak si rádi pustím ten. Stejně jako u departed, stejně jako u ať vejde ten pravý, stejně jako u nedotknutelných, stejně jako u girl s Dragon tattoo.... Takže jen houst. Kéž by všechny dobrý filmy měly anglicky mluvící remake... Abych si je pustil. Protože asijskou a v podstatě i jakoukoli jinou neanglicky mluvící  kinematografii nemám rád kvůli tomu, že musím číst titulky. Když teda nepočítám dabovaný Budy spencery, fantomase a asi všechno před rokem 90... Tam je zas nekoukatelny cokoli bez dabingu, že zvyku...
4 -9
reagovat
reaguje na: SteKi
No a jak Gonzi píše v další větě, to jasně vyvrací tu zbytečnost filmu. ;)
706544
No a jak Gonzi píše v další větě, to jasně vyvrací tu zbytečnost filmu. *;)*
706539
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No to je fakt nevídané že hollywoodsky film videlo viac ludi ako ten z hong gongu! :D:D:D
706539
No to je fakt nevídané že hollywoodsky film videlo viac ludi ako ten z hong gongu! *:D**:D**:D*
706534
5 -2
reagují: connor
reagovat

Departed

CSFD: 86%
161. nejlepší film
144. nejoblíbenější film
Obecně mi přijde docela zaslepené jakýkoli film v těchhle žebříčcích hodnotit jako "zbytečný odpad"
Ale jasně, největší sračka pod sluncem..., věc, která svou existencí způsobuje úbytek HALovy spokojenosti :D Ten "running  hate" na ten film je fakt k popukání.

PS: Volavku hodnotilo 3 664 lidí, zatímco Departed hodnotilo 45 170 lidí. Mluvit tady o zbytečnosti je čistá slepota k faktům, kdy je naprosto zřejmé, že Departed (kdyby už absolutně nic jiného) celý příběh značně zpopularizovalo a přiblížilo řádově (doslova) širšímu publiku.
706534
CSFD: 86% 161. nejlepší film 144. nejoblíbenější film Obecně mi přijde docela zaslepené jakýkoli film v těchhle žebříčcích hodnotit jako "zbytečný odpad" Ale jasně, největší sračka pod sluncem..., věc, která svou existencí způsobuje úbytek HALovy spokojenosti *:D* Ten "running  hate" na ten film je fakt k popukání. PS: Volavku hodnotilo 3 664 lidí, zatímco Departed hodnotilo 45 170 lidí. Mluvit tady o zbytečnosti je čistá slepota k faktům, kdy je naprosto zřejmé, že Departed (kdyby už absolutně nic jiného) celý příběh značně zpopularizovalo a přiblížilo řádově (doslova) širšímu publiku.
Departed
3 -3
reagují: SteKi
reagovat

Podvody s hodnocením na ČSFD

Zajímavý rozhovor na téma fake účtů a podvodných hodnocení filmů na ČSFD.
706530
[url=https://www.irozhlas.cz/kultura/film/csfd-film-cesko-slovenska-filmova-databaze-hodnoceni-filmu_1902010800_ako]Zajímavý rozhovor [/url]na téma fake účtů a podvodných hodnocení filmů na ČSFD.
Podvody s hodnocením na ČSFD
6 0
reagovat
reaguje na: Spazz
ja bych natocil film o tyhle rybe :D
706528
ja bych natocil film o tyhle [url=http://www.jenpromuze.cz/video/kdyz-se-ryba-zacne-branit-totalne-vas-zmlati-a-utece]rybe[/url] *:D*
706460
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Teď vážně.

Volavku jsem viděl poměrně nedávno a až po několika projekcích Skrytý identity. Na to, jak mi asijská kinematografie obecně tolik nesedí (Oldboy, WTF? :D), to bylo dobrý a bavilo mě to. Nicméně žádnej zásadní zázrak jsem v tom neviděl.

Takže Scorseseho remake s totožným dějem na jednu stranu nedává smysl. Na druhou mi ale hollywoodizace v tomhle případě nevadí, protože Nicholson, Leo, Damon a Mark tomu přidávají strašně moc.

Plus Gimme Shelter, žejo.
706522
Teď vážně. Volavku jsem viděl poměrně nedávno a až po několika projekcích Skrytý identity. Na to, jak mi asijská kinematografie obecně tolik nesedí (Oldboy, WTF? *:D*), to bylo dobrý a bavilo mě to. Nicméně žádnej zásadní zázrak jsem v tom neviděl. Takže Scorseseho remake s totožným dějem na jednu stranu nedává smysl. Na druhou mi ale hollywoodizace v tomhle případě nevadí, protože Nicholson, Leo, Damon a Mark tomu přidávají strašně moc. Plus Gimme Shelter, žejo.
706513
7 -3
reagovat
reaguje na: gaboo
:D ano, protože ani o 12 let později to furt nedává smysl a pokaždé co to někdo zmíní mám chuť se tomu vysmát 

Takovej je holt svět. 
706519
*:D* ano, protože ani o 12 let později to furt nedává smysl a pokaždé co to někdo zmíní mám chuť se tomu vysmát  Takovej je holt svět. 
706516
5 -8
reagovat
pretože pri každej možne príležitosti nejaký kk*ot napíše jaká je to  "Nicméně hrozná k*kotina" 
preto
pretože je to po 12 rokoch už úbohé
706516
pretože pri každej možne príležitosti nejaký kk*ot napíše jaká je to  "Nicméně hrozná k*kotina"  preto pretože je to po 12 rokoch už úbohé
706513
5 -2
reagují: do_Od
reagovat
Protože proto.

The Departed > Volavka :)
706515
Protože proto. The Departed > Volavka *:)*
706513
7 -9
reagovat
reaguje na: gaboo
Departed, tvl proč se o tom filmu na MZ pořád mluví (nikde jinde ne), já už na jeho existenci úplně zapomněl a byl jsem tak mnohem spokojenější :(
706513
Departed, tvl proč se o tom filmu na MZ pořád mluví (nikde jinde ne), já už na jeho existenci úplně zapomněl a byl jsem tak mnohem spokojenější :(
706502
4 -5
reagují: Memphis, gaboo, Memphis
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Fuck Yes! Říkal jsem že to bude skvělý :+
706512
Fuck Yes! Říkal jsem že to bude skvělý *:+*
706482
1 0
reagovat
reaguje na: Sigi
tak nie nadarmo je to v rebríčku imdb 5. najlepší film histórie :)
v ktorom mimochodom je departed na 41. mieste a celý mz hej na ten film je maximálne tak smiešny :)
706502
tak nie nadarmo je to v rebríčku imdb 5. najlepší film histórie *:)* v ktorom mimochodom je departed na 41. mieste a celý mz hej na ten film je maximálne tak smiešny *:)*
706472
3 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kubqo
:(
706490
:(
706489
0 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
beriem spať, nevšimol som si
706489
beriem spať, nevšimol som si
706488
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: kubqo
Ne, neobjeví! :) link
706488
Ne, neobjeví! *:)* https://film.moviezone.cz/donnybrook/trailery
706487
1 -1
reagují: kubqo
reagovat
Donnybrook trailer sa tu asi neobjaví ale vyzerá to kurva špinavo
706487
[url=https://www.youtube.com/watch?v=1D3SfU8JDkc]Donnybrook[/url] trailer sa tu asi neobjaví ale vyzerá to kurva špinavo
0 -1
reagují: KarelR
reagovat
706482
[url=https://lwlies.com/reviews/alita-battle-angel/]alita[/url]: [url=https://www.indiewire.com/2019/01/alita-battle-angel-review-robert-rodriguez-rosa-salazar-1202040087/]battle[/url] [url=https://youtu.be/8xAmlriBlhU]angel[/url]
2 0
reagují: HAL
reagovat

Dvanáct rozhněvaných mužů

Dlouho jsem to odkládal. Nikdy se nenašla ta správná nálada. Ale do čerta (půjčuji si od slovenských bratrů ;)) .. tohle bylo něco naprosto skvělého .. jedna místnost, 12 herců a neuvěřitelné dialogové přestřelky. Dlouho jsem takhle u filmu nebyl "přilepený". 10/10 
706472
Dlouho jsem to odkládal. Nikdy se nenašla ta správná nálada. Ale do čerta (půjčuji si od slovenských bratrů *;)*) .. tohle bylo něco naprosto skvělého .. jedna místnost, 12 herců a neuvěřitelné dialogové přestřelky. Dlouho jsem takhle u filmu nebyl "přilepený". [b]10/10[/b] 
Dvanáct rozhněvaných mužů
13 -1
reagují: gaboo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se