Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 26041 - 26060 Napsat příspěvek

xxendxx

By sis chtěl (z)vrznout viď ty jeden chlípníku :D
645400
By sis chtěl (z)vrznout viď ty jeden chlípníku *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
na tom programu zní nejlíp to přespání... to by se mohle zvrznout v pěknou filmově říznutou debatu/chlastačku... z těch filmů vyloženě neláká nic, ale většina z toho by se mohla dát přežít. Možná i překvapit
645399
na tom programu zní nejlíp to přespání... to by se mohle zvrznout v pěknou filmově říznutou debatu/chlastačku... z těch filmů vyloženě neláká nic, ale většina z toho by se mohla dát přežít. Možná i překvapit
0 0
reagovat
Memphis: Bohužel to není asi problém jen Letňan... Ktom Deatpoola a Revenanta kloudně nedávaj nikde nic. A tento víkend má naše jednosálovka fesťák evropské filmové smetánky!!! Rozmýšlím, na co jim ze slušnosti půjdu...
645398
Memphis: Bohužel to není asi problém jen Letňan... Ktom Deatpoola a Revenanta kloudně nedávaj nikde nic. A tento víkend má naše jednosálovka fesťák evropské filmové [link="http://kinovatra.cz/film/2111-evropska-filmova-inventura"]smetánky[/link]!!! Rozmýšlím, na co jim ze slušnosti půjdu...
0 0
reagovat
Zrovna jsem se šel zeptat, kdy končí embargo. No Rottenech zatím nic...

Jinak z víkendovýho programu letňanskýho multiplexu by jeden blil.
645396
Zrovna jsem se šel zeptat, kdy končí embargo. No Rottenech zatím nic... Jinak z víkendovýho programu letňanskýho multiplexu by jeden blil.
0 0
reagovat
Bude recenze na Decibely lásky??
645395
Bude recenze na Decibely lásky??
0 0
reagovat

Steve Jobs

Ty vole. To bylo nějaký hodně dobrý. Že jo.:+
645391
Ty vole. To bylo nějaký hodně dobrý. Že jo.*:+*
Steve Jobs
0 0
reagovat
bavi me sledovat jak se rysuje topka skandies.
645366
bavi me sledovat jak se rysuje [link="http://enchantedmitten.blogspot.cz/"]topka[/link] [link="http://skandies.org/results/categories"]skandies[/link].
0 0
reagovat

Kobry a užovky (2015)

Slovy hlavních postav: "Já jsem ty vole takovej čumák, že jsem neměl plán jít na tůdle bombici do kina." 8+/10
645357
Slovy hlavních postav: "Já jsem ty vole takovej čumák, že jsem neměl plán jít na tůdle bombici do kina." 8+/10
Kobry a užovky (2015)
0 0
reagovat
mistress america (2015)
75% - while we're young byla slabota. kockopes kterej vetsinou nefungoval. tohle je hlavne super komedie. uprostred to trochu vazne, ale dojemnej konec je zase fajn. lola kirke byla uzasna.

steve jobs (2015)
75% - tady bych pral oscara fassbenderovi i sorkinovi. coze? tak zlatej glob je taky dobrej. perfektne sem se bavil. ma to svih. ten konec ma bejt moc, ale presto je az moc moc.

the assassin (2015)
50% - vzpomnel sem si na ''a license to kill also means a license not to kill''. jako ta cena za rezii je zaslouzena. ty fterinovy bitky maj jiskru. priroda je taky krasna. bohuzel vetsinu casu sou jen zabery na zadumany xichty. narozdil od kmene sem to aspon dokoukal, ale byla to drina. pro 99% lidi to bude nesnesitelna nuda. marigold je magor.
645355
mistress america (2015) 75% - while we're young byla slabota. kockopes kterej vetsinou nefungoval. tohle je hlavne super komedie. uprostred to trochu vazne, ale dojemnej konec je zase fajn. lola kirke byla uzasna. steve jobs (2015) 75% - tady bych pral oscara fassbenderovi i sorkinovi. coze? tak zlatej glob je taky dobrej. perfektne sem se bavil. ma to svih. ten konec ma bejt moc, ale presto je az moc moc. [link="https://youtu.be/1kmOX11PdR4"]the assassin[/link] (2015) 50% - vzpomnel sem si na ''a license to kill also means a license not to kill''. jako ta cena za rezii je zaslouzena. ty fterinovy bitky maj jiskru. priroda je taky krasna. bohuzel vetsinu casu sou jen zabery na zadumany xichty. narozdil od [link="http://www.csfd.cz/film/374052-kmen/komentare/"]kmen[/link]e sem to aspon dokoukal, ale byla to drina. pro 99% lidi to bude nesnesitelna nuda. marigold je magor.
0 0
reagovat
Dabing volim u zazitych filmu z detstvi - Sam doma (dokonale) Maska, Policejni akademie, Vanocni prazdniny... Taky u hororu, ktere si poustim spis pro zabavu, nez abych se bal, takze me to nerusi. Jinak vzdy titulky.
645329
Dabing volim u zazitych filmu z detstvi - Sam doma (dokonale) Maska, Policejni akademie, Vanocni prazdniny... Taky u hororu, ktere si poustim spis pro zabavu, nez abych se bal, takze me to nerusi. Jinak vzdy titulky.
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Jasně, jenže ten film strašně klame tělem. Její jakási "nedospělost" pro mě spíš byla mentální poruchou zkombinovanou s jejím pitím, problémy v osobním životě a neschopnosti se oprostit od staré lásky. Bral jsem to tak, že pro ní byla fotka na začátku jakýsi spouštěč, který jí do takového stavu dostal (aneb hráblo jí v kouli) a částečně se snaží zrestartovat skrze dosti psychopatický plán. A tak to i do scény koncertu v místní hospodě fungovalo, v daný moment jsem čekal že se v ní probudí něco zvířeckého co posune film na další úroveň (v tu chvíli se v Theron skoro probudil ďáběl) a místo toho přišla patetičnost a plačtivost s naprosto nesmyslným dialogem...od té chvíle jsem se najednou nemohl s hlavní hrdinkou ztotožnit a už jen pomalu čekal jak to tedy skončí do nijak.

do_Od
Zrůdu chceš vidět!
645321
Jasně, jenže ten film strašně klame tělem. Její jakási "nedospělost" pro mě spíš byla mentální poruchou zkombinovanou s jejím pitím, problémy v osobním životě a neschopnosti se oprostit od staré lásky. Bral jsem to tak, že pro ní byla fotka na začátku jakýsi spouštěč, který jí do takového stavu dostal (aneb hráblo jí v kouli) a částečně se snaží zrestartovat skrze dosti psychopatický plán. A tak to i do scény koncertu v místní hospodě fungovalo, v daný moment jsem čekal že se v ní probudí něco zvířeckého co posune film na další úroveň (v tu chvíli se v Theron skoro probudil ďáběl) a místo toho přišla patetičnost a plačtivost s naprosto nesmyslným dialogem...od té chvíle jsem se najednou nemohl s hlavní hrdinkou ztotožnit a už jen pomalu čekal jak to tedy skončí do nijak. [b]do_Od[/b] Zrůdu chceš vidět!
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Axis

"naprosto patetický monolog nanejvýš dvacetileté nány" - ale to je přesně ono, vždyť o tom je celý film. O ženě, která se nedokázala nikam posunout od dob střední. Dospělá žena mentálně na úrovni puberťačky, "young adult".

do_Od - :+
645318
"naprosto patetický monolog nanejvýš dvacetileté nány" - ale to je přesně ono, vždyť o tom je celý film. O ženě, která se nedokázala nikam posunout od dob střední. Dospělá žena mentálně na úrovni puberťačky, "young adult". [b]do_Od[/b] - *:+*
Axis
0 0
reagovat
Young Adult OK. Zviklali jste mě se Samem, plus Charlize můžu prakticky ve všem (až na Zrůdu, to nikdy nechci vidět). Jinak je to dva dny od toho, co jsem viděl tu zatím poslední adaptaci Bídníků, muzikál od Toma Hoopera a krucinál, jestli tohle nebude můj nový oblíbený film. Soundtrack jede víceméně v kuse už 48 hodin (když ne na Spotify, tak u alespoň v hlavě :D) a pořád si ty jednotlivé scény musím pouštět znova a znova. Přitom v době premiéry se mi to příčilo zhruba někde na úrovni Dánské dívky. Že bych za tři roky pro změnu propadl Redmayanovým nohám? Začínám si myslet, že možné je opravdu vše.
645315
[b]Young Adult[/b] OK. Zviklali jste mě se Samem, plus Charlize můžu prakticky ve všem (až na Zrůdu, to nikdy nechci vidět). Jinak je to dva dny od toho, co jsem viděl tu zatím poslední adaptaci Bídníků, muzikál od Toma Hoopera a krucinál, jestli tohle nebude můj nový oblíbený film. Soundtrack jede víceméně v kuse už 48 hodin (když ne na Spotify, tak u alespoň v hlavě *:D*) a pořád si ty jednotlivé scény musím pouštět znova a znova. Přitom v době premiéry se mi to příčilo zhruba někde na úrovni Dánské dívky. Že bych za tři roky pro změnu propadl Redmayanovým nohám? Začínám si myslet, že možné je opravdu vše.
0 0
reagovat

Jiu-Jitsu VS The World

Dneska na YouTube konecne vysel novy dokument o Brazilskem jiu-jitsu a je to krasa. Pokud se tu najde nekdo trenujici, tak je to samozrejme povinnost, ale urcite bych to doporucil nejen vsem milovnikum bojovych umeni (obzvlaste tech realne funkcnich a aplikovatelnych :D ), ale vlastne kazdemu, kdo se jakymkoliv zpusobem nekdy aspon trochu zajimal o sebeobranu.

Film se vicemene vubec nezabyva historii BJJ, ani se ho nesnazi prodat skrze UFC ci MMA vseobecne, ale spoleha vpodstate vylucne na osobni zkusenosti vystupujicich, jakym zpusobem to ovlivnilo jejich zivot, ci zivoty jejich blizkych atd. Misty to muze nezucastnenym pripadat jako bezostysna agitka, ale i ja osobne bych vpodstate vse, co tam zazni, podepsal.
645313
Dneska na YouTube konecne vysel novy [link="https://www.youtube.com/watch?v=cPyyp7uVmiA"]dokument[/link] o Brazilskem jiu-jitsu a je to krasa. Pokud se tu najde nekdo trenujici, tak je to samozrejme povinnost, ale urcite bych to doporucil nejen vsem milovnikum bojovych umeni (obzvlaste tech realne funkcnich a aplikovatelnych *:D* ), ale vlastne kazdemu, kdo se jakymkoliv zpusobem nekdy aspon trochu zajimal o sebeobranu. Film se vicemene vubec nezabyva historii BJJ, ani se ho nesnazi prodat skrze UFC ci MMA vseobecne, ale spoleha vpodstate vylucne na osobni zkusenosti vystupujicich, jakym zpusobem to ovlivnilo jejich zivot, ci zivoty jejich blizkych atd. Misty to muze nezucastnenym pripadat jako bezostysna agitka, ale i ja osobne bych vpodstate vse, co tam zazni, podepsal.
Jiu-Jitsu VS The World
0 0
reagovat

Young Adult (2011)

Jemnější, ženská verze Amerického psycha (spíš knížky) bez bílých límečků, motorové pily a bezskrupulózního Patrica schopného zabít kvůli hezčí navštívence. A možná to je přesně to co hlavní hrdince nakonec chybělo, nějaký větší výkřik, nesmyslnou akci, či snad jen pořádnou ránu. A ve chvíli kdy to konečně čekáte, Charlize chytne oheň v očích, stáhnou se jí rysy a skoro se promění v kobru připavenou uštknout, tak jí scénář vektne do pusy naprosto patetický monolog nanejvýš dvacetileté nány. Tenhle film měl navíc.... 7/10
645311
Jemnější, ženská verze Amerického psycha (spíš knížky) bez bílých límečků, motorové pily a bezskrupulózního Patrica schopného zabít kvůli hezčí navštívence. A možná to je přesně to co hlavní hrdince nakonec chybělo, nějaký větší výkřik, nesmyslnou akci, či snad jen pořádnou ránu. A ve chvíli kdy to konečně čekáte, Charlize chytne oheň v očích, stáhnou se jí rysy a skoro se promění v kobru připavenou uštknout, tak jí scénář vektne do pusy naprosto patetický monolog nanejvýš dvacetileté nány. Tenhle film měl navíc.... 7/10
Young Adult (2011)
0 0
reagovat
Tímhle možná leckoho překvapím, ale:

Carol (2015)
Nádherná studie lásky dvou lidí a záměrně píšu dvou lidí, protože tohle by fungovalo i bez lesbické tematiky. Na dnešních (vážných) romanťárnách mi šíleně vadí, že se na všechno jde hr a hned v prvních 5 minutách se skončí v posteli a pak se řeší co. To jak si k sobě 2 lidé najdou cestu citově i rozdílem svých světů (a nemusí to být jenom v souvislosti s orientací....) mi tu přišlo naprosto parádní. K tomu nádherná dobová výprava, krásná hudba a špičková Lachmanova kamera (po zásluze oscarově nominační...) K tomu Cate Blanchett považuji za jednu z nejkrásnějších žen dnešní kinematografie a prakticky jenom kvůli ní jsem viděl nejnovějšího Indianu asi 7x a Rooney Mara snad Audrey Hepburn neevokuje jenom mne. Obě jsou tu excelentní a obě po zásluze na plešouna nominované. Pro honimíry a nedočkavce doporučím přetočení na 1:15:00 a ano jedna tam má fullfrontal, druhá jenom sideboob...
Co mi trochu vadilo a proč není hodnocení absolutní je že to naprosto zbytečně rozvíjelo některé "ublíženecké" linky. Chápu, že neměly lesby v padesátkách dvakrát na růžích ustláno, ale domnívám se, že některé linky stačilo jenom naznačit pro dokreslení lásky na pozadí nepřízně a dál nerozvíjet. Mám pocit, že qeer filmová tematika nikdy nepřekročí svůj stín, pokud její podstatnou část bude vždycky linka o utlačování prakticky přes kopírák, uplně vystřihnout soud, zredukovat manžela s přítelem na pár minut a ještě by to bylo o bodík lepší. :) 9/10

Steve Jobs 2015
Ač jsem tu jako hlavní Apple hater, tak se musím přiznat, že jsme doma měli prvního iMaca, ještě když Gorecki pařil Prehistorika na 486 8) A vloni jsem oslavil 10. výročí se svým iPodem 5. generace. 8) Tak a můj comming out je venku. :D
Tohle jsem hltal od prvního dialogu. Neuvěřitelně strhující záležitost a nejméně boylovský Boylův film. Trochu se bojím, že pro dost lidí to bude nestravitelné a osobně se nedokážu uplně odprostit od toho co vím od Isaacsona a co bylo ve filmu. Mám pocit, že třeba vztah se Sculeym je tu rozvedený zoufale málo a to hlavní se ztrácí... Co bylo ale super je komplet linka s dcerou. Ale celkově jsem byl se scénaristickým vyobrazením osobnosti Jobse spokojený. Proč sundavám z 10/10 bodík? Michael Fassbender. Jako bych to tu před pár dny nepsal u Sněhuláka. Slušně řečeno jsem měl pocit, že se herecky nepředřel, šíleně nevýrazný výkon. Ne že by byl špatný, ale tahle role s takovou podporou si říkala o fenomenální výkon, který on rozhodně nepředvedl. Mám trochu pocit, že se projevila kratší příprava, kterou na roli měl a nebo se celou dobu nechám balamutit jeho charismatem a ve skutečnosti to tam herecky až tak nemá. Po tom, co na malém prostoru vystřihnul Bale v Big short je tohle prostě hrozně málo a škoda, že to nevyšlo v téhle roli jemu. I tak špičkových 9/10
645309
Tímhle možná leckoho překvapím, ale: [b]Carol (2015)[/b] Nádherná studie lásky dvou lidí a záměrně píšu dvou lidí, protože tohle by fungovalo i bez lesbické tematiky. Na dnešních (vážných) romanťárnách mi šíleně vadí, že se na všechno jde hr a hned v prvních 5 minutách se skončí v posteli a pak se řeší co. To jak si k sobě 2 lidé najdou cestu citově i rozdílem svých světů (a nemusí to být jenom v souvislosti s orientací....) mi tu přišlo naprosto parádní. K tomu nádherná dobová výprava, krásná hudba a špičková Lachmanova kamera (po zásluze oscarově nominační...) K tomu Cate Blanchett považuji za jednu z nejkrásnějších žen dnešní kinematografie a prakticky jenom kvůli ní jsem viděl nejnovějšího Indianu asi 7x a Rooney Mara snad Audrey Hepburn neevokuje jenom mne. Obě jsou tu excelentní a obě po zásluze na plešouna nominované. Pro honimíry a nedočkavce doporučím přetočení na 1:15:00 a ano jedna tam má fullfrontal, druhá jenom sideboob... Co mi trochu vadilo a proč není hodnocení absolutní je že to naprosto zbytečně rozvíjelo některé "ublíženecké" linky. Chápu, že neměly lesby v padesátkách dvakrát na růžích ustláno, ale domnívám se, že některé linky stačilo jenom naznačit pro dokreslení lásky na pozadí nepřízně a dál nerozvíjet. Mám pocit, že qeer filmová tematika nikdy nepřekročí svůj stín, pokud její podstatnou část bude vždycky linka o utlačování prakticky přes kopírák, uplně vystřihnout soud, zredukovat manžela s přítelem na pár minut a ještě by to bylo o bodík lepší. :) 9/10 [b]Steve Jobs 2015[/b] Ač jsem tu jako hlavní Apple hater, tak se musím přiznat, že jsme doma měli prvního iMaca, ještě když Gorecki pařil Prehistorika na 486 *8)* A vloni jsem oslavil 10. výročí se svým iPodem 5. generace. *8)* Tak a můj comming out je venku. *:D* Tohle jsem hltal od prvního dialogu. Neuvěřitelně strhující záležitost a nejméně boylovský Boylův film. Trochu se bojím, že pro dost lidí to bude nestravitelné a osobně se nedokážu uplně odprostit od toho co vím od Isaacsona a co bylo ve filmu. Mám pocit, že třeba vztah se Sculeym je tu rozvedený zoufale málo a to hlavní se ztrácí... Co bylo ale super je komplet linka s dcerou. Ale celkově jsem byl se scénaristickým vyobrazením osobnosti Jobse spokojený. Proč sundavám z 10/10 bodík? Michael Fassbender. Jako bych to tu před pár dny nepsal u Sněhuláka. Slušně řečeno jsem měl pocit, že se herecky nepředřel, šíleně nevýrazný výkon. Ne že by byl špatný, ale tahle role s takovou podporou si říkala o fenomenální výkon, který on rozhodně nepředvedl. Mám trochu pocit, že se projevila kratší příprava, kterou na roli měl a nebo se celou dobu nechám balamutit jeho charismatem a ve skutečnosti to tam herecky až tak nemá. Po tom, co na malém prostoru vystřihnul Bale v Big short je tohle prostě hrozně málo a škoda, že to nevyšlo v téhle roli jemu. I tak špičkových 9/10
0 0
reagovat

Speed (1994)

Viděno snad po patnácti letech, to je taková bomba! 8):+ Neuvěřitelný tempo (checht) a Reevesovi s Bullockovou to neskutečně ladí ?)

Je mi smutno, že už se takovýhle věci pro samý komiksový a YA patlanice prakticky netočej :(
645306
Viděno snad po patnácti letech, to je taková bomba! *8)**:+* Neuvěřitelný tempo (checht) a Reevesovi s Bullockovou to neskutečně ladí *?)* Je mi smutno, že už se takovýhle věci pro samý komiksový a YA patlanice prakticky netočej *:(*
Speed (1994)
0 0
reagovat

Dabing

Aj ked som zasadne proti dabingu, tak nedam dopustit na to ako Tamara Kotrbova-Kominkova nadabovala Lois. Ten jej hlas perfektne podciarkuje sibnutost tej postavy :D
A Teri Hatcher je najsexi Lois v historii. To len aby sa nezabudlo :))
645301
Aj ked som zasadne proti dabingu, tak nedam dopustit na to ako Tamara Kotrbova-Kominkova nadabovala Lois. Ten jej hlas perfektne podciarkuje sibnutost tej postavy *:D* A Teri Hatcher je najsexi Lois v historii. To len aby sa nezabudlo *:))*
Dabing
0 0
reagovat
btw titulky jsou pro mne naprostá katastrofa u 3D filmů, zejména IMAXU, tam se snažím brát jenom dabing, protože v origu bez titulků to u nás moc nejde. Asi mám něco s očima či co, ale titulky mi dokonale rozeserou zážitek z celého 3D filmu a číst je dost bolí. (Nemá brále, čočky ani dioptrie...)
645298
btw titulky jsou pro mne naprostá katastrofa u 3D filmů, zejména IMAXU, tam se snažím brát jenom dabing, protože v origu bez titulků to u nás moc nejde. Asi mám něco s očima či co, ale titulky mi dokonale rozeserou zážitek z celého 3D filmu a číst je dost bolí. (Nemá brále, čočky ani dioptrie...)
0 0
reagovat

Gorecki

"Juj ale si sa rozohnil:)" Jako by ses se mnou bavil poprvé a jako by ti to bylo osobně cizí :D
"Ty si tu bohorovne vyhlasil, ze slovaci maju Z PODSTATY horsi vztah k ceskemu dabingu"
To si trochu nerozumíme, ja netvrdím, že k českému dabingu máte horší vztah přímo, ale ve vztahu český dabing vs. angličtina máté prostě logicky horší vztah k českému dabingu, než my... to ale není nic špatného, nekritizuju, je to naprosto logické a u nás to není jinak v opačném gardu. :) (btw zrovna na mne moc neplatí, že mám se slovenštinou menší kontakt, než slováci s češtinou, ale to jen tak mezi řečí....)
"Ad Disney: asi nevies ako funguje tzv. bremeno dokazu." Jo vím, ale tak to se trochu maže, když mi vyčítáš argumentaci na základě subjektivního pocitu a sám děláš to stejné, samo o sobě je to naprosto v pořádku, ale vyčítat mi to dvakrát korektní není....
645297
"Juj ale si sa rozohnil:)" Jako by ses se mnou bavil poprvé a jako by ti to bylo osobně cizí *:D* "Ty si tu bohorovne vyhlasil, ze slovaci maju Z PODSTATY horsi vztah k ceskemu dabingu" To si trochu nerozumíme, ja netvrdím, že k českému dabingu máte horší vztah přímo, ale ve vztahu český dabing vs. angličtina máté prostě logicky horší vztah k českému dabingu, než my... to ale není nic špatného, nekritizuju, je to naprosto logické a u nás to není jinak v opačném gardu. *:)* (btw zrovna na mne moc neplatí, že mám se slovenštinou menší kontakt, než slováci s češtinou, ale to jen tak mezi řečí....) "Ad Disney: asi nevies ako funguje tzv. bremeno dokazu." Jo vím, ale tak to se trochu maže, když mi vyčítáš argumentaci na základě subjektivního pocitu a sám děláš to stejné, samo o sobě je to naprosto v pořádku, ale vyčítat mi to dvakrát korektní není....
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se