Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2181 - 2200 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Nejsem z těch, co by Sheridana arodovali za každý prd a přijde mi, že jsem naopak na něj dost přísný, ostatně Sicario považuju za dobré, nikoliv za skvělé.
1883 má ode mě také tunu výtek a pokud si si dal pauzu uprostřed, pak se nedivím, že si ztratil tah na branku a nedokoukal.
1923 je ale rozmáchlejší, byť na konci už krapet přehrocené. Z těch Sheridanových věcí je to ale také nejpestřejší. A postava Alexandry je prostě takové zlatíčko, že zadupe do země i ty negativní pocity z konce seriálu....
969448
Nejsem z těch, co by Sheridana arodovali za každý prd a přijde mi, že jsem naopak na něj dost přísný, ostatně Sicario považuju za dobré, nikoliv za skvělé. 1883 má ode mě také tunu výtek a pokud si si dal pauzu uprostřed, pak se nedivím, že si ztratil tah na branku a nedokoukal. 1923 je ale rozmáchlejší, byť na konci už krapet přehrocené. Z těch Sheridanových věcí je to ale také nejpestřejší. A postava [url=https://www.youtube.com/watch?v=Lp2AwITkOUE]Alexandry[/url] je prostě takové zlatíčko, že zadupe do země i ty negativní pocity z konce seriálu....
969445
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
I Lifty má... Své dny:D
969447
I Lifty má... Své dny*:D*
969446
3 0
reagují: verbst
reagovat
No ty teda dneska jedeš ... už dost prosím :D
969446
No ty teda dneska jedeš ... už dost prosím *:D*
969445
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: KARLOS
Jako a teď dostanu BAN od Karla, Teda a Ondry, ale...
1883 bylo fajn, ale stalo se mi, že jsem v půlce řady přestal ten seriál sledovat a vrátil jsem se k němu za půl roku a to jen na základě hypeu.
Tulsa King jsem vzdal po první řadě.
Seriálové Sheridanovky jdou úplně mimo mě.
Ale Sicario a Wind River je samozřejmě v TOPu.
969445
Jako a teď dostanu BAN od Karla, Teda a Ondry, ale... 1883 bylo fajn, ale stalo se mi, že jsem v půlce řady přestal ten seriál sledovat a vrátil jsem se k němu za půl roku a to jen na základě hypeu. Tulsa King jsem vzdal po první řadě. Seriálové Sheridanovky jdou úplně mimo mě. Ale Sicario a Wind River je samozřejmě v TOPu.
969439
3 0
reagují: KARLOS, esmo
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
S tím asi nemám problém. Rozhodně by mi tam seděl víc, než Pattinson nebo Affleck.
Raději on, než Glen "jsem úplně všude" Powell.
969444
S tím asi nemám problém. Rozhodně by mi tam seděl víc, než Pattinson nebo Affleck. Raději on, než Glen "jsem úplně všude" Powell.
969436
0 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Seroš si kvůli němu nepouštěj... Pusti si ho protože je to pecka. nikoliv dopkonalá, ale pořád pecka. ;)
Nebo prostě kvůli Julii Schlaepfer...8):D
969439
Seroš si kvůli němu nepouštěj... Pusti si ho protože je to pecka. nikoliv dopkonalá, ale pořád pecka. *;)* Nebo prostě kvůli Julii Schlaepfer...*8)**:D*
969374
1 0
reagovat

The Housemaid 6/10

Vcelku slušný brak, který si svou délku ale neopodstatní. První hodina a čtvrt je vcelku průměr, až podprůměr. V podobných filmech mi pak část "vysvětlování" docela vadí, ale tady ne, protože to začalo být konečně zajímavé. Sydney jel likeable, Amanda si počáteční "pochybné" herectví odargumentovala a Sklenar je v klidu ala 3. Hemsworth z Temu. Škoda, že to má naprosto fádní režii a tu přehnanou délku. Druhý díl snad nebude...
969438
Vcelku slušný brak, který si svou délku ale neopodstatní. První hodina a čtvrt je vcelku průměr, až podprůměr. V podobných filmech mi pak část "vysvětlování" docela vadí, ale tady ne, protože to začalo být konečně zajímavé. Sydney jel likeable, Amanda si počáteční "pochybné" herectví odargumentovala a Sklenar je v klidu ala 3. Hemsworth z Temu. Škoda, že to má naprosto fádní režii a tu přehnanou délku. Druhý díl snad nebude...
The Housemaid 6/10
2 0
reagovat
Mescal nebyl nabouchaný hezounek do Gladiátora. Teď vypadá naprosto tuctově, ale uvidím co Hamnet.
969437
Mescal nebyl nabouchaný hezounek do Gladiátora. Teď vypadá naprosto tuctově, ale uvidím co Hamnet.
969435
1 0
reagovat
No a co ty a on jako novy Batman? Bradu na to má 🙂
969436
No a co ty a on jako novy Batman? Bradu na to má 🙂
969435
1 0
reagovat
Já před tím poslouchal Geekec a tam o něm kluci mluvili jako o totálním polobohovy, pomalu byli hotoví víc z jeho svalů, než ze Sydney nebo Amandy a měnili orientaci:D
Takže pak zákonitě muselo přijít menší zklamání. 
Prostě v něm nevidím víc, než dalšího nabouchaného hezounka. 
Ale třeba mě přesvědčí jinde. Mescala jsem taky nemusel, než jsem viděl Hamneta.
969435
Já před tím poslouchal Geekec a tam o něm kluci mluvili jako o totálním polobohovy, pomalu byli hotoví víc z jeho svalů, než ze Sydney nebo Amandy a měnili orientaci*:D* Takže pak zákonitě muselo přijít menší zklamání.  Prostě v něm nevidím víc, než dalšího nabouchaného hezounka.  Ale třeba mě přesvědčí jinde. Mescala jsem taky nemusel, než jsem viděl Hamneta.
0 0
reagovat
reaguje na: pytlik
Mně taky přijde strašně mid.
969434
Mně taky přijde strašně mid.
969433
0 0
reagovat
Sklenar mi v pomocnici přišel fajn ale včera jsem dokoukal 1923 a tam je prostě v topu. Je to samozřejmě tím, že ta jeho postava je hroznej borec a on to umí prodat. Ale jako tuctovýho bych ho zrovna neviděl ne? V pomocnici mi rozhodně přišel charismatickej.
969433
Sklenar mi v pomocnici přišel fajn ale včera jsem dokoukal 1923 a tam je prostě v topu. Je to samozřejmě tím, že ta jeho postava je hroznej borec a on to umí prodat. Ale jako tuctovýho bych ho zrovna neviděl ne? V pomocnici mi rozhodně přišel charismatickej.
969374
1 0
reagují: esmo
reagovat
Ma dobrou screen presence i v tý  sračce Námi to končí s Blake Lively byl fajn ( tam to ale přebíjeli mladší verze tech postav - mělo trosku co hrát ) 
969429
Ma dobrou screen presence i v tý  sračce Námi to končí s Blake Lively byl fajn ( tam to ale přebíjeli mladší verze tech postav - mělo trosku co hrát ) 
969374
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Nevíte někdo, proč v US to schytává strašný hejt, jaká je to sračka a Emerald je pomalu třídní nepřítel no.1? 
969428
Nevíte někdo, proč v US to schytává strašný hejt, jaká je to sračka a Emerald je pomalu třídní nepřítel no.1? 
969337
0 0
reagují: hroubek
reagovat
because he is. Co se týče tuctovosti, tak se to v tom filmu nějak záhadně všechno sešlo :D
969427
because he is. Co se týče tuctovosti, tak se to v tom filmu nějak záhadně všechno sešlo *:D*
969374
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
Air je velká pecka. Affleck a Damon v ultimatním civilním módu. Hned bych si to dal. 
969417
Air je velká pecka. Affleck a Damon v ultimatním civilním módu. Hned bych si to dal. 
969415
2 0
reagovat
Som si prave uvedomil, ze Air je spolu s oppenheimerom moj najviac pocovidovy rewatch film 
969415
Som si prave uvedomil, ze Air je spolu s oppenheimerom moj najviac pocovidovy rewatch film 
9 0
reagují: hroubek
reagovat
Jazykove tornado ! Skoda, ze to je ai ;)
969385
Jazykove [url=https://imgur.com/dmPswZT]tornado[/url] ! Skoda, ze to je ai *;)*
0 0
reagovat
Sklenara, u něj se to už jako ta profese neskloňuje:D
969384
Sklenara, u něj se to už jako ta profese neskloňuje*:D*
969380
1 0
reagovat
Jejda, fanoušci Sklenare:D
969380
Jejda, fanoušci Sklenare*:D*
0 0
reagují: Leefko
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se