Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2141 - 2160 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Já to viděl poprvé na crt monitoru na DVD z půjčovny a tbh moc mě to nebavilo. 
Podruhé v improvizovaném minikině v Brně a urvalo mi to koule. 
Potřetí v DC cutu už nevím kde a best film ever made, period. 
948459
Já to viděl poprvé na crt monitoru na DVD z půjčovny a tbh moc mě to nebavilo.  Podruhé v improvizovaném minikině v Brně a urvalo mi to koule.  Potřetí v DC cutu už nevím kde a best film ever made, period. 
948458
8 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Já to viděl poprvé v počítačové učebně na crt monitoru na 1xCD ripu a i tak se mi místy zastavovalo srdce. :)
948458
Já to viděl poprvé v počítačové učebně na crt monitoru na 1xCD ripu a i tak se mi místy zastavovalo srdce. *:)*
948456
12 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Tyller
...a koukals na to na mobilu? Zajdi si někdy na Final Cut do kina (v Oku a Aeru to dávaj každou chvíli) a pak si řekneme o nudě. Forma nevítězí nad obsahem, forma je v nerozlišitelném souladu s obsahem (v jedničce ještě víc než ve dvojce). Ale je to film, do kterýho se musí člověk vnořit. Na monitoru u toho člověk může i klepat špačky. Na plátně to byl (i když jsem to viděl asi po desátý) snad jeden ze tří největších kinozážitků mýho života.
948456
...a koukals na to na mobilu? Zajdi si někdy na Final Cut do kina (v Oku a Aeru to dávaj každou chvíli) a pak si řekneme o nudě. Forma nevítězí nad obsahem, forma je v nerozlišitelném souladu s obsahem (v jedničce ještě víc než ve dvojce). Ale je to film, do kterýho se musí člověk vnořit. Na monitoru u toho člověk může i klepat špačky. Na plátně to byl (i když jsem to viděl asi po desátý) snad jeden ze tří největších kinozážitků mýho života.
948452
11 0
reagují: Tyller, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: yeniczek
Chcel som zachytiť svoje najčerstvejšie dojmy xD 
948455
Chcel som zachytiť svoje najčerstvejšie dojmy xD 
948453
0 -1
reagovat

Old Guard: Nesmrtelní (2020)

Před pár lety jsem na LFŠ viděl tuhle skvělou pecku, kterou jsem si na plátně skvěle užil. Domácí projekce mi jenom potvrdila, že Old Guard je skvělý film a že Charlize Theron se pro akční postavy přímo narodila. Snímek má příjemně svižné tempo, moc fajn atmosféru, skvělé vykreslení jednotlivých postav v celém týmu - scéna vyznání lásky patří k nejsilnějším momentům - a celkově je velká škoda, že má Old Guard sotva průměrné hodnocení. Přitom akční scény nijak nezaostávají a film je správně napínavý. Celovečerní adaptace komiksových děl lze točit neotřele a Old Guard toto jen potvrzuje. Zvláště pokud jsou tu postavy, se kterými se jako divák mohu otevřeně ztotožnit. 
948454
Před pár lety jsem na LFŠ viděl tuhle skvělou pecku, kterou jsem si na plátně skvěle užil. Domácí projekce mi jenom potvrdila, že Old Guard je skvělý film a že Charlize Theron se pro akční postavy přímo narodila. Snímek má příjemně svižné tempo, moc fajn atmosféru, skvělé vykreslení jednotlivých postav v celém týmu - scéna vyznání lásky patří k nejsilnějším momentům - a celkově je velká škoda, že má Old Guard sotva průměrné hodnocení. Přitom akční scény nijak nezaostávají a film je správně napínavý. Celovečerní adaptace komiksových děl lze točit neotřele a Old Guard toto jen potvrzuje. Zvláště pokud jsou tu postavy, se kterými se jako divák mohu otevřeně ztotožnit. 
Old Guard: Nesmrtelní (2020)
1 -5
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Tyller
Dobrej pokus dát to sem v sobotu ve třičtvrtě na jednu ráno  :D:+ 
948453
Dobrej pokus dát to sem v sobotu ve třičtvrtě na jednu ráno  *:D**:+* 
948452
9 0
reagují: Tyller
reagovat

Blade Runner a Blade Runner 2049

4/10

Unpopular opinion, ale oba filmy sú pre mňa žiarivým príkladom kinematografie kedy forma prekonáva obsah.
Audiovizuálne sa jedná o nádherne nadizajnované filmy a ten svet je fascinujúci. Ale postavy, scenár a celkovo zápletka je tak neskutočne rozťahaná a nudná, že som mal problém to dopozerať. 

Prvému kultovému filmu som dal šancu dva razy. Prvý krát som sa pri sledovaní filmu pristihol že kontrolujem koľko minút ostáva do konca čo sa mi príliš často nestáva. Ale povedal som si ok, asi nie som naladený a proste len nechápem tú genialitu. Po rokoch som tomu dal šancu znovu a potom čo sa Ford hodne slizkým spôsobom začal sápať po Androidke som to vypol a povedal som si že ten film je obsahovo proste prázdny, všetky myšlienky som videl rozpracované už inde a fakt mi to nemá okrem audio vizuálu čo dať. 

Ale z fanboyzmu voči sympaťákovi Goslingovi som skúsil aj pokračovanie. 
A dostal som príbehovo o niečo zaujimavejšie rozohraný film, avšak vo výsledku rovnako rozťahanú nudu ktorej by vôbec neublížilo keby aj pol hodina z toho filmu skončila vystrihnutá. 
948452
[b]4/10 [/b] Unpopular opinion, ale oba filmy sú pre mňa žiarivým príkladom kinematografie kedy forma prekonáva obsah. Audiovizuálne sa jedná o nádherne nadizajnované filmy a ten svet je fascinujúci. Ale postavy, scenár a celkovo zápletka je tak neskutočne rozťahaná a nudná, že som mal problém to dopozerať.  Prvému kultovému filmu som dal šancu dva razy. Prvý krát som sa pri sledovaní filmu pristihol že kontrolujem koľko minút ostáva do konca čo sa mi príliš často nestáva. Ale povedal som si ok, asi nie som naladený a proste len nechápem tú genialitu. Po rokoch som tomu dal šancu znovu a potom čo sa Ford [spoiler]hodne slizkým spôsobom začal sápať po Androidke[/spoiler] som to vypol a povedal som si že ten film je obsahovo proste prázdny, všetky myšlienky som videl rozpracované už inde a fakt mi to nemá okrem audio vizuálu čo dať.  Ale z fanboyzmu voči sympaťákovi Goslingovi som skúsil aj pokračovanie.  A dostal som príbehovo o niečo zaujimavejšie rozohraný film, avšak vo výsledku rovnako rozťahanú nudu ktorej by vôbec neublížilo keby aj pol hodina z toho filmu skončila vystrihnutá. 
Blade Runner a Blade Runner 2049
5 -11
reagují: MarvinP, yeniczek
reagovat
reaguje na: pepo
pepo psal jsem pořádný vydání s cz:D Andy mrknu se na to, to bych si i sehnal :+
948361
pepo psal jsem pořádný vydání s cz*:D* Andy mrknu se na to, to bych si i sehnal *:+*
948324
2 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Je to výborná audioknížka, doporučuju sehnat. 
948334
Je to výborná audioknížka, doporučuju sehnat. 
948314
2 0
reagovat

Black night vol. 1

Boss Nigger 6/10
"Pro tebe sem pan negr!" Kupodivu slusna blaxploitation variace na westerny o Bezejmnennem hajici prava slabsich, kde neni moc krve ani nahoty (PG). Dobra hudba, prumerny pribeh, obcas slusny frky a obcas hezky rasisticky vtip (ale od cernocha to rasisticke neni, ze ano).

Foxy Brown 4/10
Jeden z nejvic nadrzenych filmu co jsem videl. Blaxploitation ve kterém pribeh nedava moc smysl, moc bilejch se tu nepostrili a hlavni zaporacka se marne snazi o britsky evil prizvuk. Cele to tahnou nahoru deckove kosicky Pam Grier a sporadicky vybuch nasili.
948325
[b]Boss Nigger 6/10[/b] "Pro tebe sem pan negr!" Kupodivu slusna blaxploitation variace na westerny o Bezejmnennem hajici prava slabsich, kde neni moc krve ani nahoty (PG). Dobra hudba, prumerny pribeh, obcas slusny frky a obcas hezky rasisticky vtip (ale od cernocha to rasisticke neni, ze ano). [b]Foxy Brown 4/10[/b] Jeden z nejvic nadrzenych filmu co jsem videl. Blaxploitation ve kterém pribeh nedava moc smysl, moc bilejch se tu nepostrili a hlavni zaporacka se marne snazi o britsky evil prizvuk. Cele to tahnou nahoru deckove kosicky Pam Grier a sporadicky vybuch nasili.
Black night vol. 1
0 0
reagovat
reaguje na: Gacy
vsak vyslo v papierovom DVD8)
948324
vsak vyslo v papierovom DVD*8)*
948314
2 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Solomon Kane je sice super, ale toto vypadá hrozně. A hlavně to obsazení mi vůbec nesedí. 
948316
Solomon Kane je sice super, ale toto vypadá hrozně. A hlavně to obsazení mi vůbec nesedí. 
948163
1 0
reagovat

Mrtvá zóna (1983)

Tvl tak tohle mi udělalo obrovskou radost, bože po tolika letech si to připomenout, vynikající Kingovka a opět vynikající Walken. Navíc to točil Cronenberg a to se počítá, hodně dobře natočený, navíc se tu vyřádil i pán Sheen. Fakt super film, kde vázné nějáký pořadný vydání s cz? 👍👍👍
948314
Tvl tak tohle mi udělalo obrovskou radost, bože po tolika letech si to připomenout, vynikající Kingovka a opět vynikající Walken. Navíc to točil Cronenberg a to se počítá, hodně dobře natočený, navíc se tu vyřádil i pán Sheen. Fakt super film, kde vázné nějáký pořadný vydání s cz? 👍👍👍
Mrtvá zóna (1983)
4 0
reagují: AndyKaufman, pepo
reagovat

Cherry (2021)

Nemohl jsem to dokoukat celé, ale z toho, co jsem viděl, jde o skvělou pecku. Obrovsky mi to sedlo, Tom Holland tu vysloveně září, film jede po celou dobu nekompromisně dopředu a celé Cherry je vyloženě filmový skvost. Úžasný film. 
948310
Nemohl jsem to dokoukat celé, ale z toho, co jsem viděl, jde o skvělou pecku. Obrovsky mi to sedlo, Tom Holland tu vysloveně září, film jede po celou dobu nekompromisně dopředu a celé Cherry je vyloženě filmový skvost. Úžasný film. 
Cherry (2021)
0 -1
reagují: Milosh
reagovat

HTTD

Tak za mě i po dni nevyprchává takový opatrný nadšení. link
948299
Tak za mě i po dni nevyprchává takový opatrný nadšení. https://www.moviezone.cz/clanek/48457-jak-vycvicit-draka-recenze/diskuze#comment_948063
HTTD
2 0
reagovat

King of New York (1990)

Teda to je pecka, Walken absolutní démon, ty jeho oči a charisma, tady jako absolutně klidný, ale nekompromisní mafián v totalně atmosférickém New Yorku, místama poměrně brutální film. Herecky výborně obsazený Snipes, Caruso, menší roličku tu má i Buscemi, totalně ujetý Fishburne, ten se fakt vymykal :D potěšila krásná Janet Julian a scena s ní a Walkenem v metru hodně odvážná a luxusní. Julian už jsem viděl v tom hororu Humongous, který je ovšem celý po tmě, pak se tu mihne i James Lorinz, kterýho znám z hororu Frankenhooker ( dobrej bizár) a samozřejmě nelze přehlídnout borce, který s rolemi přibírá i tetování a to Robert LaSardo, fakt sem rád, že sem to dohnal 👍
948298
Teda to je pecka, Walken absolutní démon, ty jeho oči a charisma, tady jako absolutně klidný, ale nekompromisní mafián v totalně atmosférickém New Yorku, místama poměrně brutální film. Herecky výborně obsazený Snipes, Caruso, menší roličku tu má i Buscemi, totalně ujetý Fishburne, ten se fakt vymykal *:D* potěšila krásná Janet Julian a scena s ní a Walkenem v metru hodně odvážná a luxusní. Julian už jsem viděl v tom hororu Humongous, který je ovšem celý po tmě, pak se tu mihne i James Lorinz, kterýho znám z hororu Frankenhooker ( dobrej bizár) a samozřejmě nelze přehlídnout borce, který s rolemi přibírá i tetování a to Robert LaSardo, fakt sem rád, že sem to dohnal 👍
King of New York (1990)
4 0
reagovat
reaguje na: hroubek
pekne. mam to velmi podobne. moj prvy film od nich. ta scena s nozom bleeee inak velmi podareny psycho thriller, nez horror. :+
948269
pekne. mam to velmi podobne. moj prvy film od nich. [spoiler]ta scena s nozom bleeee[/spoiler] inak velmi podareny psycho thriller, nez horror. *:+*
948025
1 0
reagovat
reaguje na: Cobretti
To jsem moc rád, že se líbilo!:+
948256
To jsem moc rád, že se líbilo!*:+*
948210
1 0
reagovat

Superman 2025

Superman je pro mě největší zklamaní tohoto roku. Moc jsem se na film těšil. Odmítal jsem koukat na trailery, abych byl v kině, co nejvíce překvapený. Měsíc před filmem jsem si dal dva komiksy se Supermanem, abych se správně naladil. Šel jsem tomu naproti, a fakt jsem Gunnovi fandil, aby natočil velkou komiksovou pecku se Supermanem. A James Gunn mě svým filmem zklamal. A co více, nakopal mě do rozkroku a smál se mi při tom do obličeje. Věřím, že se najdou diváci, kterým se to bude líbit a budou spokojený. A já jim to ze srdce přeji. Já se na film těšil od prvního teaseru a opravdu jsem nečekal, že to Gunn až takhle moc pokazí svojí vizí a přístupem. Nechci už moc nad filmem přemýšlet, a půjdu si radši pustit znovu Muže z ocele, protože to jen ten Superman, kterého teď potřebuji vidět. 5/10

PS: Napsal jsem recenzi na stránky Plotpoint.sk, kdyby někdo měl zájem o delší text.
948214
Superman je pro mě největší zklamaní tohoto roku. Moc jsem se na film těšil. Odmítal jsem koukat na trailery, abych byl v kině, co nejvíce překvapený. Měsíc před filmem jsem si dal dva komiksy se Supermanem, abych se správně naladil. Šel jsem tomu naproti, a fakt jsem Gunnovi fandil, aby natočil velkou komiksovou pecku se Supermanem. A James Gunn mě svým filmem zklamal. A co více, nakopal mě do rozkroku a smál se mi při tom do obličeje. Věřím, že se najdou diváci, kterým se to bude líbit a budou spokojený. A já jim to ze srdce přeji. Já se na film těšil od prvního teaseru a opravdu jsem nečekal, že to Gunn až takhle moc pokazí svojí vizí a přístupem. Nechci už moc nad filmem přemýšlet, a půjdu si radši pustit znovu Muže z ocele, protože to jen ten Superman, kterého teď potřebuji vidět. [b]5/10 [/b]PS: Napsal jsem recenzi na stránky Plotpoint.sk, kdyby někdo měl zájem o delší text.
Superman 2025
10 -2
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl

Marshmallow

Kaslite na hodnotenie CSFD a chodte do toho.
Dakujem ti, za toto odporucanie.
Nic som si o tom nehladal a bolo to osviezujuce prekvapenie. Mne film sedel, aj keby sa niesol len v duchu prvej polovice. A dokonca ani ten uplny zaver tam nemusel byt a bolo by to super.
Nechcem tu nic viac o tom pisat, lebo akakolvek informacia by zazitok pokazila.
Len sa pridavam k odporucaniu a za skusenie sa to oplati.
948210
Kaslite na hodnotenie CSFD a chodte do toho. Dakujem ti, za toto odporucanie. Nic som si o tom nehladal a bolo to osviezujuce prekvapenie. Mne film sedel, aj keby sa niesol len v duchu prvej polovice. A dokonca ani ten uplny zaver tam nemusel byt a bolo by to super. Nechcem tu nic viac o tom pisat, lebo akakolvek informacia by zazitok pokazila. Len sa pridavam k odporucaniu a za skusenie sa to oplati.
Marshmallow
947705
1 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se