Užíváním této stránky souhlasíte s
všeobecnými podmínkami
.
Tato stránka používá
cookies
.
rozumím
PŘIHLÁSIT
|
REGISTROVAT
AKTUALITY
RECENZE
TRAILERY
MULTIMEDIA
DVD/BD
O MOVIEZONE
AKTUALITY
NOVINKY
TÉMATA
NA OBZORU
RECENZE
AKTUÁLNÍ RECENZE
KINOVÝHLED
VIM
TRAILERY
TRAILERY
OLDIES
MULTIMEDIA
GALERIE
VIDEO
MZ LIVE!
DVD/BD
BLU-RAY
NOVÁ DVD
O MOVIEZONE
TIRÁŽ
FAQ
STATISTIKY
KONTAKT
NOVINKY
TÉMATA
NA OBZORU
AKTUÁLNÍ RECENZE
KINOVÝHLED
VIM
TRAILERY
OLDIES
GALERIE
VIDEO
MZ LIVE!
BLU-RAY
NOVÁ DVD
TIRÁŽ
FAQ
STATISTIKY
KONTAKT
Diskuzní fórum
DOMÁCÍ KINO
KECÁRNA
FILMY
SERIÁLY
DOMÁCÍ KINO
BITVY
HRY
1
2
.
899
900
901
Napsat
příspěvek
váš komentář
zrušit
zrušit
odeslat
k0C0UR
21.12.2007 15:40:49
Vítejte
Na přání mnoha (hlavně teda imfa ;) rozjíždíme nový diskuzák. Držte se tématu a nezlobte ;)
481423
Na přání mnoha (hlavně teda imfa ;) rozjíždíme nový diskuzák. Držte se tématu a nezlobte ;)
Vítejte
1
0
reagovat
Předchozí
1
2
3
.
897
898
899
900
901
TOP Diskuze
31
Star Wars odstartovaly rekordně nízko! Mandalorian se megahitům nevyrovná
26
První reakce: Spielbergovo sci-fi Den odhalení je fenomenální záležitost
24
Dojde na čtvrtého Kmotra?
14
Víkendový výplach #873 o akčních hrdinech a Bondovi
12
Backrooms: Recenze
12
Tom Clancy´s Jack Ryan: Válka duchů: Recenze
11
Backrooms: Final Trailer
11
Den odhalení: Final Trailer
10
VÝPRODEJ! Mikiny MovieZone nyní na Blu-shop.cz se slevou 40 %
9
Enola Holmesová 3: Teaser
Komentáře
Přísahám, že za to nemůžu: Recenze
SeldomSeen
To mě (a celou tu kauzu) nechápej špatně: jemu samotnému samozřejmě nikdo nic nezazlíval - hněv se snesl částečně na hlavy organizátorů na místě, kteří nebyli schopni vysvětlit zmateným přítomným tmavým oceněným, proč tam na ně prší "N-words", a zvláště pak na BBC, která to nechala slyšitelné v přenosu, třebaže ten byl vysílán až za několik hodin ze záznamu...
... ovšem když to tak čtu ještě jednou, tak mám pocit, že tohle všechno vlastně asi sám dobře víš
, tak už jenom upřesním, že jsem se původně ohrazoval čistě proti použití slova "rádoby", které mi nepřišlo mluvnicky správné - co je a není (natož pak má a nemá být) kontroverzní, jsem řešit vůbec nechtěl...
Danny Boyle chystá režii třetího 28 let poté na příští rok
Tyller
Veľmi príjemná správa. Aj keď Dvadsať rokov potom mi príliš nesadol, Chrám kostí je pecka a zavŕšenie trologie s Murphym by ma do kina rozhodne dostalo.
hroubek
Děkuji za obsáhlou odpověď. Vážím si jí. Opravdu. Můj tón byl lehce konfrontační, ale bylo to ve smyslu, že jsem se chtěl zastat kolegy a kamaráda, o kterém vím, že se moc snaží a chce ze sebe vydat maximum. A také se snaží, aby tady na MZ nedělal ostudu. Proto jsem napsal ten příspěvek. Chtěl jsem se ho zastat, protože mi to přišlo správné. Ty si svůj příspěvek určitě nenapsal jako kritiku, ale svým způsobem, tak vyzněl. Takže proto jsem se ozval. Zároveň Ti neberu, že Tě některé texty nebaví po obsahové stránce, i přestože výsledný text můžeme být jako celek kvalitní a mít vypovídající hloubku a úroveň. Abych to nějak ukončil. Nebylo to myšleno ve zlém, jen jsem se chtěl zastat kolegy, protože sám moc dobře vím, že psaní není vždy snadné a ne vždy se trefíš do chuti čtenářům.
TedGeorge
Většinou bejvají kratší. Ale tenhle vejkend jsem tak nahajpovanej z uz ted naprosto neuveritelnejch kasovnich vysledku Backrooms, ze nic neslibuju
První reakce: Spielbergovo sci-fi Den odhalení je fenomenální záležitost
65David21
Je to asi dost o perspektivě, protože všechno, co jsi tu vyjmenoval jsou za mě pecky, nebo minimálně slušné filmy.
minority Report je za mě jedna z nejlepších sci-fi, co jsem kdy viděl. Skvele to šlape, dobře to vypadá a to varování, do jaké doby se řítíme, je čím dál aktuálnější.
Lincoln upřímně není zrovna můj nejoblíbenější film, ale opravdu mě neurazil.
West Side Story je pěkně natočená předělávka s čirém pro detail, a jelikož je muzikálů jako šafránů, tak o to víc si toho snímku vážím.
To samý Ready Player One. Kolik dobrých popcornovek jsme dostali za posledních, nevim, třeba 10 let? Napočítal bych to jeste s osobním vkusem na prstech jedný ruky. Ready Player One má skvělé triky (jeste na tu kadenci) a kromě toho, že skvěle vypadá, tak zároveň skvěle baví.
A konečně Fabelmanovi. Jeden z nejprocítěnějších Spielbergových kousků a to, že popisoval svoje dětství, se tam pozitivně propsalo. Videli jsme je s celou rodinou a všem se nam to hrozně libilo a upřímně je to muj nejoblíbenější Spielberg od Minority Report. Takhle dobry to podle me je. Že vas nepřesvědčím, vim, ale aby to tu nekdo napsal - Spielberg je jeden z nejlepších a nejzajímavějších tvůrců 21. století a je na něm vidět, že točí pro diváka, na což bohužel až nezdravě moc režisérů zapomnělo v posledních 10-15 letech.
Enola Holmesová 3: Teaser
Esgalnor
Za mě fakt v poho. Pro cílovku jsou ty předchozí dva filmy fakt povedená věc, MBB je v týhle sérii vlastně fajn a vznik trojky mě neuráží. Jsem ale zvědavej, jak se to chytne, ono to taky, co se čísel týče, dost těžilo z bezva načasování během covidu.
curfew
V první řadě moc nechápu tvůj konfrontační tón, protože jsem výslovně napsal, že proti nikomu nic nemám a dokonce jsem pietně ani dotyčné(ho) nejmenoval, smyslem mého komentáře byla pochvala Rimseymu. Pak taky musím podotknout, že zaměnuješ hodinky a holínky, neměl jsem na mysli ničí "styl psaní", nýbrž kvalitu, což jsou naprosto rozdílné věci. A už vůbec to nesouvisí s názorem na daný film. Ruší mě jako čtenáře, když se v jedné větě opakuje stejné slovo třikrát, když jsou v textu hrubé gramatické chyby a když je recenze obsahově jalová. Znovu opakuji, co už jsem jednou řekl - každý jsme někdy začínali a žádný učený z nebe nespadl, nikomu nenadávám a nikoho nekritizuju, jen jsem chtěl poukázat na to, jak moc vynikne, když se tu objeví v kontrapunktu recenze někoho, kdo umí s psaným textem pracovat naopak dobře, stylisticky pestře a zábavně. Pokud jde o mé psaní, přes dvacet let se živím jako editor, který opravuje psané texty jiným a dává je do kvality, můžeš si být tedy jist, že ode mě by se ti recenze četla dobře. Pokud tedy číst umíš a jsi schopný informace v psaném textu správně pojmout, o čemž tvůj komentář úplně nesvědčí - ale možná ti jen křivdím.
Danny Boyle chystá režii třetího 28 let poté na příští rok
Cinefil
Před pár dny jsem si zopakoval původní jedničku, půl roku dozadu pak dvojku včetně nejnovějších dílů. Utvrdil jsem se v tom, že je to na jednu stranu nekonzistentní sága (i kvalitou), ale zároveň asi jediná z těch opravdu koukatelných, a to díky Boylovi.
Teď jde hlavně o to, aby se konečně uzavřela Murphylo linka a tedy célé 28 XXX. Snad je tedy jeho návrat jistý, aby se tím příhodně završila tato zombie apokalypsa. To by mě možná i nahnalo do kina.
AKTUALITY
Novinky
Témata
Na obzoru
RECENZE
Aktuální recenze
Kinovýhled
VIM
TRAILERY
Trailery
Oldies
DVD/BD
Blu-ray
Nová DVD
O MOVIEZONE
Tiráž
FAQ
Statistiky
Kontakt
Všeobecné podmínky
Nastavení souhlasu
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.
Kontakty:
Technická podpora
|
Redakce
Registrace
Přezdívka
Přečetl jsem si
všeobecné podmínky
a souhlasím.
Registrovat se
Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
Komentovat a hodnotit filmy a trailery
Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
Zapomenuté heslo
Zaslat instrukce emailem
Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.
Přihlášení
Heslo
Zapomenuté heslo
Přihlásit se
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:
Přihlásit se
cont
Registrace
Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
Komentovat a hodnotit filmy a trailery
Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
Vytvářet filmové blogy