Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16141 - 16160 Napsat příspěvek
stčko mlží. Já jsem si myslel, že si chce koupit další ovladač, protože mu dva nestačí.:D
490329
stčko mlží. Já jsem si myslel, že si chce koupit další ovladač, protože mu dva nestačí.*:D*
0 0
reagovat
ste vsichni natvrdly :D:))
490328
ste vsichni natvrdly *:D**:))*
0 0
reagovat
Netrklo to nikoho, STcko je trubka a priste se lip vyjadri. ;)
490327
Netrklo to nikoho, STcko je trubka a priste se lip vyjadri. ;)
0 0
reagovat
Aspoň máme hezkou tapetáž:)) ..a tím končím;)
490325
Aspoň máme hezkou tapetáž*:))* ..a tím končím*;)*
0 0
reagovat
ja nevim :D
490323
ja nevim *:D*
0 0
reagovat
Kdo si má furt pamatovat, že má starter pack dva dualshocky:), ale vzhledem k posledním událostem a tomu, že to objednáváš z US, mě spíš trklo, že propadáš poslední módě a chceš Dualshock 3:)
Imho máš dva gamepady, tak na mě nechoď s otázkou k čemu je někomu ten druhej:D...sakra proč se o tom furt bavíme:)
490322
Kdo si má furt pamatovat, že má starter pack dva dualshocky*:)*, ale vzhledem k posledním událostem a tomu, že to objednáváš z US, mě spíš trklo, že propadáš poslední módě a chceš Dualshock 3*:)* Imho máš dva gamepady, tak na mě nechoď s otázkou k čemu je někomu ten druhej*:D*...sakra proč se o tom furt bavíme*:)*
0 0
reagovat
ze mam starter pack imo vis velmi dobre, bavili sme se o tom spolu nekolikrat. navic vzhledem k tomu, ze mam psko, tak minimalne jeden sixaxis zakonite mit musim, kdyz teda reknu, ze chci ovladac, k cemu by mi byl druhej? :))
490317
ze mam starter pack imo vis velmi dobre, bavili sme se o tom spolu nekolikrat. navic vzhledem k tomu, ze mam psko, tak minimalne jeden sixaxis zakonite mit musim, kdyz teda reknu, ze chci ovladac, k cemu by mi byl druhej? *:))*
0 0
reagovat
Nějak jsem si nevšiml v prvním příspěvku, že by bylo zmíněno, že máš oba dva dualshocky..v podstatě mám pocit, že to ví leda Psema:)) 5 příspěvků zpátky už si to napsal, ale to už v podstatě řešíme moje nepochopení a tvoji pseudo otázku8)
490315
Nějak jsem si nevšiml v prvním příspěvku, že by bylo zmíněno, že máš oba dva dualshocky..v podstatě mám pocit, že to ví leda Psema*:))* 5 příspěvků zpátky už si to napsal, ale to už v podstatě řešíme moje nepochopení a tvoji pseudo otázku*8)*
0 0
reagovat
jo, ale opakuji "jelikoz sou v soucasnosti dva a dva od toho prvniho typu mam, myslel sem, ze kazdymu logicky trkne, ze chci bd ovladac", muhehehe
490313
jo, ale opakuji "jelikoz sou v soucasnosti dva a dva od toho prvniho typu mam, myslel sem, ze kazdymu logicky trkne, ze chci bd ovladac", muhehehe
0 0
reagovat
:D mě taky. Pod ovladač spadá i herní ovladač, tedy gamepady, joysticky, volanty...8)
490310
*:D* mě taky. Pod ovladač spadá i herní ovladač, tedy gamepady, joysticky, volanty...*8)*
0 0
reagovat
napsal sem ovladac, jiny nez dalkovy nejsou :))
(jo, bavi me to:D)
490308
napsal sem ovladac, jiny nez dalkovy nejsou *:))* (jo, bavi me to:D)
0 0
reagovat
a každej logicky napíše, že chce koupit dálku nebo dálkovej ovladač:)8)
490305
a každej logicky napíše, že chce koupit dálku nebo dálkovej ovladač*:)**8)*
0 0
reagovat
jelikoz sou v soucasnosti dva a dva od toho prvniho typu mam, myslel sem, ze kazdymu logicky trkne, ze chci bd ovladac. zvlast, kdyz psko pouzivam vetsinou jako player ?)
hm? 8):D
490302
jelikoz sou v soucasnosti dva a dva od toho prvniho typu mam, myslel sem, ze kazdymu logicky trkne, ze chci bd ovladac. zvlast, kdyz psko pouzivam vetsinou jako player *?)* hm? *8)**:D*
0 0
reagovat
Tak aspoň příště napiš jakej:))
490294
Tak aspoň příště napiš jakej*:))*
0 0
reagovat
ne, chci objednat ovladac :))
490292
ne, chci objednat ovladac *:))*
0 0
reagovat
No, že už tě nebaví sixaxis, tak předpokládám, že sis chtěl objednat Dualshock 3:)
490290
No, že už tě nebaví sixaxis, tak předpokládám, že sis chtěl objednat Dualshock 3*:)*
0 0
reagovat
ted ti nejak nerozumim
490285
ted ti nejak nerozumim
0 0
reagovat
I trojka má sixaxis:D..no a ty vibrace:+
490281
I trojka má sixaxis*:D*..no a ty vibrace*:+*
0 0
reagovat
ach, tak objednanej neni :D
490263
ach, tak objednanej neni *:D*
0 0
reagovat
gamepad my ass. ovladac uz je na ceste, jen sem se chtel ujistit...pro dobrej pocit ;) se sixaxisem me to uz neba, ackoliv je to vazne sixi...teda sexy
490261
gamepad my ass. ovladac uz je na ceste, jen sem se chtel ujistit...pro dobrej pocit ;) se sixaxisem me to uz neba, ackoliv je to vazne sixi...teda sexy
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se