Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 15701 - 15720 Napsat příspěvek
Jak jsi to na tom CZC vůbec udělal?
492021
Jak jsi to na tom CZC vůbec udělal?
0 0
reagovat

fluke

Na co dvě mechaniky?
492020
Na co dvě mechaniky?
fluke
0 0
reagovat
link tak se mi povedlo sesumírovat na CZC můj počítač:)
492014
http://www.czechcomputer.cz/view_user_list.jsp?id=K0711041348234891160235879560214 tak se mi povedlo sesumírovat na CZC můj počítač:)
0 0
reagovat

terminator007

Mihhi už to vysvětloval:) Je to náplň toho serveru, že prodává americké vydání;)
492012
Mihhi už to vysvětloval:) Je to náplň toho serveru, že prodává americké vydání*;)*
terminator007
0 0
reagovat
Tak musim se podelit take se zkusenostmi s objednavanim na movietyme, vse super, vcera mi prisli 2 veci ze 3, kazda zvlast v obalce, posledni mi teprve posilaji, na vse mi odpovedeli mailem temer okamzite a kdyz jedna vec neni, poslou ji pozdeji a ostatni predem, fakt super! A hlavne ty ceny! ;) Jen jeste jedna vec, nevim, kdo krome mihhiho si objednaval, ale sice jsem platil v librach, ale jak kontakt, tak na obalce je uvedena Philadelphia, vypada to, ze je to z US, ale clo zadne... Nevim, zda tim, ze jsem tam nemel fakturu nebo zda proto, ze je na oblace napsane, ze je to pod 28 USD nebo, zda je to fakt nakonec z UK :D
492010
Tak musim se podelit take se zkusenostmi s objednavanim na movietyme, vse super, vcera mi prisli 2 veci ze 3, kazda zvlast v obalce, posledni mi teprve posilaji, na vse mi odpovedeli mailem temer okamzite a kdyz jedna vec neni, poslou ji pozdeji a ostatni predem, fakt super! A hlavne ty ceny! *;)* Jen jeste jedna vec, nevim, kdo krome mihhiho si objednaval, ale sice jsem platil v librach, ale jak kontakt, tak na obalce je uvedena Philadelphia, vypada to, ze je to z US, ale clo zadne... Nevim, zda tim, ze jsem tam nemel fakturu nebo zda proto, ze je na oblace napsane, ze je to pod 28 USD nebo, zda je to fakt nakonec z UK *:D*
0 0
reagovat
stčko:Ya, Ya, už jsem viděl Nica s hořící palicí asi třikrát. Vždycky to pustím, abych se podíval na pár oblíbenejch scén a musím to sjet celý.:D Excelentní komedie.:+
492009
stčko:Ya, Ya, už jsem viděl Nica s hořící palicí asi třikrát. Vždycky to pustím, abych se podíval na pár oblíbenejch scén a musím to sjet celý.*:D* Excelentní komedie.*:+*
0 0
reagovat
Deweymu Coxovi věřím v komediálním ohledu jako máločemu. Rád se půjdu do Filmparku co nejdřív zklamat ;)
492000
Deweymu Coxovi věřím v komediálním ohledu jako máločemu. Rád se půjdu do Filmparku co nejdřív zklamat ;)
0 0
reagovat
Nevím, neznám, jenom reportuju;). Pod trailermama byl docela kladný ohlas a je to od tvůrců Superbad.

BTW ta americká edice bude jedna z prvních disků s BD Live, v Evropě ale asi nic.
491999
Nevím, neznám, jenom reportuju*;)*. Pod trailermama byl docela kladný ohlas a je to od tvůrců Superbad. BTW ta americká edice bude jedna z prvních disků s BD Live, v Evropě ale asi nic.
0 0
reagovat

deiwi

Stačí dokoupit BT dongle:) zase na druhou stranu ten minipřijímač...nejlepší je vzít si obě do ruky;)
Jinak výfuk v boku je dneska naštěstí jen vyjímečně, už i Acer vyfukuje dozadu8)
491998
Stačí dokoupit BT dongle:) zase na druhou stranu ten minipřijímač...nejlepší je vzít si obě do ruky*;)* Jinak výfuk v boku je dneska naštěstí jen vyjímečně, už i Acer vyfukuje dozadu*8)*
deiwi
0 0
reagovat

mihhi

Že zrovna takovej film :)
491995
Že zrovna takovej film :)
mihhi
0 0
reagovat
Walk Hard: The Dewey Cox Story vyjde v UK 12.5. na BD s českou a slovenskou!:) podporou (č. dabing + oboje tit.), ale na rozdíl od US jenom slabší jednodiskové vydání...
491994
Walk Hard: The Dewey Cox Story vyjde v UK 12.5. na BD s českou a slovenskou!*:)* podporou (č. dabing + oboje tit.), ale na rozdíl od US jenom slabší jednodiskové vydání...
0 0
reagovat
Vypadá cool, ale moje současná mašinka nemá integrovaný BT, proto jsem uvažoval o VX Nano, zatím používám klasiku Genius Mini Traveler :) btw. DVD tray mam taky napravo a vadí mi to zdaleka nejméně. Což se nedá říct o výdechu chlazení na tomtéž místě, neboť přímotop od Asusu vydává tolik tepla, že mám skoro puchýře :)
491988
Vypadá cool, ale moje současná mašinka nemá integrovaný BT, proto jsem uvažoval o VX Nano, zatím používám klasiku Genius Mini Traveler :) btw. DVD tray mam taky napravo a vadí mi to zdaleka nejméně. Což se nedá říct o výdechu chlazení na tomtéž místě, neboť přímotop od Asusu vydává tolik tepla, že mám skoro puchýře :)
0 0
reagovat

deiwi

Obecně nezastávám konektory na zadní straně (krom zdroje), ale je pravda, že dvojici USB pro sichr navíc by tam mohli dávat (to by, ale musel nejdřív jeden přemýšlet, druhý vyrobit, třetí na to vymyslet marketing, čtvrtý dát peníze).
Pro mě je daleko těžší pochopit tu tunu notebooků s mechanikou dementně vpravo a ne normálně vlevo (naštěstí MSI a FSC se drží), když vpravo mám ruku s myší.

Jinak mám BT myšku Logitech V470 (už se ji povedlo zprovoznit) a je to notebooková, ale má perfektní tělo a výšku a pracuje se sní božsky, mě vyplňuje celou ruku, takže je malá velká:), hodně tomu nahrává dobrá výška. Zatím ostatní tzv. notebookovky mi přijdou docela pekelný, jedině Microsoft, ten má taky některý vysoký.
491979
Obecně nezastávám konektory na zadní straně (krom zdroje), ale je pravda, že dvojici USB pro sichr navíc by tam mohli dávat (to by, ale musel nejdřív jeden přemýšlet, druhý vyrobit, třetí na to vymyslet marketing, čtvrtý dát peníze). Pro mě je daleko těžší pochopit tu tunu notebooků s mechanikou dementně vpravo a ne normálně vlevo (naštěstí MSI a FSC se drží), když vpravo mám ruku s myší. Jinak mám BT myšku Logitech V470 (už se ji povedlo zprovoznit) a je to notebooková, ale má perfektní tělo a výšku a pracuje se sní božsky, mě vyplňuje celou ruku, takže je malá velká:), hodně tomu nahrává dobrá výška. Zatím ostatní tzv. notebookovky mi přijdou docela pekelný, jedině Microsoft, ten má taky některý vysoký.
deiwi
0 0
reagovat
jj, já taky netvrdím, že je to kdovíjak pohodlné, ale v práci mám myš napíchnutou usb hub a doma na myš prdím :D
491974
jj, já taky netvrdím, že je to kdovíjak pohodlné, ale v práci mám myš napíchnutou usb hub a doma na myš prdím *:D*
0 0
reagovat

Luc44

To je zase dost daleko na myš :) nechtěj vědět, kde všude moje myš lítá, jsem rád, že má ocásek, ale asi nebude zbytí a budu muset skočit do té Nano mrchy od Logitechu. Uživatelské zkušenosti vítány :)
491973
To je zase dost daleko na myš :) nechtěj vědět, kde všude moje myš lítá, jsem rád, že má ocásek, ale asi nebude zbytí a budu muset skočit do té Nano mrchy od Logitechu. Uživatelské zkušenosti vítány :)
Luc44
0 0
reagovat

deiwi

já mám USB vlevo ;) hp
491972
já mám USB vlevo *;)* hp
deiwi
0 0
reagovat
Ad výstupy: zajímalo by mě, který mozky vymejšlí USB porty na pravý straně nb :) Hodlám si koupit notebook a je to velká detektivní práce najít model, kterej nemá trendy holou zadní stranu a volný bočnice :)
491970
Ad výstupy: zajímalo by mě, který mozky vymejšlí USB porty na pravý straně nb :) Hodlám si koupit notebook a je to velká detektivní práce najít model, kterej nemá trendy holou zadní stranu a volný bočnice :)
0 0
reagovat
Jop, nejlépe s několika měsíčním zpožděním za aktuální technologii:)
491969
Jop, nejlépe s několika měsíčním zpožděním za aktuální technologii:)
0 0
reagovat

Fluke

Tak to jo. :) Ale i tak mi to nepřiipadá jako něco, co by se muselo vyvýjet neustále. Nejdřív si to odzkouší na desktopech a jednou za čas to sakumprásk aktualizují. :)
491968
Tak to jo. :) Ale i tak mi to nepřiipadá jako něco, co by se muselo vyvýjet neustále. Nejdřív si to odzkouší na desktopech a jednou za čas to sakumprásk aktualizují. :)
Fluke
0 0
reagovat
A čím myslíš, že ty vstupy/výstupy a výdrž přibývá?:) s novou platformou. Proto říkám, že zaspali. Disky..tam je to myslím stále chybějcí SATAII.
491967
A čím myslíš, že ty vstupy/výstupy a výdrž přibývá?:) s novou platformou. Proto říkám, že zaspali. Disky..tam je to myslím stále chybějcí SATAII.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se