Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 15601 - 15620 Napsat příspěvek
Order History > View Order > Delivery Address
492670
Order History > View Order > Delivery Address
0 0
reagovat

mihhi

Kde konkretne myslis? Mam tam pending orders, order history, atd, kde bych to mel hledat?
492668
Kde konkretne myslis? Mam tam pending orders, order history, atd, kde bych to mel hledat?
mihhi
0 0
reagovat
Máš v detalu objednávky Czech Republic v adrese? Jestli ne, tak je ti to k ničemu, že to šlo;).
492667
Máš v detalu objednávky Czech Republic v adrese? Jestli ne, tak je ti to k ničemu, že to šlo*;)*.
0 0
reagovat

movietyme

Meli jste nekdo objednane hry z toho movietyme? Ja zkusil udelat jeste predobjednavku a normalne mi ji vzali a poslali i mail... U tech filmu to nejde objednat vubec?
492666
Meli jste nekdo objednane hry z toho movietyme? Ja zkusil udelat jeste predobjednavku a normalne mi ji vzali a poslali i mail... U tech filmu to nejde objednat vubec?
movietyme
0 0
reagovat

xMort

Aha, tak to jo, ja prave objednaval z movietyme a ten je jeste levnejsi, cca 30liber, ale maji to jen na PS3 a nevim, zda budou jeste posilat, jak tady psal stecko...
492665
Aha, tak to jo, ja prave objednaval z movietyme a ten je jeste levnejsi, cca 30liber, ale maji to jen na PS3 a nevim, zda budou jeste posilat, jak tady psal stecko...
xMort
0 0
reagovat
To je těžký říct, spousta věcí od Sony distribuuje v Evropě někdo jiný, ale např.
21
The Other Boleyn Girl - v Evropě asi Universal
Quantum of Solace
Vantage Point
Winged Creatures
You Don't Mess with the Zohan
492662
To je těžký říct, spousta věcí od Sony distribuuje v Evropě někdo jiný, ale např. 21 The Other Boleyn Girl - v Evropě asi Universal Quantum of Solace Vantage Point Winged Creatures You Don't Mess with the Zohan
0 0
reagovat
jaký filmy z novinek co jsou v kinech tento rok, jsou od Sony a tím pádem možná disky výjdou i s cz podporou (mluvím o BD).
492660
jaký filmy z novinek co jsou v kinech tento rok, jsou od Sony a tím pádem možná disky výjdou i s cz podporou (mluvím o BD).
0 0
reagovat
ajo, koukam. asi uz to opadlo. jeste pred dvema tejdnama sem to kupoval vsechno za devet. kazdopadne sonaci sou vsude nejlevnejsi, taky by se to mohlo projevit u nas :D
492648
ajo, koukam. asi uz to opadlo. jeste pred dvema tejdnama sem to kupoval vsechno za devet. kazdopadne sonaci sou vsude nejlevnejsi, taky by se to mohlo projevit u nas *:D*
0 0
reagovat
Ok, všude kde jsem koukal já to měli za +-13 liber/kus.
492645
Ok, všude kde jsem koukal já to měli za +-13 liber/kus.
0 0
reagovat
to sou sonaci. skoro vsechny uk weby je maj po jednom za 9/10 liber
492644
to sou sonaci. skoro vsechny uk weby je maj po jednom za 9/10 liber
0 0
reagovat
Na DVD.co.uk mají akci 2 Blu-raye £18, ale titulů na výběr je minimum. :) link
492642
Na DVD.co.uk mají akci 2 Blu-raye £18, ale titulů na výběr je minimum. :) http://dvd.co.uk/landingpage_690.htm
0 0
reagovat

terminator007

Na hraní :) Ale jestli myslíš platformu, tak X360.
492640
Na hraní :) Ale jestli myslíš platformu, tak X360.
terminator007
0 0
reagovat

mihhi

No me jdem o ty hry prave, ty meli novinky kolikrat i o 10liber levnejsi nez ostatni, kazdopadne nyni jsem zkusil udelat predobjednvku hry a tu mi vzali...
492639
No me jdem o ty hry prave, ty meli novinky kolikrat i o 10liber levnejsi nez ostatni, kazdopadne nyni jsem zkusil udelat predobjednvku hry a tu mi vzali...
mihhi
0 0
reagovat
Já tam teda mám předobjednáné ještě Juno a GC a ty zatím nesmazali, i adresa je u nich dobře, ale nic nového už nejde...

Jinak už jsem psal stčkovi o axelmusic.com , ceny jsou podobné, ale většinou trochu vyšší a navíc mají poštovné 1£, ale pokud by posílali rychle tak to není takový rozdíl... Ale nemají tam hry.
492638
Já tam teda mám předobjednáné ještě Juno a GC a ty zatím nesmazali, i adresa je u nich dobře, ale nic nového už nejde... Jinak už jsem psal stčkovi o axelmusic.com , ceny jsou podobné, ale většinou trochu vyšší a navíc mají poštovné 1£, ale pokud by posílali rychle tak to není takový rozdíl... Ale nemají tam hry.
0 0
reagovat

Psema

No ja mam u nich jen nejake predobjednavky her a zatim je tam mam... A doufam, ze to tak i zustane ;)
492637
No ja mam u nich jen nejake predobjednavky her a zatim je tam mam... A doufam, ze to tak i zustane *;)*
Psema
0 0
reagovat
stčko:nééééé, zrovna, když jsem si u nich před tejdnem objednal Con Air. (už ho mám taky zrušenej).

Nechápu a jsem pěkně naštvanej. Holt si budou muset milovníci dlouhovlasýho Nica zase počkat o něco dýl.:(
492635
stčko:nééééé, zrovna, když jsem si u nich před tejdnem objednal Con Air. (už ho mám taky zrušenej). Nechápu a jsem pěkně naštvanej. Holt si budou muset milovníci dlouhovlasýho Nica zase počkat o něco dýl.*:(*
0 0
reagovat
Ty jo, tak to by me tedy pekne nas... Jelikoz na PS3 to meli nejlevnejsi oni (tedy krome Gran Turisma)! Filmy se daji i odjinud, doufam, ze to na hry platit nebude... Napsal jsem jim, tak uvidim, co mi reknou... A dam vedet ;)
492636
Ty jo, tak to by me tedy pekne nas... Jelikoz na PS3 to meli nejlevnejsi oni (tedy krome Gran Turisma)! Filmy se daji i odjinud, doufam, ze to na hry platit nebude... Napsal jsem jim, tak uvidim, co mi reknou... A dam vedet *;)*
0 0
reagovat
vim to tak, ze uz cechy nejsou na seznamu zemi, kam se posila. mihhimu to uz prej taky smazali z uctu. teda aspon filmy, jak hry to nevim
492634
vim to tak, ze uz cechy nejsou na seznamu zemi, kam se posila. mihhimu to uz prej taky smazali z uctu. teda aspon filmy, jak hry to nevim
0 0
reagovat
Jak neposila??? Pred tydnem mi dorazily 2 hry, jedna je prave na ceste a mam i predobjednavky... To slysim poprve! Jak to vis?
492633
Jak neposila??? Pred tydnem mi dorazily 2 hry, jedna je prave na ceste a mam i predobjednavky... To slysim poprve! Jak to vis?
0 0
reagovat
jenze movietyme uz do cech neposila. a na hry je drahej - ale jak na ktery
492632
jenze movietyme uz do cech neposila. a na hry je drahej - ale jak na ktery
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se