Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14601 - 14620 Napsat příspěvek
Ano, je to AGP a DDR1 a ano, nejdražší na tom je monitor... ale mě to stačí, takže take it easy. 8)
499165
Ano, je to AGP a DDR1 a ano, nejdražší na tom je monitor... ale mě to stačí, takže take it easy. *8)*
0 0
reagovat
OT: je to AGP a DDR1?, dneska by to i tak vyšlo na 4100:D.
499164
OT: je to AGP a DDR1?, dneska by to i tak vyšlo na 4100*:D*.
0 0
reagovat

Silence

na x.264 si sezen CoreAVC. S tim ti bude behat 720p bez lagu i s vysokym bitratem
499163
na x.264 si sezen CoreAVC. S tim ti bude behat 720p bez lagu i s vysokym bitratem
Silence
0 0
reagovat
Btw.: S mov videi v 720p mívám problémy opravdu jen výjimečně...
499162
Btw.: S mov videi v 720p mívám problémy opravdu jen výjimečně...
0 0
reagovat
"Mašinu": 8) Athlon 2800+, 2GB RAM, GF 6600GT
Ale myslím, že s dobře zvolenými a nastavenými kodeky by to nemělo mít vážnější problémy s jakýmkoliv 720p videem... Říkám, stačilo přejít z K-Lite na CCCP a z naprosto nepřehratelného mkv videa, které se zaseklo po několika vteřinách, mi to samé video teď běží celkem plynule, kromě nejnáročnějších pasáží... 8)
V té chvíli je ale CPU využit na 100%, takže nevím, jestli se dá ještě něco vymáčknout. Jen mě to zajímá, nebojte se, nechci od toho stroje nějaké zázraky....
499160
"Mašinu": *8)* Athlon 2800+, 2GB RAM, GF 6600GT Ale myslím, že s dobře zvolenými a nastavenými kodeky by to nemělo mít vážnější problémy s jakýmkoliv 720p videem... Říkám, stačilo přejít z K-Lite na CCCP a z naprosto nepřehratelného mkv videa, které se zaseklo po několika vteřinách, mi to samé video teď běží celkem plynule, kromě nejnáročnějších pasáží... *8)* V té chvíli je ale CPU využit na 100%, takže nevím, jestli se dá ještě něco vymáčknout. Jen mě to zajímá, nebojte se, nechci od toho stroje nějaké zázraky....
0 0
reagovat

Silence

A co že to máš za mašinu ;)
499157
A co že to máš za mašinu *;)*
Silence
0 0
reagovat
Chtěl bych s vámi zkonzultovat, jak co nejlépe využít výkon počítače při dekódování videa. Respektive jaké kodeky používat, jaké nastavení apod.
Odinstaloval jsem všechny kodeky a nainstaloval CCCP (s ffdshow). Už to samoosobě znatelně pomohlo (například při přehrávání 720p mkv), ale ještě mi chybí něco, co by přehrálo klasické movy. Předpokládám, že tady se bez QT Alternative neobejdu. Máte v záloze ještě nějaké fintičky, jak vyladit kodeky aby byl výsledek co nejlepší? (Respektive, aby ta moje mašina skousla co možná nejnáročnější video?:) Díky.
499155
Chtěl bych s vámi zkonzultovat, jak co nejlépe využít výkon počítače při dekódování videa. Respektive jaké kodeky používat, jaké nastavení apod. Odinstaloval jsem všechny kodeky a nainstaloval CCCP (s ffdshow). Už to samoosobě znatelně pomohlo (například při přehrávání 720p mkv), ale ještě mi chybí něco, co by přehrálo klasické movy. Předpokládám, že tady se bez QT Alternative neobejdu. Máte v záloze ještě nějaké fintičky, jak vyladit kodeky aby byl výsledek co nejlepší? (Respektive, aby ta moje mašina skousla co možná nejnáročnější video?:) Díky.
0 0
reagovat

Silence

To nemusí být sranda, na kamaráda se takhle v dětství několikrát převrátila televize a má z toho dvě jizvy nad obočím :D
499154
To nemusí být sranda, na kamaráda se takhle v dětství několikrát převrátila televize a má z toho dvě jizvy nad obočím *:D*
Silence
0 0
reagovat
"mám strach že se urve a zabije mě." :D :+
499151
"mám strach že se urve a zabije mě." *:D* *:+*
0 0
reagovat

krispel

Už se těším až budu mít stejné problémy:+
499146
Už se těším až budu mít stejné problémy*:+*
krispel
0 0
reagovat
Tak mi dnes došel můj nový 26 (25,5)" lcd monitor a je to žrádlo, takto oslepnu dvakrát rychleji, konečně můžu tahat HD matroš, jen je problém u her, než dohlédnu z jednoho konce na druhý tak mě většinou zastřelí ?), pak ještě ta schíza...křeslo mám niž, monitor je víš a tyčí se nade mnou, mám strach že se urve a zabije mě.8)
499145
Tak mi dnes došel můj nový 26 (25,5)" lcd monitor a je to žrádlo, takto oslepnu dvakrát rychleji, konečně můžu tahat HD matroš, jen je problém u her, než dohlédnu z jednoho konce na druhý tak mě většinou zastřelí *?)*, pak ještě ta schíza...křeslo mám niž, monitor je víš a tyčí se nade mnou, mám strach že se urve a zabije mě.*8)*
0 0
reagovat
možná programátorská chyba?:)
499053
možná programátorská chyba?:)
0 0
reagovat

HD divx + dual core

Pokud by někoho zajímalo rozuzlení mého problému (viz pár stránek zpět), po menším testování jsem vypozoroval zajímavé souvislosti:
1) Vyčistil jsem systém od kodeků a nainstaloval čisté nejnovější ffdshow. Výsledkem bylo to, že divx pořád přehrávalo jenom jedno jádro, ale výkon se posunul do úplně jiné sféry: film naprosto plynule při zatížení jádra na cca 40%
2) Zkusil jsem použít MPC Home Cinema a použít jeho integrované filtry (= vypnout ffdshow) -> Film plynule, obě jádra rovnoměrně zatížená na cca 20%.

Takže by se dalo říct, že jsem nalezl řešení. Nicméně pořád nemám absolutně žádnou představu, proč se to chová tak jak se to chová.
499044
Pokud by někoho zajímalo rozuzlení mého problému (viz pár stránek zpět), po menším testování jsem vypozoroval zajímavé souvislosti: 1) Vyčistil jsem systém od kodeků a nainstaloval čisté nejnovější ffdshow. Výsledkem bylo to, že divx pořád přehrávalo jenom jedno jádro, ale výkon se posunul do úplně jiné sféry: film naprosto plynule při zatížení jádra na cca 40% 2) Zkusil jsem použít MPC Home Cinema a použít jeho integrované filtry (= vypnout ffdshow) -> Film plynule, obě jádra rovnoměrně zatížená na cca 20%. Takže by se dalo říct, že jsem nalezl řešení. Nicméně pořád nemám absolutně žádnou představu, proč se to chová tak jak se to chová.
HD divx + dual core
0 0
reagovat
Z USA je, nejjistější je objednávat po 1 kuse. Běžně na 2-4 DVD/BD jsme schytávali tak 150-400 kč.
(Ale pokud bys chtěl kupovat 5 a víc věcí dohromady, tak se vyplatí spíš clo než poštovné po jednom.)
499014
Z USA je, nejjistější je objednávat po 1 kuse. Běžně na 2-4 DVD/BD jsme schytávali tak 150-400 kč. (Ale pokud bys chtěl kupovat 5 a víc věcí dohromady, tak se vyplatí spíš clo než poštovné po jednom.)
0 0
reagovat
Jo, to jo, to clo jsem myslel z USA :)
499013
Jo, to jo, to clo jsem myslel z USA *:)*
0 0
reagovat
z UK není clo (EU), poštovné tady: link . Koukám, že to je 3.50, ne 2.50, takže asi hut;). Už jsem asi moc dlouho neměl důvod z UK objednávat:D.
499011
z UK není clo (EU), poštovné tady: http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=11075011 . Koukám, že to je 3.50, ne 2.50, takže asi hut*;)*. Už jsem asi moc dlouho neměl důvod z UK objednávat*:D*.
0 0
reagovat

mihhi

Věděli by... už jsem odpověď dostal (thx. Fluke a mihhi). Btw. jak je to s clem ? A když zadám objednávku, tak jsem na Amazonu (co.uk) nenašel dopravu do Čr ...
498998
Věděli by... už jsem odpověď dostal (thx. Fluke a mihhi). Btw. jak je to s clem ? A když zadám objednávku, tak jsem na Amazonu (co.uk) nenašel dopravu do Čr ...
mihhi
0 0
reagovat
Do vzkazníku to není dobrý, pak ti další nevědí, jestli už ti někdo poradil:D.

Akorát potřebuješ mezinárodní ebossovanou kartu, povolit u ní internetové platby nebo virtuální kartu. A pak už je to jednoduchý, dáš do košíku, pokladna, vyplníš adresu, č. karty, CVC (na zadní straně poslední 3-číslo) a jinak mě nic nenapadá:) Poštovné je na hutu 1GBP na amazonu myslím 2.50, ale podle mě se to vyplatí, daleko lépe to zabalí a nehrozí otlučené rohy u papírových krabiček :-).
498993
Do vzkazníku to není dobrý, pak ti další nevědí, jestli už ti někdo poradil*:D*. Akorát potřebuješ mezinárodní ebossovanou kartu, povolit u ní internetové platby nebo virtuální kartu. A pak už je to jednoduchý, dáš do košíku, pokladna, vyplníš adresu, č. karty, CVC (na zadní straně poslední 3-číslo) a jinak mě nic nenapadá*:)* Poštovné je na hutu 1GBP na amazonu myslím 2.50, ale podle mě se to vyplatí, daleko lépe to zabalí a nehrozí otlučené rohy u papírových krabiček :-).
0 0
reagovat
Vím, že se to tu řešilo hoooodně moc, ale opravdu jsem začátečník. Poradil by mi někdo (nějaký step-by-step) návod, jak nakupovat z The Hut, Amazon apod. (ať se to tu nezaflákává, tak mi když tak napište do vzkazníku)
Všem potencionálním pomocníků a rádcům děkuji :+
498988
Vím, že se to tu řešilo hoooodně moc, ale opravdu jsem začátečník. Poradil by mi někdo (nějaký step-by-step) návod, jak nakupovat z The Hut, Amazon apod. (ať se to tu nezaflákává, tak mi když tak napište do vzkazníku) Všem potencionálním pomocníků a rádcům děkuji *:+*
0 0
reagovat

andrew

půjč si nějakou grafiku někde a vyzkoušej jestli naběhne;)
498983
půjč si nějakou grafiku někde a vyzkoušej jestli naběhne;)
andrew
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se