Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14561 - 14580 Napsat příspěvek
Už vidím, jak pořádáme ve filmparku Blu trojkombo Popelka-Kráska a Zvíře-Bambi :D:D
499293
Už vidím, jak pořádáme ve filmparku Blu trojkombo Popelka-Kráska a Zvíře-Bambi *:D**:D*
0 0
reagovat
že tys viděl ten trailer před Enchanted?:D
499292
že tys viděl ten trailer před Enchanted?*:D*
0 0
reagovat
499290
[link="http://www.highdefdigest.com/news/show/Disney/Exclusive_HD_Content/Disney_Flaunts_Sleeping_Beauty_Blu-ray_Belles,_Whistles/1738"]MUST HAVE ZALEZITOST[/link]
0 0
reagovat
i muj notebook je hlasitejsi nez 60GB psko ... seriously :D, that thing is wicked8)
499255
i muj notebook je hlasitejsi nez 60GB psko ... seriously *:D*, that thing is wicked*8)*
0 0
reagovat
sonluca: To mám...
499254
sonluca: To mám...
0 0
reagovat
"hlasitou 60GB verzi"? já sedim metr od ní a moc hlasitá mi nepřijde.:D
499253
"hlasitou 60GB verzi"? já sedim metr od ní a moc hlasitá mi nepřijde.*:D*
0 0
reagovat
Pro jistotu - máš CoreAVC přidanej jako externí filtr v MPC?
499251
Pro jistotu - máš CoreAVC přidanej jako externí filtr v MPC?
0 0
reagovat
sonoluca: MPC
499250
sonoluca: MPC
0 0
reagovat
Kdyz jsem si to probral horem a dolem, dospel jsem k nazoru ze nema smysl kupovat hlasitou 60Gb verzi. Bez ostatnich veci se obejdu, mam prece jeste PC a notebook. 40Gb verzi vyuziju jak na koukani filmu tak na to obcasne zahrani si. "Usetrene" penize vyuziju nejak jinak, at uz za film, hru a nebo neco jineho.
499248
Kdyz jsem si to probral horem a dolem, dospel jsem k nazoru ze nema smysl kupovat hlasitou 60Gb verzi. Bez ostatnich veci se obejdu, mam prece jeste PC a notebook. 40Gb verzi vyuziju jak na koukani filmu tak na to obcasne zahrani si. "Usetrene" penize vyuziju nejak jinak, at uz za film, hru a nebo neco jineho.
0 0
reagovat

Silence

V čem to přehráváš?
499249
V čem to přehráváš?
Silence
0 0
reagovat
FF7 :+ vzpomínky na propařený noci v kavárně... přidal bych Parasite Eve nebo tamto s těma dinosaurama ala Resident Evil ;)
499246
FF7 *:+* vzpomínky na propařený noci v kavárně... přidal bych Parasite Eve nebo tamto s těma dinosaurama ala Resident Evil ;)
0 0
reagovat
LDK: Tak jsem nainstaloval CoreAVC a zhoršilo se to ;) Ne, řekl bych, že nějaká kolize s CCCP. H.264 (x.264....) jsem v ffdshow vypnul, ale...
499238
LDK: Tak jsem nainstaloval CoreAVC a zhoršilo se to ;) Ne, řekl bych, že nějaká kolize s CCCP. H.264 (x.264....) jsem v ffdshow vypnul, ale...
0 0
reagovat
No zatím v obou předchozích generacích byla časem menší verze, takže je to pravděpodobné,
499237
No zatím v obou předchozích generacích byla časem menší verze, takže je to pravděpodobné,
0 0
reagovat

PS3

Mno já to bral osobně takhle, (btw 60GB se ještě prodává??) nekompatibilita s minulými PS hrami mě nijak nehrotí, neměl jsem je, nehrál jsem je.
- Čtečka mě též netrápí, vypadala nějak divně:)..když chci dát do PSka fotky nebo hudbu, tak znám lepší volby.
- 2x USB mě taky nehrotí, poněvadž maximálně tam připojím Klávesnici a myš a to jen když surfuju a jinak tam připojuju PC gamepad.
- Velikost HDD..v tom cenovým rozdílu si tam můžu pořídit HDD 160GB a plus (Psema to možná nevyužije, ale mi líní co tam naperou veškerou muziku a seriály jo)
- A spotřeba s hlučností pro mě důležitá je, takže ani náhodou bych nešahal po 60GB verzi.

btw. slyšel jsem nějaké nepodložené drby, že na podzim se objeví nějaká štíhlejší PS38)
499236
Mno já to bral osobně takhle, (btw 60GB se ještě prodává??) nekompatibilita s minulými PS hrami mě nijak nehrotí, neměl jsem je, nehrál jsem je. - Čtečka mě též netrápí, vypadala nějak divně:)..když chci dát do PSka fotky nebo hudbu, tak znám lepší volby. - 2x USB mě taky nehrotí, poněvadž maximálně tam připojím Klávesnici a myš a to jen když surfuju a jinak tam připojuju PC gamepad. - Velikost HDD..v tom cenovým rozdílu si tam můžu pořídit HDD 160GB a plus (Psema to možná nevyužije, ale mi líní co tam naperou veškerou muziku a seriály jo) - A spotřeba s hlučností pro mě důležitá je, takže ani náhodou bych nešahal po 60GB verzi. btw. slyšel jsem nějaké nepodložené drby, že na podzim se objeví nějaká štíhlejší PS3*8)*
PS3
0 0
reagovat
stčko: třetí generace PSka bude fungovat jako klimatizace.:D
499234
stčko: třetí generace PSka bude fungovat jako klimatizace.*:D*
0 0
reagovat
Nj, ale az prijde PlayTV, tak bude ten disk malej.
Btw bejt tebou, pockam si na treti generaci. ta ma to chlazeni jeste vymakanejsi a navic bude zase levnejsi : )
499233
Nj, ale az prijde PlayTV, tak bude ten disk malej. Btw bejt tebou, pockam si na treti generaci. ta ma to chlazeni jeste vymakanejsi a navic bude zase levnejsi : )
0 0
reagovat
nemůžu si to nechat pro sebe. Slintejte link :D
499231
nemůžu si to nechat pro sebe. Slintejte http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=67733 *:D*
0 0
reagovat
HDD je to poslední, co by mě trápilo. Dema stahuju jenom občas a většinou je hned mažu (čestná výjimka pro uncharted, který mě donutilo ke koupi), takže si tím HDD nezasekávám. A že bych tam kopíroval nějaký ptákoviny, na to nemám ani chuť, ani čas.:D
499227
HDD je to poslední, co by mě trápilo. Dema stahuju jenom občas a většinou je hned mažu (čestná výjimka pro uncharted, který mě donutilo ke koupi), takže si tím HDD nezasekávám. A že bych tam kopíroval nějaký ptákoviny, na to nemám ani chuť, ani čas.*:D*
0 0
reagovat
už snad přetali. Socky.:-
499226
už snad přetali. Socky.*:-*
0 0
reagovat
Hlavne me mrzi ta nekompatibilita s hrami starsiho data a to ze nema tolik usb a ze nema ctecku pametovych karet. Na druhou stranu je potreba rici ze 40Gb verze ma vyladenejsi chlazeni. Hdd mam externi 250GB takze to me nepali.
499225
Hlavne me mrzi ta nekompatibilita s hrami starsiho data a to ze nema tolik usb a ze nema ctecku pametovych karet. Na druhou stranu je potreba rici ze 40Gb verze ma vyladenejsi chlazeni. Hdd mam externi 250GB takze to me nepali.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se