Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13841 - 13860 Napsat příspěvek
Heh, jsem se divil proč se to probírá v srazech a ona je nová diskuze:)
503179
Heh, jsem se divil proč se to probírá v srazech a ona je nová diskuze:)
0 0
reagovat
Toshiba mě poslední dobou stále překvapuje a to v dobrém slvoa smyslu :) Po debaklech s LCD televizemi od Samsungu jsem skončil u modelu ZF355DG a naprosto jiný kafe. Minulý týden jsem od ní kupoval i Notebook s tabletem, a i když je to jiná cenová kategorie než Satellity, tak celkově je přístup Toshiby k zákaznikovy parádní... A to jsem tuhle značku donedávna skoro ignoroval. ?)
503171
Toshiba mě poslední dobou stále překvapuje a to v dobrém slvoa smyslu :) Po debaklech s LCD televizemi od Samsungu jsem skončil u modelu ZF355DG a naprosto jiný kafe. Minulý týden jsem od ní kupoval i Notebook s tabletem, a i když je to jiná cenová kategorie než Satellity, tak celkově je přístup Toshiby k zákaznikovy parádní... A to jsem tuhle značku donedávna skoro ignoroval. *?)*
0 0
reagovat
Toshiba vládne.:+
503170
Toshiba vládne.*:+*
0 0
reagovat

st39.6

Začínám tě nemít rád :)) Další noťákový kolečko obíhat odmítám, takže jestli se tomu kompu něco stane, do roka a do dne... :D
503169
Začínám tě nemít rád *:))* Další noťákový kolečko obíhat odmítám, takže jestli se tomu kompu něco stane, do roka a do dne... *:D*
st39.6
0 0
reagovat
ale je fakt smesny, jak maly penize za to ted chtej
503168
ale je fakt smesny, jak maly penize za to ted chtej
0 0
reagovat
jeji starsi (a asi trikrat tak silnou;) sestricku mam ted neco malo pres rok a ... pomalu se mi rozpada pod rukama :D. ale je fakt, ze ji davam nechutnej zahul a jeste nikdy me nenechala na holickach.
503167
jeji starsi (a asi trikrat tak silnou;) sestricku mam ted neco malo pres rok a ... pomalu se mi rozpada pod rukama *:D*. ale je fakt, ze ji davam nechutnej zahul a jeste nikdy me nenechala na holickach.
0 0
reagovat

-dRaGoN-

Diky... Konecnym vitezem se stala tahle Toshiba ;) [link]
503165
Diky... Konecnym vitezem se stala tahle Toshiba ;) [link="http://www.alza.cz/toshiba-satellite-a200-1sj-d83033.htm"][link][/link]
-dRaGoN-
0 0
reagovat
Nevim co chtel silence, ale za 14k muzu doporucit tuhle 14": link pripadne bez systemu za 11,7: link oboji skladem, osobni zkusenost dobra.
503160
Nevim co chtel silence, ale za 14k muzu doporucit tuhle 14": http://www.alza.cz/asus-x80le-4p083p-d93034.htm pripadne bez systemu za 11,7: http://www.alza.cz/asus-x80le-4p083-d93033.htm oboji skladem, osobni zkusenost dobra.
0 0
reagovat
Tak za hodinu musím jet koupit noťák do Alzy. V podstatě něco podobnýho, co tu přede mnou chtěl Silence, za 10-15 litru a musej to hlavne mit na sklade :) (Neni to pro me) Ideas?
503158
Tak za hodinu musím jet koupit noťák do Alzy. V podstatě něco podobnýho, co tu přede mnou chtěl Silence, za 10-15 litru a musej to hlavne mit na sklade :) (Neni to pro me) Ideas?
0 0
reagovat
Fluke: Na Karláku ve Václavské pasáži je docela slušné elektro se součástkama ;)...
503125
Fluke: Na Karláku ve Václavské pasáži je docela slušné elektro se součástkama ;)...
0 0
reagovat
No ve velkých krámech jsem taky takový blbosti nabízet neviděl:) Takže tipy na pražské krámy určitě uvítám.
503116
No ve velkých krámech jsem taky takový blbosti nabízet neviděl:) Takže tipy na pražské krámy určitě uvítám.
0 0
reagovat
Vím, že šestimetrový odstíněný cinch-malý jack (zesilovač-zvukovka) jsem kupoval asi za 100,-...
503115
Vím, že šestimetrový odstíněný cinch-malý jack (zesilovač-zvukovka) jsem kupoval asi za 100,-...
0 0
reagovat
Fluke: Rozhodně ne žádné velkokrámy... najdi si nějaký malý krám s elektrosoučástkama... Mám jeden u nás dole v ulici a mají tam kabely možné i nemožné všech možných kombinací konektorů a délek... Podobný kabel, takhle krátký, bych tam pořídil cca za 30-40kč 8)
503114
[b]Fluke:[/b] Rozhodně ne žádné velkokrámy... najdi si nějaký malý krám s elektrosoučástkama... Mám jeden u nás dole v ulici a mají tam kabely možné i nemožné všech možných kombinací konektorů a délek... Podobný kabel, takhle krátký, bych tam pořídil cca za 30-40kč *8)*
0 0
reagovat
Mám dotaz, chtěl bych si koupit nějaké kvalitnější Cinch kabely (lépe odstíněné) v delších (cca 2m) delkách, a na druhé straně bez konektoru, prostě čistý kabel na zaklapnutí do reproduktoru, k mé 5.1 sestavě. Kam na tyhle věci zavítat? a na kolik to může přijít?
503113
Mám dotaz, chtěl bych si koupit nějaké kvalitnější Cinch kabely (lépe odstíněné) v delších (cca 2m) delkách, a na druhé straně bez konektoru, prostě čistý kabel na zaklapnutí do reproduktoru, k mé 5.1 sestavě. Kam na tyhle věci zavítat? a na kolik to může přijít?
0 0
reagovat
Díky chlapci za rady, vítěze jsem si očividně vybral... 8)
Teď mám padla, jdu domů....
503078
Díky chlapci za rady, vítěze jsem si očividně vybral... *8)* Teď mám padla, jdu domů....
0 0
reagovat
Jo, ten obrazek je spatnej, koukam na vybaveni a PN 8)
Jako obrázky mají občas špatné, ale jinak jsem jim už udělal kšefty za desetitisíce (projektor, LCD, harddisky....) Je to u nás, takže osobní odběr a ceny mají většinou velmi dobré... tak abyste se nebáli, že to chci koupit v nějakém pochybném shopu... 8)
503077
Jo, ten obrazek je spatnej, koukam na vybaveni a PN *8)* Jako obrázky mají občas špatné, ale jinak jsem jim už udělal kšefty za desetitisíce (projektor, LCD, harddisky....) Je to u nás, takže osobní odběr a ceny mají většinou velmi dobré... tak abyste se nebáli, že to chci koupit v nějakém pochybném shopu... *8)*
0 0
reagovat

Silence

Podle toho vybavení jo, ale maj tam špatnej obrázek notebooku;)
503073
Podle toho vybavení jo, ale maj tam špatnej obrázek notebooku;)
Silence
0 0
reagovat
Jo, to Pa 2548 vypadá dobře a pokud ty peníze nejsou problém, tak bych to neřešil. :)
503075
Jo, to Pa 2548 vypadá dobře a pokud ty peníze nejsou problém, tak bych to neřešil. :)
0 0
reagovat

rcorp

Visty jsou na pomalejších noteboocích peklo, věř mi;) i když SP1, pár věcí zlepšíla.
Jinak ta barva u těch stříbrnejch FSC leze dolů rychle a je na tom vidět každý odření, či spocená ruka, proto mi přijde lepší to černý šasi co jsem postoval, ono přijít někam s olezlým notebookem, kde je každej škrábanec zakrytej samolepkou nepůsobí zrovna pozitivně. Spíš než o výbavu, která je už skoro všude stejná je podle mě nejdůležitější vzhled.
503074
Visty jsou na pomalejších noteboocích peklo, věř mi;) i když SP1, pár věcí zlepšíla. Jinak ta barva u těch stříbrnejch FSC leze dolů rychle a je na tom vidět každý odření, či spocená ruka, proto mi přijde lepší to černý šasi co jsem postoval, ono přijít někam s olezlým notebookem, kde je každej škrábanec zakrytej samolepkou nepůsobí zrovna pozitivně. Spíš než o výbavu, která je už skoro všude stejná je podle mě nejdůležitější vzhled.
rcorp
0 0
reagovat
Tak samozřejmě ten účel jsem psal, ale cenová hranice je do 14tis, takže to nemusí být zase přehnaně šunka... jo, nepotřebuju, aby to přehrávalo 1080p, ale zase bych chtěl naprosto bezproblémový chod několika středně náročných aplikací najednou např... 8)

Ten Flukovo vypadá zatraceně dobře. :)
503072
Tak samozřejmě ten účel jsem psal, ale cenová hranice je do 14tis, takže to nemusí být zase přehnaně šunka... jo, nepotřebuju, aby to přehrávalo 1080p, ale zase bych chtěl naprosto bezproblémový chod několika středně náročných aplikací najednou např... *8)* Ten Flukovo vypadá zatraceně dobře. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se