Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13201 - 13220 Napsat příspěvek
Popravdě, ten grafickej čip by zvládl i víc než jen PCM2.0 :)
511676
Popravdě, ten grafickej čip by zvládl i víc než jen PCM2.0 :)
0 0
reagovat
Je to jenom DD 5.1 nebo PCM 2.0.
511672
Je to jenom DD 5.1 nebo PCM 2.0.
0 0
reagovat
Tak alespoň u mojí 3650 atiny mi integrovanou zvukovku na grafice hlásí jak doprovodná dokumentace, tak ovladače nainstalované karty... Nevím, jestli to teda funguje, nemám jak odskoušet.... Jinak jsem k tomu dostal tedukci dvi to hdmi, myslím, že přesně tohle dokáže ten zvuk protlačit ven...
A když už jsme u toho, on dokáže protlačit multikanálový pcm, nebo jenom dvoukanál a sd prostorové ozvučení??? Teda jestli to nekdo náhodou neví...
511671
Tak alespoň u mojí 3650 atiny mi integrovanou zvukovku na grafice hlásí jak doprovodná dokumentace, tak ovladače nainstalované karty... Nevím, jestli to teda funguje, nemám jak odskoušet.... Jinak jsem k tomu dostal tedukci dvi to hdmi, myslím, že přesně tohle dokáže ten zvuk protlačit ven... A když už jsme u toho, on dokáže protlačit multikanálový pcm, nebo jenom dvoukanál a sd prostorové ozvučení??? Teda jestli to nekdo náhodou neví...
0 0
reagovat
OK, takže jinak než dalším kablíkem to nevyřešim, to jsem potřeboval vědět :) díky
511657
OK, takže jinak než dalším kablíkem to nevyřešim, to jsem potřeboval vědět :) díky
0 0
reagovat
Je na to speciální DVI-HDMI adaptér od Ati, který spolupracuje s kartou, přes normální by zvuk nešel.
511648
Je na to speciální DVI-HDMI adaptér od Ati, který spolupracuje s kartou, přes normální by zvuk nešel.
0 0
reagovat
Ale ono je asi celkem jedno, co je to za kartu, protože přes DVI zvuk nepůjde nikdy, nebo ne?
511647
Ale ono je asi celkem jedno, co je to za kartu, protože přes DVI zvuk nepůjde nikdy, nebo ne?
0 0
reagovat
Mají to i 2xxx a 3xxx, to sis musel vybrat zrovna nějakou osekanou..
511646
Mají to i 2xxx a 3xxx, to sis musel vybrat zrovna nějakou osekanou..
0 0
reagovat
zvuk pres HDMI maj myslím až ty poslední řady ATI 4xxx , ty dřívější to nemaj. Rozhodně ne tvoje 9600GT. Já mám Ati 3850 a taky musím připojit DVI na HDMI a jacky kkvuli zvuku.
511642
zvuk pres HDMI maj myslím až ty poslední řady ATI 4xxx , ty dřívější to nemaj. Rozhodně ne tvoje 9600GT. Já mám Ati 3850 a taky musím připojit DVI na HDMI a jacky kkvuli zvuku.
0 0
reagovat
mihhi: na ty Blůčka už mě nedostaneš. Buď je mám, nebo jsou to "hovadiny" na jedno použití. I když ten Top Gun... ne, ne, nesmim... mám svůj digipack za dvě kilča a jsem na něj hrdej.:D
511639
mihhi: na ty Blůčka už mě nedostaneš. Buď je mám, nebo jsou to "hovadiny" na jedno použití. I když ten Top Gun... ne, ne, nesmim... mám svůj digipack za dvě kilča a jsem na něj hrdej.*:D*
0 0
reagovat
Vypadá, že pořád ne... pořád jen volitelný s/pdif in - link
511638
Vypadá, že pořád ne... pořád jen volitelný s/pdif in - http://hothardware.com/Articles/NVIDIA-GeForce-GTX-280-and-GTX-260-Unleashed/?page=3
0 0
reagovat
Už sem blbej:D, jj, maj to jen ATIny. nVidie to má nějak externě řešený, ale 260 a 280 už mají plnou podporu, ne?
511634
Už sem blbej*:D*, jj, maj to jen ATIny. nVidie to má nějak externě řešený, ale 260 a 280 už mají plnou podporu, ne?
0 0
reagovat
Vůbec jsem si nevšiml, že by psal o NB;)
511631
Vůbec jsem si nevšiml, že by psal o NB*;)*
0 0
reagovat
Problém bych viděl jinde, a to v DVI-HDMI kabelu:) DVI konektor na notebooku zvuk nepřenáší;)
511624
Problém bych viděl jinde, a to v DVI-HDMI kabelu:) DVI konektor na notebooku zvuk nepřenáší*;)*
0 0
reagovat
Pokud není na GK integrovaný zvukový čip tak nemá jak. A ten mají snad zatím jenom ATI. nVidie to občas řeší optickým vstupem na přivedení zvuku do hdmi, ale pokud ho karta nemá, tak jedině ze zvukovky zváštním kabelem...
511626
Pokud není na GK integrovaný zvukový čip tak nemá jak. A ten mají snad zatím jenom ATI. nVidie to občas řeší optickým vstupem na přivedení zvuku do hdmi, ale pokud ho karta nemá, tak jedině ze zvukovky zváštním kabelem...
0 0
reagovat
Zdravim, tak mam opet dotaz technickeho smeru. Chtel jsem propojit stolni PC s LCD TV Samsung pres HDMI kabel, grafiku mam 9600GT, takze pres redukci DVI-HDMI.. obraz- spokojenost, ovsem nefunguje mi zvuk. Zkusil bych to propojit nejakym dalsim audio kablikem s 3,5mm jackem, ovsem momentalne nemam zadny dostatecne dlouhy po ruce... je to dalka, z mistnosti do mistnosti :) Ale je mi spis divny, jaktoze se zvuk pres to HDMI neprenasi... Dokaze mi to nekdo vysvetlit popripade poradit jak na to ? Neco nekde v PC nastavit? Nevim, jsem lama... díky :)
511621
Zdravim, tak mam opet dotaz technickeho smeru. Chtel jsem propojit stolni PC s LCD TV Samsung pres HDMI kabel, grafiku mam 9600GT, takze pres redukci DVI-HDMI.. obraz- spokojenost, ovsem nefunguje mi zvuk. Zkusil bych to propojit nejakym dalsim audio kablikem s 3,5mm jackem, ovsem momentalne nemam zadny dostatecne dlouhy po ruce... je to dalka, z mistnosti do mistnosti :) Ale je mi spis divny, jaktoze se zvuk pres to HDMI neprenasi... Dokaze mi to nekdo vysvetlit popripade poradit jak na to ? Neco nekde v PC nastavit? Nevim, jsem lama... díky *:)*
0 0
reagovat
No nic pánové, vyřešil jsem to tím powerdvd... Stačí tam zatrhnou jen jedno políčko a už to běží... Překvapivě bere i hdčkové movka
Jednalo se mi o jedno náročnější 1080p video a byl jsem zvědav, jak to budu řešit předpokládám do konce tohohle roku s BD...
511611
No nic pánové, vyřešil jsem to tím powerdvd... Stačí tam zatrhnou jen jedno políčko a už to běží... Překvapivě bere i hdčkové movka Jednalo se mi o jedno náročnější 1080p video a byl jsem zvědav, jak to budu řešit předpokládám do konce tohohle roku s BD...
0 0
reagovat

mihhi

Ja te asi zabiju :D
511589
Ja te asi zabiju *:D*
mihhi
0 0
reagovat

sonoluca

Ale to to video musí být "zkomprimované" pro podporu DXVA
511572
Ale to to video musí být "zkomprimované" pro podporu DXVA
sonoluca
0 0
reagovat

Perry-

511567
http://www.cdr.cz/a/24504/2
Perry-
0 0
reagovat
Karlos: Tak musíš mít samozřejmě nainstalované i kodeky. Vyzkoušej ten CCCP (Combined-Community-Codec-Pack). Před časem ho tu někdo i doporučoval. Ten Zoom player tam je obsažený. Nebo pokud máš kodeky v pohodě, tak vyzkoušej jenom ten samotný program. Třeba mně akcelerace videa v media playeru taky nejde, ale v tom zoomu to běží v klidu.
511565
Karlos: Tak musíš mít samozřejmě nainstalované i kodeky. Vyzkoušej ten CCCP (Combined-Community-Codec-Pack). Před časem ho tu někdo i doporučoval. Ten Zoom player tam je obsažený. Nebo pokud máš kodeky v pohodě, tak vyzkoušej jenom ten samotný program. Třeba mně akcelerace videa v media playeru taky nejde, ale v tom zoomu to běží v klidu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se