Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13181 - 13200 Napsat příspěvek
Tak snad nebude až tak limitovaný? Nenabízí Sony i nějakou vlastní distribuci Linuxu?
512001
Tak snad nebude až tak limitovaný? Nenabízí Sony i nějakou vlastní distribuci Linuxu?
0 0
reagovat

Fluke

mám takový pocit, že pokud tam běží linux, tak výpočetní výkon je je limitovaný
512000
mám takový pocit, že pokud tam běží linux, tak výpočetní výkon je je limitovaný
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

myslíš že ti to někdo koupí?8) ale možná by se někdo našel
511995
myslíš že ti to někdo koupí?*8)* ale možná by se někdo našel
Fluke
0 0
reagovat
Hm, zajímavé. Asi to vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo.
511992
Hm, zajímavé. Asi to vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo.
0 0
reagovat
Nebo stahovat trailery z US PS store:), ale nevidím jediný důvod, proč by při výpočetní síle PS3 neměli jet pod linuxem 1080p movka plynule.
511974
Nebo stahovat trailery z US PS store:), ale nevidím jediný důvod, proč by při výpočetní síle PS3 neměli jet pod linuxem 1080p movka plynule.
0 0
reagovat
Karbous: popravdě netuším, jak je to reálný (tipuju, že moc ne - plus mě ta představa děsí sama o sobě), ale vžhledem k tomu, že by mělo PSko brzo získat podporu mkv soubory, očekávám, že i na ty MOVky dojde. Nejlepší varianta je holt v tuhle chvíli komp píchlej do bedny.;)
511972
Karbous: popravdě netuším, jak je to reálný (tipuju, že moc ne - plus mě ta představa děsí sama o sobě), ale vžhledem k tomu, že by mělo PSko brzo získat podporu mkv soubory, očekávám, že i na ty MOVky dojde. Nejlepší varianta je holt v tuhle chvíli komp píchlej do bedny.*;)*
0 0
reagovat

Psema

Aha, takže to nejde? Nebo existuje nějaká lepší varianta?
511971
Aha, takže to nejde? Nebo existuje nějaká lepší varianta?
Psema
0 0
reagovat
ouch, to zní... bolestivě.
511970
ouch, to zní... bolestivě.
0 0
reagovat
Měl bych tu jeden technický dotaz, co si myslíte o následující rovnici? Reálné/šílené?

PS3 + Linux +VLC player = plynulé 1080p MOV trailery
511969
Měl bych tu jeden technický dotaz, co si myslíte o následující rovnici? Reálné/šílené? PS3 + Linux +VLC player = plynulé 1080p MOV trailery
0 0
reagovat
FLuke: nechci, ale když už jsi v tom...

Nechce někdo dvdčko Mission Impossible 3? Třeba imf?:D
511967
FLuke: nechci, ale když už jsi v tom... Nechce někdo dvdčko Mission Impossible 3? Třeba imf?*:D*
0 0
reagovat
Zeptám se, jestli někdo nechce originálku FlatOut 2 na PC za 150,-, není to zrovna Vista compatible:)
511965
Zeptám se, jestli někdo nechce originálku FlatOut 2 na PC za 150,-, není to zrovna Vista compatible:)
0 0
reagovat
JJ, pokud nevyjde US, tak mam v zaloze UK verzi ;)
511745
JJ, pokud nevyjde US, tak mam v zaloze UK verzi *;)*
0 0
reagovat
3 disk myslím není v US oznámený (jenom v UK), nějak to musejí prodat ;).
511744
3 disk myslím není v US oznámený (jenom v UK), nějak to musejí prodat *;)*.
0 0
reagovat
Hmm, tak to musim nekde jeste procist co a jak, kdyztak budu muset vzit ´jen´ 3-diskovou ;)
511742
Hmm, tak to musim nekde jeste procist co a jak, kdyztak budu muset vzit ´jen´ 3-diskovou *;)*
0 0
reagovat
Ale vlastně část bonusů je na DVD, ty můžou být R1
511738
Ale vlastně část bonusů je na DVD, ty můžou být R1
0 0
reagovat
Diky za info, takze bude asi opet utraceni :D
511737
Diky za info, takze bude asi opet utraceni *:D*
0 0
reagovat
Warneři nekódujou, takže skoro jistě bude free
511736
Warneři nekódujou, takže skoro jistě bude free
0 0
reagovat
je to free.;)
511735
je to free.*;)*
0 0
reagovat
Nevite nekdo, jak to bude s touto kolekci Matrixu? link Pisou region 1, ale casto je to FREE, bohuzel blizsi info o tom ani na blurayregioncodes neni... Ze bych si hodil predobjednavku ;)
511733
Nevite nekdo, jak to bude s touto kolekci Matrixu? http://www.amazon.com/Ultimate-Matrix-Collection-Blu-ray/dp/B000OPPBEQ/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1220814165&sr=8-2 Pisou region 1, ale casto je to FREE, bohuzel blizsi info o tom ani na blurayregioncodes neni... Ze bych si hodil predobjednavku *;)*
0 0
reagovat

mihhi

Tak kvuli tobe jsem si vzal 2 blucka od paramountu a k tomu prihodil jeste 4 jine, ja se na ty stranky nechtel koukat, ale bohuzel mi to pak nedalo :D Tak ti pekne dekuji :D
511727
Tak kvuli tobe jsem si vzal 2 blucka od paramountu a k tomu prihodil jeste 4 jine, ja se na ty stranky nechtel koukat, ale bohuzel mi to pak nedalo *:D* Tak ti pekne dekuji *:D*
mihhi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se