Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13081 - 13100 Napsat příspěvek
Ten upload by mohl být lepší, ale i tak je solidní:) zlatá kabelovka (kdysi bych nevěřil, že to řeknu).
509607
Ten upload by mohl být lepší, ale i tak je solidní*:)* zlatá kabelovka (kdysi bych nevěřil, že to řeknu).
0 0
reagovat
co říkate děcka na UPC speed rise, de to celkem rychle, zrychlovat během roku dvakrát, díky za ty dary a za konkurenci, už se pomalu začínám cítit jako evropan, snad jen ještě zatlačit na ten upload.8)
509605
co říkate děcka na UPC speed rise, de to celkem rychle, zrychlovat během roku dvakrát, díky za ty dary a za konkurenci, už se pomalu začínám cítit jako evropan, snad jen ještě zatlačit na ten upload.*8)*
0 0
reagovat

Rada

Potřeboval bych poradit nějaký dobrý anglický e-shop, který k nám posílá elektroniku. Chtěl bych si koupit PlayTV k PS3, ale zatím nevím odkuď.
509589
Potřeboval bych poradit nějaký dobrý anglický e-shop, který k nám posílá elektroniku. Chtěl bych si koupit PlayTV k PS3, ale zatím nevím odkuď.
Rada
0 0
reagovat

Perry

Odevsad mi to dorazi do cca 3-4 pracovnich dnu, jednou se mi stalo dokonce za 2! Co se tyce hutu, jsou mozna o trosicku pomalejsi, slo mi to nyni tyden (5 prac.dni), ale pohoda, nestezuji si...
509580
Odevsad mi to dorazi do cca 3-4 pracovnich dnu, jednou se mi stalo dokonce za 2! Co se tyce hutu, jsou mozna o trosicku pomalejsi, slo mi to nyni tyden (5 prac.dni), ale pohoda, nestezuji si...
Perry
0 0
reagovat

2 Perry-

S Hutem je v donaskach naprosta spokojenost, jakmile ti dojde mail, ze odeslali zasilku, mas ji doma do dvou dnu, takova je alespon ma zkusenost..

Zeptal bych se obratem, vyplati se kupovat v shopech za morem? Jaky jsou tam ceny za zasilku, uctuje se to zvlast nebo jako komplet?
509577
S Hutem je v donaskach naprosta spokojenost, jakmile ti dojde mail, ze odeslali zasilku, mas ji doma do dvou dnu, takova je alespon ma zkusenost.. Zeptal bych se obratem, vyplati se kupovat v shopech za morem? Jaky jsou tam ceny za zasilku, uctuje se to zvlast nebo jako komplet?
2 Perry-
0 0
reagovat
Perry: thuhut nevím, já jedu z dvd.co.uk, které je sice za normálních okolností dražší, ale často jsou tam nějaké akce apod. Jde to většinou 4-5 pracovních dnů, ale imho to neposílají z Anglie, ale ze Švýcarska či nějak tak... :))
509578
Perry: thuhut nevím, já jedu z dvd.co.uk, které je sice za normálních okolností dražší, ale často jsou tam nějaké akce apod. Jde to většinou 4-5 pracovních dnů, ale imho to neposílají z Anglie, ale ze Švýcarska či nějak tak... :))
0 0
reagovat
Vím, že už se to tu řešilo mooockrát, ale chtěl bych se zeptat na zkušenost s thehut.com. Jak dlouho to k nám jde, popř. jesli máte nějaké negativní zkušenosti, že bych přešel k Britům... (Objednávání z USA se mi nelíbí, dlouho se čeká :D... už čekám 14 dní na BD a nemůžu se dočkat :D)
509576
Vím, že už se to tu řešilo mooockrát, ale chtěl bych se zeptat na zkušenost s thehut.com. Jak dlouho to k nám jde, popř. jesli máte nějaké negativní zkušenosti, že bych přešel k Britům... (Objednávání z USA se mi nelíbí, dlouho se čeká *:D*... už čekám 14 dní na BD a nemůžu se dočkat *:D*)
0 0
reagovat

2 t_gon

Podle vseho nenainstalovany drivery..
509559
Podle vseho nenainstalovany drivery..
2 t_gon
0 0
reagovat

TeePee

F com byl hacek? Ta sitovka?
509558
F com byl hacek? Ta sitovka?
TeePee
0 0
reagovat
Miluju happyendy...:+
509534
Miluju happyendy...*:+*
0 0
reagovat
No co vám na to mám asi tak říct? Jedině, že jsem tak neskutečná lamka, že se mi chce skoro brečet :D Už to jede, díky
509531
No co vám na to mám asi tak říct? Jedině, že jsem tak neskutečná lamka, že se mi chce skoro brečet *:D* Už to jede, díky
0 0
reagovat

Bagr007

kdyby byl špatnej kabel, má v síťových připojení jednu odpojenou síť přeci
509527
kdyby byl špatnej kabel, má v síťových připojení jednu odpojenou síť přeci
Bagr007
0 0
reagovat
nemáš nainstalovanou síťovku :D najdi CD k základní desce a nainstaluj, pak to pojede
509524
nemáš nainstalovanou síťovku *:D* najdi CD k základní desce a nainstaluj, pak to pojede
0 0
reagovat
TeePee: Síťovku samozřejmě máš, integrovanou. Máš na ní nainstalovaný ovladače? Dodávají se na CD k základní kartě. A nebo je špatnej ten kabel.
509523
TeePee: Síťovku samozřejmě máš, integrovanou. Máš na ní nainstalovaný ovladače? Dodávají se na CD k základní kartě. A nebo je špatnej ten kabel.
0 0
reagovat
t_gon: Diky ale nic mi nepomaha... ja vlastne asi ani sitovou kartu nemam. Mozna nejakou integrovanou, co ja vim.. ?) kabel strkam do portu, ktery je primo na desce vedle usb. Problem je proste ten, ze modem se tvari ze je vse OK, ale PC na to pripojeni modemu nijak nereaguje, dela, jakoby to propojeni vubec neexistovalo, zadny hlasky o pripojeni/odpojeni kabelu... takze pak nemuzu ani menit nastaveni u pripojeni, ktery neni vubec vytvorene samozrejme.. ve slozce sitova pripojeni je bilo-nic tam neni.
509521
t_gon: Diky ale nic mi nepomaha... ja vlastne asi ani sitovou kartu nemam. Mozna nejakou integrovanou, co ja vim.. *?)* kabel strkam do portu, ktery je primo na desce vedle usb. Problem je proste ten, ze modem se tvari ze je vse OK, ale PC na to pripojeni modemu nijak nereaguje, dela, jakoby to propojeni vubec neexistovalo, zadny hlasky o pripojeni/odpojeni kabelu... takze pak nemuzu ani menit nastaveni u pripojeni, ktery neni vubec vytvorene samozrejme.. ve slozce sitova pripojeni je bilo-nic tam neni.
0 0
reagovat

TeePee

Jak rikam, tovarni nastaveni modemu je bez jakehokoli nastaveni. A pokud mas na sitovce neco natvrdo nastaveno z predchozi konfigurace, tak te to nepusti ani na modem.
Dalsi vec je, pokud si dle predchoziho nastaveni pouzival Proxynu (podivej se do nastaveni v Exploreru v Pripojeni k mistni siti a pokud je tam nastaveno IP + Proxy, tka je dej do pryc), tka te to taky nepusti na modem. A ten ti samozrejme neprideli IP, pokad tam jiz jedno nastaveni blokujes.
Prvne se podivej do nastaveni sve sitovky, pokud mas neco nastaveno, tak dej automaticky ziskat IP z DHCp. Pak by ses mel dostat na modem.
Je ale mnoho dalsich moznosti, jak testovat co jde a nejde. Vytahni kabel (davas spojit modem a PC, tkaze je jedno, zda mas krizeny ci primy, krizeny davas jen u dvou pecek na propojieni do LANu) a pokud ti zarvou Xp (snad mas) hlasku o vytahnuti kablu, tka sitovka slape. Pak se mrkni do jejiho nastaveni, popr ji zakazej a vynuluj vse co mas popr nastaveno v tom Exploreru (viz vyse) a pokad ani zde nic, tak dle navodu resetni modem dle navodu (3x za sebou reset, drzet ho 10s...).
Jinak tezko takhle od tud rici... (:
509499
Jak rikam, tovarni nastaveni modemu je bez jakehokoli nastaveni. A pokud mas na sitovce neco natvrdo nastaveno z predchozi konfigurace, tak te to nepusti ani na modem. Dalsi vec je, pokud si dle predchoziho nastaveni pouzival Proxynu (podivej se do nastaveni v Exploreru v Pripojeni k mistni siti a pokud je tam nastaveno IP + Proxy, tka je dej do pryc), tka te to taky nepusti na modem. A ten ti samozrejme neprideli IP, pokad tam jiz jedno nastaveni blokujes. Prvne se podivej do nastaveni sve sitovky, pokud mas neco nastaveno, tak dej automaticky ziskat IP z DHCp. Pak by ses mel dostat na modem. Je ale mnoho dalsich moznosti, jak testovat co jde a nejde. Vytahni kabel (davas spojit modem a PC, tkaze je jedno, zda mas krizeny ci primy, krizeny davas jen u dvou pecek na propojieni do LANu) a pokud ti zarvou Xp (snad mas) hlasku o vytahnuti kablu, tka sitovka slape. Pak se mrkni do jejiho nastaveni, popr ji zakazej a vynuluj vse co mas popr nastaveno v tom Exploreru (viz vyse) a pokad ani zde nic, tak dle navodu resetni modem dle navodu (3x za sebou reset, drzet ho 10s...). Jinak tezko takhle od tud rici... (:
TeePee
0 0
reagovat
rcorp: Koupil jsem ho v krámě.. ale modem jako takový, se zdá být naprosto OK.. i když člověk nikdy neví...
Perry: ;)
Kluci díky za rady, nebudem to tu dál svinit :+
509498
rcorp: Koupil jsem ho v krámě.. ale modem jako takový, se zdá být naprosto OK.. i když člověk nikdy neví... Perry: ;) Kluci díky za rady, nebudem to tu dál svinit *:+*
0 0
reagovat
Nebo restartovat modem - tj. vypojit ho od elektřtiny a zase zapojit.
509496
Nebo restartovat modem - tj. vypojit ho od elektřtiny a zase zapojit.
0 0
reagovat

TeePee

Když to svítí, tak je to aktivní. Zkoušel jsi vypnout počítač a zase ho zapnout (Já, vim, ohraný :D).. prostě HARD Reset
509495
Když to svítí, tak je to aktivní. Zkoušel jsi vypnout počítač a zase ho zapnout (Já, vim, ohraný :D).. prostě HARD Reset
TeePee
0 0
reagovat

TeePee

A ten nový modem jsi koupil od O2 nebo normálně v krámě? Jinak jako adresu toho modemu můžeš ještě zkusit 192.168.1.1
509494
A ten nový modem jsi koupil od O2 nebo normálně v krámě? Jinak jako adresu toho modemu můžeš ještě zkusit 192.168.1.1
TeePee
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se