Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13061 - 13080 Napsat příspěvek
Jo, tak do toho jdu, to bude me prvni 3D Blucko ;) Objednaval si tady nekdo SW:Unleashed? Prekvapili me, meli to posilat az dnes nebo v pondeli, no ale ono je to od stredy uz na ceste! Super! Uz nebude mlady Padawan :D
511123
Jo, tak do toho jdu, to bude me prvni 3D Blucko *;)* Objednaval si tady nekdo SW:Unleashed? Prekvapili me, meli to posilat az dnes nebo v pondeli, no ale ono je to od stredy uz na ceste! Super! Uz nebude mlady Padawan *:D*
0 0
reagovat
Jak funguje na blučku to 3dčko????
511122
Jak funguje na blučku to 3dčko????
0 0
reagovat
Jo tak na to bych šel taky. Počítejte rovnou se mnou.
510984
Jo tak na to bych šel taky. Počítejte rovnou se mnou.
0 0
reagovat
njn, u Warnerů nemůže bejt nikdy nic příliš jednoduchý, ale pro mě jasná koupě. Bavil jsem se i v kině a a na Blučku to bude prima. Navíc mám teď nějakou utrácecí náladu...
510975
njn, u Warnerů nemůže bejt nikdy nic příliš jednoduchý, ale pro mě jasná koupě. Bavil jsem se i v kině a a na Blučku to bude prima. Navíc mám teď nějakou utrácecí náladu...
0 0
reagovat
Okamžitě bych kupoval, ani jsem nešel na 2D do kina že si koupím 3d blučko, ale zase bez TrueHD :(:-
510974
Okamžitě bych kupoval, ani jsem nešel na 2D do kina že si koupím 3d blučko, ale zase bez TrueHD *:(**:-*
0 0
reagovat

Psema

Do toho bych šel. Když nepřijde 3D k tobě... :)
510973
Do toho bych šel. Když nepřijde 3D k tobě... :)
Psema
0 0
reagovat
link výborně. Nedáme si Cestu do středu Země ve Filmparku? Peace out Imax s_ckers..:D
510972
http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=68953 výborně. Nedáme si Cestu do středu Země ve Filmparku? Peace out Imax s_ckers..*:D*
0 0
reagovat

Fluke

Zajímavé a přitom Asus je super. Jsem se totiž lekl, že máš MSI, které poslední roky je v deskách na tom bídně. A po tom, co jsem zažil MSI desku dlouho nekoupím.
511232
Zajímavé a přitom Asus je super. Jsem se totiž lekl, že máš MSI, které poslední roky je v deskách na tom bídně. A po tom, co jsem zažil MSI desku dlouho nekoupím.
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

JJ, to mas pravdu, me totiz trosku zarazilo, kdyz jsem se podival na obchody, ktere pod GAME spadaji, tak napr. Motrorstorm platinovka stoji v UK 15liber, Francii 26EURO a ve Spanelsku dokonce 28, takze to mas rozdil na stare hre kolem dvou kil, tak aby ty ceny take nedrzeli jako podobne jako jsou nyni...
511229
JJ, to mas pravdu, me totiz trosku zarazilo, kdyz jsem se podival na obchody, ktere pod GAME spadaji, tak napr. Motrorstorm platinovka stoji v UK 15liber, Francii 26EURO a ve Spanelsku dokonce 28, takze to mas rozdil na stare hre kolem dvou kil, tak aby ty ceny take nedrzeli jako podobne jako jsou nyni...
Fluke
0 0
reagovat

Rave

:)) Asuska, P5E3, podle všeho u první odešli mosfety, druhá po třech restartech skončila totálně, ale naštěstí třetí už byla v poho. Mezi mosfety a heatsink jsme rovnou v CZC radši dali lepší pastu:D, já kvůli tomu takhle strávil 3 dny, páč jsme nemohli identifikovat problém, kdybych rovnou šel na technický oddělení a nereklamoval to, tak..tak to dopadne stejně:))

t007: jestli to budou mít pod palcem britové a JRC se přejmenuje na Game a nebudou mít problém s českou měnou (nebát se a nakrást), tak to bude, tak jak jsem napsal:)
511228
*:))* Asuska, P5E3, podle všeho u první odešli mosfety, druhá po třech restartech skončila totálně, ale naštěstí třetí už byla v poho. Mezi mosfety a heatsink jsme rovnou v CZC radši dali lepší pastu*:D*, já kvůli tomu takhle strávil 3 dny, páč jsme nemohli identifikovat problém, kdybych rovnou šel na technický oddělení a nereklamoval to, tak..tak to dopadne stejně*:))* t007: jestli to budou mít pod palcem britové a JRC se přejmenuje na Game a nebudou mít problém s českou měnou (nebát se a nakrást), tak to bude, tak jak jsem napsal*:)*
Rave
0 0
reagovat

Fluke

No tak takhle bych si to take predstavoval, jsem zvedav, jak bude realita ;)
511226
No tak takhle bych si to take predstavoval, jsem zvedav, jak bude realita *;)*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Jaká to byla deska?

Já jsem minulý rok měl od MSI Neo 3 Intel P35 a všechny tři byly vadné. V alze jsem kvůli tomu strávil 3 hodiny. :D
511225
Jaká to byla deska? Já jsem minulý rok měl od MSI Neo 3 Intel P35 a všechny tři byly vadné. V alze jsem kvůli tomu strávil 3 hodiny. *:D*
Fluke
0 0
reagovat
WAAAAUUUUU:+:+, GAME u nás! to bych si nikdy nedokázal představit a teď je to realita:+

To znamená možnost dodávek přímo z Anglie, tudíž nižší ceny, česká verze Game.co.uk, spousta slevových akcí, bazar konzolových her a speciální herní edice přímo od Game. Mě picne, mám vánoce:) (snad to neposerou nějací čeští manažeři).

Jinak dneska jsem konečně ukončil martyrium s kompem, musel jsem 2x reklamovat základní desku, dneska fakt vyrábí šmejdy:)
511224
WAAAAUUUUU*:+**:+*, GAME u nás! to bych si nikdy nedokázal představit a teď je to realita*:+* To znamená možnost dodávek přímo z Anglie, tudíž nižší ceny, česká verze Game.co.uk, spousta slevových akcí, bazar konzolových her a speciální herní edice přímo od Game. Mě picne, mám vánoce*:)* (snad to neposerou nějací čeští manažeři). Jinak dneska jsem konečně ukončil martyrium s kompem, musel jsem 2x reklamovat základní desku, dneska fakt vyrábí šmejdy*:)*
0 0
reagovat
Jo jinak zajimava zprava, ze by i ceny sly dolu? link
511215
Jo jinak zajimava zprava, ze by i ceny sly dolu? http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29347&r=top
0 0
reagovat
Tak jasne, ze nebude nejlepsi, ale potesi... Skoda, ze neni i k Blucku...
511214
Tak jasne, ze nebude nejlepsi, ale potesi... Skoda, ze neni i k Blucku...
0 0
reagovat
to vypada jak ironamnova maska v ty radobyparodii datemovie, nebo jak se menuje ta nova sragora
511203
to vypada jak ironamnova maska v ty radobyparodii datemovie, nebo jak se menuje ta nova sragora
0 0
reagovat

Iron Man S.E. 2DVD + maska

No ty vole... [link] :D
511202
No ty vole... [link="http://primadvd.cz/18387_14435/Iron-Man-S-E-2DVD-maska.html"][link][/link] *:D*
Iron Man S.E. 2DVD + maska
0 0
reagovat

mihhi

Aha, ja prave zkousel objednat napr. to PlayTV a na gameplay me na to upozornovali a game me ji v klidu nechali dokoncit ;)
511188
Aha, ja prave zkousel objednat napr. to PlayTV a na gameplay me na to upozornovali a game me ji v klidu nechali dokoncit *;)*
mihhi
0 0
reagovat
Game určitě neposílá nad 1kg, zrušili mi kvůli tomu i předobjednávku Falloutu. Gameplay to má taky uvedené, ale zatím jí nezrušili a doufám, že nezruší :)
511184
Game určitě neposílá nad 1kg, zrušili mi kvůli tomu i předobjednávku Falloutu. Gameplay to má taky uvedené, ale zatím jí nezrušili a doufám, že nezruší :)
0 0
reagovat

Sedlis

Take si ho chci koupit, pozor jen na to, ze nekdo neposila objemnejsi zasilky nebo tezsi jak jedno kilo, kazdopadne urcite ti ho posle link mozna i link ale ten ma omezenou myslim tu vahu, nevim, jak je to tezke... A postovne je kolem 2-3liber...
511168
Take si ho chci koupit, pozor jen na to, ze nekdo neposila objemnejsi zasilky nebo tezsi jak jedno kilo, kazdopadne urcite ti ho posle http://www.game.co.uk mozna i http://www.gameplay.co.uk ale ten ma omezenou myslim tu vahu, nevim, jak je to tezke... A postovne je kolem 2-3liber...
Sedlis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se