Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13001 - 13020 Napsat příspěvek

Constantine

Až si koupíš monitor nebo televizi s FullHD rozlišením budeš mluvit jinak8)
510545
Až si koupíš monitor nebo televizi s FullHD rozlišením budeš mluvit jinak*8)*
Constantine
0 0
reagovat

Perry

Exactly:+
510544
Exactly*:+*
Perry
0 0
reagovat
když chci vidět film tak jak má bejt tak du do kina... a ten zážitek mi pak stačí i na sledování DVD 8) z čehož mi vychází že sem asi nenáročnej... což je pěkná hova*ina.. pač se přesnej opak :D:D
510542
když chci vidět film tak jak má bejt tak du do kina... a ten zážitek mi pak stačí i na sledování DVD *8)* z čehož mi vychází že sem asi nenáročnej... což je pěkná hova*ina.. pač se přesnej opak *:D**:D*
0 0
reagovat
Fluke : sem prostě jenom druh na vymření.. :D:D a bráním se zuby nehty :D
510540
Fluke : sem prostě jenom druh na vymření.. *:D**:D* a bráním se zuby nehty *:D*
0 0
reagovat

Fluke

Přesně tak :+ Zastávám stejný potup. Třeba nějakou konverzační komedii si na BD kupovat fakt nebudu, ale Transformery, Iron Mana a Indyho určitě...
510539
Přesně tak *:+* Zastávám stejný potup. Třeba nějakou konverzační komedii si na BD kupovat fakt nebudu, ale Transformery, Iron Mana a Indyho určitě...
Fluke
0 0
reagovat
Fluke : mě spíš se*ou Blůčka tím žě mě časem vyřaděj.. ja totiž zůstanu DVD asi věrnej.. :o začal sem na jejich začátcích a asi skončim na jejich konci :D:D
510538
Fluke : mě spíš se*ou Blůčka tím žě mě časem vyřaděj.. ja totiž zůstanu DVD asi věrnej.. *:o* začal sem na jejich začátcích a asi skončim na jejich konci *:D**:D*
0 0
reagovat

Constantine

Typický myšlení:) Nikdo tě k tomuhle nenutí. Já si na Blůčku kupuju filmy co na DVD nemám, a pokud možno fakt obrazově nářezový snímky, aby to mělo smysl. Pokud mám doma kvalitně udělaný DVD (kvalitní authoring, z čehož vychází kvalitní upscale), tak nemám důvod nahrazovat ho Blůčkem.
510523
Typický myšlení:) Nikdo tě k tomuhle nenutí. Já si na Blůčku kupuju filmy co na DVD nemám, a pokud možno fakt obrazově nářezový snímky, aby to mělo smysl. Pokud mám doma kvalitně udělaný DVD (kvalitní authoring, z čehož vychází kvalitní upscale), tak nemám důvod nahrazovat ho Blůčkem.
Constantine
0 0
reagovat
zůstávám věrnej DVD a ty maj krabičky pořád stejný :+ nechce se mi všechny DVDčka překupovat na HD :( holt stává se ze mě dinosaur :D dokud budou na DVD vycházet filmy tak je budu kupovat.. a až se mi třeba moje vnoučata.. no tak radši řekněme nějaký malí smradi, tak jim natrhnu pr*el a zavřu se do malého domácího kina.. a budu se kochat starou klasikou na "starejch" DVD 8) To budou časy... ;)
510519
zůstávám věrnej DVD a ty maj krabičky pořád stejný *:+* nechce se mi všechny DVDčka překupovat na HD *:(* holt stává se ze mě dinosaur *:D* dokud budou na DVD vycházet filmy tak je budu kupovat.. a až se mi třeba moje vnoučata.. no tak radši řekněme nějaký malí smradi, tak jim natrhnu pr*el a zavřu se do malého domácího kina.. a budu se kochat starou klasikou na "starejch" DVD *8)* To budou časy... *;)*
0 0
reagovat
No jo, ale mě ty tenký nepasujou do DVD stojanu :D Asi budu obědnávat z UK (druhá věc je, že mě nebaví čekat 3 týdny :D)
510517
No jo, ale mě ty tenký nepasujou do DVD stojanu *:D* Asi budu obědnávat z UK (druhá věc je, že mě nebaví čekat 3 týdny *:D*)
0 0
reagovat
Me je to fuk, tenky jsou mozna hezci, ale tlustsi zase lepe drzi, tak proto objednavam odevsad :D
510478
Me je to fuk, tenky jsou mozna hezci, ale tlustsi zase lepe drzi, tak proto objednavam odevsad *:D*
0 0
reagovat
U nás mají taky ty tenký myslím..ale ty tenký jsou fakt lepší, vyjímku beru jen u dvojdisku:))
510474
U nás mají taky ty tenký myslím..ale ty tenký jsou fakt lepší, vyjímku beru jen u dvojdisku*:))*
0 0
reagovat
Bych vam pral skladovat VHSky, prej tlusty krabicky u Blucek... No ikdyz v tom mnozstvi, v jakem to objednava Psema, se ani nedivim :D
510469
Bych vam pral skladovat VHSky, prej tlusty krabicky u Blucek... No ikdyz v tom mnozstvi, v jakem to objednava Psema, se ani nedivim *:D*
0 0
reagovat
Mno, já se koukal a jsou tenký ;)... A proto jsem vyvozoval, že i v UK... Tak nic no...
510462
Mno, já se koukal a jsou tenký ;)... A proto jsem vyvozoval, že i v UK... Tak nic no...
0 0
reagovat
Silence: počítám každej milimetr místa.:D:D:D
510461
Silence: počítám každej milimetr místa.*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
"Kdo má ty tlustý krabky skladovat." OMG!!! :o :D :D
510460
"Kdo má ty tlustý krabky skladovat." OMG!!! *:o* *:D* *:D*
0 0
reagovat
V UK leda ve snu. (u nás nevim, na BR za 800 se ani nedívám):D
510459
V UK leda ve snu. (u nás nevim, na BR za 800 se ani nedívám)*:D*
0 0
reagovat
Ale u UK (a vlastně i u nas ;) jsou soňácký krabičky taky úzký, ne???
510457
Ale u UK (a vlastně i u nas ;) jsou soňácký krabičky taky úzký, ne???
0 0
reagovat
běžný. Proto objednávám skoro jenom z US. Kdo má ty tlustý krabky skladovat.:D
510456
běžný. Proto objednávám skoro jenom z US. Kdo má ty tlustý krabky skladovat.*:D*
0 0
reagovat
Je to běžné. :)
510455
Je to běžné. :)
0 0
reagovat
Tak mě dorazil první BD z USA (přes 3 týdny) a zjistil jsem, ze to má užší krabičku.. to je v USA běžné nebo je to titul od titulu různé ? :):))
510454
Tak mě dorazil první BD z USA (přes 3 týdny) a zjistil jsem, ze to má užší krabičku.. to je v USA běžné nebo je to titul od titulu různé ? *:)**:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se