Fluke: jj, jeden z mnoha důvodů, co mě přimělo jednat... Zařekl jsem se, že do Blu půjdu až u nás budou vydávat (sic za pofiderní ceny, ale to se dá některýma e-shopama srazit na pětikilo, což mi za 1080p a českou podporu příjde jako rozumné, sic ne nejlevnější řešení ;) tři studia...
Navíc v prosinci k nim přibudou ještě Uni, i když ti maj ještě přestřelenější ceny, než má Bonton... Stanovená cena je 999 :(...
Takže když to vezmu z hledista kamených, kde ceny nesrážej, tak uni bude nejdražší (těch 999), pak bonton (sony a fox) za 899 no a nakonec magicbox s warnerama (a možná přybudou Paramouti ;) za 799... Hezké, ale chtělo by to minimálně celé srazit na 699 kamenou cenu...
ps: Krom sony a v malé míře foxů všechny nové studia dávaj jen novinky (v případě Pottera a Matrixu je to celá série) a katalogové tituly vydávané v hojné míře v zahraničí se nám prozatím vyhnou :(....
|
reagovat
|

ale neviděl jsem emulátor windowsů
Musel by si vzít Virtual PC a buď si vzít XPčka (98/2000/me) a stáhnout je nebo mít origo CD a použít je jako operační systém Virtuálního PC. Jasně jednoduchý, ale jsem línej to udělat a spousta lidí kvůli tomu nebude shánět Windows.
Krasna vydrz, ale uplne na dve veci...