Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13001 - 13020 Napsat příspěvek
Fluke: jj, jeden z mnoha důvodů, co mě přimělo jednat... Zařekl jsem se, že do Blu půjdu až u nás budou vydávat (sic za pofiderní ceny, ale to se dá některýma e-shopama srazit na pětikilo, což mi za 1080p a českou podporu příjde jako rozumné, sic ne nejlevnější řešení ;) tři studia...
Navíc v prosinci k nim přibudou ještě Uni, i když ti maj ještě přestřelenější ceny, než má Bonton... Stanovená cena je 999 :(...
Takže když to vezmu z hledista kamených, kde ceny nesrážej, tak uni bude nejdražší (těch 999), pak bonton (sony a fox) za 899 no a nakonec magicbox s warnerama (a možná přybudou Paramouti ;) za 799... Hezké, ale chtělo by to minimálně celé srazit na 699 kamenou cenu...
ps: Krom sony a v malé míře foxů všechny nové studia dávaj jen novinky (v případě Pottera a Matrixu je to celá série) a katalogové tituly vydávané v hojné míře v zahraničí se nám prozatím vyhnou :(....
510806
Fluke: jj, jeden z mnoha důvodů, co mě přimělo jednat... Zařekl jsem se, že do Blu půjdu až u nás budou vydávat (sic za pofiderní ceny, ale to se dá některýma e-shopama srazit na pětikilo, což mi za 1080p a českou podporu příjde jako rozumné, sic ne nejlevnější řešení ;) tři studia... Navíc v prosinci k nim přibudou ještě Uni, i když ti maj ještě přestřelenější ceny, než má Bonton... Stanovená cena je 999 :(... Takže když to vezmu z hledista kamených, kde ceny nesrážej, tak uni bude nejdražší (těch 999), pak bonton (sony a fox) za 899 no a nakonec magicbox s warnerama (a možná přybudou Paramouti ;) za 799... Hezké, ale chtělo by to minimálně celé srazit na 699 kamenou cenu... ps: Krom sony a v malé míře foxů všechny nové studia dávaj jen novinky (v případě Pottera a Matrixu je to celá série) a katalogové tituly vydávané v hojné míře v zahraničí se nám prozatím vyhnou :(....
0 0
reagovat
KARLOS: No právě ty otazníky... Cars jsou RegFree, Ratatouille Locked... předpokládám, že Wall-E bude taky zamčený proto se ho neodvážím předobjednávat, ale.... A TDK? Jako MĚL by být free, ale znovu ale... o tom ten můjd povzdech byl... Že ta metoda většinou funguje, ale....

Občas závadím mechanikářům vaší "Region Independence" ;))
510804
KARLOS: No právě ty otazníky... Cars jsou RegFree, Ratatouille Locked... předpokládám, že Wall-E bude taky zamčený proto se ho neodvážím předobjednávat, ale.... A TDK? Jako MĚL by být free, ale znovu ale... o tom ten můjd povzdech byl... Že ta metoda většinou funguje, ale.... Občas závadím mechanikářům vaší "Region Independence" ;))
0 0
reagovat
link WB coming home.
Za měsíc, ale že by se z tý cenový politiky poučili, to ne:D
510802
http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/price_list.asp?Level=152&Q_pardat2=8.8.2008&TemplatesDir=dvd WB coming home. Za měsíc, ale že by se z tý cenový politiky poučili, to ne*:D*
0 0
reagovat
Silence: Jenže ona ta metoda co které studio alespoň podle toho, co tu čtu, zjevně funguje... Takže wall-e locked, TDK free??? ;)
A jako já se odhodlávám ke koupi, dalších diků (zatím jenom přílohový Bobby ;), mechanika a novej monitor je taky na spadnutí, takže už se moje zmodrání blíží až nebespečně rychle :D;)...
510794
Silence: Jenže ona ta metoda co které studio alespoň podle toho, co tu čtu, zjevně funguje... Takže wall-e locked, TDK free??? ;) A jako já se odhodlávám ke koupi, dalších diků (zatím jenom přílohový Bobby ;), mechanika a novej monitor je taky na spadnutí, takže už se moje zmodrání blíží až nebespečně rychle :D;)...
0 0
reagovat
Stejně je to naprd, že se předem nedá s jistotou zjistit (Když nepočítám metodu - tohle studio regiony zamyká, tohle ne ;) jestli třeba TDK nebo Wall-E budou region free nebo ne...
510790
Stejně je to naprd, že se předem nedá s jistotou zjistit (Když nepočítám metodu - tohle studio regiony zamyká, tohle ne ;) jestli třeba TDK nebo Wall-E budou region free nebo ne...
0 0
reagovat
mihhi: To je ok, to se vyplatí, nemusím tak sledovat vývoj cen... Díky! 8)
510779
mihhi: To je ok, to se vyplatí, nemusím tak sledovat vývoj cen... Díky! *8)*
0 0
reagovat
(Přesunuto do správného fóra:) Jenom dotaz, když si udělám předobjednávku, tak se mi jen uloží aktuální cena, při které jsem objednával a ty peníze se mi odečtou až potom, až ten dotyčný Blu vyjde? Nebo se to rovnou odečte?
Ještě jsem nepředobjednával, díky...
510775
(Přesunuto do správného fóra:) Jenom dotaz, když si udělám předobjednávku, tak se mi jen uloží aktuální cena, při které jsem objednával a ty peníze se mi odečtou až potom, až ten dotyčný Blu vyjde? Nebo se to rovnou odečte? Ještě jsem nepředobjednával, díky...
0 0
reagovat
Silence: většina obchodů ti napočítá nejnižší cenu od data objednání do data vydání a peníze vždycky odečítají až při odeslání
510776
Silence: většina obchodů ti napočítá nejnižší cenu od data objednání do data vydání a peníze vždycky odečítají až při odeslání
0 0
reagovat
Nepovídej;) ale neviděl jsem emulátor windowsů:)) Musel by si vzít Virtual PC a buď si vzít XPčka (98/2000/me) a stáhnout je nebo mít origo CD a použít je jako operační systém Virtuálního PC. Jasně jednoduchý, ale jsem línej to udělat a spousta lidí kvůli tomu nebude shánět Windows.

Fallouti nejsou tak starý hry. Je snažší a komfortnější zaplatit 6 doláčů za hotovou věc.
510701
Nepovídej*;)* ale neviděl jsem emulátor windowsů*:))* Musel by si vzít Virtual PC a buď si vzít XPčka (98/2000/me) a stáhnout je nebo mít origo CD a použít je jako operační systém Virtuálního PC. Jasně jednoduchý, ale jsem línej to udělat a spousta lidí kvůli tomu nebude shánět Windows. Fallouti nejsou tak starý hry. Je snažší a komfortnější zaplatit 6 doláčů za hotovou věc.
0 0
reagovat

Fluke

Tak starý hry jsou přes emulátor :)
510698
Tak starý hry jsou přes emulátor *:)*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Vzhledem k tomu, že práva spravuje někdo jinej, tak těžko.

Karbous: oni Visty sice vypadaj jak hezčí XP, ale v jádru toho dost předělali, ale to není jedinej důvod častejch nekompatibilit. Největší strůjci jsou samotní IT výrobci co naschvál nevytvořili drivery na Visty ne z důvodu jejich složitosti, ale aby sis musel koupit jejich nový výrobky.
510688
Vzhledem k tomu, že práva spravuje někdo jinej, tak těžko. Karbous: oni Visty sice vypadaj jak hezčí XP, ale v jádru toho dost předělali, ale to není jedinej důvod častejch nekompatibilit. Největší strůjci jsou samotní IT výrobci co naschvál nevytvořili drivery na Visty ne z důvodu jejich složitosti, ale aby sis musel koupit jejich nový výrobky.
rcorp
0 0
reagovat
Nj, Visty, to mě nenapadlo...a kdyby se u Falloutů nemuselo pořád čachrovat s .ini soubory, aby to každých deset minut nepadalo, tak by to za těch pár dolarů možná stálo. :) (pokud to tedy nepřibalí ke trojce).
510686
Nj, Visty, to mě nenapadlo...a kdyby se u Falloutů nemuselo pořád čachrovat s .ini soubory, aby to každých deset minut nepadalo, tak by to za těch pár dolarů možná stálo. :) (pokud to tedy nepřibalí ke trojce).
0 0
reagovat
Na Vistách nevím, ale na XP běžej Fallouti bez problémů.
510685
Na Vistách nevím, ale na XP běžej Fallouti bez problémů.
0 0
reagovat
Pravda..já taky:), ale nejsem si jistej s jejich Vista kompatibilitou. Takový Die by the sword, Fallouti, tam je jasný, že ty přílohy už nepůjdou.
510684
Pravda..já taky:), ale nejsem si jistej s jejich Vista kompatibilitou. Takový Die by the sword, Fallouti, tam je jasný, že ty přílohy už nepůjdou.
0 0
reagovat

rcorp

Přesně tak, všechny ty lepší kousky mám z nějakých příloh časopisů. Ale jsem na to zvědavej, co zajímavého se tam objeví.
510682
Přesně tak, všechny ty lepší kousky mám z nějakých příloh časopisů. Ale jsem na to zvědavej, co zajímavého se tam objeví.
rcorp
0 0
reagovat
Necelých 40 her není moc, a přibližně polovinu už mám, většinou jako přílohu Levelu. :)
510671
Necelých 40 her není moc, a přibližně polovinu už mám, většinou jako přílohu Levelu. :)
0 0
reagovat
No jak bereš to žádné?:) Jako je jich tam zatím snad jen 40 nebo 50, hlavně Interplay..Fallout si hned kupuju8)
510670
No jak bereš to žádné?:) Jako je jich tam zatím snad jen 40 nebo 50, hlavně Interplay..Fallout si hned kupuju*8)*
0 0
reagovat
Já mám když tak taky uvítací kód, ale stejně tam zatím skoro žádné hry nejsou. :)
510669
Já mám když tak taky uvítací kód, ale stejně tam zatím skoro žádné hry nejsou. :)
0 0
reagovat
Je tu nějaký friend, kterému bych mohl dát uvítací kód do Good Old Games.com? :)
510667
Je tu nějaký friend, kterému bych mohl dát uvítací kód do Good Old Games.com? *:)*
0 0
reagovat

Fluke

Hmm, zajimave...
510664
Hmm, zajimave...
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se