Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12961 - 12980 Napsat příspěvek
I tak mě to trochu děsí ;):D.... A navíc, odsud budu mít cz podporu, což zahraničí neumožňuje :D;)...
510820
I tak mě to trochu děsí ;):D.... A navíc, odsud budu mít cz podporu, což zahraničí neumožňuje :D;)...
0 0
reagovat
Fluke: mně by stačilo, kdyby ta krabka nebyla tak stupidně měká. Vždycky mám strach, že při otevírání rupne.:D
510818
Fluke: mně by stačilo, kdyby ta krabka nebyla tak stupidně měká. Vždycky mám strach, že při otevírání rupne.*:D*
0 0
reagovat

rcorp

že by byla embosovaná?:))

stačí si udělat virtuální mezinárodní kartu a nic se nemusí ohledně zahraničních e-shopů řešit.

Krabka WB je něco jako DVD krabka WB, není to Amaray, kterej je o třídu výš.
510817
že by byla embosovaná?*:))* stačí si udělat virtuální mezinárodní kartu a nic se nemusí ohledně zahraničních e-shopů řešit. Krabka WB je něco jako DVD krabka WB, není to Amaray, kterej je o třídu výš.
rcorp
0 0
reagovat
Není to o typu karty, ale o tom, jak se v bance domluvíš.;)
510816
Není to o typu karty, ale o tom, jak se v bance domluvíš.*;)*
0 0
reagovat
Ale musis si zadat u banky, aby ti ji odemknuli. A kdyz ji pohladis, tak vubec neni najezena. (aaano, mam ji taky :)
510815
Ale musis si zadat u banky, aby ti ji odemknuli. A kdyz ji pohladis, tak vubec neni najezena. (aaano, mam ji taky :)
0 0
reagovat
Mám Visu Electron a zatím mi fungovala všude- Amazon, Ebay, všechny britské shopy- úplně bez problému.
510814
Mám Visu Electron a zatím mi fungovala všude- Amazon, Ebay, všechny britské shopy- úplně bez problému.
0 0
reagovat
KARLOS: Btw.: Překvapuje mě, že ty jako pracující, máš Electron.. ta se snad dává už jen ke studentským účtům, ne?
510813
KARLOS: Btw.: Překvapuje mě, že ty jako pracující, máš Electron.. ta se snad dává už jen ke studentským účtům, ne?
0 0
reagovat
KARLOS: Z anglických shopů cca za 4-5 pracovních dnů a z US většinou do dvou týdnů ale spíš za týden a půl... to mi zase tak dlouho nepřijde.. zvlášť, že si to můžeš ošéfovat tak, aby ti přišlo každý týden něco... :)
A radši si koupím z Ameriky filmy dva a budu na ně chvilku čekat, než abych si tady za stejnou cenu koupil přinejlepším jeden... B)
510812
KARLOS: Z anglických shopů cca za 4-5 pracovních dnů a z US většinou do dvou týdnů ale spíš za týden a půl... to mi zase tak dlouho nepřijde.. zvlášť, že si to můžeš ošéfovat tak, aby ti přišlo každý týden něco... :) A radši si koupím z Ameriky filmy dva a budu na ně chvilku čekat, než abych si tady za stejnou cenu koupil přinejlepším jeden... B)
0 0
reagovat
Visa Electron je dobra akorat na mazani masla na chleba. Potrebujes embosovanou. Pokud chces mit jistotu a hezkej pocit pri hlazeni. :)
510811
Visa Electron je dobra akorat na mazani masla na chleba. Potrebujes embosovanou. Pokud chces mit jistotu a hezkej pocit pri hlazeni. :)
0 0
reagovat
A když už jsem v tom ptaní... Dost nadáváte na Warnerácký krabičky... V čem jsou tak hrozné??? Disk v nich pořádně nedrží, nebo je to jen "kosmetická" vada jako například šířka krabičky?
510809
A když už jsem v tom ptaní... Dost nadáváte na Warnerácký krabičky... V čem jsou tak hrozné??? Disk v nich pořádně nedrží, nebo je to jen "kosmetická" vada jako například šířka krabičky?
0 0
reagovat
Silence: Jelikož budu taky mechanikář, tak se regionů fakt moc nebojím ;), ale ně odrazuje dlouhá cestovní doba, a karta visa elektron ;):D.... Jak je to vlastně s těma elektronickejma kartama??? Slyšel jsem, že víc jak cokoli jiného fungujou na dobré slovo, o to víc na zahraničních webech.....
510808
Silence: Jelikož budu taky mechanikář, tak se regionů fakt moc nebojím ;), ale ně odrazuje dlouhá cestovní doba, a karta visa elektron ;):D.... Jak je to vlastně s těma elektronickejma kartama??? Slyšel jsem, že víc jak cokoli jiného fungujou na dobré slovo, o to víc na zahraničních webech.....
0 0
reagovat
Silence > Warner je VZDYCKY reg-free, zadny ale neni : ). TDK se fakt bat nemusis
510807
Silence > Warner je VZDYCKY reg-free, zadny ale neni : ). TDK se fakt bat nemusis
0 0
reagovat
Fluke: jj, jeden z mnoha důvodů, co mě přimělo jednat... Zařekl jsem se, že do Blu půjdu až u nás budou vydávat (sic za pofiderní ceny, ale to se dá některýma e-shopama srazit na pětikilo, což mi za 1080p a českou podporu příjde jako rozumné, sic ne nejlevnější řešení ;) tři studia...
Navíc v prosinci k nim přibudou ještě Uni, i když ti maj ještě přestřelenější ceny, než má Bonton... Stanovená cena je 999 :(...
Takže když to vezmu z hledista kamených, kde ceny nesrážej, tak uni bude nejdražší (těch 999), pak bonton (sony a fox) za 899 no a nakonec magicbox s warnerama (a možná přybudou Paramouti ;) za 799... Hezké, ale chtělo by to minimálně celé srazit na 699 kamenou cenu...
ps: Krom sony a v malé míře foxů všechny nové studia dávaj jen novinky (v případě Pottera a Matrixu je to celá série) a katalogové tituly vydávané v hojné míře v zahraničí se nám prozatím vyhnou :(....
510806
Fluke: jj, jeden z mnoha důvodů, co mě přimělo jednat... Zařekl jsem se, že do Blu půjdu až u nás budou vydávat (sic za pofiderní ceny, ale to se dá některýma e-shopama srazit na pětikilo, což mi za 1080p a českou podporu příjde jako rozumné, sic ne nejlevnější řešení ;) tři studia... Navíc v prosinci k nim přibudou ještě Uni, i když ti maj ještě přestřelenější ceny, než má Bonton... Stanovená cena je 999 :(... Takže když to vezmu z hledista kamených, kde ceny nesrážej, tak uni bude nejdražší (těch 999), pak bonton (sony a fox) za 899 no a nakonec magicbox s warnerama (a možná přybudou Paramouti ;) za 799... Hezké, ale chtělo by to minimálně celé srazit na 699 kamenou cenu... ps: Krom sony a v malé míře foxů všechny nové studia dávaj jen novinky (v případě Pottera a Matrixu je to celá série) a katalogové tituly vydávané v hojné míře v zahraničí se nám prozatím vyhnou :(....
0 0
reagovat
KARLOS: No právě ty otazníky... Cars jsou RegFree, Ratatouille Locked... předpokládám, že Wall-E bude taky zamčený proto se ho neodvážím předobjednávat, ale.... A TDK? Jako MĚL by být free, ale znovu ale... o tom ten můjd povzdech byl... Že ta metoda většinou funguje, ale....

Občas závadím mechanikářům vaší "Region Independence" ;))
510804
KARLOS: No právě ty otazníky... Cars jsou RegFree, Ratatouille Locked... předpokládám, že Wall-E bude taky zamčený proto se ho neodvážím předobjednávat, ale.... A TDK? Jako MĚL by být free, ale znovu ale... o tom ten můjd povzdech byl... Že ta metoda většinou funguje, ale.... Občas závadím mechanikářům vaší "Region Independence" ;))
0 0
reagovat
link WB coming home.
Za měsíc, ale že by se z tý cenový politiky poučili, to ne:D
510802
http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/price_list.asp?Level=152&Q_pardat2=8.8.2008&TemplatesDir=dvd WB coming home. Za měsíc, ale že by se z tý cenový politiky poučili, to ne*:D*
0 0
reagovat
Silence: Jenže ona ta metoda co které studio alespoň podle toho, co tu čtu, zjevně funguje... Takže wall-e locked, TDK free??? ;)
A jako já se odhodlávám ke koupi, dalších diků (zatím jenom přílohový Bobby ;), mechanika a novej monitor je taky na spadnutí, takže už se moje zmodrání blíží až nebespečně rychle :D;)...
510794
Silence: Jenže ona ta metoda co které studio alespoň podle toho, co tu čtu, zjevně funguje... Takže wall-e locked, TDK free??? ;) A jako já se odhodlávám ke koupi, dalších diků (zatím jenom přílohový Bobby ;), mechanika a novej monitor je taky na spadnutí, takže už se moje zmodrání blíží až nebespečně rychle :D;)...
0 0
reagovat
Stejně je to naprd, že se předem nedá s jistotou zjistit (Když nepočítám metodu - tohle studio regiony zamyká, tohle ne ;) jestli třeba TDK nebo Wall-E budou region free nebo ne...
510790
Stejně je to naprd, že se předem nedá s jistotou zjistit (Když nepočítám metodu - tohle studio regiony zamyká, tohle ne ;) jestli třeba TDK nebo Wall-E budou region free nebo ne...
0 0
reagovat
mihhi: To je ok, to se vyplatí, nemusím tak sledovat vývoj cen... Díky! 8)
510779
mihhi: To je ok, to se vyplatí, nemusím tak sledovat vývoj cen... Díky! *8)*
0 0
reagovat
(Přesunuto do správného fóra:) Jenom dotaz, když si udělám předobjednávku, tak se mi jen uloží aktuální cena, při které jsem objednával a ty peníze se mi odečtou až potom, až ten dotyčný Blu vyjde? Nebo se to rovnou odečte?
Ještě jsem nepředobjednával, díky...
510775
(Přesunuto do správného fóra:) Jenom dotaz, když si udělám předobjednávku, tak se mi jen uloží aktuální cena, při které jsem objednával a ty peníze se mi odečtou až potom, až ten dotyčný Blu vyjde? Nebo se to rovnou odečte? Ještě jsem nepředobjednával, díky...
0 0
reagovat
Silence: většina obchodů ti napočítá nejnižší cenu od data objednání do data vydání a peníze vždycky odečítají až při odeslání
510776
Silence: většina obchodů ti napočítá nejnižší cenu od data objednání do data vydání a peníze vždycky odečítají až při odeslání
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se