Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12981 - 13000 Napsat příspěvek
Nepovídej;) ale neviděl jsem emulátor windowsů:)) Musel by si vzít Virtual PC a buď si vzít XPčka (98/2000/me) a stáhnout je nebo mít origo CD a použít je jako operační systém Virtuálního PC. Jasně jednoduchý, ale jsem línej to udělat a spousta lidí kvůli tomu nebude shánět Windows.

Fallouti nejsou tak starý hry. Je snažší a komfortnější zaplatit 6 doláčů za hotovou věc.
510701
Nepovídej*;)* ale neviděl jsem emulátor windowsů*:))* Musel by si vzít Virtual PC a buď si vzít XPčka (98/2000/me) a stáhnout je nebo mít origo CD a použít je jako operační systém Virtuálního PC. Jasně jednoduchý, ale jsem línej to udělat a spousta lidí kvůli tomu nebude shánět Windows. Fallouti nejsou tak starý hry. Je snažší a komfortnější zaplatit 6 doláčů za hotovou věc.
0 0
reagovat

Fluke

Tak starý hry jsou přes emulátor :)
510698
Tak starý hry jsou přes emulátor *:)*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Vzhledem k tomu, že práva spravuje někdo jinej, tak těžko.

Karbous: oni Visty sice vypadaj jak hezčí XP, ale v jádru toho dost předělali, ale to není jedinej důvod častejch nekompatibilit. Největší strůjci jsou samotní IT výrobci co naschvál nevytvořili drivery na Visty ne z důvodu jejich složitosti, ale aby sis musel koupit jejich nový výrobky.
510688
Vzhledem k tomu, že práva spravuje někdo jinej, tak těžko. Karbous: oni Visty sice vypadaj jak hezčí XP, ale v jádru toho dost předělali, ale to není jedinej důvod častejch nekompatibilit. Největší strůjci jsou samotní IT výrobci co naschvál nevytvořili drivery na Visty ne z důvodu jejich složitosti, ale aby sis musel koupit jejich nový výrobky.
rcorp
0 0
reagovat
Nj, Visty, to mě nenapadlo...a kdyby se u Falloutů nemuselo pořád čachrovat s .ini soubory, aby to každých deset minut nepadalo, tak by to za těch pár dolarů možná stálo. :) (pokud to tedy nepřibalí ke trojce).
510686
Nj, Visty, to mě nenapadlo...a kdyby se u Falloutů nemuselo pořád čachrovat s .ini soubory, aby to každých deset minut nepadalo, tak by to za těch pár dolarů možná stálo. :) (pokud to tedy nepřibalí ke trojce).
0 0
reagovat
Na Vistách nevím, ale na XP běžej Fallouti bez problémů.
510685
Na Vistách nevím, ale na XP běžej Fallouti bez problémů.
0 0
reagovat
Pravda..já taky:), ale nejsem si jistej s jejich Vista kompatibilitou. Takový Die by the sword, Fallouti, tam je jasný, že ty přílohy už nepůjdou.
510684
Pravda..já taky:), ale nejsem si jistej s jejich Vista kompatibilitou. Takový Die by the sword, Fallouti, tam je jasný, že ty přílohy už nepůjdou.
0 0
reagovat

rcorp

Přesně tak, všechny ty lepší kousky mám z nějakých příloh časopisů. Ale jsem na to zvědavej, co zajímavého se tam objeví.
510682
Přesně tak, všechny ty lepší kousky mám z nějakých příloh časopisů. Ale jsem na to zvědavej, co zajímavého se tam objeví.
rcorp
0 0
reagovat
Necelých 40 her není moc, a přibližně polovinu už mám, většinou jako přílohu Levelu. :)
510671
Necelých 40 her není moc, a přibližně polovinu už mám, většinou jako přílohu Levelu. :)
0 0
reagovat
No jak bereš to žádné?:) Jako je jich tam zatím snad jen 40 nebo 50, hlavně Interplay..Fallout si hned kupuju8)
510670
No jak bereš to žádné?:) Jako je jich tam zatím snad jen 40 nebo 50, hlavně Interplay..Fallout si hned kupuju*8)*
0 0
reagovat
Já mám když tak taky uvítací kód, ale stejně tam zatím skoro žádné hry nejsou. :)
510669
Já mám když tak taky uvítací kód, ale stejně tam zatím skoro žádné hry nejsou. :)
0 0
reagovat
Je tu nějaký friend, kterému bych mohl dát uvítací kód do Good Old Games.com? :)
510667
Je tu nějaký friend, kterému bych mohl dát uvítací kód do Good Old Games.com? *:)*
0 0
reagovat

Fluke

Hmm, zajimave...
510664
Hmm, zajimave...
Fluke
0 0
reagovat
sweet, jsem na tom podobně a tohle by se hodilo.:+:))
510659
sweet, jsem na tom podobně a tohle by se hodilo.*:+**:))*
0 0
reagovat
link tak tohle je vskutku zajímavá ochrana, asi si to pořídím na PS3 hry, které měním často, takže je vůbec nedávám do vlastních obalů.

Rave: njn, holt jde ten pokrok rychle dopředu, ale proč se nezeptat.
510658
http://www.filmopolis.cz/dvd/d-skin-5-ks-ochrannych-membran tak tohle je vskutku zajímavá ochrana, asi si to pořídím na PS3 hry, které měním často, takže je vůbec nedávám do vlastních obalů. Rave: njn, holt jde ten pokrok rychle dopředu, ale proč se nezeptat.
0 0
reagovat

Fluke

Ona ta analogová karta se za chvili bude hodit jen pro nahrávání z videa nebo staré kamery bez Firewiru. :D
510630
Ona ta analogová karta se za chvili bude hodit jen pro nahrávání z videa nebo staré kamery bez Firewiru. *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Zeptám se, zda-li někdo nemá zájem o Analogový externí TV tuner + FM k počítači od Leadteku link link
Já už pro něj nemám využití. Jede na XP, pro Vistu už nemá ovladače.
510567
Zeptám se, zda-li někdo nemá zájem o Analogový externí TV tuner + FM k počítači od Leadteku http://fluke.rajce.idnes.cz/Leadtek/#100_7262.JPG http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=87 Já už pro něj nemám využití. Jede na XP, pro Vistu už nemá ovladače.
0 0
reagovat

Perry

Yep, ty 3 tydny se mi take nelibi :D
510559
Yep, ty 3 tydny se mi take nelibi *:D*
Perry
0 0
reagovat
Constantine.ex : tím sem nemyslel že mám ženu.. nebo že by byla plochá!! pouhá souhra slov.. :D:D:D:D:D:D:D:D:D

510551
Constantine.ex : tím sem nemyslel že mám ženu.. nebo že by byla plochá!! pouhá souhra slov.. *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
když ja mam svoji plochou Philipsku hrozně rád 8) je jako moje žena :D:D
510550
když ja mam svoji plochou Philipsku hrozně rád *8)* je jako moje žena *:D**:D*
0 0
reagovat

Fluke

Na 22" jsou DVD opravdu někdy hooodně hnusný :D Skoro jako kostičkovaný jako Lego :D
510549
Na 22" jsou DVD opravdu někdy hooodně hnusný *:D* Skoro jako kostičkovaný jako Lego *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se