Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12701 - 12720 Napsat příspěvek

2 Bagr007

Tenhle problém s češtinou znám, ale většinou není zas takový problém přitáhnout komp a pustit obraz do telky, S-Video výstup má dneska i notebooky...
508273
Tenhle problém s češtinou znám, ale většinou není zas takový problém přitáhnout komp a pustit obraz do telky, S-Video výstup má dneska i notebooky...
2 Bagr007
0 0
reagovat

Bagr007

No s tou českou podporou je to fakt, ale nic nebrání mít originál + rip s titulkama. Ale mě původně šlo spíš o argument, raději vezmu "jsem línej si dojít do půjčovny a za peníze půjčit DVD" než "jsem chudý student, takže stahuju". Další otázkou jsou zase filmy, které jsou jen těžko k sehnání, nebo HD ripy filmů, které ještě na BD nejsou. No, možná už jsme se do toho moc zamotal.
508272
No s tou českou podporou je to fakt, ale nic nebrání mít originál + rip s titulkama. Ale mě původně šlo spíš o argument, raději vezmu "jsem línej si dojít do půjčovny a za peníze půjčit DVD" než "jsem chudý student, takže stahuju". Další otázkou jsou zase filmy, které jsou jen těžko k sehnání, nebo HD ripy filmů, které ještě na BD nejsou. No, možná už jsme se do toho moc zamotal.
Bagr007
0 0
reagovat
xMort: Hezké, ale já třeba taky chci, aby se se mnou na ty filmy občas někdo díval. To mám jako všechny dokopat na kurz Angličtiny? ;)
508271
xMort: Hezké, ale já třeba taky chci, aby se se mnou na ty filmy občas někdo díval. To mám jako všechny dokopat na kurz Angličtiny? *;)*
0 0
reagovat
Jinak nevím co je na tom pravdy, ale HW akcelerace na grafických kartách jede jen do nějakého určitého profilu. Zjistil jsem, že mi některé 1080p jedou se zatížením CPU na +-20% (jednojádrový Opteron 144 na 2,26 Ghz, Vista x64, MPC HC x86 s EVR cust. outputem) a některé vyžerou celý výkon a ještě se rozchází obraz se zvukem. Údajně to jede do úrovně High@L4.1 a RefFrames = 4. Když jsem protestoval zkoušené vzorky, opravdu se ukázalo, že ty s L4.1 mi jdou krásně a ty s L5.1 a více referenčními snímky už nejsou akcelerované.
508268
Jinak nevím co je na tom pravdy, ale HW akcelerace na grafických kartách jede jen do nějakého určitého profilu. Zjistil jsem, že mi některé 1080p jedou se zatížením CPU na +-20% (jednojádrový Opteron 144 na 2,26 Ghz, Vista x64, MPC HC x86 s EVR cust. outputem) a některé vyžerou celý výkon a ještě se rozchází obraz se zvukem. Údajně to jede do úrovně High@L4.1 a RefFrames = 4. Když jsem protestoval zkoušené vzorky, opravdu se ukázalo, že ty s L4.1 mi jdou krásně a ty s L5.1 a více referenčními snímky už nejsou akcelerované.
0 0
reagovat

Bagr007

Nic ve zlém, ale jestli peníze nejsou problém, investuj do učebnice angličtiny nebo spíš radši do nějakého kurzu nebo jazykovky. Angličtina se neztratí a bez ní ti stejně vždycky budou nějaké věci upřené..
508267
Nic ve zlém, ale jestli peníze nejsou problém, investuj do učebnice angličtiny nebo spíš radši do nějakého kurzu nebo jazykovky. Angličtina se neztratí a bez ní ti stejně vždycky budou nějaké věci upřené..
Bagr007
0 0
reagovat
Ono se to vůbec hodně hezky povídá o tom jaký je to kradení, ale když si mám vybrat mezi koupeným BD bez český podpory a staženým 720p s českými titulky, tak si vyberu kradení. A peníze rozhodně nejsou tím problémem.
508574
Ono se to vůbec hodně hezky povídá o tom jaký je to kradení, ale když si mám vybrat mezi koupeným BD bez český podpory a staženým 720p s českými titulky, tak si vyberu kradení. A peníze rozhodně nejsou tím problémem.
0 0
reagovat
Hele, tohle je tady veřejným tajemstvím, že to taky každý dělá, ale nemluví se o tom ;)... Tím nikoho nechci obhajovat, ale ani neodsuzovat... Vím, jaký to je, když člověk nemá prachy a vím, jaký to je, když člověl bydlí v místě, kde se film do kina dostane s šestitýdenní prodlevou... A pokud budu mluvit o hd, tak raději sklopím oči ;)...
Na druhou stranu, s narůstající hromádkou dvdček už pomalu nevím co mám dělat (koukat ??? ; )...

A jinak k problému Namelesse... Problémy jsem s tím měl taky... A jako jediný to vřešil MPC... vlc mě mtzí, protože jsem na něj zvyklý, KCplayer mě v tomhle zklamal relativně brzo (nainstaloval kvůli stejnému problému, a se stejným dalším jsem se setkal ;).... mpc zatím jede spolehlivě....
508571
Hele, tohle je tady veřejným tajemstvím, že to taky každý dělá, ale nemluví se o tom ;)... Tím nikoho nechci obhajovat, ale ani neodsuzovat... Vím, jaký to je, když člověk nemá prachy a vím, jaký to je, když člověl bydlí v místě, kde se film do kina dostane s šestitýdenní prodlevou... A pokud budu mluvit o hd, tak raději sklopím oči ;)... Na druhou stranu, s narůstající hromádkou dvdček už pomalu nevím co mám dělat (koukat ??? ; )... A jinak k problému Namelesse... Problémy jsem s tím měl taky... A jako jediný to vřešil MPC... vlc mě mtzí, protože jsem na něj zvyklý, KCplayer mě v tomhle zklamal relativně brzo (nainstaloval kvůli stejnému problému, a se stejným dalším jsem se setkal ;).... mpc zatím jede spolehlivě....
0 0
reagovat
Diskuse na tohle téma je vždycky ošemetná, co člověk to názor. Já zastávám názor, že základem je, aby se stahování z netu nebralo jako samozřejmost. Je fakt smutné, že poznám lidi, kteří jsou schopný warezit i DVD ze stánků, bavte se pak s takovýmahle lidma..
508562
Diskuse na tohle téma je vždycky ošemetná, co člověk to názor. Já zastávám názor, že základem je, aby se stahování z netu nebralo jako samozřejmost. Je fakt smutné, že poznám lidi, kteří jsou schopný warezit i DVD ze stánků, bavte se pak s takovýmahle lidma..
0 0
reagovat
Já si ale nekupoval PC primárně abych si na něm mohl pouštět Blučko, ale z úplně jiných důvodů. Seriály si samozřejmě stahuju taky, ale co se týče fimů, tak ze mě musí mít producenti radost. Do kina chodím relativně často (i když v porovnání s vámi ...) a 1-2x do měsíce si koupím nějaký film na dvd (Nepočítám stánky). Většinou sběratelské edice, abych měl i něco navíc, než piráti. A prostě když už mám DVD, tak si stáhnu i HD, což mě neomlouvá, ale je to pochopitelné ne ? Ale Karbous má jinak pravdu :+
508554
Já si ale nekupoval PC primárně abych si na něm mohl pouštět Blučko, ale z úplně jiných důvodů. Seriály si samozřejmě stahuju taky, ale co se týče fimů, tak ze mě musí mít producenti radost. Do kina chodím relativně často (i když v porovnání s vámi ...) a 1-2x do měsíce si koupím nějaký film na dvd (Nepočítám stánky). Většinou sběratelské edice, abych měl i něco navíc, než piráti. A prostě když už mám DVD, tak si stáhnu i HD, což mě neomlouvá, ale je to pochopitelné ne ? Ale Karbous má jinak pravdu *:+*
0 0
reagovat
Chtě nechtě musím souhlasit s Karbousem, i když nejsem taky nějak valně svatý, poněvadž bych mohl být vinen u seriálů, ale ty přece jen tu nejsou vysílány a neprodávají se běžně v 720p8)
508544
Chtě nechtě musím souhlasit s Karbousem, i když nejsem taky nějak valně svatý, poněvadž bych mohl být vinen u seriálů, ale ty přece jen tu nejsou vysílány a neprodávají se běžně v 720p*8)*
0 0
reagovat
Když to je takový argument neargument. Tak nějak trochu jako když si koupíš super fáro pak kradeš benzín s omluvou, že na něj už prostě nemáš.
508540
Když to je takový argument neargument. Tak nějak trochu jako když si koupíš super fáro pak kradeš benzín s omluvou, že na něj už prostě nemáš.
0 0
reagovat

Karbous

Student taky na to 4jádro tvrdě přes prázdniny makal a jak říká Perry- 4jádro už není tak drahý, ale to už je trochu offtopic ;)
508538
Student taky na to 4jádro tvrdě přes prázdniny makal a jak říká Perry- 4jádro už není tak drahý, ale to už je trochu offtopic *;)*
Karbous
0 0
reagovat

Karbous

Dneska 4-jádro tolik nestojí 8)
508532
Dneska 4-jádro tolik nestojí *8)*
Karbous
0 0
reagovat
No student asi zase tak chudý nebude, když si koupil čtyřjádro. ;)
508531
No student asi zase tak chudý nebude, když si koupil čtyřjádro. *;)*
0 0
reagovat
To je problém dnešních studentů, chtějí víc než na co mají peníze;)
508512
To je problém dnešních studentů, chtějí víc než na co mají peníze*;)*
0 0
reagovat
Relativně máte pravdu, ale pro studenta, který si právě koupil počítač, začal dělat řidičák a měsíčně vyhodí 2000 za svůj koníček, bez žádného stáleho platu, to přece jen pálka bude ;)
508511
Relativně máte pravdu, ale pro studenta, který si právě koupil počítač, začal dělat řidičák a měsíčně vyhodí 2000 za svůj koníček, bez žádného stáleho platu, to přece jen pálka bude *;)*
0 0
reagovat
Ani ty filmy;)
508509
Ani ty filmy*;)*
0 0
reagovat

Nameless

Hm, ale ty mechaniky zas tak drahý nejsou, víš...;)
508508
Hm, ale ty mechaniky zas tak drahý nejsou, víš...*;)*
Nameless
0 0
reagovat

Karbous

A budu si ho točit na prstu ;) ... Jinak problém je snad vyřešen, stáhnul jsem si CCCP a jedinej Media Player Classic funguje, jak má, ale lepší než nic, že :)
508507
A budu si ho točit na prstu *;)* ... Jinak problém je snad vyřešen, stáhnul jsem si CCCP a jedinej Media Player Classic funguje, jak má, ale lepší než nic, že *:)*
Karbous
0 0
reagovat

Nameless

Nebo si kup originální Blu-ray. :))
508504
Nebo si kup originální Blu-ray. *:))*
Nameless
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se