Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12661 - 12680 Napsat příspěvek

t007

KB používá Mastercard a Maestro...ale možná přidali další značky.
508194
KB používá Mastercard a Maestro...ale možná přidali další značky.
t007
0 0
reagovat
Mas povolene int. platby na te karte? Nektere banky to nemaji povolene (viz. KB) a treba proto ti to nebere...
508188
Mas povolene int. platby na te karte? Nektere banky to nemaji povolene (viz. KB) a treba proto ti to nebere...
0 0
reagovat

Nameless

A píšeš tam správnej 3-místnej security code?:)) Já nevím jak dobrej si angličtinář, ale nakupování z UK je nechutně primitivní.
508187
A píšeš tam správnej 3-místnej security code?*:))* Já nevím jak dobrej si angličtinář, ale nakupování z UK je nechutně primitivní.
Nameless
0 0
reagovat
S mezerama, bez mezer, pozpátku, furt nebere
508177
S mezerama, bez mezer, pozpátku, furt nebere
0 0
reagovat
Nameless : friendly name by mělo být jméno, kterým tě budou oslovovat v mailech etc. a s tou kartou- napsal si to číslo karty bez mezer?
508176
Nameless : friendly name by mělo být jméno, kterým tě budou oslovovat v mailech etc. a s tou kartou- napsal si to číslo karty bez mezer?
0 0
reagovat
Proč musí být nakupování z UK taková věda ? Ted se snažim dostat hru z game.co.uk a chce to po mě nějaký friendly name, což fakt nevim co to je a ještě to píše, že číslo karty nesouhlasí s typem karty (Visa Electron). Any help ?
508175
Proč musí být nakupování z UK taková věda ? Ted se snažim dostat hru z game.co.uk a chce to po mě nějaký friendly name, což fakt nevim co to je a ještě to píše, že číslo karty nesouhlasí s typem karty (Visa Electron). Any help ?
0 0
reagovat
JJ, uz ted ta penezenka narika :D
508103
JJ, uz ted ta penezenka narika *:D*
0 0
reagovat
A peněženka bude křičet:"Hlupáku, za to jsi mohl mít dva jiné, úplně stejně luxsuní filmy!!" 8)
508428
A peněženka bude křičet:"Hlupáku, za to jsi mohl mít dva jiné, úplně stejně luxsuní filmy!!" *8)*
0 0
reagovat
No holt přispěju do statistik prodeje Blůček v ČR... :D
508101
No holt přispěju do statistik prodeje Blůček v ČR... *:D*
0 0
reagovat
stčko: Thx. Myslel jsem si to. ;)
508100
stčko: Thx. Myslel jsem si to. *;)*
0 0
reagovat
mam UK verzi bez cz tits
508099
mam UK verzi bez cz tits
0 0
reagovat
Tohle jsem kdysi zjišťoval a krom sony celoevropsky cz podporou se nekryje nikdo ;)
robot je fox a ten se u nás (a myslím ještě v maďarech a v polsku) lokalize jen ve střední evropě ;)...
Takže pokud nechceš vrážet 8stovek tady, tak se zkus pobrodit v polských netových vodách, jestli to tam nemaj levnější... A až na něco příjdeš, tak dej vědět ;):D
508102
Tohle jsem kdysi zjišťoval a krom sony celoevropsky cz podporou se nekryje nikdo ;) robot je fox a ten se u nás (a myslím ještě v maďarech a v polsku) lokalize jen ve střední evropě ;)... Takže pokud nechceš vrážet 8stovek tady, tak se zkus pobrodit v polských netových vodách, jestli to tam nemaj levnější... A až na něco příjdeš, tak dej vědět ;):D
0 0
reagovat
Tak já už nevím... nepodařilo se mi zjistit, jak je to s I, Robot na Blu... americké vydání není region free, ale je tu i anglické, které je. Teď je ale otázka, jestli ten disk, co se pohybuje po našich krámech, jestli je to ten samý s českým přebalem nebo úplně jiný. Respektive, zda má i ten anglický u sebe české titulky (ten disk u nás má i několik zvukových stop, včetně české)... jestli ne, to by pak bylo nějak podezřele hodně verzí, ne? ;) Už dlouho na něj koukám, ale zrovna u Robota by se mi titulky hodily, selhal jsem ve shánění informací (kůže líná) a 800 u nás za něj dávat nechci... Kdo ho koupil v UK? Kdo mi odpoví? :D
508426
Tak já už nevím... nepodařilo se mi zjistit, jak je to s I, Robot na Blu... americké vydání není region free, ale je tu i anglické, které je. Teď je ale otázka, jestli ten disk, co se pohybuje po našich krámech, jestli je to ten samý s českým přebalem nebo úplně jiný. Respektive, zda má i ten anglický u sebe české titulky (ten disk u nás má i několik zvukových stop, včetně české)... jestli ne, to by pak bylo nějak podezřele hodně verzí, ne? *;)* Už dlouho na něj koukám, ale zrovna u Robota by se mi titulky hodily, selhal jsem ve shánění informací (kůže líná) a 800 u nás za něj dávat nechci... Kdo ho koupil v UK? Kdo mi odpoví? *:D*
0 0
reagovat

Xatrix

Třeba to pro příště opraví, když jim tam budeš každý měsíc jednou volat. :))
508370
Třeba to pro příště opraví, když jim tam budeš každý měsíc jednou volat. *:))*
Xatrix
0 0
reagovat
je tu na nej navic primo bd recenze, kde to (myslim) zminuji
508361
je tu na nej navic primo bd recenze, kde to (myslim) zminuji
0 0
reagovat
dir cut je to samy jako theatr.cut, akorat jsou do nej procpany vystrizeny sceny z dvdcka ... dobry sou tak dve
508360
dir cut je to samy jako theatr.cut, akorat jsou do nej procpany vystrizeny sceny z dvdcka ... dobry sou tak dve
0 0
reagovat
Hellboye mám, ale neviděl jsem normální sestřih, takže nemůžu porovnávat. :)
508359
Hellboye mám, ale neviděl jsem normální sestřih, takže nemůžu porovnávat. :)
0 0
reagovat
dik;)
508350
dik*;)*
0 0
reagovat
stčko, lama, psema myslím....
508349
stčko, lama, psema myslím....
0 0
reagovat
Má někdo z vás Hellboye 1 director cut?
508347
Má někdo z vás Hellboye 1 director cut?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se