Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12681 - 12700 Napsat příspěvek
Už to konečně vypadá nadějně i se 7.1 PCM na diskrétních GK, momentálně to ještě nemůžu vyzkoušet na svojí 4670ce, ale měly by ho umět 46xx, 48xx.:+
508323
Už to konečně vypadá nadějně i se 7.1 PCM na diskrétních GK, momentálně to ještě nemůžu vyzkoušet na svojí 4670ce, ale měly by ho umět 46xx, 48xx.*:+*
0 0
reagovat
Honey :D

Karbous:+
508316
Honey *:D* Karbous*:+*
0 0
reagovat

Honey

A kolik myslíš, že PS3 dneska stojí? :)
508315
A kolik myslíš, že PS3 dneska stojí? *:)*
Honey
0 0
reagovat

Fluke

To vůbec nepotřebuji stačil by nějaký tak za 10 000
508308
To vůbec nepotřebuji stačil by nějaký tak za 10 000
Fluke
0 0
reagovat

Honey

Jestli chceš nejlepší BR přehrávač na trhu s nejlepším podáním obrazu a zvuku a kompatibilitou, tak jediná volba je PS38)
508304
Jestli chceš nejlepší BR přehrávač na trhu s nejlepším podáním obrazu a zvuku a kompatibilitou, tak jediná volba je PS3*8)*
Honey
0 0
reagovat

Xatrix

já o něm uvažuji už dlouho ale až včera sem si řekl že si ho koupím
508303
já o něm uvažuji už dlouho ale až včera sem si řekl že si ho koupím
Xatrix
0 0
reagovat

2 Honey

Taky o něm pomalu uvažuju, ale cena za něj mě dost odrazuje. Zvlášť když vím, za kolik bych pořídil BD mechaniku:-:-
508302
Taky o něm pomalu uvažuju, ale cena za něj mě dost odrazuje. Zvlášť když vím, za kolik bych pořídil BD mechaniku*:-**:-*
2 Honey
0 0
reagovat

Fluke

jo ony sou v tom rozdíly?)tak já sháním přehrávač
508300
jo ony sou v tom rozdíly*?)*tak já sháním přehrávač
Fluke
0 0
reagovat

Honey

To je hezký a říct nám třeba jestli hledáš kvalitní BR nosiče, kvalitní BR přehrávače, kvalitní BR mechaniky, kvalitní BR soft, kvalitní BR filmy nebo co?
508298
To je hezký a říct nám třeba jestli hledáš kvalitní BR nosiče, kvalitní BR přehrávače, kvalitní BR mechaniky, kvalitní BR soft, kvalitní BR filmy nebo co?
Honey
0 0
reagovat
Telefonická aktivace je OK, akorát by se ta čísla nemusela zadávat po skupinách, ale najednou, jako u Adobe...
508297
Telefonická aktivace je OK, akorát by se ta čísla nemusela zadávat po skupinách, ale najednou, jako u Adobe...
0 0
reagovat
tak jsem se konečně rozhodl že si budu kupovat blu-ray a chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakém kvalitním?
508296
tak jsem se konečně rozhodl že si budu kupovat blu-ray a chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakém kvalitním?
0 0
reagovat

Xatrix

Tak to je vskutku drsné:D No popravdě se mi nikdy nestalo, že bych měl špatně nastavený rok, když člověk kompletně zformátuje, tak si ho pamatuje CMOS, no. Upozornění na špatný rok by se, ale hodilo, to je vskutku bota, na druhou stranu by to znemožnilo určité časové triky8)

Jinak linka Mrkvosoftu je naprosto v poho, jak automatická, tak když mluvíš s osobou.
Ohledně aktivace, měli by tě myslím nechat aktivovat kdykoli dokud máš stejný HW, ale nezkoušel jsem. Hlavně oproti XP můžeš, myslím, 3x do roka změnit důležité komponenty, včetně desky bez porušení OEM.
508293
Tak to je vskutku drsné*:D* No popravdě se mi nikdy nestalo, že bych měl špatně nastavený rok, když člověk kompletně zformátuje, tak si ho pamatuje CMOS, no. Upozornění na špatný rok by se, ale hodilo, to je vskutku bota, na druhou stranu by to znemožnilo určité časové triky*8)* Jinak linka Mrkvosoftu je naprosto v poho, jak automatická, tak když mluvíš s osobou. Ohledně aktivace, měli by tě myslím nechat aktivovat kdykoli dokud máš stejný HW, ale nezkoušel jsem. Hlavně oproti XP můžeš, myslím, 3x do roka změnit důležité komponenty, včetně desky bez porušení OEM.
Xatrix
0 0
reagovat

Xatrix

Po telefonu je aktivace úplně v pohodě... nadiktuješ jim číslo a oni ti řeknou aktivační. Akorát mají na začátku debilní otázky, proč to jako přeinstalováváš apod.
508292
Po telefonu je aktivace úplně v pohodě... nadiktuješ jim číslo a oni ti řeknou aktivační. Akorát mají na začátku debilní otázky, proč to jako přeinstalováváš apod.
Xatrix
0 0
reagovat
Ohánět se třemi instalacemi je imho zbytečné, tahle story ukazovala výjimečný případ, já jsem aktivaci považoval po instalaci za hotovou. Přijde mi ale opravdu nedodělané zablokovat celý komp kvůli špatně nastavenému času.

BTW: Když při instalaci ten čas máte nastavený špatně a necháte provést aktivaci během ní, dostanete se do pěkné nekonečné smyčky..
508291
Ohánět se třemi instalacemi je imho zbytečné, tahle story ukazovala výjimečný případ, já jsem aktivaci považoval po instalaci za hotovou. Přijde mi ale opravdu nedodělané zablokovat celý komp kvůli špatně nastavenému času. BTW: Když při instalaci ten čas máte nastavený špatně a necháte provést aktivaci během ní, dostanete se do pěkné nekonečné smyčky..
0 0
reagovat
Přesně. Stejnej problém bys měl určitě i u XP. Prostě aktivovat hned po instalaci a ne až po tý aktivační lhůtě.;)
508289
Přesně. Stejnej problém bys měl určitě i u XP. Prostě aktivovat hned po instalaci a ne až po tý aktivační lhůtě.*;)*
0 0
reagovat
Už používám Visty skoro dva roky a při třech instalacích (na více PC) jsem neměl problém. Nainstaloval jsem, klikl na "aktivovat" a vždy to bylo ok.
508288
Už používám Visty skoro dva roky a při třech instalacích (na více PC) jsem neměl problém. Nainstaloval jsem, klikl na "aktivovat" a vždy to bylo ok.
0 0
reagovat

2 Cloudy

O aktivaci přes telefón jsem slyšel dost děsivé zážitky, takže jsem se neodvažoval, ale nezažil jsem, jen předávám, jak jsem "nakoupil"
508287
O aktivaci přes telefón jsem slyšel dost děsivé zážitky, takže jsem se neodvažoval, ale nezažil jsem, jen předávám, jak jsem "nakoupil"
2 Cloudy
0 0
reagovat
Xatrix: ... a aktivovat po telefonu to neslo?
508286
Xatrix: ... a aktivovat po telefonu to neslo?
0 0
reagovat
Pro všechny fanoušky Windows Vista (a speciálně pro Ravenhorna:D), aneb Vista saje...
508285
Pro všechny fanoušky Windows Vista (a speciálně pro Ravenhorna*:D*), aneb [link="http://xatrix101.blogspot.com/2008/10/vista-saje.html"]Vista saje[/link]...
0 0
reagovat
Blučka bez české podpory opravdu mrzí, když chce udělat člověk projekci pro víc lidí - hodně lidí opravdu není TAK angličtinářsky zdatných nebo vycvičených ve sledování filmů v originále... Takže já sám připravuji velkou lobbingovou akci u Sony a ostatních studií, aby už sakra poskztovat dodatečně stáhnutelné titulky... alespoň pro BD Live disky... což už teď vlastně budou všechny... 8)
508278
Blučka bez české podpory opravdu mrzí, když chce udělat člověk projekci pro víc lidí - hodně lidí opravdu není TAK angličtinářsky zdatných nebo vycvičených ve sledování filmů v originále... Takže já sám připravuji velkou lobbingovou akci u Sony a ostatních studií, aby už sakra poskztovat dodatečně stáhnutelné titulky... alespoň pro BD Live disky... což už teď vlastně budou všechny... *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se