Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12561 - 12580 Napsat příspěvek

2 Fluke

Nevím jak na PSku, ale na Xko žádnou vlnu FPSek nevnímám. Jistě, čeká/vyšlo nás Far Cry, Mirror's Edge nebo Fallout 3, ale proti tomu máš fůru dalších pecek,takže o zakopání ostatních žánrů bych asi nemluvil...
507658
Nevím jak na PSku, ale na Xko žádnou vlnu FPSek nevnímám. Jistě, čeká/vyšlo nás Far Cry, Mirror's Edge nebo Fallout 3, ale proti tomu máš fůru dalších pecek,takže o zakopání ostatních žánrů bych asi nemluvil...
2 Fluke
0 0
reagovat

st39.6

Já vím, máš ho na to moc rád:D

Kdybych se měl vrátit k tématu, právě to, že lidem začíná být 3D akce na konzoli normální zavádí takovej druhej boom 3D akcí, jaký byl kdysi na PC. Na PC pak šli stranou adventury, plošinovky, závody atd., dneska už se to vyrovnalo a to samé se děje teď na konzolích.
Studia se předhání s konzolovými FPS a plošinovky, akční adventury a bojovky se krčí v koutě?)..naštěstí sport a závody jsou dost silné, aby se udrželi.
507656
Já vím, máš ho na to moc rád*:D* Kdybych se měl vrátit k tématu, právě to, že lidem začíná být 3D akce na konzoli normální zavádí takovej druhej boom 3D akcí, jaký byl kdysi na PC. Na PC pak šli stranou adventury, plošinovky, závody atd., dneska už se to vyrovnalo a to samé se děje teď na konzolích. Studia se předhání s konzolovými FPS a plošinovky, akční adventury a bojovky se krčí v koutě*?)*..naštěstí sport a závody jsou dost silné, aby se udrželi.
st39.6
0 0
reagovat
Add. Far Cry 2... nevim jestli se mi to jen zdá, ale ze screenů mi ta grafika nepřijde tak pěkná jako u Crysis...
507653
Add. Far Cry 2... nevim jestli se mi to jen zdá, ale ze screenů mi ta grafika nepřijde tak pěkná jako u Crysis...
0 0
reagovat
Perry- ... to mas narozeniny? :D;)
nevim no, na hrani bez mysi sem si zvyknul asi po deseti vterinach. ale ja se omezuju na CoD online a tim to pro me vicemene hasne. dvojka na kompu a ctverka na psku. gta sem si uzil i bez mysi ... ona je to vec nazoru, kazdopadne to radsi nebudeme resit, nebo prijde raven a zacne zas hlasat, ze on by si konzoli nikdy nekoupil :D
(btw fluku muj komp by urcite farcry zvladnul ... ale ja to po nem ani nechci;)
507652
Perry- ... to mas narozeniny? *:D*;) nevim no, na hrani bez mysi sem si zvyknul asi po deseti vterinach. ale ja se omezuju na CoD online a tim to pro me vicemene hasne. dvojka na kompu a ctverka na psku. gta sem si uzil i bez mysi ... ona je to vec nazoru, kazdopadne to radsi nebudeme resit, nebo prijde raven a zacne zas hlasat, ze on by si konzoli nikdy nekoupil *:D* (btw fluku muj komp by urcite farcry zvladnul ... ale ja to po nem ani nechci;)
0 0
reagovat

Fluke

Osobně mi 3D akce na konzole taky přijdou divný ;) Nějak mi tam chybí myška na volnější pohyb... zato hopsačky nebo závody si zase víc užiju na konzoli (zatím teda zkušemosti s PS2.. PS3 se snad plánuje na 24.12. 8))
507650
Osobně mi 3D akce na konzole taky přijdou divný *;)* Nějak mi tam chybí myška na volnější pohyb... zato hopsačky nebo závody si zase víc užiju na konzoli (zatím teda zkušemosti s PS2.. PS3 se snad plánuje na 24.12. *8)*)
Fluke
0 0
reagovat

Silence

Možná Prince of Persia, který vyjde v prosinci bude to správný ořechový, aspoň doufám;)
Samosebou remake to už nebude.
507645
Možná Prince of Persia, který vyjde v prosinci bude to správný ořechový, aspoň doufám*;)* Samosebou remake to už nebude.
Silence
0 0
reagovat
Fluke: Tak jest... jsem si teď stáhnul Prince of Persia Classic a je to nostalgie se stejně skvělou hratelností jako kdysi ve slušivém kabátku... co bych teď chtěl za hru na PS3 je podobný remake Prince 2. 8) 3D akce na konzoli ať jdou do háje. :-
507644
Fluke: Tak jest... jsem si teď stáhnul Prince of Persia Classic a je to nostalgie se stejně skvělou hratelností jako kdysi ve slušivém kabátku... co bych teď chtěl za hru na PS3 je podobný remake Prince 2. *8)* 3D akce na konzoli ať jdou do háje. *:-*
0 0
reagovat

st39.6

Ne, jen jsem tím myslel, že hrát 3D akce na konzoli je divný:D
507642
Ne, jen jsem tím myslel, že hrát 3D akce na konzoli je divný*:D*
st39.6
0 0
reagovat
no mohli by to nejak rozsirit ... siklo by se, kdyby tam byla treba praha, ze ... ;)
507629
no mohli by to nejak rozsirit ... siklo by se, kdyby tam byla treba praha, ze ... ;)
0 0
reagovat
Zkousel nekdo na PS3 Life with playstation? Bude se to nejak vyvijet dal nebo tam bude vzdy jen aktualni pocasi a nejaka ta zajimava zprava z dane zeme?! Diky
507621
Zkousel nekdo na PS3 Life with playstation? Bude se to nejak vyvijet dal nebo tam bude vzdy jen aktualni pocasi a nejaka ta zajimava zprava z dane zeme?! Diky
0 0
reagovat
Fluke > absolutne nechapu pointu. jaky hopsacky proboha ... jak to co muze zabijet? :D ... si neco hulil, ne? :D
507618
Fluke > absolutne nechapu pointu. jaky hopsacky proboha ... jak to co muze zabijet? *:D* ... si neco hulil, ne? :D
0 0
reagovat
No přišel mi teprve včera, takže moc jsem ještě nenahrál, ale zatím pocity velmi dobré. Je tam pár drobností, ale nekazí to.

Otevřenost - po úvodním bloku si můžeš nabrat úkoly jaké chceš, ale říkám zatím nebyl moc čas to prozkoumat. Prostředí je zpracované moc pěkně včetně střídání dne a noci to vypadá nádherně... ale Stalkera jsem nehrál takže ti to neporovnám :).
507617
No přišel mi teprve včera, takže moc jsem ještě nenahrál, ale zatím pocity velmi dobré. Je tam pár drobností, ale nekazí to. Otevřenost - po úvodním bloku si můžeš nabrat úkoly jaké chceš, ale říkám zatím nebyl moc čas to prozkoumat. Prostředí je zpracované moc pěkně včetně střídání dne a noci to vypadá nádherně... ale Stalkera jsem nehrál takže ti to neporovnám :).
0 0
reagovat

st39.6

Chápu, že ty musíš mít PS3 verzi, páč by ti to komp neutáhl:), ale hrát 3D akci na PS3 mi poslední dobou začíná být víc než divný. Lidi si zvyknou, ale furt je to divná móda, která zabíjí hopsačky, akční adventury apod.

Mihhi: co sem slyšel, tak se to dá v otevřenosti srovnat se Stalkerem, ale ta afrika..no furt si nemyslím, že je cool jako Zóna:)
507616
Chápu, že ty musíš mít PS3 verzi, páč by ti to komp neutáhl:), ale hrát 3D akci na PS3 mi poslední dobou začíná být víc než divný. Lidi si zvyknou, ale furt je to divná móda, která zabíjí hopsačky, akční adventury apod. Mihhi: co sem slyšel, tak se to dá v otevřenosti srovnat se Stalkerem, ale ta afrika..no furt si nemyslím, že je cool jako Zóna*:)*
st39.6
0 0
reagovat
a jaky je farcry? premejslim, ze bych si pstrojkovou verzi koupil za odmenu za ... ono se neco najde8)
507614
a jaky je farcry? premejslim, ze bych si pstrojkovou verzi koupil za odmenu za ... ono se neco najde*8)*
0 0
reagovat
Fallout prošel na Gameplayi :+. Akorát šance, že dohraju Far Cry než přijde je mizivá :)...
507611
Fallout prošel na Gameplayi *:+*. Akorát šance, že dohraju Far Cry než přijde je mizivá *:)*...
0 0
reagovat
Ad ten notebook Sony, co jsem postoval. Na baterku má vydržet údajně 2 hodiny... A tahle verze dostupná u nás není TOP... v UK se prodává dvojnásobně drahý s LED podsvíceným displejem, lepším procesorem a speciálním SSD diskem na boot systému... jen je škoda, že u nás zase neni :-
507564
Ad ten notebook Sony, co jsem postoval. Na baterku má vydržet údajně 2 hodiny... A tahle verze dostupná u nás není TOP... v UK se prodává dvojnásobně drahý s LED podsvíceným displejem, lepším procesorem a speciálním SSD diskem na boot systému... jen je škoda, že u nás zase neni *:-*
0 0
reagovat
507563
[link="http://gadgets.zive.cz/index.php?q=node/3958"]Notebook Jamese Bonda[/link] *:)*
0 0
reagovat
1,5 minuty se spuštěným BR.:D:D
507546
1,5 minuty se spuštěným BR.*:D**:D*
0 0
reagovat

Perry

Celkom by ma zaujímalo, koľko asi tak vydrží na plnú batériu. S takým HW bude mať asi aj značnú spotrebu.
507543
Celkom by ma zaujímalo, koľko asi tak vydrží na plnú batériu. S takým HW bude mať asi aj značnú spotrebu.
Perry
0 0
reagovat
Perry: cool, kdybych nebyl se svojí Toshibou spokojenej, hodně bych nad ním uvažoval. Uvidíme do budoucna. Každopádně první noťas od Sony, kterej mi nepřijde přehnaně drahej. Ale možná je to tím, že jsem poslední dobou nesledoval poklesy cen o noťasů.:D
507532
Perry: cool, kdybych nebyl se svojí Toshibou spokojenej, hodně bych nad ním uvažoval. Uvidíme do budoucna. Každopádně první noťas od Sony, kterej mi nepřijde přehnaně drahej. Ale možná je to tím, že jsem poslední dobou nesledoval poklesy cen o noťasů.*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se