Mě ovládání FPS her na gamepadu nevadí. Je to o zvyku. Hodně záleží jak je poladěné ovládání, kolik zásahů vydrží nepřítel, atd. Co se týká té "pomalé" akce, tak třeba CoD4 je hodně svižný. Nebo teď koukám na konzolové gameplaye z UT3 a to je hodně frenetická akce.
Btw. zkoušeli jste někdo nový Tomb raider? Místy to má problémy s kamerou, ale jinak je to hodně dobré. Pěkně to vypadá, kupa nových vychytávek oproti Legends, určitě si s novou Larou časem pohraju :)
|
reagovat
|
). Osobne nad jednou postavou preferujem priamu kontrolu - rovno priznávam, že je to akčnejšie, ale zároveň aj zábavnejšie, rýchlejšie a človek takto defacto strávi so súbojmi menej času. O nejakej taktike má zmysel hovoriť iba v prípade, že je k dispozícii parta postavičiek, čo pri Falloute neplatí.
(ale krabica je aj tak krabica
))
A že by ti to suplovalo telefon, toho bych se nebál - ty barevné displeje jsem sice naživo ještě ani neviděl (pro mě mají nulovou přitažlivost), ale z principu věci e-ink se svou rychlostí vykreslování pro běžné surfování mobilům či tabletům konkurovat naprosto nemůže, takže si vážně nemyslím, že bys byl v jakémkoliv pokušení tu čtečku tak používat...